50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım. Haklısın valla, hayal bile edemiyom, bi de insan keyfi değil, mecburi ihtiyaçtan dolayı alışveriş yaparken iyice geriliyo, bi taraftan da çocuk -tatlicadiarzu- Geçmiş olsun, anam beni bi kez pazarda kaybetmişti :)))

2 parça bişi aldım yahu :kedi: İlk günler evden çıkmak istemiyormuş beyenfendi, artık o, annesi ve ben bol bol foto çekiniriz, onları koyarım sempatiksalakcinni :)))

kimya mezunuyum ama alakasız bi iş görüşmesine gidicem, mesleğimi yapacağımı sanmıyorum maalesef ki:)
Sen geçen yıl mı mezun oldun bu yıl mı? Piyasa çok kötü yaw, benim arkadaşım vardı kimya mezunu, görüşmeleri ve teklifleri anlatıyordu da... gülelim mi ağlıyalım mı ben de bilmiyorum bilmiyorumkismile

Çoook teşekkür ederim canım, hep beraber hedefe ulaşak opuyorumnanaktan Aslında şu anki kilomla giyebileceğim sadece 2 pantolon var... Ama hava o kadar sıcak ki, pantolon zor giyilir zaten, bermuda veya diz hizasında şort bakacam.. Ama esas alışverişe sevgülümle yapam. Şaka gibi yaw, çoğu kıyafetim olmuyo zemuszemus

selam kızlar geçmişi okuyamadım
çok yorgunum bu akşam
ama ona rağmen açtım pc
bi bakim kızlar nasıl diyeopuyorumnanaktan

neyse ben kaçim
kimsecikler bişi yazmıyo
herkes geçmişi okuyo herhal
ALLAH rahatlık versin hepinizeopuyorumnanaktan

selam kızlar nbr nasılsınız......çok yoruldum bugün nöbetçiydim birde 5 te bitti dersim akşamda eski okulumun müzik gecesi vardı oraya gittik.çok güzeldi harika eğlendik ama kafam şişti gürültüden başım ağrıyor.....yemeğide mecburen dışarda yedik. hiç beğenmedim......

kız dulcina şaka maka mayıs geldi....vay be zaman ne çabuk geçiyormuş dedik. tabi bide size sormak lazım

Merhabalar ben 60-59 kiloyum her hafta haftaya 1 kilo verecem deyiip başaramayanlardanım...yani boyum 1.62 çok değil 55-54 olsam bile bana yeter...motivasyonum sıfır moralim çok bozuk...

Merhabalar ben 60-59 kiloyum her hafta haftaya 1 kilo verecem deyiip başaramayanlardanım...yani boyum 1.62 çok değil 55-54 olsam bile bana yeter...motivasyonum sıfır moralim çok bozuk...

canım hiç moralini bozma. kilo vermek için ne yapıyorsun spor yapıyormusun ne yiyip ne içiyorsun?

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan buraya düzenli takılırsan motivasyoun artıcaktır olumunekankayizsmile

slm kızlarrrr a.s. yazıp çıkıcam hemen yorgunum öptüm hepinizi Şeniz
dulci güle güle kullan canım cicilerini vereliniortak

Selam şulecim... Başın ağrıyorsa bilgisayar başında durma çok.
Ay evet canım :lepi: Zaman çabuk geçiyo valla sempatiksalakcinni
Gök gürüldüyo yahu :))) Bugün hava 30 dreceydi halbuki :)

Hoşgeldin, panik yok, her birlikte başaracağız. İnan ki burayı düzenli takip edersen, amacına çok rahat ulaşırsın kaydirigubbakcemile5

herkese ii akşamalrr,
önce menümü yazayımm sonraa eskileri okuycammmmm
sbah:2 yeşil çay 15dk sonra 1dilim çavdar ekmkle zeytin+peynir+maydonoz
ara:yeşil elma
öğle:ızgara et+tavuk+salata(bol otlu)
ara:1 portakal
5-6 erik+5-6 çilek
akşam:yoğurt çorbası+salata
içecek:2 lt su+2 türk kahvesi+5 bitki çayalrı
hareket:100 ip atlama+tibet 7li+3km yürüüyş+20mekik
hayır dediklerim:1 magnum+doğum gününe gittimm vee bişey yemeden geldimmmmm(koçun dikkatine)

nası geri buldu peki
kaç yaşındaymışsınki sen :1shok:
olur ya gelinvalide, müstakbel damat olarak resimleri görmek isteriz

cuma günleri bildirim yapıyoruz
ve haftada 1 kilo verenler çok oluyor
takipte ol
kendini anlat

oo tebrikler magnum reddettin demek
naçizane önerim meyvenin yanında 2 kaşık yoğurt, 2 yudum süt (light ya da yarım yağlı olacak) tüketmen kilo vermene daha çok yardımcı olur
yoksa tek meyve yediğinde bile kilo yapma ihtimali var canım sempatiksalakcinni

sağol dulciee aferin bana....gözün aydınnn alışverişi halletmişin,darısıı bana....
Teşekkürler canım da sadece 2 parça bişi aldım, ilk güne özel, yoksa çok kilo vermiş olduğumdan hiçbişiyim yok, hedefe ulaşınca alacam esas cicileri :icecream:
nası geri buldu peki
kaç yaşındaymışsınki sen :1shok:
olur ya gelinvalide, müstakbel damat olarak resimleri görmek isteriz

Canım kaybolacak kadar küçükmüşüm :ecrin_bebek: sırnaşık şey Şincik şöyle oldu, kaybolduğumu etraftaki insanlar farketti, sabit bi yerde durmamı tembihlediler, ortada simit gibi bişi satan birinin yanına diktiler, annem geldi buldum :lepi:

oo tebrikler magnum reddettin demek
naçizane önerim meyvenin yanında 2 kaşık yoğurt, 2 yudum süt (light ya da yarım yağlı olacak) tüketmen kilo vermene daha çok yardımcı olur
yoksa tek meyve yediğinde bile kilo yapma ihtimali var canım sempatiksalakcinni[/QUOTE]

mrb,teşekkürlerr önerin içinn süt sevmemm de artık yğurtla yiyebilriim meyveleriii bunu öğrendiğimm çok iyii olduuuu....

o zamanda akıllı kızmışsın vesselam
şu simitçilerde olmasa ne yapardık ya

buraya takıl vermemem imkansız...zemuszemus

@truf meyve yanında neden yoğurt veya süt dedin bilmiyorumkismile

o zamanda akıllı kızmışsın vesselam
şu simitçilerde olmasa ne yapardık ya

Saolasın canım, başka maceralarım da var küçüklüğüme ait... Ayıptır söylemesi pek bi cesur muşum. Öyle ki evde tek başıma iken elektrik gitmişti, akşam karanlığı da basmıştı, ona rağmen ağlamamıştım. guclubacismile
Annem saolsun beni eve kitleyip abimi okuldan almaya gitmişti ve yağmurdan dolayı eve gelemeyince ben karanlıkta evde kitli kalmıştım. Sonra komşu gelmişti, karanlıkta anahtarı bulup ona atmıştım, o da kapıyı açmıştı. Daha okula falan gitmiyom, kapı bile açamıyom, düşün :)) (hava tam kararmamıştı ama sınırdaydı, hani çok hafif aydınlık olur ya, kış akşamı...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…