hadi yaaaa:bbo: akannehir :1shok:ben de sevindim ben deeee düşündüğümden daha çok özlemişim sizi böyle muhabbet ettikçe daha iyi anlıyorumŞeniz
Evet cnm onun etkisi çok sanırım sokaktaki herkes potansiyel kapkaççı, katil gibi geliyo bi de son zamanlarda duymuşsunuzdur İzmir Balçova da öldürülen kızları yakın bize balçova çok korktum anlatamam bi de kızın vurulduğu anı gösteren güvenlik kamerası görüntülerini de izledim tam oldu ... 1 gün önce orada cinayet oluyor ve siz 1 polis koymuyosunuz kardeşim önlem için ... kızı vuruyo adam 10 dk geçiyo polis namına kimse yok insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı o kız ben de olabilirdim ne bir münakaşa ne çekişme olmuş aralarında... Hem de adam daha önceden 55 suça karışmış insan nasıl yani diyor??? :umursamaz: olmaz
hafif bir müshil olduğu gerçek ama bizim haazım sorunumuz olduğu için kilo olayında da etkili oluyor ben şu anda laktasif bişey kullanıyorum ve 57 li kiloları görmeme sebeb diyebilirimhafif bir müsil gibi düşün, zayıflamaya doğrudan bir etkisi yok yani.
İnsan çok yorulunca da spordan sıkılıyo yahu değil mi?
Callan beni mahvetmişti hiç alışamadım leslie süper ama onun fast & firm 4 milini yaptım şu lastikli olan o süper mesela yoruyo ama nefes alacak yerlerin de oluyo
İndirdiğim plates vardı bi de onu yapıyim dedim mümkün değil yapamıyorum Lachesis galiba senin şu halı üstünde öne arkaya yuvarlandığın videoydu çünkü onda da böyle bişiy vardı video başlarında
yaa kizlar ben sacimi az koyultayim diyorum,
bakirlar cabucak akiyor, biktim kuafore gitmekten, bir de sacim yipranacak - yazik.
kahvelere gecmek istiyorum,
kahvekokusu nun teraccotasini mi denesem acaba?
benim sac rengimin uzerine o nasil olur ki? var mi bu konularda bilgili , tecrubeli olaniniz??
hadi yaaaa:bbo: akannehir :1shok:
hanii şu an eşime hak verdim diyebilirim o bu konularda çok hashas bense biraz daha rahtım esasen sempatiksalakcinniama bunlar hiçte hafife alınacak konular değil
o olayları duymadım aslında :tomato:bu ara pek ilgisizim :sm_confused:
bende geçen yaz çok ilginç bir olay yaşadım evimizin etrafında balkonda oturuyorum bir genç geldi karşı kaldırıma oturdu sürekli tlde konuşuyor erkek kerdeşime benzettim yolda yürürken :1ninca::1ninca:
neyse sonra yanına başkası 3 m aralıkla oturup tl ile konuşuyorlarsonra araları 1 metreye düştü CADIARZU
bende sinir oldum polisi aradım bizim ora sokak arası o yüzden
aaaa bide neye şahit olayım ohaoldumsmilebiri ötekini dürttü ve ikisi beraber kalktı ve gitti 1 dk sonra polis geldialkisalkisalkis
yani bunlar hep birlik polis bizim evi aradı durumu sordu tekrardan bende olanı biteni tekrardan anlattım sonra bayaa korktum :1shok:
polis yakınım var onu aradım ve durumu anlattım oda bunlar birbirlrine haberdar ediyorlar
kim bilir ne iş çeviriyorlardı dedikafamçokkarıştıben rahatsızlıktan aradım polisi ama olay büyükmüş:sm_confused:
niye yuvarlanmışım yahu, hatırlamadım ben şimdi sırnaşık şey
niye yuvarlanmışım yahu, hatırlamadım ben şimdi sırnaşık şey
Canım boyanın üstüne yaptığın için ilk boyamada tam rengi olmaz sanırım, ama koyu olduğundan baya yakın bir renk olur, bence dene, ben olsam denerim:) Hatta sen dene güzel olursa ben de denerim:) Koyu renklere taktım bu aralar:) Ya da bekle ben deniyim ben de olursa sen de denersin ehehee Gerçi daha kızıl kahve deniycem:)
tabi benim kullandığım amonyaksız boyanın o rengi yok, o yüzden nasıl boyarım bilemiyorum:)
Hani plates yapıyormuşsun da yerde yuvarlandığını eşin görünce kopmuş yaa sendin Lachesis anlatan öyle diil mi yoksa?? evli kim var ki yasemin değildi truf da :uhm:
yuvarlanan bendimmmm
benim o tespih bocegi kuzumm
Hani plates yapıyormuşsun da yerde yuvarlandığını eşin görünce kopmuş yaa sendin Lachesis anlatan öyle diil mi yoksa?? evli kim var ki yasemin değildi truf da :uhm:
yuvarlanan bendimmmm
ayy valla cnm yaa ne super olur sen denesen.
tahminim su an sacim bayag acik, nerdeyse senin son sacin gibi;
o yuzden tutar, ama sacima bikac ay once hafif acma islemi yapilmisti o yuzden koyu renkler tutmayip akip gidiyor;
herhalde ilk boyadigimda olur, 1-2 haftaya acilir, o zaman tekrar boyarsam renk otururr.
22 nisanda adanaya gidicez ya cnm nisana, gitmeden boyamak istiyorum ben, yaani bu h.sonu
Hatlar karıştı pardon :kedi:ehehe amma salladın sense hee kaydirigubbakcemile3
ahh lachesisim benim ,
esenmemis de, eline saglik.
bu kizin alttaki saci koyuymus herhalde ki cok koyu olmus,
ben sac rengi bolumunde bir uzman konu acmis ona yazdim derdimi,
tekrar bakir renklere boyarsan cok kizil cikar, loral'in findik kahvesi'ne boya demis.
ne dersin cnm?
ŞenizHatlar karıştı pardon :kedi:
Suanda 60.69 grubundayim bir an önce bu gruba gecmek dilegi ile.Gruptaki herkese saglikli kilo vermeler dilia.s.yerimsenibenkaydirigubbakcemile3yiorum.........
canlarımmmmm nassınız yahu:)
saolun varolun valla:))) sense yaaa senı burda gormek ınanılmaz guzel be kusum bı de bı kac sayfa ara ara gozumun ucuyla baktım yasemncıgım de yazmıs kım delırttı senı:)) gel kusum benımle yarın ucagım var ucalım gıdelım gelmeyelım bı daha da ohhhh mıs:))))
trufcum seperatorunu yırımmmmmmmmm bı de kollarını hehe:))
TWEETYYYY KOCUMMMMMMMMM napıon yorum yapıyor musun nasıl kızlar cozutuyorlar mı aradaa:))
ıncecık KLİKcan sen nassın yahuuu valla sen bı koysana oncesı sonrası dıye hay masallah ıncecık oldu yaa:))
spatzcım kestırdın mı sacları valla ben deyım cok super gıdecek o sac modelı sana tamam herkeste var baydı bırazcık ama olsun sana yakıstıgı kadar yakısan bırınde yok heheh ne cumle kurdum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?