50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nesmecim downloader diye program var onu indir onla tek bir parça şeklindeyükle canım
teşekkürllerr onu dnenyimm inş.beaşarırırımmmmm

nesmecim rapidden bişey indirirken 15 dk aralarla (en az) indirebiliyosun
yoksa error veriyor
ya da premium üyelik gerekiyor
ama 15 dk bir dene
ve yükle yazısı geldiğinde yine süreyi çok aşma

vevt yya ebn onu nişye düşünememdim kii hep gerii geliyodumm o da zor oluyoo süpersinn valal.....
mekiğe de başla alışınca bırakmazsınnn bir süre sonraa yatmadan diş fırçalamak gibii bişey oluyo

rapid shairre den biraz yüklüyooo 15 dk sonra falan hatat veriyoooo..errorrr.... bişeyler yazıyoo
Alla alla bu hatayı hiç bilmiyorum canım, ama ra pidden indirmeye başlayosan linkler sağlam demektir. Yarın bu konuyu hatırlat bana, netten başka link bulmaya çalışalım. Bi de leslie leri ayakkabı giyip yapmaya özen göster... sakatlanmaya pek müsait esasında, masum görüşünüşüne bakma
Hırsız korkusundan canım... Ay öyle bi yazmışsın ki, tam annesin kaydirigubbakcemile3 Anne olunca anlarsın dedikleri bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3

Ay valla billa içim gitti... opuyorumnanaktan Birazcuk da kıskandım :kedi: Senin küçükken tanısam, idolüm olurdun :lepi:

Amanııın, kız sen cidden çok yaramazmışsın, aynı zamanda gözü kara... insan biraz korkar, artık merdaneyle ne yapmaya çalışıyosan kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun tekrardan.

nesmecim rapidden bişey indirirken 15 dk aralarla (en az) indirebiliyosun
yoksa error veriyor
ya da premium üyelik gerekiyor
ama 15 dk bir dene
ve yükle yazısı geldiğinde yine süreyi çok aşma

başaldı bakaklım3dk olduu hatat vermemdii snaıırmm olcakk gibii bu seferr..

ayakkabıyla ilgili hemenn anımı anlatayımmm:
geçen haftaa evde lesli yapıyomm komşunun cocuğu da öğrencimm.geldii odamaa(köyde oluncaa çat kapı gelirler genelde)bişieyler sordu gitii.ertesi gün sınıftaa herekse demiş bizim örtmen dizilerdekiler gibi evde ayakkabıyla dolaşıyoooo .......

:))) Ne gibi hareketler yapıyosun acep kaydirigubbakcemile3 Benim tibeti bırakma sebebim sıkılmadan çok sıcaktan canım yaw, evde şu an hiçbi hareket yapamıyorum bilmiyorumkismile Bı sıcakta halıya temas etmek istemiyom, ayakta yapılan hareketler olsa, seve seve yapcam halbuki...

vevt yya ebn onu nişye düşünememdim kii hep gerii geliyodumm o da zor oluyoo süpersinn valal.....
mekiğe de başla alışınca bırakmazsınnn bir süre sonraa yatmadan diş fırçalamak gibii bişey oluyo
Bazen insan kolay çözümleri fark edemiyo, normaldir kaydirigubbakcemile5 Bugünden itibaren başlamalıyım aslında mekiğe ama dediğim gibi çok sıcak :sinifsinif:
Sence yapam mı??

:roflol: :roflol: :roflol: Ay çok komik cidden yaw :))) :roflol: Efsane oldun sizin köyde desene kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Kızlar bugün ikiniz de formdasınız :lepi:

NESMECıM karar verdim, senin mekiği gece yatmadan önce değil de sabah kalkar kalmaz yapıcam :lepi:
(bana akşamdan sonra spor çok zor geliyo)

tuğba özay ın gösterdiği bikaç hareket varr onları yapıyorum.
1.bacak açık dizleri yavaş yavaş kıararkk oturup geri kalkıyosunn.
2.lesli 1 de var yaa bacak açık 2 kere saağğ ve sola yandann sallıyosunn
3.klasik bacak açık çapraz elel ayak ucuna değmee hareketelrini yapıyommm

mekiğe de hemen başlaaa yaparsınn senn azimli kzısınnnnn ben yaptımmm şimdii 10 tane dahah yapcammmmm hadi kalkkkk yappp

slm kızlar nasılsınız ben ıyı sayılırım yaa anlamıyrm bu kıloyu bu hafta 51.500 e kadar ındım tekarar 52 lere cıkıyrm nasıl oluo anlamıyrm su vucudun ısleyısını bır anlıyabılsem. bu arada tabıkı annemler geldı o yuzden cok takılamıyrm buraya onların gelmesı bır yandan ıyı oldu sureklı gezyrz yuruyus yapmıs oluyrm ama tabıkı annem guzel yemekler yapıo kendımı zor tutyrm az yemek ıcın du bıraz kacırdım fakat bugun toparlıyr gıbıyım ınsaallah 51 lere tekrar ınerım

dulcım hayırlı olsun kıyafetlerın emınım cok yakısacaktır ve sevgılın zayıfladıgını yenı cıcılerınle farkedınce super surprız olacak.

sızın kucukluk maceralarınızı okudumda cıdden ınsan kucukken cok cesur ve gozu kara oluo. bende elımı tahrayla(bılırmısınız bılmyrmda odun kesmek ıcın kullanılıo ben onunla odunu oyup fulut yapmaya calısıyrdm:) kesmıstım acılen hastaneye gıttık ozaman tabı arabamızda yoktu otobusle gıdebılmıstık ama ben hıc aglamyrdum doktor nerdeyse parmak kesılıyrmus demıstı ve uyusturmadan dıkıs atmıstı ve ben 1 damla goz yası dokmemıstım ay sımdı olsa kıyametı koparırdım heraldekaydirigubbakcemile3

Canım dediğim gibi ben düzenli sporu ancak sabah kalkar kalkmaz yaparım. Yarından itibaren söz, kendime yeni bi sistem geliştirecem ve her gün aksatmadan yapacam. Seçtiğim hareket kombinasyonunu yarın yazarım sana. Bak şimdide sen beni gaza getirdin, hem de spordan tamamiyle koptuğum dönemde Şeniz Çok teşekkürler opuyorumnanaktan

(Tibeti zaten en severek yaptığım dönem sabah kalkar kalkmaz yaptığım dönemdi, ama tabi mide bulantısına sebebiyet verdiğinden bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi öyle özenli hareketler seçecem ki, hiç bi mazeretim olamayacak bırakmak için. Hem sabahları hava daha serin oluyo kaydirigubbakcemile2 )

aferin sanaa.sevindirdin beniii.sen halledersinn yaaaa hem de bu kadadr kilo vermişkenn bırtakamazsınn sporuuuu .evvet hareketelrini ayz ben de kopyaa çekekrimmmm

valla çok yaramazdım ben
annen benimle görüşmeni yasaklardı kesin
merdaneli çamaşır makinesinde annem çamaşır yıkıyodu
açtım kapağı annem böyle sıktırıyodu çamaşırları diye
merdanelere çamaşır verdim tabi çamaşırla birlikte elimi de
parmaklarım çıkana kadar gıkım çıkmadı
baktım bu işin sonu yok
başladım kuş gibi ötmeye
annem balkonda önceki yıkadıklarını asıyo
bi baktı benim el ona doğru geliyo
hemen koşup merdaneyi attırana kadar
nerdeyse dirseğime kadar geliyo
yaş henüz 7 nasıl kapatacağımı bile bilmiyorum
benim bilek çıkıyo babamın tayini nedeniyle köydeyiz
babam yok işe gitmiş (ormana-bekleki gelsin)
köyde 1 araba var
evde annemin ikizleri var tabi
beni köyde bi amcanın yanına katıp hastaneye yolluyo
adam beni alıyo çıkıkçıya götürüyo
çıkıkçı hallediyo ekmek filan sarıyolar iyileşiyorum
ben hakikaten çok gözü karaydım ya
gerçi hala da öyleyim de
yani pek yaramazmışım

:roflol: çook komik yaaaa

NESMECİM karar verdim, senin mekiği gece yatmadan önce değil de sabah kalkar kalmaz yapıcam :lepi:
(bana akşamdan sonra spor çok zor geliyo)

bence yatmadan yap en azından yatınca dinlenirsin
sabah mahmurluğuyla yapamazsın

bana da sabahh uykudan taviz verip spor yapmakkk işkence gibi gelirrrr,tamamm sen sabah yappppp nalşatıkkk
Ben çalışmıyom ya, o yüzden zaman problemim yok :icecream:

Hoşgeldin watercım, ben de geçen gün saçma bişi çıkmıştım tartı da, yarım detoksla hemen normale döndü kilom. Ay ben unutmuşum annenlerin geleceğini, afiyet olsun aklinialirimsmile
Tebrikler ayrıca, 51.5 demek aklinialirimsmile Ama merak etme, yetişcem sana

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Yaw esas olay zayıfladığımı iyicenek fark etmesi... Daha doğrusu tescil etmesi.. Yoksa kilo olarak zayıfladığımı biliyo. İnan çok merak ediyorum sonucu eyvahedigeldismile

Çooook büyük geçmiş olsun watercım yaw, içim gitti... Sen de apayrı bi efsaneymişsin, ben okurken bile bi garip oldum. Yani sonuçta işin içine kan giriyor, can acısını tahmin bile edemiyom. Şu an benim başıma öyle bişi gelse, anında bayılırım.. (belli bi miktardan çok kanayınca cidden bayılıyorum akannehir )

havavlar birden ısındı yyaa bizim burdaa geçen hafta mont giyiyoduk bu hafta direk tişörte geçtikkk baharlık kıyafet giyeemdikkk ve sıcakta yürümek çok gııck oluyoo ben okula günde 2 kere gidip geliyorum ve yaklaşık 1 km (25dk sürüyo)saabh bile sıcak oluyooo amam evelrimizi henüz ısınmadııı o yüzden evde dahah rahat spor yapıyorummm

dulci sevgilin gelecek 2 güne kendini yorma
oran buran hamlamasın
oturup kalkamayacak duruma gelme emi

ayyy en kadarr yaramaz ve cesur kızlarmnışınız yyaa özellikle trufff.ayy ben de bi o kadar korkak vee usluu bir çocuktummmm.hanım hanımcık kız çocuğu.....

anne yemeği zor bulunur abartamadan ye bence hepsinden
tahrayı bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum
sana da çok geçmiş olsun
büyük bi badire atlatmışsın
ağrı eşiğin çok yüksek demekki
kocaman bir maaşallah diyorum :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…