koçum ben bugun bi sürü şey yedim yaaa:umursamaz:
neler yedin kııı
ama cümlenden pişman olduğun anlaşılıyor
ay acıdım ben çok merhametli bir koçu
yaz yaz sana ceza vermicem
ayy yesam duysa beni koçluktan kovacak
ay kız ben yanlış anladım yazını galiba
tam olarak anlıyamadım kııı pardon
benide aranıza alırmısınız motivasyonsuz kilo vermekte zorlanıyorum şu anki kilom 58 olma istediğim kilo ise 55 ve 1 ayda vermek istiyorum 3 kiloyu inş. verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
ayy benim merhametli koçumopuyorumnanaktan
pişman oldum yediğime ama sabahtan yediğim için, akşam yemeğinde çook hafif yediğim için,ve spor yaptığım için içim rahathihoyyyt
Profilz düzenle de çizelge kısmına bakcan...ya benim kontrol panelimde imza kısmı yok
Hoşgeldin, boy kaç?benide aranıza alırmısınız motivasyonsuz kilo vermekte zorlanıyorum şu anki kilom 58 olma istediğim kilo ise 55 ve 1 ayda vermek istiyorum 3 kiloyu inş. verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
ay kociş kızacak arık kaçmak zorundayım
üzgünüm kızlar baaaaayyyyyy
Hep beraber, senin boy kaçtı??? Eminim daha önce de sordum ama sürekli buraya yazmadığın için unutyom :kedi: Bi de spor olarak neler yapıyorsun?Tsk daha 3-4kilo veririm insallah...
hoşbulduk arkadaşlar
boyum 1.60 canımcım spor yok çünkü zaman yok ikiz bebeklerim var onlarla uğraşmaktan zaman kalmıyor kalsa ancak yürüyüş yapabilirim oda arada bir
tickerfactory'den pes ediyorum çünkü bu sefer de şöyle bir mesaj çıktı karşıma.
"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun."
Ben yine kendimce yazayım
1.60 boyum
52.5 kiloyum ve malesef yaşıma ve kiloma göre aşırı yağlı çıktı testlerim(selülitlerden de anlaşılıyor aslında)
ulaşmak istediğim kilo da 47.
inş. bende sizler gibi istikrarlı olabilirim işim benim biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?