50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

köyümüzz akasary-konyaa ana yolu üsütndediri buralarra yolunuz düşerseee misafir ederimm sizileriii deremiz yok ama....organikk ürünelrimizzz var....

Ayy yok, kendine haksızlık ediyon, canım, bizzat ben kendim muhabbet açtım :icecream: Hem bu saatte canımız çekse ne olur ki, sanki evde o tatlılardan var, olsa zaten affetmezdim :jeyyar:

zati bende kendim için hususi almadım oğluşum istedi :asigim:anne tatlı bişey alırmısınız diyee

benim eee saatim geldii herkese iiyi gecelrrr kendinize ii bakınnn ,düşük kalorilii günler....
iyi geceleer canımmmkaydirigubbakcemile5
Bundan sonra oğluşunun böyle isteğinde, sütlü tatlı yap ya da al kaydirigubbakcemile

EvCadısı en son geldiğinde morali bozuktu, bi daha da gelmedi :sm_confused:

heee oldu işteee napiimmbilmiyorumkismile
hmmmm :uhm: kıyamam çokta hashas :sm_confusedpuyorumnanaktan

ayy bende kaçıyom artıkın herkese iyi geceler hadi hepinizi öptümm Şeniz

evevtt yakınızz orayaaa,gell burdann senii orayaaa götürüümmm bennn...
:))) Askerden gelince benim sağlıklı beslenme tutkumdan dolayı anasının memleketine kaçarsa, elbet yardım alırım senden sırnaşık şey Tekrardan tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

kansızlık da var da, halsizlik daha çok sıcak çarptı bugün beni ondan galiba, neyse ben kaçıyım azcık ders çalışıyım gelirim yine çok öpüldünüz opuyorumnanaktan

Canım o zaman zatn kalorili şeyler yiyon, bari kan yapan şeyler ye. İyi çalışmalar opuyorumnanaktan

heee oldu işteee napiimmbilmiyorumkismile
hmmmm :uhm: kıyamam çokta hashas :sm_confusedpuyorumnanaktan

ayy bende kaçıyom artıkın herkese iyi geceler hadi hepinizi öptümm Şeniz

Bi daha olmasın sempatiksalakcinni :)))

Sen de mi kaçıyon yahu, e o zaman ben de kaçam. Tatlı rüyalar sana da opuyorumnanaktan

canim benim uzun zamandir goremiodum seni kuzummm hosgeldinnn tatlimmm
nerelerdeydinn?ozlettin kendini opuyorumnanaktan
canim benim boyle sansim olsa kesinlikle giderdim.bambaska bi ulkede yasamak calismak guzel olmali tabiki eksi yonleride vardir aileni ozlemek gibi ama tatilllerde gidip gelme olanagida olur.aslinda en iyi karari sen verceksinn artisiyla eksisiyle sen tartip karar verceksinn unutma sadece bi hayatin var bu dunyada nasil yasamak istiosan oyle yasamalisin sonra keske dememelisin derimmm tatlim

canim benimmm kiyamam sana asiri zorlama kendini gulumm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…