Pepperim bence 2. koyu olan...
Günaydın kızlar, ya tartıda acaip fazla çıktım moralim çok bozuk, bacaklarım hala çok fena ağrıyor, offfmafoldumben
Günaydın kızlar, ya tartıda acaip fazla çıktım moralim çok bozuk, bacaklarım hala çok fena ağrıyor, offfmafoldumben
yaa kizlar ben de onu begeniyorum,
esim se acik rengi begeniyor,
fotolari ona da gonderdim simdi, kesinlikle su an ki rengin diyor???
off, kararsiz kaldimm
lachesis, ben de bu sabah bayag fazla ciktim,
ama karnim dumduz, bacaklarim cop gibi hissediyorum kac gundur, ama bugun regl olucam artik, ondan faazla ciktim sanirsan.
bozma moralini, odemdir ooo
kasların şişmiştir merak etme......spor yapma bu günlerde.....birde bol bol bitki çayı ve su iç
Canım geçmiş olsun, tam olarak nasıl hareketler bilmiyom ama ayakkabısız yürüyüş tarzı bişi mi yaptın yoksa?? Umarım hamlama gibi bişidir. Geçmiş olsun.
Kıyamam gel oviyim geçsin olumunekankayizsmile (annem bu konuda süpersir istersen ona da yönlendirebilirim) sempatiksalakcinni
Lachesiscim, bacağın geçsin de, tartı olayı elbet hallolur.
yok canım böyle sürekli diz kırıyorsun basen baldır kalça çalıştırıyor sözde ama beni mahfetti resmen.
üfff sporden soğuttu beni resmen bu slim in 6, bir de herkes böyle ağrıyor diye çok çalışıyor çok iyi diyor, hiç sanmıyorum tamamen dize yüklenme.
bnede slim videsonu indirdin şimdi ona bakıyorum.bunu düzenli yapabilenin basen kalça sornu kalmaz valla....hep bacak çalışıyorlar kuzum senin tutulman çok normal......
Ama iyi canım yaw, sevindim valla, resmen hamlamışsın işte, bilirim ben o hamlama nasıl oluyo, wc de oturmak kalkmak bile sorun sempatiksalakcinni
Merak etme, hamlığın geçsin tekrar başlarsın. Ama yine bu kadar kötü olmanın sebebi esneme yapmaman :mymeka: O hissin sebebi kaslardaki laktik asit, esneme de ona engel oluyo..
bence 2. ama istersen 1 ay daha eşinin istediği renk kullan sonraki 1 ay (zaten güneşten çok açılır ki koyutma ihtiyacı hissedersin) koyu renk kullanırsın
İkisinin arasını neden denemiyosun?
Kıyamam gel oviyim geçsin olumunekankayizsmile (annem bu konuda süpersir istersen ona da yönlendirebilirim) sempatiksalakcinni
Günaydınlar millet...
Sensewitch hoşgeldin kaçak :icecream:
ben de aslinda ikisinin arasini istiyorum cnm,
soyle cok koyu olmayan tatli bir kahve istiyorum.
sanirim istedigim renk bronz kahve. (yine hafif bakirimsi acik bir kahve )
evde tutturabilir miyim acaba ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?