WOWWWW ben de sabah kalktığımda nerde olduğumu bilmemek istiyorum sempatiksalakcinni nerdeyim ben diye düşünmek istiyorumben de ben de....
kizlar hiccc halim yok bugun,
2 satir bisyler yazmak istiyorum sensewitche, ama onu bile yazamiyorum :-((
tweetycim sen bakma bana ya
takılıyorum işte sana
çocukların herşeyden daha önemli tabiki
mesela ben de kaçıyorum kızımın yanına şimdi ve ev işleri akabinde
öptüm canım
görüşürz kızlar
kizlar hiccc halim yok bugun,
2 satir bisyler yazmak istiyorum sensewitche, ama onu bile yazamiyorum :-((
benim de cok midem bulaniyor. bir bardak ihlamur ictim o kadar. kahvalti bile edemedim...
Belki benim gitmek istememin nedeni biraz ögüven kazanmak burada yitirdim onu çok bocaladım son 2-3 senede kendimi toparlayamadım silkindikçe yapıştı üstüme zaman zaman pes ettim zaman zaman boşverdim ama hep mutsuz oldum biliyorum bunu ben yaptım çevre suçlu değil ama ben yaptıysam ben toparlamalıyım kendimi o yüzden bir süre etrafımda tanımadığım insanlar görmek, çekingenliğimi üstümden atmak ve yeni atılımlar yapmak istiyorum... Daha somut şeylerle uğraşmak istiyorum Bu konuda yurtdışına gitmenin yararı olur sanırım anchusa?
bilmiyorumkismilesanada geçmiş olsun canım
hamile filan olmıyasın tatlım:))))
bilmiyorumkismile
Olur ama daha da acili olabilir.. Acimasiz insanlar orada da var.Ama kesinlikle kendine guvenin artar, cunku el mecbur basarmak zorunda hissediyorsun ve zorluyorsun kendini...
Yok canim istiyoruz da daha calismalara baslamadik. Ondan sasirsimay pardon canım yanlış bişi mi dedim tatlım
yoksa istemiyormusun
Kahve konusu ve tweety agzinizdan bal damliyor ama ben gribim, mide bulatsi ondan da olabilir canlar. Peppermint i bilemem amavalla bugün içime ne doğdu biliyor musunuz?
pepper ve anchusa hamile sankimbilmiyorumkismile
Bakalımm bi tarafı kesin acı olacak da... En iy tarafından bakarsan da orada herşey yolunda gidecek ama ailem burda olucak ve sürekli gidip gelemiycem... Herşeyin hayırlısı diye boşuna dememişler...
reglin yaklaşmış olabilir mi:uhm:
ooo kuzum nen var?
(türk filmi edasında oldu ama gerçekten neyin var kuzum?)
valla bugün içime ne doğdu biliyor musunuz?
pepper ve anchusa hamile sankimbilmiyorumkismile
akannehir
cnm aynen biz de anchusalar gibi; calismalara henuz baslamadikkk.
:CüvCüv: sonra sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?