50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

WOWWWW ben de sabah kalktığımda nerde olduğumu bilmemek istiyorum sempatiksalakcinni nerdeyim ben diye düşünmek istiyorum ben de ben de....

Bu hissi bilmeseydim ben de isteyebilirdim..turkiyede de en cok basima gelen sey su.. Turkce konusmalar duyuyorum yolda, "aaaaaa bunlarda galiba turk diyorum" sonra kafaya dank ediyor "saskin anchusa turkiyedesin!!!!!!"

tweetycim sen bakma bana ya
takılıyorum işte sana
çocukların herşeyden daha önemli tabiki
mesela ben de kaçıyorum kızımın yanına şimdi ve ev işleri akabinde
öptüm canım

görüşürz kızlar

Belki benim gitmek istememin nedeni biraz ögüven kazanmak burada yitirdim onu çok bocaladım son 2-3 senede kendimi toparlayamadım silkindikçe yapıştı üstüme zaman zaman pes ettim zaman zaman boşverdim ama hep mutsuz oldum biliyorum bunu ben yaptım çevre suçlu değil ama ben yaptıysam ben toparlamalıyım kendimi o yüzden bir süre etrafımda tanımadığım insanlar görmek, çekingenliğimi üstümden atmak ve yeni atılımlar yapmak istiyorum... Daha somut şeylerle uğraşmak istiyorum Bu konuda yurtdışına gitmenin yararı olur sanırım anchusa?

Olur ama daha da acili olabilir.. Acimasiz insanlar orada da var.Ama kesinlikle kendine guvenin artar, cunku el mecbur basarmak zorunda hissediyorsun ve zorluyorsun kendini...

Olur ama daha da acili olabilir.. Acimasiz insanlar orada da var.Ama kesinlikle kendine guvenin artar, cunku el mecbur basarmak zorunda hissediyorsun ve zorluyorsun kendini...

Bakalımm bi tarafı kesin acı olacak da... En iy tarafından bakarsan da orada herşey yolunda gidecek ama ailem burda olucak ve sürekli gidip gelemiycem... Herşeyin hayırlısı diye boşuna dememişler...

ay pardon canım yanlış bişi mi dedim tatlım
yoksa istemiyormusun
Yok canim istiyoruz da daha calismalara baslamadik. Ondan sasirsim
valla bugün içime ne doğdu biliyor musunuz?
pepper ve anchusa hamile sankimbilmiyorumkismile
Kahve konusu ve tweety agzinizdan bal damliyor ama ben gribim, mide bulatsi ondan da olabilir canlar. Peppermint i bilemem ama
Bakalımm bi tarafı kesin acı olacak da... En iy tarafından bakarsan da orada herşey yolunda gidecek ama ailem burda olucak ve sürekli gidip gelemiycem... Herşeyin hayırlısı diye boşuna dememişler...

Evet ya cok dusunme. Hayatta dogru ve yanlis yok. Neyi secersen o dogru oluyor ve onu yasiyorsun..Onemli olan mutlu hissetmen neyi secersen sec...

belim iyilessin;
tatile gidip gelelim,
birbirimize doyalim biraz daha,
biraz para biriktirelim, cocuk olunca masraf cok olur..

----------

bahanesi cookk )

kızlar iştahım çok açık bugunlerde yaa..niye kibilmiyorumkismile
reglime de var daha. veremiyorum hiç kilo o yüzden motivasyonum azaldı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…