50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu toz iştah mı kapatıyoo, tok m u tutuyoo?bitkisel mi?sadece salatayla durmak zor olmuyo mu

ne kaldıki şurda dulcim..
3 kilocuk uçar gider..
bu arada abur cubur konusunda gerçekten çok iradeli davrandın tebrik ederim :içelim:
benim yediğim dondurmanın haddi hesabı yok :kedi:

ay açıkçası ben dondurma yerken hiç kalori malori düşünmüyorum keyifle yiyorum
ayrıca dondurmaya da koç olarak ceza vermiyorum tatlım
o yüzden caza yok sana :icecream:

3haftada 4 kilo nasıl verilir ii ben de merak ettiimm sırırınıı+hoşgeldinn linguişst

hoşbuldum cnm opuyorumnanaktan

lacivertlen beyaz pek bi güzel olur olumunekankayizsmile güle güle kullan zuzucum Şeniz
sensin gız minnak zuzu sırnaşık şeysenide yirim zuzutoninlerini de yirim delikafadulden :roflol:
diyet durumları iyi benim işte daha dikkatliyim yalnız bugün cevizli acılı kahvaltılık ezme yaptıydım ona dadandım yidikçe yidiriyo anasını satim naniknanik -tatlicadiarzu- ekmeği kaçırdım sanırım ohaoldumsmile nese bende bi leslie yapem pilates yapmıştım zaten :sm_cool:

Kızlar teldeyim, zuzum gecikebilirim, yorgun yorgun bekleme

tamam canım bende gidem de yediğim ekmekleri yakmaya çalışiim :icecream: öpüyom seni

kızlar iyi geceler herkeslere öpüldünüz opuyorumnanaktan

bu almased nedir canım ne işe yarıyor ve nereden bulabiliriz :uhm:

kızlar ben kaçtım
KENDıNıZE ıYı BAKIN
AZICIK AZICIK YEMEYıN
BOL BOL YıYıN AMA KALORıSı DÜŞÜK GIDALAR YıYıN
BÖYLELıKLE MıĞDE DOLU OLDUĞU ıÇıN METABOLıZMA DAHA HIZLI ÇALIŞIRMIŞ BıLGıNıZE

BEN ÖYLE YAPIYORUM
GERÇı KıLO VEREBıLıYORMUYUM ...YOOOO HAYIR
AMA BENDE BAŞKA Bı PROBLEM VAR DA ÇÖZEMEDıM GıTTı
ALLAH IM ÇÖZMEMı NASıP ETSıN ıNŞALLAH

Koçum ben bugün yarım detoks yaptım. Bi de keyfim olmadığından iştahım yoktu, haklısın.

kOÇUM, haberişn olsunn yarım saat pilates yapcam.canım çektiii topla oynamakkkk.....

Tamam canım kolay gelsin
bak şimdi gözüme girdin ödülü hakettin bu saate spor yaptığın için
pilatesin bitince de mutfakta masanın üstünde ödülün
oraya koydum bir adet piko
herkese ödül olarak piko dağıtıyorum dacokacimcoook

Hoşgeldin, anlat ama biraz kendini, boy kilo hedef....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html Burda resimli anlatıyo

Bu konuda fikrim yok, tebrikler verdiğin kilolar için alkisalkisalkis
Amanııın, zuzu, öyle bi anlatmışsın ki, ezmeyi bitirene kadar sana rahat yok. En azından sadece kahvaltıda yicem diye kendini sınırlarsan bence sorun olmaz. Kolay gelsin. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…