Aşkolsun kızlarHangi marka aldın ve fiyatı ne kadar? bende tartı almak istiyorum, memnun olduğunuz bir marka varsa önerebilir misiniz kızlar a.s. ? Bİzim tartı birgün öyle gösteriyo, birgün böyle. Net kilomu bilmiyorum kafamçokkarıştı .
Aşkolsun kızlar, bir tartı markası sordum, kimse cevap vermemiş.
Merhabalar, bende 60 kiloyum yeni başlıcam diyete.. Baya bi gezindim kk'de bi çok şeyde öğrendim.. daha önce neden keşfetmediysem burayı ben.. hatta biraz önce burdan aldığım tarifle lapa yaptım yedim.. Yarın tam olarak başlıcam 2 gündür diyet öncesi hazırlıklarımı aypıodum..
Ya bu arada 59 kg altı içinmiş bura bölüm ama 1 kilocuktan nolcak hihoyyyt
ilk bildirimi ben yapayım
kilom 57,5
Canım ben sinbo digital tartısını kullanıyorum memnunum fiyat olarakta 20 tl civarı daha ucuzda olabilir. Gramları da gösteriyor. Tavsiye ederim.
53.3 200 gr vermişimmm
canım harikasın bu kupayı sen hakettin o zaman al bakalım nazardeğmesin :hooray:
selam arkadaşlar,bende şuan 58 kiloyum ve 53 e dönmem gerek...doğum yapalı 35 gün oldu....ve hiçbir kıyafet olmuyor...özellikle kalçalar felaket:-((( şu an emziriyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum...burası dahada tetikleyecek beni...umarım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?