canlarımmmmm nassınız yahu:)
saolun varolun valla:))) sense yaaa senı burda gormek ınanılmaz guzel be kusum bı de bı kac sayfa ara ara gozumun ucuyla baktım yasemncıgım de yazmıs kım delırttı senı:)) gel kusum benımle yarın ucagım var ucalım gıdelım gelmeyelım bı daha da ohhhh mıs:))))
Ay valla gidiyim mi gitmiyim mi kaldım arada ama karar verdim sınav sonucuna bağlı
Sen ne diyon bu arada napıyim ? (gitmek için ikna olmaya hazır di mi)
git kusum yaaaa degısıklık ıyıdır bas gıt ohhhh mıs gıbı yenı cevre degısık ınsanlar kalanlar da ozlesın bıraz donunce kıymete bınersın valla hem de hıc dusunme canım yaaaaaaaa cok ıyı olur olumlu dusun olumlu bak kotu dusunursen kotu olur :sm_cool: ne sınavı kusum?
KPSS canım yaa devlet memuru da olasım yok ama (hiç hanfendi bi insan olmadığım için beni değil o ortamı bozabilir bu durum :)) garantili iş diye giriyorum belki ii bi yer olursa kalmak zorunda kalabilirim
Şeniz
anladım kusum pek anlamıyorum kpss ıslerınden ama hayırlısı neyse o olsun bu sınav olmazsa yurt dısı ısı olacak degıl mı canım amannnn hayırlısı valla hayırlısıysa bı sekılde olur ınsallah cok da takma kafana :sm_cool: Şeniz
Yes cnm takmıyorum bugünden sonra olumlu düşünüyorum olumlu olsun...:lepi:
canlarımmmmm nassınız yahu:)
spatzcım kestırdın mı sacları valla ben deyım cok super gıdecek o sac modelı sana tamam herkeste var baydı bırazcık ama olsun sana yakıstıgı kadar yakısan bırınde yok heheh ne cumle kurdum ya :)
daha kestirmedim cadıııı cumartesi inşallah. ama karar verdim kesin kestircem. sokakta her gördüğüm kadının saçına bakıyorumkaydirigubbakcemile3
ıncecık KLİKcan sen nassın yahuuu valla sen bı koysana oncesı sonrası dıye hay masallah ıncecık oldu yaa:))
napalım bitanecim idare ediyoz işte bide sen büyük şehirdesin onun eksisi çok fazla tabiiiAy yasemincim ben de çok özledim yaaaa :) Özlem bitti artık tatlım döndüm :) valla ülke keko dolu kekoooooooo :))))
yuhh :roflol::roflol::roflol:
napalım bitanecim idare ediyoz işte bide sen büyük şehirdesin onun eksisi çok fazla tabiii
:1ninca:
artık buralarda olmana sevindim sositososito:dance:
afffferın bak soz de dınlıyor heheh :asigim: oluruna bırakmak lazım yaa Şeniz
neyseeeeeeeeeeeeee
ben corek otu aldım soylemıstım zaten de hehe:)) cekılmıs tatlı kasıgı yedım tadı da guzel degıl de kotu de degıl yenır yanı her yemekten once 1 tatlı kasıgımı bı yıcem ben bunu
CIGNEMEDEN YUTANLARA hıc bı etkısı yokmus ha hıc yememıssın ha cıgnemeden yutmussun aynıymıs (alıntıdır)
ben çiğnemede yutuyorum gayet de etkili:)
Kızlar ben geldim, nasıl bacaklarım ağrıyor anlatamam, lanet olsun şu slim in 6 ya, hiç tavsiye etmiyorum kızlar, mahfetti beni, hem ağrı yaptı hem de kaslarımı şişirdi, tartıda 500 gram fazla çıktım, bir de o kadar yordum kendimi
Gerçekten etkili mi o kadar yaaa?
Aaaa
bende videoların 2 sini indirmiştim.. ve bu akşam başlamayı planlıyordum..
demek önermiyorsun heee???
Kızlar ben geldim, nasıl bacaklarım ağrıyor anlatamam, lanet olsun şu slim in 6 ya, hiç tavsiye etmiyorum kızlar, mahfetti beni, hem ağrı yaptı hem de kaslarımı şişirdi, tartıda 500 gram fazla çıktım, bir de o kadar yordum kendimi
hafif bir müsil gibi düşün, zayıflamaya doğrudan bir etkisi yok yani.
canım istersen bir dene ama beni aşırı yordu, ve bugün bütün gün dizlerim bacaklarım ağrıdı, çok zor bişey. ham çok hareketli hem ağır hareketler. bir de sürekli dizi yoruyor.
her gün yapsan ciddi kilo verdirir belki ama belki de sadece kas yapar bilemiyorum.
hehe sen ye ye sonra suçu slim in 6 ya at sırnaşık şeysırnaşık şey
şaka bi yana neden memnun değilsin ki bende lesliden sıkıldım yeni bişeye başlıyım diodum..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?