İnanmıyorum yahu, sen lachesis misin cidden akannehir Gönülden tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 Yarın tabi ki ye, afiyet olsun. kaydirigubbakcemile3
Yeni gördüm mesajını ama senin bilgisayar alarm vermiş sen gitmişsin...şuruplu bişeyyyy:tomato:
taktırmadık canım pc den anlayanda yok eşimede zor geliyo götürmekdur bakalım en erken haftaya en geç haziranda:1ninca:
Yürüyüşü yeterli ve düzenli yapıyorsan süper kaydirigubbakcemile5 Ama netten video indirerek de çeşitli spor alternatifleri bulabilirsin. Bi de ne sporu yaparsan yap, esneme hareketlerini ihmal etme. Vücuda güzel şekil vermeye sağlayan o esnemeler. Kasları uzamasına, spor sonrası yorgunluk hissini engeleme de yardımcı ve daha bi sürü olumlu özelliği var. NESME bu lafım sana da
İnanmıyorum yahu, sen lachesis misin cidden akannehir Gönülden tebrik ederim kaydirigubbakcemile5 Yarın tabi ki ye, afiyet olsun. kaydirigubbakcemile3
Bi de gelmiş yaştan bahsediyorsun kaydirigubbakcemile3 Ay kendi köyüne atanmışsın, çok süper, tebrik ederim. Nasıl yeşil mi köyünüz? Benim hayalim doğayla iç içe bi yerde yaşamak opuyorumnanaktandulcineaa ,bilgilerimm öylesine yazmıştımm evli değilimm çocuğumm yokkk ailemle yaşıyorumm aksaray da niğde değill.kendi köyümde 8 yıllık öğretmenimm.
:roflol: :roflol: Sen de az uyanık değilsin valla, gelmiş masum masum şunu şunu yemedim yarın yicem diyon bi de kaydirigubbakcemileÖncesinde yediklerimi saysan hiç şaşırmazsın ama kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Sen de az uyanık değilsin valla, gelmiş masum masum şunu şunu yemedim yarın yicem diyon bi de kaydirigubbakcemile
KOÇUM lachesis cezada kaçmamak için yeni yöntem geliştiriyo sanırsam :icecream:
Yeni gördüm mesajını ama senin bilgisayar alarm vermiş sen gitmişsin...
Kız adını ver dediydik, şuruplu bi sürü tatlı var. Yaw benim canım kadayıf çekiyo cokacimcoook
Havalar ısındı ya, artık zırt pırt kapanır...
Şimdiden kolay gelsin hihoyyytIyi bi fikir ya yarin baslicam hemen.. =)
Ay bi an için vazgeçer gibi oldum kadayıftan :)) Ama ama ben kaç haftadır ne abur cubur ne kızartma ne bilmem ne, hiç bişi yemiyorum. Bi de bizim slogan ömür boyu uygulayabiliceğib sağlıklı bi beslenme şekli ya.. O yüzden elbet birgün kadayıf da yicem cokacimcoook Benim katı yasaklarım: Abur cubur, fast food ve kola. (bitter çiko hariç, bi de pizza da yerim elbet bir gün :kedi:)o kadayıfın sana göbek olarak geri döneceğini unutmaaaaaa..........
o kadayıfın sana göbek olarak geri döneceğini unutmaaaaaa..........
Şimdiden kolay gelsin hihoyyyt
Tsk...
yaa tatlım sağğaaa bir iki yorum yazmıştım atladın galibaabilmiyorumkismilehem bir selam hemde sorduğun soruya yanıt yerimsenibensempatiksalakcinni
Lachesiscim, sende de kansızlık olmasın, dikkat et kendine, bi de spor yapıyon o kadar, protein almaya da özen göster. Yoksa yine mi koçun gazabından kaçmaya çalışıyon kaydirigubbakcemile3ehihi kaydirigubbakcemile3
ay nasıl halsizim nasıl halsizim anlatamam, şu slim in 6'yı yaptığımdan beri spor yapamıyorum, cuma kesin çok çıkıcam mafoldumben
cokacimcoook Ay o da 2. favori şuruplu tatlım. Taze olunca tadından yenmiyo cokacimcoookammann kırk yılın başı rahat rahat takılayım didim oda olmuyo yaaaa
tulumba tatlısıııCADIARZU canımcım:tomato:
pardon canımm yaaa farketmnedimm dur bakimm bii
Sakin ol canım yahu, alt tarafı 5-10 dklık bi gecikme yaşanıyo.
yokk güzeliimm ne yeşilii tamm bozkır iç anadolunun göbeğindeyiizzz gerçi çevreye göre en yeşili bizizimm köy de....amam bahçemiz falan varrr otumuzz bollll,havasıı güzelll ..zayıfff değilimmm basenelrimmm varr .atanma konusunda şanslıyıımm şimdi olsaa hayatttta atanammammm o zamnn kpss yeniydii.
ben okummaışımm oralarııı yaa kendimii yaşlı hissetmemm gerek yokk ben hep 24lerde diye düşündümm deeee ondannnn .yakınmışş yaşlarımızzz sveindimmmmm...ama yinde beni,m ırışıklık falan çokkk o yüzden yaşlıı hisssediyomm kendimiiiiii
Kolay gelsin canım, iyi işlere aklın çalışsın kaydirigubbakcemile3o arada olması gereken işlerimi hallediyom bendee bu aralar çok yoğunum şöyle içim rahat yarım saat oturamıyorum kafamda kırk tilkiiisempatiksalakcinni gamyoncuiremsu
kadayıfın cevizlisinii çok severimm...........beni,m de canım çektiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?