50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi yaaaa:bbo: akannehir :1shok:

hanii şu an eşime hak verdim diyebilirim o bu konularda çok hashas bense biraz daha rahtım esasen sempatiksalakcinniama bunlar hiçte hafife alınacak konular değil
o olayları duymadım aslında :tomato:bu ara pek ilgisizim :sm_confused:
bende geçen yaz çok ilginç bir olay yaşadım evimizin etrafında balkonda oturuyorum bir genç geldi karşı kaldırıma oturdu sürekli tlde konuşuyor erkek kerdeşime benzettim yolda yürürken :1ninca::1ninca:
neyse sonra yanına başkası 3 m aralıkla oturup tl ile konuşuyorlarsonra araları 1 metreye düştü CADIARZU
bende sinir oldum polisi aradım bizim ora sokak arası o yüzden
aaaa bide neye şahit olayım ohaoldumsmilebiri ötekini dürttü ve ikisi beraber kalktı ve gitti 1 dk sonra polis geldialkisalkisalkis
yani bunlar hep birlik polis bizim evi aradı durumu sordu tekrardan bende olanı biteni tekrardan anlattım sonra bayaa korktum :1shok:
polis yakınım var onu aradım ve durumu anlattım oda bunlar birbirlrine haberdar ediyorlar
kim bilir ne iş çeviriyorlardı dedikafamçokkarıştıben rahatsızlıktan aradım polisi ama olay büyükmüş:sm_confused:

hafif bir müsil gibi düşün, zayıflamaya doğrudan bir etkisi yok yani.
hafif bir müshil olduğu gerçek ama bizim haazım sorunumuz olduğu için kilo olayında da etkili oluyor ben şu anda laktasif bişey kullanıyorum ve 57 li kiloları görmeme sebeb diyebilirim
çörek otundan sıkıldımda :1closedeyes:

niye yuvarlanmışım yahu, hatırlamadım ben şimdi sırnaşık şey

Canım boyanın üstüne yaptığın için ilk boyamada tam rengi olmaz sanırım, ama koyu olduğundan baya yakın bir renk olur, bence dene, ben olsam denerim:) Hatta sen dene güzel olursa ben de denerim:) Koyu renklere taktım bu aralar:) Ya da bekle ben deniyim ben de olursa sen de denersin ehehee Gerçi daha kızıl kahve deniycem:)
tabi benim kullandığım amonyaksız boyanın o rengi yok, o yüzden nasıl boyarım bilemiyorum:)

Bak sen cesaretli olanlardansın ki aramışsın polisi artık korkusundan kimse polisi falan aramıyor karışmak istemiyor yolda sana saldırsalar herkes kaçıcak o raddeye geldik bana bulaşmasın başım belaya girmesin diyo kimse

O kızcağıza çok üzüldüm yaa yaklaşıyo yaklaşıyo arkasından bi kurşun beynine sonra çantasını alıyo kaçıyo adam ... e istesen verirdi zaten CANİ işte amaç parasızlık değil zevk alıyo öldürmekten böyle psikolojisi bozuk bi millet olduk...:umursamaz:

yuvarlanan bendimmmm

ayy valla cnm yaa ne super olur sen denesen.
tahminim su an sacim bayag acik, nerdeyse senin son sacin gibi;
o yuzden tutar, ama sacima bikac ay once hafif acma islemi yapilmisti o yuzden koyu renkler tutmayip akip gidiyor;
herhalde ilk boyadigimda olur, 1-2 haftaya acilir, o zaman tekrar boyarsam renk otururr.

22 nisanda adanaya gidicez ya cnm nisana, gitmeden boyamak istiyorum ben, yaani bu h.sonu

Hani plates yapıyormuşsun da yerde yuvarlandığını eşin görünce kopmuş yaa sendin Lachesis anlatan öyle diil mi yoksa?? evli kim var ki yasemin değildi truf da :uhm:

benim o tespih bocegi kuzumm

Hani plates yapıyormuşsun da yerde yuvarlandığını eşin görünce kopmuş yaa sendin Lachesis anlatan öyle diil mi yoksa?? evli kim var ki yasemin değildi truf da :uhm:

ehehe amma salladın sense hee kaydirigubbakcemile3

canım u haftasonuna kadar ben boyamam, yeni boyadım ya kötü olur, yoksa denerdim valla, bak bir kız kestanenin üzerine yapmış böyle olmuş araştırdım senin için aklinialirimsmile

Samara gibi çıkmış ama biz renge yoğunlaşırsak, dipler daha açık olmuş biraz, kendi saçı çabuk tutmuş herhalde.

ahh lachesisim benim ,
esenmemis de, eline saglik.

bu kizin alttaki saci koyuymus herhalde ki cok koyu olmus,

ben sac rengi bolumunde bir uzman konu acmis ona yazdim derdimi,

tekrar bakir renklere boyarsan cok kizil cikar, loral'in findik kahvesi'ne boya demis.

ne dersin cnm?

koyu kestaneymiş alttaki evet.

fındık kahvesi normalde mat bir renk, ama senin bakırın kızılığını kapatmak için uygun olabilir, uzman daha iyi bilir tabi nasıl bir sonuç alacağını. Daha iyi kapatır sanırım doğru söylüyor.

valla yesacım 2 gün açamadım pc
geçmişi de okuyamıyorum fazla sayfa olunca
ama şöle bi göz gezdiriyorum
ama cozutmuyorlar galiba yada kaçamak yapıpta yazmıyo da olabilirler tabi
pek lişste de gözüme çarpmadı ama
e tabi koç kayıp olunca kimse liste miste yazmak istemiyo herhal
ama ben demiştim benden koç moç olmaz diye :tomato::tomato::tomato:

ay kimsecikler yok bende kaçim yemegimi yapim bari

çocuklar da rahat durmuyorlar zaten of oooffff

kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar afedersiniz

Hoşbuldum kuzucum, pazar günü gelecek :)) Ben hala alışveriş derdindeyim.

Sen nasılsın, kilo durumları nasıl? Ben dikkat ettiğim halde bugün fazla çıktım, şişkinlik vardı. Kısmi bi detoks yaparak normale döndüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…