50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen cnm,
regl oncesisendromu, coook istahliyim

kasardan vazgecemem, cokk seviyomm,

nutelladan vazgectim, kasarima dokunmayin bari yaff :mymeka:
:dilcikar:

Ben 1 kavanoz nutella aldim hafta sonu, ama tutuyorum kendimi hala bir kasik bile yemeidm.Kasar yenmeli bence ya... Obezlik bir durumu yok kimsenin. Kasarin icindeki yaga da ihtiyacimiz var, peynir guzel seydir, faydalidir yemek lazim. Hep beyaz peynir hep beyaz peynri nereye kadar?????Ben zeytin yemeye de basladim. Hos annemler var diye normal kahvalti yapiyorum yoksa annem kafami kirar benim....Dun beyaz ekmek bile yedim aylar sonrasinda....

selam kızlar..
sabah dişçideydim,sonra çıkınca azıcık yaramazlık yaptım kendime ciciler aldımbayanssulusmile
çok mutluyum çoooookkkkkopuyorumnanaktan

Aman dikkat, ben leslie nin tekmelerinde yasadim ayni seyi ve hala tam olarak gecmedi...Cok kontrollu yap haraketlerini... Bu arada slim in 6 i ben de indirdim ama pek begenmemissin. YApmaya firsatim olmadi henuz benim ama oyle diyrosan ona hic dalmayayim.

ben de ilk diyet günümde şimdiye kadar yediklerimi yazim. akşam tam listeyi tekrar yazarım
sabah 10 gibi kahvaltı : 1dilim sürme peyniri (sevmem ama beyaz peynir bitmişti dün), domates, salatalık, 4 siyah zeytin, 1 dilim kepekli tost ekmeği.
ara- 12 gibi: mandalinalı soda
öğlen 2 gibi: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, biraz da pirinç pilavı.

4 gibi kavun yemeyi planlıyorum
şimdilik iyi gidiyo gibi
he bi de 10.30-12 arası yürüyüş yaptım dışarıda çok tempolu olmasa da:)

Merhaba dark chocolate, genelde cok yagli oldugu icin surme peynir yemiyoruz. Onun disinda cok buyuk bir kacamagin yok bence.... Devam....

anchusa tamamdır zaten hiç sevmiyorum sürme peynir, başka bişey bulamayınca ona yöneldim neyse bugün aldım beyaz peynirimi, yarınki kahvaltım daha erken saatte ve daha güzel olacakk:)
byby şimdilik

valla çok fena, ben hiç sevmedim.

yavrım sen ne yaptın, yarım saat sürmesi lazım, sen sadece karna özel olanı yapmışsın o evet iyi sayılır, ben geneli yaptım o fenaydı, bütün videolarını sildim o yüzden:)

Tuzlaya tuzlaya erik yiyorum, kilo yapmaz dimi, ama şişkinlik yapabilir sanki, ay napıyım ama çok güzel cokacimcoook

Aynı durum bende de oldu önce sol dizim geçen günkü tekmelerden sonra sağ dilimin arkası eyvahedigeldismile leslie de zaten kalçamdan sağ dizimi çekme hareketinde hep ses geliyo Lachesis in dediği gibi katır kutur ediyo lülülülülülü

bilmiyorumkismile ama napiyim dondurmadan iyidir :icecream:

ha yoksa dondurma yiicektin sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…