50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Daha önce çalıştırmadığın kasları çalıştırdığından da olabilir canım. Callan sana artık hafif geliyo da, farkında değilsin :)) Ben de mesela 8 dk lık kalça bacak videosunu yapayım desem, aynen senin şu anki halin gibi olurum eyvahedigeldismile

O konuda bilgim yok ama diz sakatlanmalara çok müsait bi bölge. Umarım leslie de ayakkabı giyiyon... Bende de bazen ses geliyo.

Çoooook teşekkürler canım opuyorumnanaktan Umarım sizin de zaman su gibi geçer, ama herşeyden önemlisin çok güzel bi yere düşer eşin opuyorumnanaktan Merak etme, siz beni bıraksanız ben sizi bırakmam, sizsiz obez olurum yahu :))

Ay aynen öyle canım, bi de şu alışveriş olayını halletsem, daha da güzel heyecanımı yaşacam :lepi:

Öptüüüm opuyorumnanaktan

Dulcineaaaaaaaaaaa dün göremedim seniii napıyosun bakiiim? Özledim sizi yaaa zaman ne çabuk geçiyo di mi 3 gün kaldı kavuşmaya opuyorumnanaktan

Ay evet ya, zaman çok çabuk geçiyo, şaka gibi diyip diyip duruyom. ınanamıyom 4 aydır görüşmediğimize akannehir Ben işte en zor işi son haftaya bıraktığımdan koşturuyom canım. Alışveriş derdindeyim, hiç sevmiyom valla :) Belki 50 kilo olunca daha çok severim alışverişi sempatiksalakcinni E özledim diyon da, o kadar uzun süre yazmamazlık etmeseydin sen de :mymeka: sengözlerimebaksanab

Doğru diyo olabilirsin, çünkü az uyku sebebiyle sürekli bi yorgunluk hali olur, bu da sende aksilik yapar.. Ama en önemlisi olumlu düşünmek...

Son düzenleme:
günaydın kızlar

DULCıNEA şu anda tezkere olacak 1 tabur asker geldi buraya
ve son tezkere muayeneleri yapılıyo nasıl mutlular bir bilsen

dulcii,

selam canim,

vuslatina cok cok az kaldi,
hedef kilona da geldin, ohh senden mutlusu yok canim arkadasimmmmmm

Selam peppercim opuyorumnanaktan Evet canım yahu, sana da yazam, şaka gibi, o kadar zaman geçmiş gitmiş veeeee bi daha ayrılmamak üzere buluşacaz opuyorumnanaktan

Hedef kilom 50 idi aslında canım ama 53 de güzel :)))
Esas sen hedef kilona geldin aklinialirimsmile

günaydın kızlar

DULCİNEA şu anda tezkere olacak 1 tabur asker geldi buraya
ve son tezkere muayeneleri yapılıyo nasıl mutlular bir bilsen

:teytey: :teytey: Ayyy çok güzel yaw... Zaten sevgülüm asker olduğundan beri tüm askerleri çok seviyom valla opuyorumnanaktan

Onların orda muayene işini kağıt üzerinde yapacaklarmış sadece sempatiksalakcinni

Şu an tek korkum uçak, sağ salim bi gelsin.. Herşey güzel olacak hihoyyyt

selam arkadaşlar ,ben siteye yeni üye oldum..diyete başlayalı 4 gün oldu,62 den 60 a düştüm...sizleri okumak çok zevkliymiş,benim için yeni bi şey...

dulcinea cnm ben bi 53 olayim hedefimi 52 ye cekicem.
hem su an 53,4 muyum onu da bilmiyorum, bugun regl oldum ve 54 kusurler cikiyorum tartida.

ama kendimi bayag hafif hissediyorum.

cnm sevgilin sag salim gelir Allah'in izniyle ve birdaha hic ayrilmazsiniz umarim.

beyonce hosgeldin. bol bol yaz bize.

cuma gunu ya da cmr. sabah lachesis arkadasimiza kilo bildirimi yapiyoruz unutma, o da liste hazirliyor.

bu arada kizlar sac konusunda son kararimi verdim;
sizlerin goruslerini alarak, bu konuda uzman gibi olmus arkadaslarima danisarak ve de sac bolumunde uzman oldugunu soyleyen biri topic acmis ona da sorarak nihai karara ulastim,

findik kahvesi'ne boyayacagim sacimi.
2 fotomun arasi olcak, tatli bir kahve, icinde hafif bakirlik oluyormus bu rengin.
cmr. boyayacagim.

biranda cik. kahvesi gozume cok koyu gelmesin diye bir de esimin de gonlu olsun diye buna karar verdim.

gelelim diyet durumlarina,
iste dun yediklerim

sabah
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim kasar
1 dilim b.peynir
domates, salatalik
1 tatli kasigi bal
yesil cay

ara
1 avuc kuru meyve+ceviz

ogle
3 ad. kadinbudu kofte
salata
1 ad.meyveli yovita yogurt

ara
birkac kuru meyve, cay

aksam
3 kasik kabak yemegi
1 ad.patlican dolma, 1 ad.biber dolma
1 bardak meyve suyu

ara
meyve (cilek, yarim muz, y.erik, 2 tane yeni dunya)

cayla 1 ad. pingui yedim yalniz ..

aksam yatmadan; 10 dk*2 toplam 20 dk. egzersiz yaptim
(doktorun verdigi egzersizler )

selam arkadaşlar ,ben siteye yeni üye oldum..diyete başlayalı 4 gün oldu,62 den 60 a düştüm...sizleri okumak çok zevkliymiş,benim için yeni bi şey...
Hoşgeldin beyoncecum, gayet kıpır kıpır bi nickin var kaydirigubbakcemile3 Aklıma direkt kalçasını sallayan beyonce geliyo zemuszemus Teşekkürler, sen de aramıza katıl, eminim seni de okumak çok zevkli olacaktır.
Hedef ve boy kaç?

Seni gidi seni, 52 den sonra da 51 e çekcen di mi aklinialirimsmile Ben doğal saç rengi taraftarıyım canım. Regl dönemi tartı sapıtır, dikkate almamak lazım ama cozutmamalı aynı zamanda.

Çoook teşeekürler, herkes sevdüğüyle hep birlikte mutlu mesut olsun opuyorumnanaktan

Ben kaçıyorum kızlar, bugün bişiler bulana kadar pes etmicem guclubacismile Görüşürük

lachesis, ben de bu sabah bayag fazla ciktim,

ama karnim dumduz, bacaklarim cop gibi hissediyorum kac gundur, ama bugun regl olucam artik, ondan faazla ciktim sanirsan.

bozma moralini, odemdir ooo

ben de fazla çıktım akannehir ama ben de senin gibi bugun çok hafif hissediyorum kendimi.kelebek gibiiiiiopuyorumnanaktan

lachecim ben dün bu slim in 6'nın karı hareketlerini yaptım. çok hoşuma gitti. sağol bize bunları buldugun için tatlımmmopuyorumnanaktan

kızlar size de tasiye ederim.10-12 dk filan suruyor,ama karın kaslarını yakıyo baya.

çok az kaldı canım benim. ne mutlu sanaopuyorumnanaktan
uçakla filan ilgili kötü birşey getirme aklına, benimki iş için her hafta ordan oraya uçuyo. baktım endişelenmekle olucak gibi değil unutuyorum uçakta oldugunusempatiksalakcinni

bence çok güzel bi karar canım. ben de 2. resimdeki saç rengini beğenmiştim. fındık kabugu çok yakışıcak bence sana.

ayy ben de cmt kestircem saçımı son kararaımbayanssulusmile ikimizde koyalım haftasonu resim.

Kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnn

Hıı bu arada dün çok güzel bişiy yaptım tatlandırıcı kullanımını bıraktım ve sadece 1 bardak neskafe içtim alkışlayın beni AFERİNİM NERDEEEEEEEE??

:teytey:alkisalkisalkisalkıııışşşşşş afferim kız canım ben neskafeyi hiiiiiiçççç sevmezdim bi gün kremasız ve sade içtim tabii sıfır şekerharikaydı devam etsem kesin bağımlı olurumlaelaelaelaelae
hoşgeldin canımm sık sık ziyaret et burayıı emin ol kesin kilo olarak ne var ne yok verirsinhihoyyyt
aynen cnm,
regl oncesisendromu, coook istahliyim

kasardan vazgecemem, cokk seviyomm,

nutelladan vazgectim, kasarima dokunmayin bari yaff :mymeka:
:dilcikar:
heeee kıyamam sağaa ben:teselli: ye güzelim sen ye kaşarını a.s

aynen cnm,
regl oncesisendromu, coook istahliyim

kasardan vazgecemem, cokk seviyomm,

nutelladan vazgectim, kasarima dokunmayin bari yaff :mymeka:
:dilcikar:

Ay yerim ben seni yerimmmm olumunekankayizsmile ye sen yeeeeeeeee sırnaşık şey koçun işine karışılmaz ama :teytey:

Üfff hem nasıl cnm çekiyoo benim de anlatamam ama yeşil çaya dayandım yerine bişiy koymadan olmuyo galiba bilmiyorumkismile

kızlar konu nasıl açılıyor bileniniz varmı eskiden kullanıcı profilinde böyle bir şey vardı şimdi bulamıyorum nerede yazdığınıbilmiyorumkismile

ay açıkçası ben dondurma yerken hiç kalori malori düşünmüyorum keyifle yiyorum
ayrıca dondurmaya da koç olarak ceza vermiyorum tatlım
o yüzden caza yok sana :icecream:

hehe sağol koçum.. bi psikoloji kitabında okumuştum yediğin şeylerin sana kilo aldırmadığına gerçekten inanırsan almazmışsın.. bende nedense dondurmanın kilo yapmadığına inanıyorum.. haftada iki üç kere yerim.. en çok kiloyu verdiğim hafta bile çok yemiştim..

günaydın pepper. regl oldunmu? ben bu sabah oldum.. ama eski regllerime göre karnım daha düz. davul gibi oluodum önceden. bu yüzden fazla çıkmm die tartıldım ama 800 gr fazla çıktım..:sinifsinif:

Görüşürüz lachesiscim.

Kızlar ben de hemen mutluluğumu paylaşam, 300 gram vererek 53.6 olmuşum :)) Pazara kadar 53 olsam benden iyisi yok :icecream:

yetişicem sana

selam şekerler....sabahtan beri koşturuyorum....film bile izleyemedim kaydirigubbakcemile3

yediklerime gelince sabah 7.30 gibi büyük bir bardak süt içtim.......

okulda kahvaltı yaptık bugün 9 gibi 1-1,5 simit, peynir domates çok azda reçel yedim.....

ara bir büyük elma

öğle..... 2 kaşık yumurtalı patlıcan yemeği,bolca salata ( yeşillik,garnitür,mısır k.bahar) 2-3 yaprak sarması

Son düzenleme:
Merhaba ben de bugun yedikleirmi yazayim:
Sabah 1 adet kuru kayisi ve ihlamur cayi
Kahvalti: Yarim kepekli simit, 1 kk beyaz peynir, az kasar peynir, 3 zeytin, domates, salatalik ve siyah cay
Ara: 1 yesil elma
Ogle: 1 tane minik etli biber dolmasi , 2 kasik yogurt ve 1 kase ezogelin corbasi
ara: 1 ince dilim ananas
Annemler geldi ve gelir gelmez evimd ebhar temizligien daldi.... O yuzdne pek oturamiyorum bilg. basina.. Yarinda hem temizlik var hem misafir var iki gun boyunca, pisirilecekler alinacaklar listesi yapip duruyorum. Umarim misafirlere uyup cok yemem...
Bu arada bir haftadir hic spor yapmadim, gribim gittikce ilerledi, dinlenmeye calisiyorum....
simdi de cay bardagi almaya cikacagim, hala cay bardagim yok, misafirler gelmeye basladi ben hala ogrenci gibi kupada cay ikrami yapiyorum....

Findik kahvesi dedigin findik kabugu mu peppermintcim??? O da hos bir renk cok koyu olmuyor. Ablam onu da kullanmisti bir kac sene kadar (Bu arada siz ablamla hep ayni renklerde geziniyorsunuz) . YAlniz hatirladigim kadariyla o da cabuk akmisti ablamda.... Ama dene, gayet sicak bir renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…