50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:bbo: :1shok: :1ninca:

hoşgeldin canımbilmiyorumkismileboy 1.60 kilo 52.5 hedef 47laelaelaelaelae kendimden utanıyorum:çok üzgünüm:

dark çikolata çıkmışş çizelgenn görünüyooo 52,5 tan 47 ye inmek isitoysunn umarımmm başarırsıınn,öence inanç sonra çabaa emekkk sonra da gider yağlarr...

spor yaptım aralık ocak ve şubat aylarında. ama kesinlikle yağ oranımda azalma olmadı, kas yaptım bir süre, ki bunlar da sporu bırakınca yağa döndü. yani yeni değil, senelerdir yerleşmiş yağlar var. o bakımdan önce eski kiloma dönüp sonra düzenli spor düşünüyorum. bu kez başarılı olucamm inşallah, desteklerinizle (=

eveet çizelgem de çıkmış, teşekkür ederim kızlar, bayanlar :)
mutlu oldum bi anda. yarından itibaren sağlıklı hayata başlıyorum.
henüz yeni mezunum çalışmıyorum. yaz sonu işe girersem inşallah pilates gibi çok kas yapmayan sporlara da yönelebilirim, yeterince kalın şuan bacaklarım önce inceltmeliyim

Nasılsın canım??? Yaz geldi sayılır, kilo spor durumları nasıl gidiyo?

bugün akşam fenaa cozuttum yaaaa gözüm döndü resmen :1ninca:
tüm gün iyi stepper yaptım sadece meyvam yoktu akşam yemeğim süperdi amaaaa yemekten hemen sonraa cısııı önümden kaçırıyorlar gibi yedim:1shok:

Sporda düzenlilik çok önemli tabi. Bence sen yine spora devam et, çünkü vücudun yumaşaklığına tek çözüm spor. 2-3 haftada bile süper sonuç veriyor. Azmin sonu başarıdır :lepi:

1.54 ya aslinda 46 kilo olmaliymisim ama yakismaz cirkin görünürüm diyorum ne o öyle kemik...
Bence de, çok zayıflık bana da çirkin gözüküyor, azcuk bişiler kalmalı sırnaşık şey Benim boy da 1,58 ama kendim ölçtüm, burdaki kızlar, başkasına ölçtürdüğünde hep 2 cm kısalmış, o yüzden emin olamıyom :)) Bi de insan kendi boyunu max olacak şekilde ölçmeye çalışıyo. :)))

hoşgeldinn yasemin, naberr su olayıı nasıll içebiliyomusunnn?
yapıyorum canım hiç aksatmadım işe yarıyor sanki tok tutma açısından yanii:lepi:
sadece bu gece ipin ucu kaçtıı oda ne zamandır kaçamak yapmamıştım sempatiksalakcinniminnacıklar hariçohaoldumsmile

ben 1 yıldır pilates yapan,ama başka hiçbir spor yapamayann hantal,hareketsiz biriyken şimdii yapabiliyorummmm hemen başla benceee yavas yavass...

Gözün aydın opuyorumnanaktan Ben de yeni mezunum ama baya bi eskidim :))) Umarım gönlünce bi iş bulursun, bana yüksek lisans yolu gözüktü.
Callanetics diye bi spor var, o da çok güzel sıkılaştırıyo.

Ay kızlar valla ben okumaktan bıktım siz cozutmaktan bıkmadınız şakkıdı bayanssulusmile :))) Ev yapımıysa çok da önemli değil canım, afiyet olsun.

o kadarcık kaçamaktan bişey olmazzz ,arada yapılabilirrr ama demi...su terapisi bziim kızın da kapattı iştahınıı ve veriyooo kilooo,sende başarılı nolursunn umarımmm

nesmekaya inanılmaz motivasyon yaratıyosun, çok mersii:)
yarın internetten pilates videolarına da başlarsam şaşırmayın:)

bişey sorcam,dulcine e dark siz çok gençsinizz anladığım kadarıyla ve şanslısınıızz daha rahat verirsinizzzz kiloları biz yaşlı olduğumuzdann zor kilo veriyoruzz sanıırmmmm..sorum:yaşınızz??????****

nesmekaya inanılmaz motivasyon yaratıyosun, çok mersii:)
yarın internetten pilates videolarına da başlarsam şaşırmayın:)

rica ederimm.motivasyonumun kaynağı da burasıı,demkkii baya ilerlemişimmmm aferin banaa dulcinea bilir ilk halimiii:)))
pilates ben ebru şallının dvd siyel yapıyorummm tavsiye ederim onu..basitten zora doğruuu gidiyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…