50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle valla nesmecim, dün gibi aklımda o olay ama :))) Susam sokağını izliyordum, elektrikler gidince oturduğum yerde kalmıştım öylenecek. Şaşırmıştım sanırsam, etrafa falan bakınmıştım ama korkmamıştım. Korku filmi izlemeye başlamamışım demek ki o dönem :roflol: Çünkü sonraki yıllarda korku filmlerini zevkle izleyip sonrasında wc ye gidemezdim :roflol: Naparsın, hayal gücü çok zengindi :))

aa susuam sokağuını hatırladımm ebn ilkokuldayeken izler,hiç kaçırmazdımm.hatta bana kurabiye canavarı derlerdiii...ne kadannn zararlı şeyler yerdimm o zamannn ıyyyyyyyyyyy:::::::::::((((3haftadırr evrimm geçirdimmmm

ya bişey sorcammm bu leslinin ben sadcee 1 ve 2 milini indirebildimm onları yapıyommm diğperlerini nerden ve nasıll indirebilirmmm??????netetnn 4mili de izledimm deee indirememdimmm benimki de sınırlııı o yüzdenn indirmek istiyommm..

buraya takıl vermemem imkansız...zemuszemus

@truf meyve yanında neden yoğurt veya süt dedin bilmiyorumkismile

canım vücudun insülin dengesiyle alakalı
direk kana karıştığı için meyvedeki fruktoz birden kan şekeri yükselmesin diye
yanında protein almak iyi olur

aaaaaaaaaa
bence annen daha cesurmuş
iyiki korkmamışsın canım ya
yirim senin o küçüklük hallerini
bir an gözümde canlandı yaaa

susam sokağı......
karanlık...........
sen dizlerine sarılmışsın oturduğun yerde.......
bekleyiş........
komşu...........
el fehmiyle anahtar aramak............
pencereden atmakk..... iyiki kendin düşmemişsin
komşunun o karanlıkta anahtarı bulması ve
seni kurtarması sırnaşık şey

benimde bi çam ağacına çıkıp inememe (kedi gibi tırmanıyodum heryere küçük müçük değil koca ağaç bildiğin)
merdaneli çamaşır makinesine elimi kolumu kaptırma
annemin dantellerine haince bir girişimde bulunma
kardeşimden kıskandığım kuru pastaları çamaşır sepetlerine saklama
gibi ilginç yaramazlıklarım var tabi

bi soru dahahh benim adımın altındaa hep papaptya yazardııı şimdii nilüfer yazıyoo????????siteyle mi ilgili ben mi bi yeree tıklamışımm anlamadımmm

Kurabiye canavarı diyelim o zaman sana bundan sonra :))) Cidden o kadar abur cubur yer miydin? baya da zayıfsın ya, şaşırdım o yüzden. Genelde zayıfların sağlıklı beslenme eğilimi oluyo :))

Ben gerçekten evrim geçirip geçirmediğimi ilerleyen güncelerde anlayacam. Az yemesini, sağlıksız şeyler yememesini beceriyorum ama sağlıklı şeyler yemesini beceremedim hala

Sen de zayıfla sitesinde var canım tüm linkler. Google a sen de zayıfla leslie yaz, çıkar linkler.
Doğru diyon canım valla... Çok yanlış.. Ay bi de sürekli evdeyim ya, şimdi de üstüme kapıyı kilitliyo :sm_confused:

Canım nesmeyle konuşurken fark ettim, korku filmi izlemeye başladığım dönemden sonraya denk gelseydi korkudan altıma bile yapardım sempatiksalakcinni Sandalyenin üstüne çıkıp atmışımdır, giriş üstüydü ev, o yüzden pek bi tehlike yoktu sanırsam. He valla resmen elinde mumla beni kurtarmıştı. Annemlerin bize karşı çok sorumsuzluğu var trufcum boshayallersmile

:roflol: :roflol: :roflol: Canım sen tam bi efsaneymişsin :lepi: Ay cidden harika yaw. Özellikle ağaç tırnanmana çok özendim, ben hiç bi zaman yapamadım. Merdaneli de çok büyük tehlike, geçmiş olsun bıcır truf kaydirigubbakcemile3

gerçeketen çok yerdiimm küçükken yemek yemze bisküvi çikoltatlarla beslenirdimm + lise ve üni.hep yurtta kaldımm 8 yıll öyle oluncca yine fast food+abur cuburr dahah yeni yenii normal yemekler yiyorummm..amam hiç kilo sorunu yaşamamıştıım şimdiye kadarr....dmemkkii artık yaşalnıncac vücut isyann etttii...
ben de profilde yazdığım sevdiğim çiçek sandımmm papatyaa çünkü en sevdiğim çiçekk..nasıl değiştiriidğimi anlayamadımmm..biraz teknolojik özürlüüymm dee.....

Metabolizmanın maşallahı varmış canım yaw, özellikle fast food kimseyi affetmiyo, direkt göbek oluveriyo :sinifsinif:

Hee yaşlı tabe tabe lülülülülülü Bana 35 yaşımda yaşlı deyin valla küser giderim bu diyardan bayanssulusmile

Zamanlar herbişeyine alırşırsın sitenin, yerin de olsam benim de kafam karışırdı, sağlam tesadüf olmuş :))

Hiç göbek sorunum olmadıı snaıırm onuda yıllardırr alışkanlık haline getirdiğim yatmadan önce 20 mekiğe borçluyumm.
ya 25 ten sonra vücut duraklamm dönemine giiryomulş yaaa ondan dedimm yaşlıyım diyeee
siteye de yavaş yavaş alışıyommm başka yere bakarkenn burayaa geri zor dönüyorummmm.bide onda pratikleşebilsemmmm

selam topicleri okurken dikkatmi cekdi ,her gece 20 mekikmi cekiyorsun yani göbegini yokmu etti yoksa hic göbek olmasin diyemi yapiyorsun aramizda daglar var ama belki bendede ise yarar diye soruyorum,

:roflol: :roflol: Ay o zaman buraya girdikten sonra bi daha çıkma kaydirigubbakcemile3 Ya da şöyle yap, gezineceğin yerleri başka pencerede gezin. Burası hep açık kalsın.

Ben tibeti kaç aydır yapıyom, ilk kez bu 2 gündür aksatıyorum ve bundan sonra daha da aksayacak gibi gözüküyo bilmiyorumkismile (sayı çok olunca cidden zor oluyo, baş dönmesi özellikle felaket...) Ama senin 20 mekik prensibine tez vakitte başlıcam guclubacismile

şimdi niye kilitliyoki canım ya
hırsız korkusumu ya da seni güvende tutmak içinmi
cesur dulcim benim
annen size olan sevgisini böyle dile getiriyor sanırım
abini almaya gidiyo yolda izde başına bişey gelmesin diye ama evdeki çocuğu tehlikeye atıyo
ama yine de annedir yüreği fazla dayanamaz, herkes bıksa senden o sana doymaz
öper koklar seni, avutur kalbinde, bi tek annen olsa sana bişey olmaz canım benim
hele bi de gelin o zaman daha iyi anlayacaksın en çokta anne olduğunda

ağaç tırmanmak benim uzmanlık alanım canım
tabiri caizse maymun gibiydim o daldan o dala
gerçi yine öyle
geçen sene ıhlamır toplamışlığım var
lisedeykende erik ağacında ders çalışmışlığım tam çalıkuşuydum yani
merdane el bilek eklemimi çıkartmıştı ve dirseğime doğru bir et yığılması hali olmuştu
ama geçti çok şükür turp gibiyim küçükken daha hızlı iyileşiyo insan

nesmecim downloader diye program var onu indir onla tek bir parça şeklindeyükle canım

tibeti ben sevdimm şimdilikk zevkli geliyoo ama sayı büyüüdkçee eminimm bende zor dayanırımm..şimdi 7deyimm+bide ben 2haftadırr inann derste bile çocuklar yazı yazarken kendi çapımda hareket yapmaya başladımmmmm.ayy sonradan sıkılıp bırakmamm umarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…