50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence hiç durma ozaman canım
hayallerinin peşinden koş
monoton hayat insanı sadece bunalım ve depresyona sokuyor tatlım

Son düzenleme:
ben balıklama atlardım canım seviyorum yabancı ülkeleri
ama ülkemi de unutmazdım tabi

Gitmek istiyorum cnm çok ama iyi bir iş ayarlayabilirsem burdan o zmn süper olucak işte... oradaki arkadaş CV lerimizi alıcak bakacak bakalım birşeyler burdaki Sınav sonucu ve kadroya yerleşme olursa bu iş yatar muhtemel (çünkü annemleri de ikna edemem p zmn) ama gitmeyi çok istiyorum valla...

hayırlısı tatlım

bence hiç durma ozaman canım
hayallerinin peşinden koş
monoton hayat insanı sadece bunalım ve depresyona sokuyor tatlım

O kesin beni soktu zatent tedavi sonucu şimdi bir nebze daha iyiyim ama her an tekrar girebilirim :)

Monoton bir devlet memurluğu beni hiç açmıyo be tatlım bakma annemin halamın isteğiyle girdim ama (zaten sürekli bi hayata müdahale var yaa onu yap bunu yap ne yapmak istiyon diye soran yok önüne ne çıkarsa atla modeli var...)

Ama biraz uzaklaşmaya da ihtiyacım var tabi bakalım sınav sonucu yerleştim mi yerleşemedim mi ortaya çıkacak ona göre kararımı vericem artık...

Ay ben artik kendimi yasli hissediyorum. Sirt cantasiyla gezmek falan eskidendi... O zaman yapti icimde kalmadi ama simdi yapar miyim? HAYIR. Artik evimde oturup cocuk buyutmenin vakti geldi.....Yine gezeriz ama daha tatile gider gibi gezeriz...

kızlar ben kaçim sporumu yapim kızım sakinken haledim şu spor işini sonrada bi dünya ev işi beni bekliyor
açabilirsem arada gelirim yine öptüm hepinizi
senide SENSEWıCH CıM

ay ben artik kendimi yasli hissediyorum. Sirt cantasiyla gezmek falan eskidendi... O zaman yapti icimde kalmadi ama simdi yapar miyim? Hayır. Artik evimde oturup cocuk buyutmenin vakti geldi.....yine gezeriz ama daha tatile gider gibi gezeriz...

niya ycanım yaşın kaç ki senin
ay ben 50 -60 yaşında bile olsam sırtçantamla ülke ülke gezmeye eveeeeeet derdim

Iyi fikir...
Zevkli bir hayat, hayatimin bir doneminde bunu yasadigim icin sansli ve mutlu hissediyorum ben kendimi.
güllük gülistanlık hiçbir yer yok bence
başka yerde, başka şekilde memnun olsanda; başka birşey çıkar yine canını sıkacak
en iyisi hayata pozitif bakmak, nerde olursan ol
Bence dogru bir bakis acisi. Dunya yuvarlak, insan her yerde insan....Zaten boyle bakinca yasadigin yere adapte olabiliyorsun...HEr yerin artisi oldugu kadar eksisi de var

niya ycanım yaşın kaç ki senin
ay ben 50 -60 yaşında bile olsam sırtçantamla ülke ülke gezmeye eveeeeeet derdim

Son bes senem oyle gecti. Kalmadi icimde o benim, her turlu cilginligi yaptik... Inanir misin bazen sabah gozlerimi aciyordum ve hangi ulkede oldugumu algilayamiyordum. O kadar cok seyehat ettim ki ben neredeyim diye dusunuyordum. Bundan sonra oturayim biraz tweety cim kocamin yaninda...Cocuk yapma vakti de geldi... yasim da 31 oldu... Bundan sonra gezersek de kocamla gezeriz.. su anda yilda iki arkadaslarimla yapacagim onu ama daha yogun bir gezi plani istemiyorum ben...

sabah gözlerini açtığında ben hangi ülkedeyim diye düşünmek mi :))))) ay süper ya

WOWWWW ben de sabah kalktığımda nerde olduğumu bilmemek istiyorum sempatiksalakcinni nerdeyim ben diye düşünmek istiyorum ben de ben de....

sabah gözlerini açtığında ben hangi ülkedeyim diye düşünmek mi :))))) ay süper ya

yok canim bir sure sonra hic super olmuyor.... BAna evin nerede diye sorduklarinda cevap verememek cok kotu bir duygu.. bir evin oldugunu hissedememek gercekten cok aci. Turkiyeye gelince misafirsin yurtdisinda nereye gidersen git yabancisin.... Aitlik duygusu yok. Hic bir yere ait hissetmiyorsun kendini.
bu arada benim de turkcem bozuk. hep devrik cumle kuruyorum yazarken. bir kere annem yazdiklarimi okudu kafami kiriyordu bu ne bicim turkce diye(kendisi ogretmendir de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…