50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarim, egzersiz yaparken biyerinizden kirtlama sesi geliyorsa o hareketi kuculterek yapmaniz lazim.

ornefin tekme atarken kirtliyorsa kucuk tekmler, bacak daireleri yaparken geliyorsa kucuk daireler.

amann dikkat edin, sonunuz benim gibi olmasinnn

zaten leslie cok sakat, birdaha asla yapmam ben onu

bugun yediklerimi yazayim bari,
(kimse yok, kim okuyacaksa ) )

sabah
2 dilim kasar
yarim simit
1 tatli kasigi bal
yesil cay

ara
--

ogle
4 ad. izgara kofte
2 kasik pure
1 kase cacik

ara
yarim simit, 1 tatli kasigi bal

cok yemisim yine yaaa,

ufffffffff

bende dün yaptığımın aynısını yapıyorum bugünde çünkü işe yaradı kilo vermişimi
hemen fırında kabak mücverimi yapıverdim
sabah
2 dilim peynirli etimek şekersiz çay
ara azcık meyva
öğleyin 3 dilim kabak mücver
minicik çikolata
akşamada kabak mücver yine

akşam yemeğini yedik
üzerime öyle bir ağırlı çöktü ki anlatamam
gözlerim kapandı kapanacak
oturduğum yerde uyuyorum

Arkadaşlar bişey sorcamm
benim 3-4 gündrü belim fena ağrıyorr
acaba leslieden olabilir mi??
pepperi okudumda şüpheye düştüm..
aslında tam belimde değil.arkamda belimin alt kısmı yanii.bel boşluğum yaniii
eğer sebebi leslie ise bende yapmayı bırakıcamm

hanımlar ya çalışıyoken diyet yapmk çok zor ben1.65 boy 56 kg dum tabi kilo aldım mı bilemıyorum ama nese akşm 9a kdr yemk yiybılıorum anca işten çıkıp eve gidiorum amann nasıl vercem bu kglarımı ben ya

Spatzcım ne güzel... Ben de tartıda az çıkıyom ama önceki günlere göre daha kötü, daha yağlı hissediyom kendimi bilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan Evet canım, yarın değil, sonraki gün değil, sonraki gün :lepi: Doğru diyorsun canım, iyi düşünmem lazım. Ama yine de korkuyorum uçaktan. Siz sürekli kullandığınız için alışmışsınız bi de, benim sevgülüm bi giderken bindi, bi de gelirken bincek.
aynen cnm,
regl oncesisendromu, coook istahliyim

kasardan vazgecemem, cokk seviyomm,

nutelladan vazgectim, kasarima dokunmayin bari yaff :mymeka:
:dilcikar:
Demek öyle, çok seviyon... 100 gram beyaz peynir 235 kalori iken, 100 gram kaşar peyniri 404 kalori lülülülülülü

Ay kuzucum aynen, bana da dondurma çok kilo yapmaz gibi geliyo :icecream: lt lt yerim ben yiyince :icecream:

Yetiş canım, ama acele et biraz, yetişmekten öte, rakip olalım kaydirigubbakcemile5

Tuzlaya tuzlaya erik yiyorum, kilo yapmaz dimi, ama şişkinlik yapabilir sanki, ay napıyım ama çok güzel cokacimcoook
Canım napıyon sen, iyice şişcen, yarın da çok fazla çıkcan, sonra bi de üzülcen. Fazla tuz zararlı bünyeye... selülit de yapar.

Geçmiş olsun klikcim. Ben leslie den çok çekiniyorum. Çok masum gözüküyor ama belli süreden sonra, kontrolsüz hareket yapma riski çok fazla. Tekmelerden kaynaklı belinde bi rahatsızlık olabilir. Ben daha çok ayaklarım için çekinmiştim.

Sen hangi kiloyu vermeyi düşünüyon ki yerimseniben Taş çatlasa 54 kilo olmak yeterli bence.

Selam kızlar, alışveriş olayını hallettim :lepi: Artık tek yapmam gereken pazar gününü beklemek delikafadulden

Yarın tartı günü bi de delikafadulden

yeşil çayı hiç sevmeyen ben, bugün limonlu yeşil çay aldım ve bayıldımm:)

ayrıca bugün yediklerim..
sabah 10: sürme peynir, domates, salatalık, 1 dilim kepek ekmek,4 siyah zeytin
ara 12: mandalinalı soda
öğlen 2: 1 tabak ıspanak, 1 kase yoğurt, az pirinç pilavı
ara 4: 1 dilim kavun
ara 5buçuk: 2 tane yenidünya
akşam 7buçuk: 1 dilim ekmek,1 domates, 1 tabak az yağda tavada pişmiş tavuk (göğüs) (fazla tavuk yemiş olabilirim)
ara 9 :limonlu yeşil çay

ilerleyen saatlerde elma yesem sorun olur mu???

öğlen de uyarıldım sürme peynir konusunda dulcineacım, ama beyaz peynirimiz bitmişti idare ettim onla bugünlük:)
tamam elmamı da yerim bi saate kadar:)
yarın da erkenden uyanıcam iş görüşmem var çok hevesli olmasam da :)
sağlıklı şeyler yemek, meyve ve meyve çaylarına yönelmek mutluluk veriyomuş çikolata gibiii
eskiden babama her kızdığımda sanki sinirimi çikolatadan çıkarırdım, günde 2-3 paket o kocaman kare çikolatalardan yiyodum.. artık bana zarar veren herşeyden herkesten uzak durucam :) bi de paten aldım mı tamamdır:)
patenci KK üyeleri var mı burda bu arada biliyomusunuz

Ne mezunusun dark chocolate, ben artık iş görüşme olaylarına ara verdim, cv deki telimi de kapalı tutuyom :) Kolay gelsin sana, umarım güzel bi sonuç çıkar.

Ben henüz o mutluluğa erişemedim canım ne yazık ki, meyve sevmem pek. Ama senin adına çok sevindim, cildinde bile fark yaratır bu.
Paten mi :))) Bilmiyorum ki, uygun bi yere aç konuyu, belki bulursun :)

Canım napıyon sen, iyice şişcen, yarın da çok fazla çıkcan, sonra bi de üzülcen. Fazla tuz zararlı bünyeye... selülit de yapar.

ay ben normalde çok tuzlu yemem de erik de tuzsuz yenmiyor. bugün hafif beslendim ama baya. sabah dışında.

Selam kızlar, alışveriş olayını hallettim :lepi: Artık tek yapmam gereken pazar gününü beklemek delikafadulden

ne aldın ne aldın :sm_cool:

bir karışık bitki çayı iç cin gibi olursun..
benim acayip uykumu açıyor..

tarçınlı yeşil çay içtim iyi geldi canım sağolasın

oh bitti sonunda ta ben rahatladım
bi de çocukla alışveriş yapmaya çalıştığını düşünsene
bi elindekine bakıyosun bi çocuğa bakıyosun
gerçi daha çok çocukda oluyo aklın
az kalsın kaybediyoduk bi kere
hem de yurtdışında bilmiyorumkismile

mandalinalı soda ben ce krem peynir çok daha sakıncalı
SADE sodaya limon sık kendi sıktığın meyvenin suyunu sık daha iyi canım

ay ben normalde çok tuzlu yemem de erik de tuzsuz yenmiyor. bugün hafif beslendim ama baya. sabah dışında.

ay ben de çok merak ettim
sevgilisiyle birlikte bol bol foto çekinse de
yeni cicileri de görsek :teytey:

Yeşil çay veya senin o karışık çaydan iç canım, yarın tuz yüzünden üzülmeni hiç istemiyom.

Ay çok az bişiler aldım. Aslında kafamda 50 kilo olup baya bi alışveriş yapma planı vardı ama hedefime ulaşamadım, ve şu an hala tonbiş olduğumdan 1 pantolon 1 de üst aldım. Pantolon lacivert, kumaş ama spor.. Kalça tam oturuyor, ispanyol paça... Diğer pantolon alternetifleri hep dar paçaydı, ben de pek sevmem onu. Aslında kot almayı düşünüyordum, çok denedim ama yakışan bulamadım bi türlü. Üstüme aldığım bluzu çok sevdim :lepi: Sevgülüme süpriz olma özelliği taşıyo, çünkü normalde hiç giymediğim bi tarzda aldım :kedi: Beyaz renk, üstünde güzel bi basma var, yer yer pulla işlenmiş. Normalde giydiğim kıyafetlere göre azcuk dekolte sayılır :kedi: Yani aslında dekolte kıyafet değil de, istanbulda daha dikkat ediyom, böyle eğilince frikik vermeyecek kıyafetler seçiyom. Ama bunda o unsuru es geçtim :)))
Bi de sevgülüme çam sakızı çoban armağını bi hediye aldım :asigim:
Ay buarada bugün çok şanslıydım, ilk girdiğim mağazada buldum bluzu, sonradan kaç saat gezdim, hiç bişi beğenemedim. Ama süper yazlık kıyafetler var, hala mini şortların etkisi altıydayım sırnaşık şey

kimya mezunuyum ama alakasız bi iş görüşmesine gidicem, mesleğimi yapacağımı sanmıyorum maalesef ki:)

truf, tamam soda konusunda uyarı için teşekkürler, bi dahaki sefere öyle yapıcam, ama bu meyveli sodalar da bi ayrı güzel oluyo

dulcinea, hayırlı olsun aldıkların güle güle giy, istediğin kiloya çabuk gel, yenilerini al çabucak inşallah hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…