buraya takıl vermemem imkansız...zemuszemus
@truf meyve yanında neden yoğurt veya süt dedin bilmiyorumkismile
Saolasın canım, başka maceralarım da var küçüklüğüme ait... Ayıptır söylemesi pek bi cesur muşum. Öyle ki evde tek başıma iken elektrik gitmişti, akşam karanlığı da basmıştı, ona rağmen ağlamamıştım. guclubacismile
Annem saolsun beni eve kitleyip abimi okuldan almaya gitmişti ve yağmurdan dolayı eve gelemeyince ben karanlıkta evde kitli kalmıştım. Sonra komşu gelmişti, karanlıkta anahtarı bulup ona atmıştım, o da kapıyı açmıştı. Daha okula falan gitmiyom, kapı bile açamıyom, düşün :)) (hava tam kararmamıştı ama sınırdaydı, hani çok hafif aydınlık olur ya, kış akşamı...)
Sen de zayıfla sitesinde var canım tüm linkler. Google a sen de zayıfla leslie yaz, çıkar linkler.ya bişey sorcammm bu leslinin ben sadcee 1 ve 2 milini indirebildimm onları yapıyommm diğperlerini nerden ve nasıll indirebilirmmm??????netetnn 4mili de izledimm deee indirememdimmm benimki de sınırlııı o yüzdenn indirmek istiyommm..
Doğru diyon canım valla... Çok yanlış.. Ay bi de sürekli evdeyim ya, şimdi de üstüme kapıyı kilitliyo :sm_confused:aaaaaaaaaa
bence annen daha cesurmuş
iyiki korkmamışsın canım ya
yirim senin o küçüklük hallerini
bir an gözümde canlandı yaaa
susam sokağı......
karanlık...........
sen dizlerine sarılmışsın oturduğun yerde.......
bekleyiş........
komşu...........
el fehmiyle anahtar aramak............
pencereden atmakk..... iyiki kendin düşmemişsin
komşunun o karanlıkta anahtarı bulması ve
seni kurtarması sırnaşık şey
benimde bi çam ağacına çıkıp inememe (kedi gibi tırmanıyodum heryere küçük müçük değil koca ağaç bildiğin)
merdaneli çamaşır makinesine elimi kolumu kaptırma
annemin dantellerine haince bir girişimde bulunma
kardeşimden kıskandığım kuru pastaları çamaşır sepetlerine saklama
gibi ilginç yaramazlıklarım var tabi
gerçeketen çok yerdiimm küçükken yemek yemze bisküvi çikoltatlarla beslenirdimm + lise ve üni.hep yurtta kaldımm 8 yıll öyle oluncca yine fast food+abur cuburr dahah yeni yenii normal yemekler yiyorummm..amam hiç kilo sorunu yaşamamıştıım şimdiye kadarr....dmemkkii artık yaşalnıncac vücut isyann etttii...
ben de profilde yazdığım sevdiğim çiçek sandımmm papatyaa çünkü en sevdiğim çiçekk..nasıl değiştiriidğimi anlayamadımmm..biraz teknolojik özürlüüymm dee.....
Hiç göbek sorunum olmadıı snaıırm onuda yıllardırr alışkanlık haline getirdiğim yatmadan önce 20 mekiğe borçluyumm.
ya 25 ten sonra vücut duraklamm dönemine giiryomulş yaaa ondan dedimm yaşlıyım diyeee
siteye de yavaş yavaş alışıyommm başka yere bakarkenn burayaa geri zor dönüyorummmm.bide onda pratikleşebilsemmmm
Hiç göbek sorunum olmadıı snaıırm onuda yıllardırr alışkanlık haline getirdiğim yatmadan önce 20 mekiğe borçluyumm.
ya 25 ten sonra vücut duraklamm dönemine giiryomulş yaaa ondan dedimm yaşlıyım diyeee
siteye de yavaş yavaş alışıyommm başka yere bakarkenn burayaa geri zor dönüyorummmm.bide onda pratikleşebilsemmmm
Sen de zayıfla sitesinde var canım tüm linkler. Google a sen de zayıfla leslie yaz, çıkar linkler.
Doğru diyon canım valla... Çok yanlış.. Ay bi de sürekli evdeyim ya, şimdi de üstüme kapıyı kilitliyo :sm_confused:
Canım nesmeyle konuşurken fark ettim, korku filmi izlemeye başladığım dönemden sonraya denk gelseydi korkudan altıma bile yapardım sempatiksalakcinni Sandalyenin üstüne çıkıp atmışımdır, giriş üstüydü ev, o yüzden pek bi tehlike yoktu sanırsam. He valla resmen elinde mumla beni kurtarmıştı. Annemlerin bize karşı çok sorumsuzluğu var trufcum boshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol: Canım sen tam bi efsaneymişsin :lepi: Ay cidden harika yaw. Özellikle ağaç tırnanmana çok özendim, ben hiç bi zaman yapamadım. Merdaneli de çok büyük tehlike, geçmiş olsun bıcır truf kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?