50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim canim su anda accaayippp bardakta misir istiyor... nerden bulucam ki simdi :-(((

aman bu regl oncesi sendro mu ne kotu biseyyy

benim canim su anda accaayippp bardakta misir istiyor... nerden bulucam ki simdi :-(((

yok mu alisveris merkezi yakinlarda.......dayan eve kadar evde konserve misiri acip bardaga koyar yersin
Kizlar ben dun un helvasi yaptim. Hayatimda yaptigim en kotu un helvasiydi. Esim bir kasik aldi gerisini yemedi, ben yarim kasik aldim... bir tencere duruyor evde...

Suanda 60.69 grubundayim bir an önce bu gruba gecmek dilegi ile.Gruptaki herkese saglikli kilo vermeler dilia.s.yerimsenibenkaydirigubbakcemile3yiorum.........

kızlar iştahım çok açık bugunlerde yaa..niye kibilmiyorumkismile
reglime de var daha. veremiyorum hiç kilo o yüzden motivasyonum azaldı sanırım...

metabolizman çok hızlı ya da çok şekerli şeyler yiyosun ikisinden biri ....

Kıyamam sanaaa konserve mısır al bari marketten evde yersin azcık bastırır hıh ne dersin?

regl olmak istiyorum artık..
yoksa patladım patlıycam..akannehir

:roflol:

gel canım şimdiden burda daha çok hırslanırsın

Kesinlikleeee tam hamur işi yemeye başlayıp sporu azaltmıştım ki forumda yeniden doğdum Yememi düzene soktum sporuma sarıldım tekrar

sağolun varolun canlar (bu da yesanın lafıydı di mi yahu yapıştı ağzıma)

evi süpürürken makine iflas etti
kol kaslarım çalışsın diye bi ileri bi geri hızlı hızlı daha çok evet kollarım yanıyo derken
pat diye bi ses koptu
korktum baktım kiii
bizim seperatör sen kırıl
götürüyüm bakalım ne diyecekler
garanti süresi bile bitmedi daha

sağolun varolun canlar (bu da yesanın lafıydı di mi yahu yapıştı ağzıma)

abooooovvv sonundaaaaahihoyyyt

nasılsın canımmm yaaa kimler ne didi sağğaaaa kaçırtıyorlar seni buralardan :uhm:
ama ne desen haklısınvereliniortakaynı şeyleri bende hissediyorum ve dahada kötü olmaya başladı saki ortam biliyormusun demiycemm yolda bile bazen yürüyemiyorum afedersin
öküz olsa yol verir ama :sm_confused:nerdeeeeeee:1ninca:
bence takma kişiye göre hareket etşakkıdı
özledim kız seniiiii Şeniz olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 :roflol:ee buda güzelllllsırnaşık şey kol kaslarıııı:roflol:

trufcum zorun neydi güzelim yaaaaÇok üzgünüm çoook
gülmekten öldürdün benikaydirigubbakcemile3

iyi fikir anchusacım işleyen demir ışıldar derler

kızım uyuyo şimdi
biraz işim var
sonra dışarıya çıkıcam
mutfağa tül perde filan bakıcam
aklımda katlamalı var ama bakalım
güneşlik olarakda stor güneşlik
katlamalı hiç kullanmadı
şimdiye kadar yılda 1 ev değiştirdiğimizden
ama artık kalıcı bişeyler yapmanın vakti geldi
memnunmusunuz katlamalı perdelerinizden
temizliği kolay oluyormu
baya büyük pencere 3 parça olacak sanırım
o düşündürüyor beni açıkcası

canlarımmmmm nassınız yahu:)

saolun varolun valla:))) sense yaaa senı burda gormek ınanılmaz guzel be kusum bı de bı kac sayfa ara ara gozumun ucuyla baktım yasemncıgım de yazmıs kım delırttı senı:)) gel kusum benımle yarın ucagım var ucalım gıdelım gelmeyelım bı daha da ohhhh mıs:))))

trufcum seperatorunu yırımmmmmmmmm bı de kollarını hehe:))

TWEETYYYY KOCUMMMMMMMMM napıon yorum yapıyor musun nasıl kızlar cozutuyorlar mı aradaa:))

ıncecık KLıKcan sen nassın yahuuu valla sen bı koysana oncesı sonrası dıye hay masallah ıncecık oldu yaa:))

spatzcım kestırdın mı sacları valla ben deyım cok super gıdecek o sac modelı sana tamam herkeste var baydı bırazcık ama olsun sana yakıstıgı kadar yakısan bırınde yok heheh ne cumle kurdum ya :)

Ay yasemincim ben de çok özledim yaaaa :) Özlem bitti artık tatlım döndüm :) valla ülke keko dolu kekoooooooo :))))

yuhh :roflol::roflol::roflol:

ben de yeni yaptirdim ama hala yikamadim... Annem kullaniyor bana siki siki storunu tek buyuk parca yaptirma yikamak cok zor oluyor dedi.. Kuvete yatirip yikaniyor ya onlar... Umarim cok zor olmaz temizligi.. Ama durusu cok sik
Bana temizlige gelen bayan seninkilerin temizligi cok zor olmaz kucuk kucuk parca yaptirmamissin dedi tullerim icin.O cok fazla takip cikarip yikiyormus.
Bizim de salon cami cok buyuk, ama iki parcaya boldurttum tulu, storu da 3 parcaya...
Kimisi pisman kimisi memnun canim... Gorecegiz bakalim biz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…