50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tavsiyen için sağol.ben zaten çavdar,tam buğday,yulaf ,kepek ekmekleri dönüşümlü tüketiyorum.doktor ark. öyle tavsiye etmişti..sürekli kepek demir emilimini azaltırmış.dolayısıyla kansızlık yapıyomuş.
Çok zayıflamam zaten çünü önceden 48lerdeydim yüzümm çok çöküktü,sevmeiyorum öyle.50 tam iyi benim içinn heraldeee ben de okul kapanan kadar düşerimm 50ye.benim süremm uzunnnnn.

Rica ederim :) Ben de bi kaç haftaya kadar sadece beyaz ekmek tüketiyordum, kızlar tabi kızdılar baya, ben de kepeğe başladım, göğsümü gere gere de söyledim :)) Sanıyorum ki olumlu tepki alacam, ama nerdeee, bu sefer de kansızlık yapar diye kızdılar :) O gün bugündür organik tam buğday ekmek yiyom :) Ve inanılmaz derecede ekmek tüketimim düştü doğal olarak. En az %80 sanırım.

aa bağlantım gtiiti kimsecilerrr kalmamışşşş.neyse ben sizle yeni öğrendilerimi paylaşayımm.ödem atan içecek öğrenmiştimmm bir kaç gün önce yazdım da ilgi çekmedii yine yazcammm çok sevdimm çünkü, ben..
1/2 lt kaynamış sıcak su
2 yeşil elma(küçük doğranmış,çekirdekli,saplı)
5-6 top karabiber
1 dal kabuk tarçın
3-4 dal maydonoz(elle parçalanmış)
1 çay k. rezene
1 limon(küçük doğranmış,,,)
5dk demelyip içiyoruzz istersek dolaba koyup soğuk içiyoruzz tadı çok hoşşşş

bekleme bence hiç kaydirigubbakcemileburadada 60 kilo üstü arkadaş çok delikafadulden

gel canım şimdiden burda daha çok hırslanırsın

Davetiniz icin tesekkür ederim kizlar ama oradan bi mezun olayim hemen solugu burada alicam söz:)olumunekankayizsmile

teşekkürler canııııım
kilon kaç ki senin
64 Kilodayim tweetycim 58 hatta 57 olasim var ama dur bakalim insallah basaricamopuyorumnanaktan

ben ekmek onusunda çok iyiiyimm övüneyim biraz) yıllardırr kahvaltı dışında ekmek çok nadir yerim...biz yufka ekmek falan yapıyoruz tam buğday unuylaa onu yerimm aradaa...

Bi de vücutta şişlik olunca detoks da çok işe yarıyo. Yesa zaten bi kere yazmıştı, hayvansal gıdalar metabolizmayı yavaşlatıyo diye... Bugün tek yaptığım hayvansal gıda tüketmemek oldu. Az da olsa yağ tuz tükettim. Ve almamın imkansız olduğu 1 kilo fazlalığı akşam olana dek attım :icecream:

Ben ekmeğe olumsuz bakmadığımdan yerdim. Hatta ekmek yemeden doyduğumu da anlamazdım. Yine de ekmeği her öğün az da olsa tüketmeliyiz diye düşünüyom (başka karbonhidrat yemediysek o öğünde) Bi arkadaş demişti, hiç tüketmemek de metabolizmayı yavaşlatıyormuş. Ay buarada ben de bugünkü menümü yazam hatıladığım kadarıyla:
1 yeşil çay
Salatalık domates (yağsız tuzsuz)
10 fındık, 3-4 kuru üzüm
2-3 ceviz
5 kaşık kadar zeytin yağlı fasülye
1 yeşil çay
1,5 haşlanmış patates (tuz attım)
1 yeşil çay
Spor 0

detoksu pazar günü yapcamm bendeee çok istiyodumm geçen biri (anchusaydıı sanıırmm)detokstan sonra halsizlik çok oldu deyince vazgecer gibi oldummm ben çabuk hsata olan biriyimdee korktummm
.Ama yapcammmm 1 kere deneycemmmmm

Bence sen de benim gibi yap, yapacaksan. Kesinlikle 1 günden fazla yapma ve az da olsa zeytin yağı ve tuz kullan. Ve en önemlisi, en ufak zorlanma hissedersen yarıda kes. Bi de kansızlık problemin varsa, önce ona çözüm bul. Ben tahin pekmez çok yedim bu sıralar.

güzelll menünnn de az yemişinn benceee gerçi yarımm detoks dmeiştinn:....
yweşil çayı kahvaltıdan ömnce tüketmemi sanırımm sen tavsiye etmiştinnn ben de artık uyanınca hemen yeşil çayy içiyorumm ve gerçektenn barsaklarımm biraz hareketlendiii
ben zeytinyağlılarıı sadece yiyemem yanında yoğurt yada salatayla yerim sen ne güzel sadeec yiyebiliyosunn.spor 0 demişinn ama alışverişş çok kalori harcatır yaaa.

Bugün keyfim yoktu pek o yüzden böyle oldu. Aslında her gün bi garip besleniyom. Keşke ben de yoğurt elma falan sevip bol bol tüketsem nesmecim. Hepimizde var bi gariplik :))) Evet ben önermiştim :) Zaten insan sabah sabah yemek yiyemediğinden iyi oluyo.

Alışveriş bugün yapmadım. Önceki 2 gün peşpeşe yapmıştım. Bugün yarın için güç topladım :)

evet 1 gün yapayım da hevesimm gitsinnn.Kansızlığım yok (aslında tüm belirtileri var daa an değerlerimm iyyi.)detoksta hayvansl gıda mı almayacam?bol sıvı,meyve,sebze mi olcak menümdeee bir sürü detoks bakıyom daaaa karar veremedimmmm

Nesmecim maşallah diyeyim o zaman sana :) Evet dediğin gibi, özellikle bol sıvı kısmı önemli. Yağ tuz yok diyorlar ama tuz olmayınca tansiyon problemi yaşanıyor. O yüzden az da olsa yağ tuz kullan bence. Onun dışınca kafana göre, ne seviyosan yersin

DıLSENA hoşgeldin, istersen ve çaba gösterirsen bal gibi verirsin :) Çok geç kalmadan başla bence. Tanıtsana kendini, boy kilo hedef yaş....???

Buarada kansızlığin limit değerleri ülkelere göre değişiyo, avrupaya gitsek, kesin hepimiz kansız çıkarız. Tıpta okuyan bi arkadaş demişti.

Dinlendirmeden yeni hareketleri yapanmazsınnn hem sen vermişin azcıkta dur bişey olmazz demii..
yeşil elmayla yeni tanıştım aslında teneffüste beslenme saatinde aburr cubur yasakladık,yerine ben elmaya başladımm ve seviyom da hafif ekşişlikkk.çocuklar da meyveyee yönelme olduuuu sayemde...+çocuklara beden yerine mat. yaptıran ben beden günelrini iple çeker oldummm onlara hareket yaptıryomm yazıkk benim yerime onlar zaYIFLIYCAAAAKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…