50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar, ya tartıda acaip fazla çıktım moralim çok bozuk, bacaklarım hala çok fena ağrıyor, offfmafoldumben

lachesis, ben de bu sabah bayag fazla ciktim,

ama karnim dumduz, bacaklarim cop gibi hissediyorum kac gundur, ama bugun regl olucam artik, ondan faazla ciktim sanirsan.

bozma moralini, odemdir ooo

Günaydın kızlar, ya tartıda acaip fazla çıktım moralim çok bozuk, bacaklarım hala çok fena ağrıyor, offfmafoldumben

kasların şişmiştir merak etme......spor yapma bu günlerde.....birde bol bol bitki çayı ve su iç

Canım geçmiş olsun, tam olarak nasıl hareketler bilmiyom ama ayakkabısız yürüyüş tarzı bişi mi yaptın yoksa?? Umarım hamlama gibi bişidir. Geçmiş olsun.

yaa kizlar ben de onu begeniyorum,

esim se acik rengi begeniyor,

fotolari ona da gonderdim simdi, kesinlikle su an ki rengin diyor???

off, kararsiz kaldimm

bence 2. ama istersen 1 ay daha eşinin istediği renk kullan sonraki 1 ay (zaten güneşten çok açılır ki koyutma ihtiyacı hissedersin) koyu renk kullanırsın

İkisinin arasını neden denemiyosun?

Kıyamam gel oviyim geçsin olumunekankayizsmile (annem bu konuda süpersir istersen ona da yönlendirebilirim) sempatiksalakcinni

lachesis, ben de bu sabah bayag fazla ciktim,

ama karnim dumduz, bacaklarim cop gibi hissediyorum kac gundur, ama bugun regl olucam artik, ondan faazla ciktim sanirsan.

bozma moralini, odemdir ooo

inşallah. ama dün çok yemiştim, bacaklarımın ağrısından spor da yapamadım, onun da etkisi olabilir

kasların şişmiştir merak etme......spor yapma bu günlerde.....birde bol bol bitki çayı ve su iç

ya canım zaten yapamıyorum, dün değil ondan önceki gün slim in 6 diye bir video yaptım, bacaklarım bir yerden düşmüşüm, kaza geçirmişim gibi nasıl ağrıyor anlatamam bükemiyorum bile, spor yapamadım diye fazla çıktığımı düşünüyorum ben de. bilmiyorum ki

bnede slim videsonu indirdin şimdi ona bakıyorum.bunu düzenli yapabilenin basen kalça sornu kalmaz valla....hep bacak çalışıyorlar kuzum senin tutulman çok normal......

Canım geçmiş olsun, tam olarak nasıl hareketler bilmiyom ama ayakkabısız yürüyüş tarzı bişi mi yaptın yoksa?? Umarım hamlama gibi bişidir. Geçmiş olsun.

yok canım böyle sürekli diz kırıyorsun basen baldır kalça çalıştırıyor sözde ama beni mahfetti resmen.

Kıyamam gel oviyim geçsin olumunekankayizsmile (annem bu konuda süpersir istersen ona da yönlendirebilirim) sempatiksalakcinni

Şeniz

Lachesiscim, bacağın geçsin de, tartı olayı elbet hallolur.

üfff sporden soğuttu beni resmen bu slim in 6, bir de herkes böyle ağrıyor diye çok çalışıyor çok iyi diyor, hiç sanmıyorum tamamen dize yüklenme.

Ama iyi canım yaw, sevindim valla, resmen hamlamışsın işte, bilirim ben o hamlama nasıl oluyo, wc de oturmak kalkmak bile sorun sempatiksalakcinni

Merak etme, hamlığın geçsin tekrar başlarsın. Ama yine bu kadar kötü olmanın sebebi esneme yapmaman :mymeka: O hissin sebebi kaslardaki laktik asit, esneme de ona engel oluyo..

bnede slim videsonu indirdin şimdi ona bakıyorum.bunu düzenli yapabilenin basen kalça sornu kalmaz valla....hep bacak çalışıyorlar kuzum senin tutulman çok normal......

kalçamda, basenimde hiç bişey hissetmiyorum direk dizlerim ve altı ağrıyor, istemediğim yerler çalışmış ehehe
neyse ben kaçıyım okula gitmem lazım çok öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

Görüşürüz lachesiscim.

Kızlar ben de hemen mutluluğumu paylaşam, 300 gram vererek 53.6 olmuşum :)) Pazara kadar 53 olsam benden iyisi yok :icecream:

yok kuzum ya esnemeye başlamıştım, önceki her gün leslie, callan, plates yapıyorum nasıl hamlamışım
Dizlerime bişey oldu, zaten yaparken takır tukur sesler gelmişti eklem yerlerimden, ben de kireçlenme falan mı var acaba :uhm:

ay senin 3 günün kaldı geceleri uyuyamazsın artık heyecandan delikafadulden

senin adına çok seviniyorum kuzum, sevgilin gelince bizi unutma ama olumunekankayizsmile

bu sefer kaçtım

ben de aslinda ikisinin arasini istiyorum cnm,

soyle cok koyu olmayan tatli bir kahve istiyorum.

sanirim istedigim renk bronz kahve. (yine hafif bakirimsi acik bir kahve )

evde tutturabilir miyim acaba ki?

Günaydınlar millet...

Sensewitch
hoşgeldin kaçak :icecream:

Dulcineaaaaaaaaaaa dün göremedim seniii napıyosun bakiiim? Özledim sizi yaaa zaman ne çabuk geçiyo di mi 3 gün kaldı kavuşmaya opuyorumnanaktan

Kızlar ben sürekli bir depresyon halinde olmamın nedenini buldum sanırım
Düzenli uyku uyumama....

Dün 8 de yattım sabah 6 da kalktım geldim ve çok daha pozitifim :))

Sizde de aynı etkiyi yapıyo mu?

Ben ne kadar zorlasam da geç yatıp erken kalkıp ve bu şekilde işe yarayan bi insan olamıcam sanırım (niye kasıyosam onu da anlamış değilim ama guclubacismile) neyse iyi bi planlama ile kısa zamana daha çok iş sıkıştırabilirim sanırım

Lachesis cnm biraz esnesen ?? bilmiyorum işe yarar mı?

ben de aslinda ikisinin arasini istiyorum cnm,

soyle cok koyu olmayan tatli bir kahve istiyorum.

sanirim istedigim renk bronz kahve. (yine hafif bakirimsi acik bir kahve )

evde tutturabilir miyim acaba ki?

Emin ol tutturabilirsin çünkü kuaförler de ara renklerde deneme yapıyolar resmen çok iyisini bulman ve rengi gözüne sokman lazım ancak öööle :jeyyar:

Canım şu an rengin bakırsa istediğin rengin 1 ton koyusunu uygula 1 hafta sonra rengini bulursun o zmnvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…