50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şuruplu bişeyyyy:tomato:

taktırmadık canım pc den anlayanda yok eşimede zor geliyo götürmekdur bakalım en erken haftaya en geç haziranda:1ninca:
Yeni gördüm mesajını ama senin bilgisayar alarm vermiş sen gitmişsin...
Kız adını ver dediydik, şuruplu bi sürü tatlı var. Yaw benim canım kadayıf çekiyo cokacimcoook

Havalar ısındı ya, artık zırt pırt kapanır...

Iyi bi fikir ya yarin baslicam hemen.. =)

dulcineaa ,bilgilerimm öylesine yazmıştımm evli değilimm çocuğumm yokkk ailemle yaşıyorumm aksaray da niğde değill.kendi köyümde 8 yıllık öğretmenimm.
Bi de gelmiş yaştan bahsediyorsun kaydirigubbakcemile3 Ay kendi köyüne atanmışsın, çok süper, tebrik ederim. Nasıl yeşil mi köyünüz? Benim hayalim doğayla iç içe bi yerde yaşamak opuyorumnanaktan

Buarada tekrar diyorum, sen zaten çok zayıfsın kaydirigubbakcemile

Öncesinde yediklerimi saysan hiç şaşırmazsın ama kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Sen de az uyanık değilsin valla, gelmiş masum masum şunu şunu yemedim yarın yicem diyon bi de kaydirigubbakcemile

KOÇUM lachesis cezada kaçmamak için yeni yöntem geliştiriyo sanırsam :icecream:

:roflol: :roflol: Sen de az uyanık değilsin valla, gelmiş masum masum şunu şunu yemedim yarın yicem diyon bi de kaydirigubbakcemile

KOÇUM lachesis cezada kaçmamak için yeni yöntem geliştiriyo sanırsam :icecream:

ehihi kaydirigubbakcemile3

ay nasıl halsizim nasıl halsizim anlatamam, şu slim in 6'yı yaptığımdan beri spor yapamıyorum, cuma kesin çok çıkıcam mafoldumben

ammann kırk yılın başı rahat rahat takılayım didim oda olmuyo yaaaa
tulumba tatlısıııCADIARZU canımcım:tomato:

Iyi bi fikir ya yarin baslicam hemen.. =)
Şimdiden kolay gelsin hihoyyyt

o kadayıfın sana göbek olarak geri döneceğini unutmaaaaaa..........
Ay bi an için vazgeçer gibi oldum kadayıftan :)) Ama ama ben kaç haftadır ne abur cubur ne kızartma ne bilmem ne, hiç bişi yemiyorum. Bi de bizim slogan ömür boyu uygulayabiliceğib sağlıklı bi beslenme şekli ya.. O yüzden elbet birgün kadayıf da yicem cokacimcoook Benim katı yasaklarım: Abur cubur, fast food ve kola. (bitter çiko hariç, bi de pizza da yerim elbet bir gün :kedi:)

Ay pazar gününden sonra kendi potansiyelimden korkar oldum... Kaç aydır eve kapandım, ama şimdi eve girmiyecem, kim bilir dışarda neler yicem :sm_confused: Ama sizlere çok güveniyom. Hepimiz taş gibin olacaz bayanssulusmile

yokk güzeliimm ne yeşilii tamm bozkır iç anadolunun göbeğindeyiizzz gerçi çevreye göre en yeşili bizizimm köy de....amam bahçemiz falan varrr otumuzz bollll,havasıı güzelll ..zayıfff değilimmm basenelrimmm varr .atanma konusunda şanslıyıımm şimdi olsaa hayatttta atanammammm o zamnn kpss yeniydii.

ehihi kaydirigubbakcemile3

ay nasıl halsizim nasıl halsizim anlatamam, şu slim in 6'yı yaptığımdan beri spor yapamıyorum, cuma kesin çok çıkıcam mafoldumben
Lachesiscim, sende de kansızlık olmasın, dikkat et kendine, bi de spor yapıyon o kadar, protein almaya da özen göster. Yoksa yine mi koçun gazabından kaçmaya çalışıyon kaydirigubbakcemile3

Akşama doğru hafif şeyler yiyerek, dengelersin, sıkma canını.

ammann kırk yılın başı rahat rahat takılayım didim oda olmuyo yaaaa
tulumba tatlısıııCADIARZU canımcım:tomato:
cokacimcoook Ay o da 2. favori şuruplu tatlım. Taze olunca tadından yenmiyo cokacimcoook

Sakin ol canım yahu, alt tarafı 5-10 dklık bi gecikme yaşanıyo.

ben okummaışımm oralarııı yaa kendimii yaşlı hissetmemm gerek yokk ben hep 24lerde diye düşündümm deeee ondannnn .yakınmışş yaşlarımızzz sveindimmmmm...ama yinde beni,m ırışıklık falan çokkk o yüzden yaşlıı hisssediyomm kendimiiiiii

Ay doğru iç anadolu genelde öyle oluyo ama bahçeniz yeter opuyorumnanaktan Bahçeyle uğraşmak bile insana huzur verir. Ben bi de derelere bayılırım.opuyorumnanaktan Şansın daim olsun :lepi:

bendede var ondan mimiklerden kanımca çok sırıtıyorum tabi artık çok çikin oldular yılların birikimi nede olsabilmiyorumkismile

o arada olması gereken işlerimi hallediyom bendee bu aralar çok yoğunum şöyle içim rahat yarım saat oturamıyorum kafamda kırk tilkiiisempatiksalakcinni gamyoncuiremsu
Kolay gelsin canım, iyi işlere aklın çalışsın kaydirigubbakcemile3

kadayıfın cevizlisinii çok severimm...........beni,m de canım çektiiiiii

Aynen cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…