tarçınlı yeşil çay içtim iyi geldi canım sağolasın
oh bitti sonunda ta ben rahatladım
bi de çocukla alışveriş yapmaya çalıştığını düşünsene
bi elindekine bakıyosun bi çocuğa bakıyosun
gerçi daha çok çocukda oluyo aklın
az kalsın kaybediyoduk bi kere
hem de yurtdışında bilmiyorumkismile
ay ben de çok merak ettim
sevgilisiyle birlikte bol bol foto çekinse de
yeni cicileri de görsek :teytey:
Sen geçen yıl mı mezun oldun bu yıl mı? Piyasa çok kötü yaw, benim arkadaşım vardı kimya mezunu, görüşmeleri ve teklifleri anlatıyordu da... gülelim mi ağlıyalım mı ben de bilmiyorum bilmiyorumkismilekimya mezunuyum ama alakasız bi iş görüşmesine gidicem, mesleğimi yapacağımı sanmıyorum maalesef ki:)
truf, tamam soda konusunda uyarı için teşekkürler, bi dahaki sefere öyle yapıcam, ama bu meyveli sodalar da bi ayrı güzel oluyo
dulcinea, hayırlı olsun aldıkların güle güle giy, istediğin kiloya çabuk gel, yenilerini al çabucak inşallah hihoyyyt
Merhabalar ben 60-59 kiloyum her hafta haftaya 1 kilo verecem deyiip başaramayanlardanım...yani boyum 1.62 çok değil 55-54 olsam bile bana yeter...motivasyonum sıfır moralim çok bozuk...
Merhabalar ben 60-59 kiloyum her hafta haftaya 1 kilo verecem deyiip başaramayanlardanım...yani boyum 1.62 çok değil 55-54 olsam bile bana yeter...motivasyonum sıfır moralim çok bozuk...
Selam şulecim... Başın ağrıyorsa bilgisayar başında durma çok.selam kızlar nbr nasılsınız......çok yoruldum bugün nöbetçiydim birde 5 te bitti dersim akşamda eski okulumun müzik gecesi vardı oraya gittik.çok güzeldi harika eğlendik ama kafam şişti gürültüden başım ağrıyor.....yemeğide mecburen dışarda yedik. hiç beğenmedim......
kız dulcina şaka maka mayıs geldi....vay be zaman ne çabuk geçiyormuş dedik. tabi bide size sormak lazım
slm kızlarrrr a.s. yazıp çıkıcam hemen yorgunum öptüm hepinizi Şeniz
dulci güle güle kullan canım cicilerini vereliniortak
Afiyet olsun canım. Haklısın valla, hayal bile edemiyom, bi de insan keyfi değil, mecburi ihtiyaçtan dolayı alışveriş yaparken iyice geriliyo, bi taraftan da çocuk -tatlicadiarzu- Geçmiş olsun, anam beni bi kez pazarda kaybetmişti :)))
2 parça bişi aldım yahu :kedi: İlk günler evden çıkmak istemiyormuş beyenfendi, artık o, annesi ve ben bol bol foto çekiniriz, onları koyarım sempatiksalakcinni :)))
herkese ii akşamalrr,
önce menümü yazayımm sonraa eskileri okuycammmmm
sbah:2 yeşil çay 15dk sonra 1dilim çavdar ekmkle zeytin+peynir+maydonoz
ara:yeşil elma
öğle:ızgara et+tavuk+salata(bol otlu)
ara:1 portakal
5-6 erik+5-6 çilek
akşam:yoğurt çorbası+salata
içecek:2 lt su+2 türk kahvesi+5 bitki çayalrı
hareket:100 ip atlama+tibet 7li+3km yürüüyş+20mekik
hayır dediklerim:1 magnum+doğum gününe gittimm vee bişey yemeden geldimmmmm(koçun dikkatine)
Teşekkürler canım da sadece 2 parça bişi aldım, ilk güne özel, yoksa çok kilo vermiş olduğumdan hiçbişiyim yok, hedefe ulaşınca alacam esas cicileri :icecream:sağol dulciee aferin bana....gözün aydınnn alışverişi halletmişin,darısıı bana....
nası geri buldu peki
kaç yaşındaymışsınki sen :1shok:
olur ya gelinvalide, müstakbel damat olarak resimleri görmek isteriz
Teşekkürler canım da sadece 2 parça bişi aldım, ilk güne özel, yoksa çok kilo vermiş olduğumdan hiçbişiyim yok, hedefe ulaşınca alacam esas cicileri :icecream:
Canım kaybolacak kadar küçükmüşüm :ecrin_bebek: sırnaşık şey Şincik şöyle oldu, kaybolduğumu etraftaki insanlar farketti, sabit bi yerde durmamı tembihlediler, ortada simit gibi bişi satan birinin yanına diktiler, annem geldi buldum :lepi:
o zamanda akıllı kızmışsın vesselam
şu simitçilerde olmasa ne yapardık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?