:bbo: :1shok: :1ninca:tickerfactory'den pes ediyorum çünkü bu sefer de şöyle bir mesaj çıktı karşıma.
"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun."
Ben yine kendimce yazayım
1.60 boyum
52.5 kiloyum ve malesef yaşıma ve kiloma göre aşırı yağlı çıktı testlerim(selülitlerden de anlaşılıyor aslında)
ulaşmak istediğim kilo da 47.
he he he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazdım bitanecim yazdımmolumunekankayizsmileYASEMİİİİİİİİİİİİN ben gitcem, sen hala yazamadın yahuuu.
Hep beraber, senin boy kaçtı??? Eminim daha önce de sordum ama sürekli buraya yazmadığın için unutyom :kedi: Bi de spor olarak neler yapıyorsun?
he he he kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yazdım bitanecim yazdımmolumunekankayizsmile
sonra çabaa emekkk sonra da gider yağlarr...
Nasılsın canım??? Yaz geldi sayılır, kilo spor durumları nasıl gidiyo?
Sporda düzenlilik çok önemli tabi. Bence sen yine spora devam et, çünkü vücudun yumaşaklığına tek çözüm spor. 2-3 haftada bile süper sonuç veriyor. Azmin sonu başarıdır :lepi:spor yaptım aralık ocak ve şubat aylarında. ama kesinlikle yağ oranımda azalma olmadı, kas yaptım bir süre, ki bunlar da sporu bırakınca yağa döndü. yani yeni değil, senelerdir yerleşmiş yağlar var. o bakımdan önce eski kiloma dönüp sonra düzenli spor düşünüyorum. bu kez başarılı olucamm inşallah, desteklerinizle (=
Bence de, çok zayıflık bana da çirkin gözüküyor, azcuk bişiler kalmalı sırnaşık şey Benim boy da 1,58 ama kendim ölçtüm, burdaki kızlar, başkasına ölçtürdüğünde hep 2 cm kısalmış, o yüzden emin olamıyom :)) Bi de insan kendi boyunu max olacak şekilde ölçmeye çalışıyo. :)))1.54 ya aslinda 46 kilo olmaliymisim ama yakismaz cirkin görünürüm diyorum ne o öyle kemik...
yapıyorum canım hiç aksatmadım işe yarıyor sanki tok tutma açısından yanii:lepi:hoşgeldinn yasemin, naberr su olayıı nasıll içebiliyomusunnn?
eveet çizelgem de çıkmış, teşekkür ederim kızlar, bayanlar :)
mutlu oldum bi anda. yarından itibaren sağlıklı hayata başlıyorum.
henüz yeni mezunum çalışmıyorum. yaz sonu işe girersem inşallah pilates gibi çok kas yapmayan sporlara da yönelebilirim, yeterince kalın şuan bacaklarım önce inceltmeliyim
Gözün aydın opuyorumnanaktan Ben de yeni mezunum ama baya bi eskidim :))) Umarım gönlünce bi iş bulursun, bana yüksek lisans yolu gözüktü.eveet çizelgem de çıkmış, teşekkür ederim kızlar, bayanlar :)
mutlu oldum bi anda. yarından itibaren sağlıklı hayata başlıyorum.
henüz yeni mezunum çalışmıyorum. yaz sonu işe girersem inşallah pilates gibi çok kas yapmayan sporlara da yönelebilirim, yeterince kalın şuan bacaklarım önce inceltmeliyim
Ay kızlar valla ben okumaktan bıktım siz cozutmaktan bıkmadınız şakkıdı bayanssulusmile :))) Ev yapımıysa çok da önemli değil canım, afiyet olsun.bugün akşam fenaa cozuttum yaaaa gözüm döndü resmen :1ninca:
tüm gün iyi stepper yaptım sadece meyvam yoktu akşam yemeğim süperdi amaaaa yemekten hemen sonraa cısııı önümden kaçırıyorlar gibi yedim:1shok:
nesmekaya inanılmaz motivasyon yaratıyosun, çok mersii:)
yarın internetten pilates videolarına da başlarsam şaşırmayın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?