kadayıfın cevizlisinii çok severimm...........beni,m de canım çektiiiiii
Kolay gelsin canım, iyi işlere aklın çalışsın kaydirigubbakcemile3
al sanaklava: yasemin alsasna:mymeka: hakettim ben:tomato:
köyümüzz akasary-konyaa ana yolu üsütndediri buralarra yolunuz düşerseee misafir ederimm sizileriii deremiz yok ama....organikk ürünelrimizzz var....
Ayy yok, kendine haksızlık ediyon, canım, bizzat ben kendim muhabbet açtım :icecream: Hem bu saatte canımız çekse ne olur ki, sanki evde o tatlılardan var, olsa zaten affetmezdim :jeyyar:
köyümüzz akasary-konyaa ana yolu üsütndediri buralarra yolunuz düşerseee misafir ederimm sizileriii deremiz yok ama....organikk ürünelrimizzz var....
Bundan sonra oğluşunun böyle isteğinde, sütlü tatlı yap ya da al kaydirigubbakcemilezati bende kendim için hususi almadım oğluşum istedi :asigim:anne tatlı bişey alırmısınız diyee
benim eee saatim geldii herkese iiyi gecelrrr kendinize ii bakınnn ,düşük kalorilii günler....
Lachesiscim, sende de kansızlık olmasın, dikkat et kendine, bi de spor yapıyon o kadar, protein almaya da özen göster. Yoksa yine mi koçun gazabından kaçmaya çalışıyon kaydirigubbakcemile3
/QUOTE]
kansızlık da var da, halsizlik daha çok sıcak çarptı bugün beni ondan galiba, neyse ben kaçıyım azcık ders çalışıyım gelirim yine çok öpüldünüz opuyorumnanaktan
iyi geceleer canımmmkaydirigubbakcemile5benim eee saatim geldii herkese iiyi gecelrrr kendinize ii bakınnn ,düşük kalorilii günler....
Bundan sonra oğluşunun böyle isteğinde, sütlü tatlı yap ya da al kaydirigubbakcemile
EvCadısı en son geldiğinde morali bozuktu, bi daha da gelmedi :sm_confused:
:))) Askerden gelince benim sağlıklı beslenme tutkumdan dolayı anasının memleketine kaçarsa, elbet yardım alırım senden sırnaşık şey Tekrardan tatlı rüyalar opuyorumnanaktanevevtt yakınızz orayaaa,gell burdann senii orayaaa götürüümmm bennn...
kansızlık da var da, halsizlik daha çok sıcak çarptı bugün beni ondan galiba, neyse ben kaçıyım azcık ders çalışıyım gelirim yine çok öpüldünüz opuyorumnanaktan
heee oldu işteee napiimmbilmiyorumkismile
hmmmm :uhm: kıyamam çokta hashas :sm_confusedpuyorumnanaktan
ayy bende kaçıyom artıkın herkese iyi geceler hadi hepinizi öptümm Şeniz
Günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnn
Kızlar nasılsınız?
Ben dün bol bol sporumu yaptım hani şu leslie nin lastikli fast & firm 4 milini üzerine yan çalıştım sopa çalıştım zaten 10 km de yürmüştüm yaklaşık 20 oldu herhalde :)
Eveeeeeetttttttt kızlar sabah sabah biraz hareketlenelim :) size bi soru
Kızlar yurtdışı şansınız olsa napardınız? herşeyi bırakıp gider orada çalışır mıydınız yoksa ben düzenimi kurdum gerek yok diyip elinizin tersiyle iter miydiniz????
Yorumlarınızı önemle bekliyorum şekerler zemuszemus
belim iyilessin;
tatile gidip gelelim,
birbirimize doyalim biraz daha,
biraz para biriktirelim, cocuk olunca masraf cok olur..
----------
bahanesi cookk)
Suanda 60.69 grubundayim bir an önce bu gruba gecmek dilegi ile.Gruptaki herkese saglikli kilo vermeler dilia.s.yerimsenibenkaydirigubbakcemile3yiorum.........
hafif bir müsil gibi düşün, zayıflamaya doğrudan bir etkisi yok yani.
canım istersen bir dene ama beni aşırı yordu, ve bugün bütün gün dizlerim bacaklarım ağrıdı, çok zor bişey. ham çok hareketli hem ağır hareketler. bir de sürekli dizi yoruyor.
her gün yapsan ciddi kilo verdirir belki ama belki de sadece kas yapar bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?