Gitmezsem sonradan çok pişman olucam bunu biliyorum
Hayat tecrübesi için az daha geç kalırsam o maceraperestlik duygusunu içimde bulamıycam
ış olayını oradaki arkadaşımız erkek arkadaşıma ayarlıycak ama benim durumum ne olacak bilmiyorum benim bölümüm orada yok bile ... hiç bi dünya ülkesinde yok zaten o ayrıüni de laboratuvarda çalışabilirim, otelde kalite ile ilgili bir bölümde çalışabilirim... ya da biraz para yaptıktan sonra restaurant açabiliriz orada hiç türk rest yok ihracat da olabilir onun için de araştırma yapıcaz çok proje var deneme yanılma yapıcaz biraz açıkçası
Böyle bir sürü dil öğrenesim var tweety bir sürü yeni yer ve ortam göresim ve sadece gezmek için para kazanasım var...
ben balıklama atlardım canım seviyorum yabancı ülkeleri
ama ülkemi de unutmazdım tabi
Gitmek istiyorum cnm çok ama iyi bir iş ayarlayabilirsem burdan o zmn süper olucak işte... oradaki arkadaş CV lerimizi alıcak bakacak bakalım birşeyler burdaki Sınav sonucu ve kadroya yerleşme olursa bu iş yatar muhtemel (çünkü annemleri de ikna edemem p zmn) ama gitmeyi çok istiyorum valla...
bence hiç durma ozaman canım
hayallerinin peşinden koş
monoton hayat insanı sadece bunalım ve depresyona sokuyor tatlım
Ay ben artik kendimi yasli hissediyorum. Sirt cantasiyla gezmek falan eskidendi... O zaman yapti icimde kalmadi ama simdi yapar miyim? HAYIR. Artik evimde oturup cocuk buyutmenin vakti geldi.....Yine gezeriz ama daha tatile gider gibi gezeriz...Doğru söylüyosun canım yaa bunlarla kıyaslamamak lazım ama imkanlar önemli tabi iyi kazanabilmek hakkını alabilmek güzel bi de ufkun genişler orası da kesin ...
Bi de şimdi gitmezsem bir daha sadece gezmeye gidebilirm oraları görmeye başka da birşey olmaz
Aslında benim istediğim hayat belki bir süreliğine sırt çantası ile dünya turu yapmak ama biraz ütopik çünkü geleceğini garantileme düşüncesi içime işlemiş napiyim memur çocuğuyum annem ve babam 657li o yüzden sabit düşünüp sabit bakıyorlar ve az da kazansan devlet olsun diyolar ben de o yüzden mi kendime bu kadar yatırım yaptım diyorum ama sonuç olarak onlardan etkilenip KPSS ye girecek miiyim? : EVET düne kadar kazanmak istiyor muydum? :EVET bugün ne oldu bi yurtdışı düşüncesi kafamı karıştırdı :)
Ay ben artik kendimi yasli hissediyorum. Sirt cantasiyla gezmek falan eskidendi... O zaman yapti icimde kalmadi ama simdi yapar miyim? HAYIR. Artik evimde oturup cocuk buyutmenin vakti geldi.....Yine gezeriz ama daha tatile gider gibi gezeriz...
ay ben artik kendimi yasli hissediyorum. Sirt cantasiyla gezmek falan eskidendi... O zaman yapti icimde kalmadi ama simdi yapar miyim? Hayır. Artik evimde oturup cocuk buyutmenin vakti geldi.....yine gezeriz ama daha tatile gider gibi gezeriz...
kızlar ben kaçim sporumu yapim kızım sakinken haledim şu spor işini sonrada bi dünya ev işi beni bekliyor
açabilirsem arada gelirim yine öptüm hepinizi
senide SENSEWİCH CİM
Iyi fikir...Monoton bir devlet memurluğu beni hiç açmıyo be tatlım bakma annemin halamın isteğiyle girdim ama (zaten sürekli bi hayata müdahale var yaa onu yap bunu yap ne yapmak istiyon diye soran yok önüne ne çıkarsa atla modeli var...)
Ama biraz uzaklaşmaya da ihtiyacım var tabi bakalım sınav sonucu yerleştim mi yerleşemedim mi ortaya çıkacak ona göre kararımı vericem artık...
Zevkli bir hayat, hayatimin bir doneminde bunu yasadigim icin sansli ve mutlu hissediyorum ben kendimi.Gitmezsem sonradan çok pişman olucam bunu biliyorum
Hayat tecrübesi için az daha geç kalırsam o maceraperestlik duygusunu içimde bulamıycam
İş olayını oradaki arkadaşımız erkek arkadaşıma ayarlıycak ama benim durumum ne olacak bilmiyorum benim bölümüm orada yok bile ... hiç bi dünya ülkesinde yok zaten o ayrıüni de laboratuvarda çalışabilirim, otelde kalite ile ilgili bir bölümde çalışabilirim... ya da biraz para yaptıktan sonra restaurant açabiliriz orada hiç türk rest yok ihracat da olabilir onun için de araştırma yapıcaz çok proje var deneme yanılma yapıcaz biraz açıkçası
Böyle bir sürü dil öğrenesim var tweety bir sürü yeni yer ve ortam göresim ve sadece gezmek için para kazanasım var...
Bence dogru bir bakis acisi. Dunya yuvarlak, insan her yerde insan....Zaten boyle bakinca yasadigin yere adapte olabiliyorsun...HEr yerin artisi oldugu kadar eksisi de vargüllük gülistanlık hiçbir yer yok bence
başka yerde, başka şekilde memnun olsanda; başka birşey çıkar yine canını sıkacak
en iyisi hayata pozitif bakmak, nerde olursan ol
Ben de canımmmmmmmmm ben de çok öptümmmm
niya ycanım yaşın kaç ki senin
ay ben 50 -60 yaşında bile olsam sırtçantamla ülke ülke gezmeye eveeeeeet derdim
Son bes senem oyle gecti. Kalmadi icimde o benim, her turlu cilginligi yaptik... Inanir misin bazen sabah gozlerimi aciyordum ve hangi ulkede oldugumu algilayamiyordum. O kadar cok seyehat ettim ki ben neredeyim diye dusunuyordum. Bundan sonra oturayim biraz tweety cim kocamin yaninda...Cocuk yapma vakti de geldi... yasim da 31 oldu... Bundan sonra gezersek de kocamla gezeriz.. su anda yilda iki arkadaslarimla yapacagim onu ama daha yogun bir gezi plani istemiyorum ben...
Son bes senem oyle gecti. Kalmadi icimde o benim, her turlu cilginligi yaptik... Inanir misin bazen sabah gozlerimi aciyordum ve hangi ulkede oldugumu algilayamiyordum. O kadar cok seyehat ettim ki ben neredeyim diye dusunuyordum. Bundan sonra oturayim biraz tweety cim kocamin yaninda...Cocuk yapma vakti de geldi... yasim da 31 oldu... Bundan sonra gezersek de kocamla gezeriz.. su anda yilda iki arkadaslarimla yapacagim onu ama daha yogun bir gezi plani istemiyorum ben...
WOWWWW ben de sabah kalktığımda nerde olduğumu bilmemek istiyorum sempatiksalakcinni nerdeyim ben diye düşünmek istiyorumben de ben de....
sabah gözlerini açtığında ben hangi ülkedeyim diye düşünmek mi :))))) ay süper ya
kizlar hiccc halim yok bugun,
2 satir bisyler yazmak istiyorum sensewitche, ama onu bile yazamiyorum :-((
kizlar hiccc halim yok bugun,
2 satir bisyler yazmak istiyorum sensewitche, ama onu bile yazamiyorum :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?