50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimmm vallla yine aklima geldi gulumsedim sayende tesbih bocegi diye agizini yirim seninn tatli dillimmopuyorumnanaktan

hosgeldinnn fistiriskommmm
allahh kavustursunnn hayatimmmm
dilerim sag salim gelir kavusursunuz birbirinize insallah citiriskommmopuyorumnanaktan

kizlar iyigeceler gecmis epey ilerlemis tam okuyamadim oyuzden bide benim bilgisayar bu ara cok isinio ve yavaslioo sayfanin acilmasi icin bi saat bekliom nerdeyse niye boyle oluyo acaba bileniniz varmi?

sabah iki dilim cavdar bi karper domates salatalik
ogle kabak izgara yogurt bi dilim cavdar
aksam tavuk izgara salata yogurt
meyva
kacamak yesil cay iki dilim kek (

nutellam zaten cezasını önceden çekmiş
baksana bacakları hala ağrıyor
nasıl ceza verim ben ona
kıyamam ben papatyama

günaydın herkese........bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum......hemen dünkü aktive ve yedklerimi yazayım.....

sabah büyük bir bardak süt bol yeşillik peynir domates salatalık biberle kahvaltımı yaptım
büyük bardak bitki çayı sonra 30 dklık nivea cd sini yaptım ve yürüyürek okula gittim 25-30 dk falan sürüyor

ara: bir elma 3-4 erik sonra okul çıkışında gene yürüyerek eve geldim.....
öğle: bir tabak yaprak sarması yoğurt ve hoşaf

30 dk falanda ütü yaptım...yemek hazırladım

ara:bir dilim kek bir büyük bardak bitki çayı
akşam yemeği saat 5 gibi...yarım karnıyarık 3-4 karşık pilav ve hoşaf

sonrada akşam yürüyüş 1 saatlik. gelincede

30ar tane mekik,ters mekik, çapraz mekik,bacak kaldırmaca,çömelme, bacak esnetme, geri tekme
20 tane ayak kaldırmaca,50 adet yerde bisiklit çevirme ve 5 dk da twistirde bel çevirme

gece büyük bardak yeşil çay içtim......

bu hafta şişmiyim kilomu aldım bilmiyorum geçen haftaya göre 1 kilo fazlam var....regli olacma onun şişliğimi bilemedim......bol bitki çayıyla kurtarmaya çalışcam.....

ammann kırk yılın başı rahat rahat takılayım didim oda olmuyo yaaaa
tulumba tatlısıııCADIARZU canımcım:tomato:

yasemincim tulumba tatlısı mı ?lmaz:
hem yağlı hem çok şekerli
bak busefer ceza vermicem ama bida yersen veririm heee
ay ne biçim koç um ben kimseye kıyamıyorum ben yaaaŞeniz

güzel canım menünü de beğendim
sporlar da güzel
bol bol da yürümüşsün
hemen sana da ödülünü verim
1 tane piko cokacimcoook

sabah iki dilim cavdar bi karper domates salatalik
ogle kabak izgara yogurt bi dilim cavdar
aksam tavuk izgara salata yogurt
meyva
kacamak yesil cay iki dilim kek (

olmadı presesim
bak bütün gün negüzel tutmuşsun kendini
niye yedin ki akşam akşam o 2 dilim keki bari yarım dilim yeseydin tatlım
bak böyle gidese zor vercen sende benim gibi kilolarılmaz:Şeniz

ben kaçtım kızlar
doktora gidicem de şu büyüyen organlarım için
bakalım dr ne dicek
hazırlanim ben bye bye

he bide herkese günaydın
kaçamak yapmayın he
bak ani u dönüşü gibi değişirim katı katı cezalar veririm he
bol spor güzel güzel diyetinizi de yapın
bak puanlarım düşük çıkarsa küserim heee

Kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnn

Ben uzun süredir ne yediklerimi tutmuyorum ama kontrol edebiliyorum napıyim devam ediyim mi bilemedim

Dün o kadar yorgundum ki 8 de ve gittim yattım ve sabah 6 çeyrekte kalktım işe geldim ve hala uykuluydum serviste falan da uyudum :umursamaz: Enerjim yetmiyo kızlar Çeşmeye git gel (1 saat) giderken yürü gelirken yürü evde spor yapıcam zorla yapıyorum ama yapmam lazım di mi ohaoldumsmile

Hep sorun hep sorunum kardeşimmm bu kadar olur mu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

SULEULKUCUM ters mekiki nerede çekiyosun tam benim ihtiyacım olan ama spor salonunda aparatı vardı orada güvenli çekiyodum hani şu öne doğru meyilli olan ama evde düz zeminde belimi sakatlarım diye korkuyorum açıkçası sen nasıl yapıyosun ??

PRENSEScim seni gördüm bi ara sonra sfların arasında kaybettim nasılsın kilo durum nasıl ondan önce önemli olan sağlığın nasıl huzurlu musun sıkıntılarını attın mı? yeme atakların nasıl düzene girdi mi? Ama bir olumlu ruh hali çökmüş sana yazdıklarından belli çok sevindim çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus

Kızlar sabah kalktım 1 ceviz 1 avuç kiraz 23 yarı kuru kayısı yedim
1 saat sonra yarım simit (kahvaltı çok kalabalıktı sıvışıp alamadım gevrekleri görünce yarım yedim) 3-4 dilim tulum peyniri 20 gr. bal 1 bardak yeşil çay içtim vitaminimi de aldım sabah yürüyüşümü yapmıştım zaten

Çavdar, kepek, buğday ekmeğinin dönüşümlü yenmesi mantıklı valla kepeğin demir emilimini azalttığını bilmiyodum bilmiyorumkismile ama bayanlara sakıncalı olduğunu duydum araştıramadım ama neden öyle diye

Hıı bu arada dün çok güzel bişiy yaptım tatlandırıcı kullanımını bıraktım ve sadece 1 bardak neskafe içtim alkışlayın beni AFERıNıM NERDEEEEEEEE??

selam herkese ...
cumadan beri yediklerimi yazayım size ...
cuma :
sabah sıkı bir kahvaltı
öğlen tavuk pirzola salata
aralarda meyve
aralarda fındık badem avuçladım valla
akşam balık salata çorba bol ekmek
c.tesi ..( laser ameliyatı oldum çok şükür iiyim )
sabah sıkı bir kahvaltı yaptım yanında patates kızartması filan yedim ..
lasere gidip geldikten sonra şekerli 3-4 çayın yanında badem fındık avuçladım
çayın yanında elmalı pasta sarma dolma börek hüplettim 3 er beşer
akşam köfte piyaz patates kızartması çorba bol ekmek hüplettim
gece yine bir çay faslı daha geçtik pasta börekle
pazar da c.tesinin aynıydı ..
cuma günü 54,5 idim ...
pazartesi salı kahvaltılarım sıkıydı yine ...bal reçel tereyağı 2 çeşit zeytin 2 çeşit peynir patates kızartması salam sucuk sosisli yumurta melemen v.s.
öğlen ve akşamları da et tükettim ...
aralarda da yine meyve ve kuruyemiş yedim ...
dün karpuz diyetine başladım 2 gündür diyetteyim...
dün itibari ile 54,2 idim
bugün 54 olmuşum :))
ben yedikçe zayıflıyorum galiba :)))

günaydınlarrr
bende dünkü menümü yazayımm
tweety cim kızacak bana ama mafoldumben
sabah : yarım domates-yarım salatalık-yarım k.k kaşar-3s.zeytin-2 y.zeytin-1 sivri biber-2 dilim kepek ekmeği-1 bardak şekersiz çay
ara : 8-9 tane minik kuş lokumu
öğlen : 1 tabak patates salatası-yarım kase çorba
ara : 6 tane erik
ara : yarım avuç leblebi
akşam : 1 tabak kıymalı karnabahar-4-5 çatal salçalı makarna(hep sade yiyordum ama özlemişim salçalıyı)-salata-1 bardak cıs

ters mekiği evde yapıyorum ben yüz üsüt yere yatıyorum ellerimi yerden kaldırıyorum geriye öne doğru gidip geliyorum.çok yorulursa yada belim ağrırsa ellerimi yere koyuyorum.şınav çeker gibi öne geriye yapıyorum

Son düzenleme:

Hımm ok tatlım anladım mekik çekerken benim ayaklarım kesin havalanır yüzümü gözümü vururum yere laelaelaelaelae

selam arkadaşlar..

Ben 71 kg. dan 57,5 kg. indim.

doğum öncesi kilom 58 di.Şuan altındayım .
Hedef 55 ama bundan sonrasını veremiyorum.

Listelerinize baktım.
Ben sabah biraz peynir ve ekmek
öğlen ekmezsiz sebze yemeği
akşam da sadece salata bazen köfte yiyorum mesela
Ama sanırım bu kilolar iyice kalıplaşmış.

Cnm hoşgelinnn ...

Büyük başarı genelde bayanlarımız anne olduktan sonra bırakıyor kendini valla bravoooo

Ne diicem
Az yediğinden veremiyor olabilir misin geri kalanları?:uhm:
Kilo vericez diye bazen hepimiz kendimizi kaybedip gitgide az yiyoruz ama bu sefer metabolizma çok yavaşlıyor ve sadece kilo alman mümkün oluyor ...

Canım ara öğünlerin var mı?
Ekmek az yiyosun sanki, 1 öğünde 5 yemek çeşidinden yersek o zaman vücut depolamadan hepsini kullanabiliyor (et, süt, sebze, tahıl, baklagil)
Sen hergün yediklerini yaz yaptığın sporla beraber (yapıyosun di mi???aklinialirimsmile) Koçumuz ve tüm forum ahalisi yardımcı olacaktır sana canım :) olumunekankayizsmile

Bu kilolar gideceeeekkkkkk :lepi:

gunaydin kizlaarrr,

profilim de yeni bir album actim sac rengi diye.
2 ad. fotom var, bir eski bir yeni.

hangi sac rengi fikir verin bana.

bu h.sonu boyamayi dusunuyorum saclarimi...

bakir karamel kalsin mi, yoksa o eski kahve tonuna geri mi doneyim?? bakin bakalimm

Pepperim bence 2. koyu olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…