Meslek sirri..Ya önceden dedigim gibi Almased diye bi toz var onu iciyorum günde 2 kere sabah ve aksam öglende Salata yiyorum... Bu Almased Tozu gercekten cok iyi ve ise yariyo Doktoruma bile sordum kullanayim mi diye kullan cok iyi bisi hem hemen kilo aldirmiyo falan dedi Doktoruma güveniyorum... Ve yürüyüs yapiyorum günde 1,5-2litre su iciyorum... Migdemde baya kücüldü artik fazlada yemek istemiyo canim gözle görülür bi haldeyim.. =)
ne kaldıki şurda dulcim..
3 kilocuk uçar gider..
bu arada abur cubur konusunda gerçekten çok iradeli davrandın tebrik ederim :içelim:
benim yediğim dondurmanın haddi hesabı yok :kedi:
3haftada 4 kilo nasıl verilir ii ben de merak ettiimm sırırınıı+hoşgeldinn linguişst
Bugün pek bi keyifsizdim. Alışveriş olayı yine tahmin ettiğim gibi sıkıntı halini aldı. Kıyafet bulamadım. Bi pantolon aldım. Lacivert kalça kısmı oturuyo, bacaklar ispanyl paça, gayet zayıf gösteriyor, içime sindi ama üstüne güzel bişi bulamadım. Sevgülüm beyazı çok yakıştırır bana, ben de beyaz bişi arıyom, bakalım bulabilecek miyim bişi eyvahedigeldismile
Ne bilem pek bi minnak zuzusun, seni görünce zuzutoninlerim kıpraşıyo kaydirigubbakcemile3
Yorgunsan dinlen, yorma kendini bilgisayar başında. Kilo durumları nasıl gidiyo?
Kızlar teldeyim, zuzum gecikebilirim, yorgun yorgun bekleme
Meslek sirri..Ya önceden dedigim gibi Almased diye bi toz var onu iciyorum günde 2 kere sabah ve aksam öglende Salata yiyorum... Bu Almased Tozu gercekten cok iyi ve ise yariyo Doktoruma bile sordum kullanayim mi diye kullan cok iyi bisi hem hemen kilo aldirmiyo falan dedi Doktoruma güveniyorum... Ve yürüyüs yapiyorum günde 1,5-2litre su iciyorum... Migdemde baya kücüldü artik fazlada yemek istemiyo canim gözle görülür bi haldeyim.. =)
bu toz iştah mı kapatıyoo, tok m u tutuyoo?bitkisel mi?sadece salatayla durmak zor olmuyo mu
bu almased nedir canım ne işe yarıyor ve nereden bulabiliriz :uhm:
Almased normal toz Soja ve 2baska seylerle icerikli bisi diyet icin özel üretilmis bi toz.. Ben eczaneden aliyorum bilmiyorum Türkiyedede var mi...
hani ekmeğin kız kahvaltın çok çok hafif geldi bana
bırak kahvaltıyı bütün gün bişi yememiş gibisin yaaaa
yapmayın kızlar böyle daha çok metabolizmalarınızı yavaşlatıyorsunuz ben çok üzülüyorum şuncaz yemek yadiğinizi görünce
unutmayın herşeyden önce sağlığımız geliyor fıstıklarım
kOÇUM, haberişn olsunn yarım saat pilates yapcam.canım çektiii topla oynamakkkk.....
hımmmmmm anladım canım sağol
Koçum ben bugün yarım detoks yaptım. Bi de keyfim olmadığından iştahım yoktu, haklısın.
Rica ederim yardimci ola bildiysem ne mutlu bana...
Hoşgeldin, anlat ama biraz kendini, boy kilo hedef....selam millett..
aslında baya oldu diyete ya da sağlıklı beslenmeye başlama isteğim ama hayatımdaki bi sürü değişiklik yüzünden başarısız oldum.
bu sefer sizin de yardımınızı istiyorum, gruba katılabilir miyim acaba.
bi de tickerfactory den o mesajların altına kaç kilo olduğunuzu ve hedef kilonuzu gösteren çizelgeyi nasıl ekliyorsunuz buraya?
Bu konuda fikrim yok, tebrikler verdiğin kilolar için alkisalkisalkisMeslek sirri..Ya önceden dedigim gibi Almased diye bi toz var onu iciyorum günde 2 kere sabah ve aksam öglende Salata yiyorum... Bu Almased Tozu gercekten cok iyi ve ise yariyo Doktoruma bile sordum kullanayim mi diye kullan cok iyi bisi hem hemen kilo aldirmiyo falan dedi Doktoruma güveniyorum... Ve yürüyüs yapiyorum günde 1,5-2litre su iciyorum... Migdemde baya kücüldü artik fazlada yemek istemiyo canim gözle görülür bi haldeyim.. =)
Amanııın, zuzu, öyle bi anlatmışsın ki, ezmeyi bitirene kadar sana rahat yok. En azından sadece kahvaltıda yicem diye kendini sınırlarsan bence sorun olmaz. Kolay gelsin. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktanlacivertlen beyaz pek bi güzel olur olumunekankayizsmile güle güle kullan zuzucum Şeniz
sensin gız minnak zuzu sırnaşık şeysenide yirim zuzutoninlerini de yirim delikafadulden :roflol:
diyet durumları iyi benim işte daha dikkatliyim yalnız bugün cevizli acılı kahvaltılık ezme yaptıydım ona dadandım yidikçe yidiriyo anasını satim naniknanik -tatlicadiarzu- ekmeği kaçırdım sanırım ohaoldumsmile nese bende bi leslie yapem pilates yapmıştım zaten :sm_cool:
tamam canım bende gidem de yediğim ekmekleri yakmaya çalışiim :icecream: öpüyom seni
hıımmm arada böyle oluyor yani
tamam ozaman tatlım
sevindimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?