50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar, bende 60 kiloyum yeni başlıcam diyete.. Baya bi gezindim kk'de bi çok şeyde öğrendim.. daha önce neden keşfetmediysem burayı ben.. hatta biraz önce burdan aldığım tarifle lapa yaptım yedim.. Yarın tam olarak başlıcam 2 gündür diyet öncesi hazırlıklarımı aypıodum..
Ya bu arada 59 kg altı içinmiş bura bölüm ama 1 kilocuktan nolcak hihoyyyt

Aşkolsun kızlar , bir tartı markası sordum, kimse cevap vermemiş.

saolun kizlar onerileriniz icin ya ama bnm isim cok zor suan abd den amcamlar geldi full time dehset super yemekler var hic dayanamiyom annem dokturuyo valla nasil baslicam hic bilemiyom sanirim 20 gun ertelicem diyeti

kızlar depresyona girmek üzereyim ben bugün 60 ı gördümmm 59.8 di aslında ama 60 iştee kafamıı yicemm artık senağlama senağlama senağlama yazın ortasındaa olcak işmiydi buu ne yapmalıyım hemen şok diyet uygulamam lazım allahım çokkk kötüü hissediyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama senağlama senağlama senağlama

canım tam olarak lapanın tarifini verebilirmisin yarın bede yapayım :gitme:

günaydın herkese,

bugün kilo bildirim günü, moonserose cum olmayacak sanırım, ben müsait olursam listeyi yapmaya çalışırım demiştim.

kilolarınızı bekliyorum !!!
karamsar tarz cım kendini sıkıp perişan etme, diyet deneyimleri bölümünde birçok deneyim bulabilirsin, ayrıca 3 günlük uygulanan şok diyetlerde var, diyetisyenden sağlıklı diyet'i de uygulayabilirsin, çok güzel kilo verdiriyor yeterki sen morlini yüksek tut, hep böyle olumsuz olursan hiçbirşey olmaz.
ılkönce kendini bi topla bakalım

yeni arkadaşlar hoş gelmişler

günaydın kıslar nasılsınız benim reglim yakın olduğu için acayip şişim bide ailemin yanında geldiğim için kilom 54.7 biraz almışım yine az almışım
herkes çok zayıfladığımı söyledi

canım harikasın bu kupayı sen hakettin o zaman al bakalım nazar değmesin :hooray:

teşekkür ederim canım.. hakkettiğimden pek emin değilim çünki göbeğim orda öyle duruyo beni terk etmeye pek niyeti yok gibi:).. bende bişey yapamıyorum zaten dün lahana yağı aldım bide onu denicem bakalım inşallah işe yarar...

selam arkadaşlar,bende şuan 58 kiloyum ve 53 e dönmem gerek...doğum yapalı 35 gün oldu....ve hiçbir kıyafet olmuyor...özellikle kalçalar felaket:-((( şu an emziriyorum ama yediklerime çok dikkat ediyorum...burası dahada tetikleyecek beni...umarım hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz....

hoşgeldin şeremim,

maşallah diyim, daha çok yeni doğum yapmışsın tebrik ederim, hemde kilon gayet iyi canım, bikaç kilonu hemen verirsin hiç merak etme

aaaa yeni doğum yapın hemde 58 kilosun hiç üzlme zayıflarsın emzirirken zayıflarsın öyle biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…