aynen cnm,
regl oncesisendromu, coook istahliyim
kasardan vazgecemem, cokk seviyomm,
nutelladan vazgectim, kasarima dokunmayin bari yaff :mymeka:
:dilcikar:
yok kuzum ya esnemeye başlamıştım, önceki her gün leslie, callan, plates yapıyorum nasıl hamlamışım
Dizlerime bişey oldu, zaten yaparken takır tukur sesler gelmişti eklem yerlerimden, ben de kireçlenme falan mı var acaba :uhm:
Ay ne guzel, ama bu yaramazlik degil yaa.. Hayatin rengi...selam kızlar..
sabah dişçideydim,sonra çıkınca azıcık yaramazlık yaptım kendime ciciler aldımbayanssulusmile
çok mutluyum çoooookkkkkopuyorumnanaktan
ben de ilk diyet günümde şimdiye kadar yediklerimi yazim. akşam tam listeyi tekrar yazarım
sabah 10 gibi kahvaltı : 1dilim sürme peyniri (sevmem ama beyaz peynir bitmişti dün), domates, salatalık, 4 siyah zeytin, 1 dilim kepekli tost ekmeği.
ara- 12 gibi: mandalinalı soda
öğlen 2 gibi: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, biraz da pirinç pilavı.
4 gibi kavun yemeyi planlıyorum
şimdilik iyi gidiyo gibi
he bi de 10.30-12 arası yürüyüş yaptım dışarıda çok tempolu olmasa da:)
selam kızlar..
sabah dişçideydim,sonra çıkınca azıcık yaramazlık yaptım kendime ciciler aldımbayanssulusmile
çok mutluyum çoooookkkkkopuyorumnanaktan
Aman dikkat, ben leslie nin tekmelerinde yasadim ayni seyi ve hala tam olarak gecmedi...Cok kontrollu yap haraketlerini... Bu arada slim in 6 i ben de indirdim ama pek begenmemissin. YApmaya firsatim olmadi henuz benim ama oyle diyrosan ona hic dalmayayim.
ben de fazla çıktım akannehir ama ben de senin gibi bugun çok hafif hissediyorum kendimi.kelebek gibiiiiiopuyorumnanaktan
lachecim ben dün bu slim in 6'nın karı hareketlerini yaptım. çok hoşuma gitti. sağol bize bunları buldugun için tatlımmmopuyorumnanaktan
kızlar size de tasiye ederim.10-12 dk filan suruyor,ama karın kaslarını yakıyo baya.
Tuzlaya tuzlaya erik yiyorum, kilo yapmaz dimi, ama şişkinlik yapabilir sanki, ay napıyım ama çok güzel cokacimcoook
hehe aynen şu anda mis gibi sulu papaz eriklerimi yiyorum ama tuzsuz aklinialirimsmile
tuzsuz çok ekşi oluyor yahu :sinifsinif:
can eriği öle oluyorda papaz eriği tuzsuzda güzel:icecream:
Tuzlaya tuzlaya erik yiyorum, kilo yapmaz dimi, ama şişkinlik yapabilir sanki, ay napıyım ama çok güzel cokacimcoook
benim yediğimde papaz ama ekşi tuzsuz, gerçi ben şeftalinin ekşisine de tuz koyarım, bana bakmayın kaydirigubbakcemile3
kızlar konu nasıl açılıyor bileniniz varmı eskiden kullanıcı profilinde böyle bir şey vardı şimdi bulamıyorum nerede yazdığınıbilmiyorumkismile
bişey sordum ama niye kimse cevaplamadı
yoksa beni beğenmiyonuzmuuuuuuuuuusempatiksalakcinni
kız tamda tartı öncesiialsanaalsanasmile
Aman dikkat, ben leslie nin tekmelerinde yasadim ayni seyi ve hala tam olarak gecmedi...Cok kontrollu yap haraketlerini... Bu arada slim in 6 i ben de indirdim ama pek begenmemissin. YApmaya firsatim olmadi henuz benim ama oyle diyrosan ona hic dalmayayim.
bilmiyorumkismile ama napiyim dondurmadan iyidir :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?