50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kadin doktorunda ölctürmüsdüm 50-49 kg olayim yeter yaaa...

Ay kızlar valla ben okumaktan bıktım siz cozutmaktan bıkmadınız şakkıdı bayanssulusmile :))) Ev yapımıysa çok da önemli değil canım, afiyet olsun.

malesef canım ev yapımı değildi 2 haftadır gözüm bunlardaydı :1ninca:

bu arada pc gitti temin yine gidebilir yaniiiilaelaelaelaelae

evevtt gençsizinz ben 29 aaaa çok yaşlıyımmmmm....ben geçne yıl topla beraber internettenn satın almıştımm 15tl idi fiyatı.
Aaaaa ne yaşlısı yahu, hemen hemen aynıyız kaydirigubbakcemile5 Bence 29 yaş çooook genç bi yaş, 40 a kadar yolumuz var. Özellikle spor ve sağlıklı beslenmeyle :lepi:

Ben kadin doktorunda ölctürmüsdüm 50-49 kg olayim yeter yaaa...

Zaten önemli olan aynadaki görüntünün seni tatmin olması, bunda da kilo vermekten çok spor etkili cidden. Ben son 2-3 haftadır boşladım sporu, hemen farketti vücudumda. Ay çok özür dilerim, ben sana sporu sordum ama yanıtını hatırlamıyorum bilmiyorumkismile Cidden kusura bakma.

höyyyyyt ne yaşlısı yavvvvv :mymeka: ben 33 yaşındayım bikeremmsositososito

ben ki emretmeye alışmışş evde suya kalmaya bile üşenen biriydimmm şimdii sofrada tuz yosa ben kalıyorummm evdekilerii şaşırtıyorummmmmm...bu halimi de sanan borçluyummm motivenn olmasaaa hayattaa yapmazdımmmmm spor faalannn

malesef canım ev yapımı değildi 2 haftadır gözüm bunlardaydı :1ninca:
bu arada pc gitti temin yine gidebilir yaniiiilaelaelaelaelae

Adını koy şunun yahu, merak ettim :icecream:

Fan hala taktırmadınız mı? Aslında çok basit ve ucuz işlem. Azcuk bilgisayardan anlayan bi tanıdığınız olsa hemen hallederdi.

Asil ben özür dilerim ben yanitlamayi unutmusum simdi aklima geldi.. ya yürüyorum yada sit up yapiyorum türkcesi simdi aklimda degil yada dans ediyorum öyle isde... =)

Kızlar nasılsınız, bugün misafir gelcek diye bir sürü kurabiye ve pasta aldım, gelenlerde pasta getirmiş, sonra bizimki çikolatalıydı onu hiç açmadım giderken misafilere verdim, biz de kalan yarım meyvelinin de tadına bile bakmadım yarın gündüz yerim ama, bu yüzden aferin bana dimi, ama bugün bir yedim bir yedim, onlara yer kalmamıştı hehe

Adını koy şunun yahu, merak ettim :icecream:

Fan hala taktırmadınız mı? Aslında çok basit ve ucuz işlem. Azcuk bilgisayardan anlayan bi tanıdığınız olsa hemen hallederdi.

şuruplu bişeyyyy:tomato:

taktırmadık canım pc den anlayanda yok eşimede zor geliyo götürmekdur bakalım en erken haftaya en geç haziranda:1ninca:

hoşgeldin şekercikk neler yidin bülee yaaaaşakkıdı

Nesmecim senin profilindeki bilgiler doğru mu yoksa tanınmamak için mi öyle yazdın. 2 çocuk var diyo ama çok gençsin kaydirigubbakcemile3

Cidden çok sevindim böyle bi etkimin olmasına, ama şu an spor konusunda ben seni örnek alıyorum haberin yok kaydirigubbakcemile3 Madem böyle, gözüm üstünde daha da bi dikkatli şekilde üstünde olacak aklinialirimsmile Spor konusunda arada sırada vücudunu dinlendirmeyi de ihmal etme. 2 günde 1 spor da gayet güzel. Önemli olan sıkılmaman. Callanetics diye bi spor var, onu da dene bi ara. Çok güzel sıkılaştırıyo.

kızlar patrick wilsonun filmi başladı hastasıyım tekrar izlemeye gidiyorum:)
nesmekaya kesinlikle 29 yaşlı değil, 30 da değil. bakınız pamela anderson (43 yaşında ve hala çok hoşş-göğüsleri baz alarak söylemiyorum, genel görünüm, cilt yaşı vs..)

ayrıca her gün yediklerimi paylaşıcam, her türlü cezaya razıyım hoşçakalın şimdilik:)

Asil ben özür dilerim ben yanitlamayi unutmusum simdi aklima geldi.. ya yürüyorum yada sit up yapiyorum türkcesi simdi aklimda degil yada dans ediyorum öyle isde... =)
Yürüyüşü yeterli ve düzenli yapıyorsan süper kaydirigubbakcemile5 Ama netten video indirerek de çeşitli spor alternatifleri bulabilirsin. Bi de ne sporu yaparsan yap, esneme hareketlerini ihmal etme. Vücuda güzel şekil vermeye sağlayan o esnemeler. Kasları uzamasına, spor sonrası yorgunluk hissini engeleme de yardımcı ve daha bi sürü olumlu özelliği var. NESME bu lafım sana da

İnanmıyorum yahu, sen lachesis misin cidden akannehir Gönülden tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 Yarın tabi ki ye, afiyet olsun. kaydirigubbakcemile3

dulcineaa ,bilgilerimm öylesine yazmıştımm evli değilimm çocuğumm yokkk ailemle yaşıyorumm aksaray da niğde değill.kendi köyümde 8 yıllık öğretmenimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…