50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım iyi güzel menün
ama bana bu yedikleriniz çok az geliyor nasıl dayanıyorsun canım yaaa
ay ben bukadarcık yemek yesem tansiyonum düşer bayılaırım

hoşgeldinn koçummm,beğenmene sevindimm menümüü..:)
açlık hissetmiyomm hiçç sürekli sakız çiğnediğim haldee iyiim .suu tok tutuyooo sanki

Zaten 1 haftadır kilo vermem durdu nesmecim, pazara kadar birazcık atak yapsam fena olmaz :kedi:

Ben eskiden ekşi meyveleri çok severdim (çocukken), ama artık hiç ama hiç sevmiyom ve kendime çok kızıyom bu yüzden. Senin adına çok sevindim, hem çocuklara da iyi örnek olmuşsun. Ay çok hoşuma gitti, bence de çocukların beden eğitimi hakkını çalma guclubacismile

Bence en keyifli öğretmenlik sınıf öğretmenliği :lepi:

bende 53-54kg oldum galiba pazar günü olsunda tartilayim 3.haftam benim önceden 58 kiloydum... 50olmak istiyorum az kaldiiiiiiii.. oleyyyy...

afern kız sana hem listen için hem de reddetiklerin için:hooray:

sadece bir eksin var oda spor yapmamışın
temizlik yapmışsın evet ama temizlik yapmak yağ yaktırmıyormuş yani öle diyorlar ( artı bide süpürgeni kırmıştınsırnaşık şey )
neyse gülmimde başıma gelmesin
ama hala spor yapmak için vaktin var bence 2 mil de olsa leslie yap tatlımopuyorumnanaktan

saol zuzum hoşbuldum opuyorumnanaktan yorgunum az sen nasılsın Şeniz
niye öle oluyo gııı kaydirigubbakcemile3

Bugün pek bi keyifsizdim. Alışveriş olayı yine tahmin ettiğim gibi sıkıntı halini aldı. Kıyafet bulamadım. Bi pantolon aldım. Lacivert kalça kısmı oturuyo, bacaklar ispanyl paça, gayet zayıf gösteriyor, içime sindi ama üstüne güzel bişi bulamadım. Sevgülüm beyazı çok yakıştırır bana, ben de beyaz bişi arıyom, bakalım bulabilecek miyim bişi eyvahedigeldismile

Ne bilem pek bi minnak zuzusun, seni görünce zuzutoninlerim kıpraşıyo kaydirigubbakcemile3

Yorgunsan dinlen, yorma kendini bilgisayar başında. Kilo durumları nasıl gidiyo?

selam millett..
aslında baya oldu diyete ya da sağlıklı beslenmeye başlama isteğim ama hayatımdaki bi sürü değişiklik yüzünden başarısız oldum.
bu sefer sizin de yardımınızı istiyorum, gruba katılabilir miyim acaba.

bi de tickerfactory den o mesajların altına kaç kilo olduğunuzu ve hedef kilonuzu gösteren çizelgeyi nasıl ekliyorsunuz buraya?

hani ekmeğin kız kahvaltın çok çok hafif geldi bana

bırak kahvaltıyı bütün gün bişi yememiş gibisin yaaaa
yapmayın kızlar böyle daha çok metabolizmalarınızı yavaşlatıyorsunuz ben çok üzülüyorum şuncaz yemek yadiğinizi görünce
unutmayın herşeyden önce sağlığımız geliyor fıstıklarım

hoşgeldin canım
takıl bize bütün fazlalıklarını at :lepi:

Meslek sirri.. Ya önceden dedigim gibi Almased diye bi toz var onu iciyorum günde 2 kere sabah ve aksam öglende Salata yiyorum... Bu Almased Tozu gercekten cok iyi ve ise yariyo Doktoruma bile sordum kullanayim mi diye kullan cok iyi bisi hem hemen kilo aldirmiyo falan dedi Doktoruma güveniyorum... Ve yürüyüs yapiyorum günde 1,5-2litre su iciyorum... Migdemde baya kücüldü artik fazlada yemek istemiyo canim gözle görülür bi haldeyim.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…