50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay valla gidiyim mi gitmiyim mi kaldım arada ama karar verdim sınav sonucuna bağlı

Sen ne diyon bu arada napıyim ? (gitmek için ikna olmaya hazır di mi )

Ay valla gidiyim mi gitmiyim mi kaldım arada ama karar verdim sınav sonucuna bağlı

Sen ne diyon bu arada napıyim ? (gitmek için ikna olmaya hazır di mi )

git kusum yaaaa degısıklık ıyıdır bas gıt ohhhh mıs gıbı yenı cevre degısık ınsanlar kalanlar da ozlesın bıraz donunce kıymete bınersın valla hem de hıc dusunme canım yaaaaaaaa cok ıyı olur olumlu dusun olumlu bak kotu dusunursen kotu olur :sm_cool: ne sınavı kusum?

KPSS canım yaa devlet memuru da olasım yok ama (hiç hanfendi bi insan olmadığım için beni değil o ortamı bozabilir bu durum :)) garantili iş diye giriyorum belki ii bi yer olursa kalmak zorunda kalabilirim

Sen de ales e girmiştin yurtdışında işe yarıyo mu ki? yoksa dönmeyi mi düşünüyosun?

Son düzenleme:
Şeniz
KPSS canım yaa devlet memuru da olasım yok ama (hiç hanfendi bi insan olmadığım için beni değil o ortamı bozabilir bu durum :)) garantili iş diye giriyorum belki ii bi yer olursa kalmak zorunda kalabilirim

anladım kusum pek anlamıyorum kpss ıslerınden ama hayırlısı neyse o olsun bu sınav olmazsa yurt dısı ısı olacak degıl mı canım amannnn hayırlısı valla hayırlısıysa bı sekılde olur ınsallah cok da takma kafana :sm_cool: Şeniz

Yes cnm takmıyorum bugünden sonra olumlu düşünüyorum olumlu olsun...:lepi:

Yes cnm takmıyorum bugünden sonra olumlu düşünüyorum olumlu olsun...:lepi:

afffferın bak soz de dınlıyor heheh :asigim: oluruna bırakmak lazım yaa Şeniz

neyseeeeeeeeeeeeee

ben corek otu aldım soylemıstım zaten de hehe:)) cekılmıs tatlı kasıgı yedım tadı da guzel degıl de kotu de degıl yenır yanı her yemekten once 1 tatlı kasıgımı bı yıcem ben bunu

CIGNEMEDEN YUTANLARA hıc bı etkısı yokmus ha hıc yememıssın ha cıgnemeden yutmussun aynıymıs (alıntıdır)

Son düzenleyen: Moderatör:

daha kestirmedim cadıııı cumartesi inşallah. ama karar verdim kesin kestircem. sokakta her gördüğüm kadının saçına bakıyorumkaydirigubbakcemile3

daha kestirmedim cadıııı cumartesi inşallah. ama karar verdim kesin kestircem. sokakta her gördüğüm kadının saçına bakıyorumkaydirigubbakcemile3

ınsallah canım koyarsın fotoları sırnaşık şey ben de anneme halı alacagım sıralar her gıttıgım evde halıları ıncelerdım heheh lülülülülülü

ıncecık KLİKcan sen nassın yahuuu valla sen bı koysana oncesı sonrası dıye hay masallah ıncecık oldu yaa:))

Havalar güneşli olduğu sürece ben hep iyiyim :) Valla yeni halimle resim koydum zaten.gerçekten de eski resmimle yeni resmime bakınca aradaki farkı bende anlıyorumm..
sen nasılsın yesacımm??

Ay yasemincim ben de çok özledim yaaaa :) Özlem bitti artık tatlım döndüm :) valla ülke keko dolu kekoooooooo :))))

yuhh :roflol::roflol::roflol:
napalım bitanecim idare ediyoz işte bide sen büyük şehirdesin onun eksisi çok fazla tabiii
:1ninca:
artık buralarda olmana sevindim sositososito:dance:

napalım bitanecim idare ediyoz işte bide sen büyük şehirdesin onun eksisi çok fazla tabiii
:1ninca:
artık buralarda olmana sevindim sositososito:dance:

ben de sevindim ben deeee düşündüğümden daha çok özlemişim sizi böyle muhabbet ettikçe daha iyi anlıyorumŞeniz

Evet cnm onun etkisi çok sanırım sokaktaki herkes potansiyel kapkaççı, katil gibi geliyo bi de son zamanlarda duymuşsunuzdur İzmir Balçova da öldürülen kızları yakın bize balçova çok korktum anlatamam bi de kızın vurulduğu anı gösteren güvenlik kamerası görüntülerini de izledim tam oldu ... 1 gün önce orada cinayet oluyor ve siz 1 polis koymuyosunuz kardeşim önlem için ... kızı vuruyo adam 10 dk geçiyo polis namına kimse yok insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı o kız ben de olabilirdim ne bir münakaşa ne çekişme olmuş aralarında... Hem de adam daha önceden 55 suça karışmış insan nasıl yani diyor??? :umursamaz: olmaz

ben çiğnemede yutuyorum gayet de etkili:)

Kızlar ben geldim, nasıl bacaklarım ağrıyor anlatamam, lanet olsun şu slim in 6 ya, hiç tavsiye etmiyorum kızlar, mahfetti beni, hem ağrı yaptı hem de kaslarımı şişirdi, tartıda 500 gram fazla çıktım, bir de o kadar yordum kendimi

Aaaa
bende videoların 2 sini indirmiştim.. ve bu akşam başlamayı planlıyordum..
demek önermiyorsun heee???

Gerçekten etkili mi o kadar yaaa?

hafif bir müsil gibi düşün, zayıflamaya doğrudan bir etkisi yok yani.

Aaaa
bende videoların 2 sini indirmiştim.. ve bu akşam başlamayı planlıyordum..
demek önermiyorsun heee???

canım istersen bir dene ama beni aşırı yordu, ve bugün bütün gün dizlerim bacaklarım ağrıdı, çok zor bişey. ham çok hareketli hem ağır hareketler. bir de sürekli dizi yoruyor.
her gün yapsan ciddi kilo verdirir belki ama belki de sadece kas yapar bilemiyorum.

hehe sen ye ye sonra suçu slim in 6 ya at sırnaşık şeysırnaşık şey

şaka bi yana neden memnun değilsin ki bende lesliden sıkıldım yeni bişeye başlıyım diodum..:uhm:

İnsan çok yorulunca da spordan sıkılıyo yahu değil mi?

Callan beni mahvetmişti hiç alışamadım leslie süper ama onun fast & firm 4 milini yaptım şu lastikli olan o süper mesela yoruyo ama nefes alacak yerlerin de oluyo

İndirdiğim plates vardı bi de onu yapıyim dedim mümkün değil yapamıyorum Lachesis galiba senin şu halı üstünde öne arkaya yuvarlandığın videoydu çünkü onda da böyle bişiy vardı video başlarında

yaa kizlar ben sacimi az koyultayim diyorum,

bakirlar cabucak akiyor, biktim kuafore gitmekten, bir de sacim yipranacak - yazik.

kahvelere gecmek istiyorum,

kahvekokusu nun teraccotasini mi denesem acaba?

benim sac rengimin uzerine o nasil olur ki? var mi bu konularda bilgili , tecrubeli olaniniz??

hehe sen ye ye sonra suçu slim in 6 ya at sırnaşık şeysırnaşık şey

şaka bi yana neden memnun değilsin ki bende lesliden sıkıldım yeni bişeye başlıyım diodum..:uhm:

şuan çünkü bacaklarım kopcak gibi ağrıyor, yahu 1 tane yapın, anlarsınız niye memnun olmadığımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…