Hoşbuldum kuzucum, pazar günü gelecek :)) Ben hala alışveriş derdindeyim.
Sen nasılsın, kilo durumları nasıl? Ben dikkat ettiğim halde bugün fazla çıktım, şişkinlik vardı. Kısmi bi detoks yaparak normale döndüm :)
:))) Haklısın valla öyle hatırlamakta :) Zımbırtı öncesi ve sonrası dediğin gibi oluyo genelde, ama önemli olan o dönemde de tartıya rağmen cozutmamak, ben o şekilde 53.9 a düşebildim. Tabi detoksta onlar hiç tuz kullanmadı, bi de 2 gün peşpeşe yapınca çok fazla bi fark oldu kilolarında çünkü su tutcak bişi kalmadı pek. Ben yarım yamalak bişi yapmıştım ya, sadece 1 gün, bana fazla suyu atmadan yardımcı oldu detoks, giden de gelmedi, taa ki bugüne kadar. Ben de bugün yine yarım yamalak bi detoks yaptım, çünkü iştahım da yoktu :)
Yarım dememin sebebi, patates tuz attım, bi de zeytin yağlı fasülye yemeği yedim azıcık.
valla işin garibi almış gibi hissetmiyorum.. psikoloji uyguluyorum biraz kendime..
yarın aynı rakamı görsem bile çok sevinicem..
Eğer almış gibi hissetmiyorsan dediğin doğrudur bence kaydirigubbakcemile5 Buarada bak ayın 16 sına kaç gün kaldı ve söz verdiğim gibi abur cubur yemedim hiç :lepi: (kurabiyeyi saymıyom abur cubur :)
Tebrikler kuzucum alkisalkisalkis Benim bu sıralar canım baya bişiler çekiyoÇünkü uzun zamandır bi çok şeyi yemiyorum. Patates kızarmasını defalarca yanımda yediler ama sırf yemeyeli çok oldu diye onu da canım çekiyo. Ay bugün oburluğum üstümde sanırsam sempatiksalakcinni Halbuki az yememe rağmen aç da değilim. Midem küçüldü çok şükür.
Dediğine katılıyorum yaşam biçimine dönüştü, mecburi bi değişiklik oldu bu hem de. Çünkü yeseydin miden de beyninle aynı tepkiyi verirdi. Ağır geliyo artık yağlı yiyecekler. Mide alıştı hafif şeyler yemeye. Bu aslında karımıza mı zararımıza mı bilmiyom. Kebabın eti bile yağlı geliyo artık, onu yemeden hayat mı geçer yahu sırnaşık şey
ay yok okadar değil..sırnaşık şey
ben iskender ve ali naziki uzun süre yemezsem yaşayamam...
sağlıklı beslenelim ama hayatın tadlarınıda kaçırmayalımsempatiksalakcinni
ama sen uzun süredir yemiyosun cnm güzel bi ödül verebilirsin kendine aklinialirimsmile
ama yok yok dur sevgilin gelince ver..hihoyyyt
:)) Afiyet olsun. Ben normalde de yağlı yemezdim pek, o yüzden biraz dengeyi kaçırdım sanırsam :)
Öyle yapcam zaten, sözüm söz, 16 mayısa kadar sabretcem a.s
Ben hala dondurma yemedim, ilk ödülüm dondurma olacak (hani cornettonun böğürtlenlisi var ya, çok merak ediyom) , bi de bitter çiko yerim, onu da gofret faciasından sonra yemedim. :kedi:
Yaw kuzucum herşey bi yana, bende burukluk var, ne zamandır vermeye çalışıyom ama hedefime ulaşamadım
yaa kizlar ben sacimi az koyultayim diyorum,
bakirlar cabucak akiyor, biktim kuafore gitmekten, bir de sacim yipranacak - yazik.
kahvelere gecmek istiyorum,
kahvekokusu nun teraccotasini mi denesem acaba?
benim sac rengimin uzerine o nasil olur ki? var mi bu konularda bilgili , tecrubeli olaniniz??
:)) Afiyet olsun. Ben normalde de yağlı yemezdim pek, o yüzden biraz dengeyi kaçırdım sanırsam :)
Öyle yapcam zaten, sözüm söz, 16 mayısa kadar sabretcem a.s
Ben hala dondurma yemedim, ilk ödülüm dondurma olacak (hani cornettonun böğürtlenlisi var ya, çok merak ediyom) , bi de bitter çiko yerim, onu da gofret faciasından sonra yemedim. :kedi:
Yaw kuzucum herşey bi yana, bende burukluk var, ne zamandır vermeye çalışıyom ama hedefime ulaşamadım
ben okulda teneffüslere çocuklarla beraber abur cubur tüketen biriyidmmm ama şimdii resmen evrimm geçirdimmm 20 gündürr falann yemiyorumm sadece 1 magnum+ arada kahvenin yanında bitter yedimm o kadar.. kendime ben bile şaştımmm.Ben de amacıma ulaşamm diye düşünüyodumm amaa artı değilll ya düşünsenizeee insnlar 90 lardan 100lerdenn kilo veriyoo biz mi veremiycezzzzz
Son yıllarda aşırı derecede çok abur cubur tükettiğimden gözüm doymuştu :)) Bi de evdeyim ya, pek zorlu bi mücadele sayılmaz. Esas ben bundan sonra görecem kendimi :bbo:ne kaldıki şurda dulcim..
3 kilocuk uçar gider..
bu arada abur cubur konusunda gerçekten çok iradeli davrandın tebrik ederim :içelim:
benim yediğim dondurmanın haddi hesabı yok :kedi:
Yok canım yaw 53 kiloya düşsem yeter diyodum. Benim en büyük burukluğum tartıdaki kilodan değil, göbeğimdeki yağdan kaynaklanıyo. Ben bu kiloda daha zayıf olurum sanıyordum. Görüşük fıstık.yavrum sende niye burukluk var yaaa
bak kızıyorum
taaa 56 kilolardayken
55 olsam yeter veremem zaten sevgilim gelene kadar diyodun
bak noldu 53 lere ulaştın
azmetceksin ve bu hafta 1 kilo daha vereceksin hadi bakalım
umutszluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?