Hani plates yapıyormuşsun da yerde yuvarlandığını eşin görünce kopmuş yaa sendin Lachesis anlatan öyle diil mi yoksa?? evli kim var ki yasemin değildi truf da :uhm:
canimmm vallla yine aklima geldi gulumsedim sayende tesbih bocegi diye agizini yirim seninn tatli dillimmopuyorumnanaktanyuvarlanan bendimmmm
ayy valla cnm yaa ne super olur sen denesen.
tahminim su an sacim bayag acik, nerdeyse senin son sacin gibi;
o yuzden tutar, ama sacima bikac ay once hafif acma islemi yapilmisti o yuzden koyu renkler tutmayip akip gidiyor;
herhalde ilk boyadigimda olur, 1-2 haftaya acilir, o zaman tekrar boyarsam renk otururr.
22 nisanda adanaya gidicez ya cnm nisana, gitmeden boyamak istiyorum ben, yaani bu h.sonu
benim o tespih bocegi kuzumm
Hoşbuldum kuzucum, pazar günü gelecek :)) Ben hala alışveriş derdindeyim.
Sen nasılsın, kilo durumları nasıl? Ben dikkat ettiğim halde bugün fazla çıktım, şişkinlik vardı. Kısmi bi detoks yaparak normale döndüm :)
Bi de gelmiş yaştan bahsediyorsun kaydirigubbakcemile3 Ay kendi köyüne atanmışsın, çok süper, tebrik ederim. Nasıl yeşil mi köyünüz? Benim hayalim doğayla iç içe bi yerde yaşamak opuyorumnanaktan
Buarada tekrar diyorum, sen zaten çok zayıfsın kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: Sen de az uyanık değilsin valla, gelmiş masum masum şunu şunu yemedim yarın yicem diyon bi de kaydirigubbakcemile
KOÇUM lachesis cezada kaçmamak için yeni yöntem geliştiriyo sanırsam :icecream:
ammann kırk yılın başı rahat rahat takılayım didim oda olmuyo yaaaa
tulumba tatlısıııCADIARZU canımcım:tomato:
günaydın herkese........bol hareketli az kalorili bir gün diliyorum......hemen dünkü aktive ve yedklerimi yazayım.....
sabah büyük bir bardak süt bol yeşillik peynir domates salatalık biberle kahvaltımı yaptım
büyük bardak bitki çayı sonra 30 dklık nivea cd sini yaptım ve yürüyürek okula gittim 25-30 dk falan sürüyor
ara: bir elma 3-4 erik sonra okul çıkışında gene yürüyerek eve geldim.....
öğle: bir tabak yaprak sarması yoğurt ve hoşaf
30 dk falanda ütü yaptım...yemek hazırladım
ara:bir dilim kek bir büyük bardak bitki çayı
akşam yemeği saat 5 gibi...yarım karnıyarık 3-4 karşık pilav ve hoşaf
sonrada akşam yürüyüş 1 saatlik. gelincede
30ar tane mekik,ters mekik, çapraz mekik,bacak kaldırmaca,çömelme, bacak esnetme, geri tekme
20 tane ayak kaldırmaca,50 adet yerde bisiklit çevirme ve 5 dk da twistirde bel çevirme
gece büyük bardak yeşil çay içtim......
bu hafta şişmiyim kilomu aldım bilmiyorum geçen haftaya göre 1 kilo fazlam var....regli olacma onun şişliğimi bilemedim......bol bitki çayıyla kurtarmaya çalışcam.....
sabah iki dilim cavdar bi karper domates salatalik
ogle kabak izgara yogurt bi dilim cavdar
aksam tavuk izgara salata yogurt
meyva
kacamak yesil cay iki dilim kek(
SULEULKUCUM ters mekiki nerede çekiyosun tam benim ihtiyacım olan ama spor salonunda aparatı vardı orada güvenli çekiyodum hani şu öne doğru meyilli olan ama evde düz zeminde belimi sakatlarım diye korkuyorum açıkçası sen nasıl yapıyosun ??
ters mekiği evde yapıyorum ben yüz üsüt yere yatıyorum ellerimi yerden kaldırıyorum geriye öne doğru gidip geliyorum.çok yorulursa yada belim ağrırsa ellerimi yere koyuyorum.şınav çeker gibi öne geriye yapıyorum
selam arkadaşlar..
Ben 71 kg. dan 57,5 kg. indim.
doğum öncesi kilom 58 di.Şuan altındayım .
Hedef 55 ama bundan sonrasını veremiyorum.
Listelerinize baktım.
Ben sabah biraz peynir ve ekmek
öğlen ekmezsiz sebze yemeği
akşam da sadece salata bazen köfte yiyorum mesela
Ama sanırım bu kilolar iyice kalıplaşmış.
gunaydin kizlaarrr,
profilim de yeni bir album actim sac rengi diye.
2 ad. fotom var, bir eski bir yeni.
hangi sac rengi fikir verin bana.
bu h.sonu boyamayi dusunuyorum saclarimi...
bakir karamel kalsin mi, yoksa o eski kahve tonuna geri mi doneyim?? bakin bakalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?