50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum ben bugun bi sürü şey yedim yaaa:umursamaz:

neler yedin kııı
ama cümlenden pişman olduğun anlaşılıyor
ay acıdım ben çok merhametli bir koçum
yaz yaz sana ceza vermicem
ayy yesam duysa beni koçluktan kovacak

ay kız ben yanlış anladım yazını galiba
tam olarak anlıyamadım kııı pardon

çok cıslar mı yedin
yoksa ben kendimi aç bırakmıyorum mu diyosun tatlım

Son düzenleme:
benide aranıza alırmısınız motivasyonsuz kilo vermekte zorlanıyorum şu anki kilom 58 olma istediğim kilo ise 55 ve 1 ayda vermek istiyorum 3 kiloyu inş. verebilirim yardımcı olursanız sevinirim

ayy benim merhametli koçumopuyorumnanaktan

pişman oldum yediğime ama sabahtan yediğim için, akşam yemeğinde çook hafif yediğim için,ve spor yaptığım için içim rahathihoyyyt

bugün yediklerimi paylaşayım saban 2 dilim peynirli etimek ve şekersiz çay
ara
54 kalorilik cikolata
öğleyin fırında mücver
ara
bir avuç sarı leblebi
fırında mücver ve yoğurt
arada bir bardak yeşil çay onuda zor içtim şimdide elma sirkemi içiyorum

benide aranıza alırmısınız motivasyonsuz kilo vermekte zorlanıyorum şu anki kilom 58 olma istediğim kilo ise 55 ve 1 ayda vermek istiyorum 3 kiloyu inş. verebilirim yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin canım
emin ol burda verirsin kilolarını
ben burdan ayrılmıştım bundan bir kaç ay önce
ve tam 5 kilo almıştım
sonra geri döndüm tabi pişman oldum ve o beş kiloyu verdim çok şükür

ayy benim merhametli koçumopuyorumnanaktan

pişman oldum yediğime ama sabahtan yediğim için, akşam yemeğinde çook hafif yediğim için,ve spor yaptığım için içim rahathihoyyyt

ay demek ki ilk doğru anlamışım mesajını
spor yaptığın için sana da bir piko veriyorum attım aç ellerini yakala
ama bence bugün yeme zaten yemişsin gündüz bi,sürü cısopuyorumnanaktan

yardım istiyorumm...
kontrol panelimde profil var mesaj ayarları falan var ama imza yok
bu tickerfactory imzasını koyamıyorum

ya benim kontrol panelimde imza kısmı yok
Profilz düzenle de çizelge kısmına bakcan...

Hoşgeldin, boy kaç?
Menün gayet güzel ama spor yok.

SPATZCIM
afiyet olsun aklinialirimsmile

hoşbulduk arkadaşlar
boyum 1.60 canımcım spor yok çünkü zaman yok ikiz bebeklerim var onlarla uğraşmaktan zaman kalmıyor kalsa ancak yürüyüş yapabilirim oda arada bir

hoşbulduk arkadaşlar
boyum 1.60 canımcım spor yok çünkü zaman yok ikiz bebeklerim var onlarla uğraşmaktan zaman kalmıyor kalsa ancak yürüyüş yapabilirim oda arada bir

Maşallah opuyorumnanaktan Mutlu sağlıklı uzuuun ömür dilerim ikizlerine. Senin zaten başlı başına spordur hayatın :))) Bence buraya düzenli olarak menülerini yazarsan tez vakitte başarıya ulaşırsın. Buranın en önemli özelliği istikararı sağlamadan yardımcı olması. Yoksa ben şubattan bu yana çoktaaan diyet yaptığımı unutmuştum :) Çünkü normal şartlarda insan bi kez cozutunca, hemen eski beslenme haline dönüyo ve kilo verme işi de yalan oluyo.

tickerfactory'den pes ediyorum çünkü bu sefer de şöyle bir mesaj çıktı karşıma.

"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun."

Ben yine kendimce yazayım
1.60 boyum
52.5 kiloyum ve malesef yaşıma ve kiloma göre aşırı yağlı çıktı testlerim (selülitlerden de anlaşılıyor aslında)
ulaşmak istediğim kilo da 47.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html burda çok güzel anlatmış. İstersen çizelge kısmına yapıştırmaya çalıştığın şeyi buraya yaz. Yardımcı olalım.

Bence senin esas ihtiyacın spor, sadece kilo vererek yağ oranını düşürmekte pek başarılı olmazsın. Selülitlere zayıflayarak değil, spor yaparak çözüm bulabilirsin.

inş. bende sizler gibi istikrarlı olabilirim işim benim biraz zor

Niye zor olsun, sadece dediklerime uysan bile yeterli olur:

1. Sabah kahvaltısını aksatma, güzel beslen
2. Akşam belli saatten sonra yeme
3. Abur cubur fast food kola tüketme (bitter çiko yiyebilirsin)
4. Esas olan sağlık lı beslenmek. Miktarını güzel ayarlayarak istediğin herşeyi yiyebilirsin (3 nolu şeyler hariç :))) hamur işi falan da yiyebilirsin ama önemli olan erken saatte yemek. Tabi sebze meyve ne kadar çok tüketirsen, o kadar hızlı kilo verirsin.
5. Kas gelişimin için düzenli protein alımına da dikkat etmelisin.

Yani özetle, sağlıklı beslenerek yapamayacağın şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…