ayyy en kadarr yaramaz ve cesur kızlarmnışınız yyaa özellikle trufff.ayy ben de bi o kadar korkak vee usluu bir çocuktummmm.hanım hanımcık kız çocuğu.....
eyni farkettim de truf cummm sen bu 8.4 kiloyu ne kadar sürede verdinn?
Doğru diyon, spor bırakmak demek, selülit demek sempatiksalakcinni Annaştık kaydirigubbakcemile5aferin sanaa.sevindirdin beniii.sen halledersinn yaaaa hem de bu kadadr kilo vermişkenn bırtakamazsınn sporuuuu .evvet hareketelrini ayz ben de kopyaa çekekrimmmm
valla çok yaramazdım ben
annen benimle görüşmeni yasaklardı kesin
merdaneli çamaşır makinesinde annem çamaşır yıkıyodu
açtım kapağı annem böyle sıktırıyodu çamaşırları diye na
merdanelere çamaşır verdim tabi çamaşırla birlikte elimi de
parmaklarım çıkana kadar gıkım çıkmadı
baktım bu işin sonu yok
başladım kuş gibi ötmeye
annem balkonda önceki yıkadıklarını asıyo
bi baktı benim el ona doğru geliyo
hemen koşup merdaneyi attırana kadar
nerdeyse dirseğime kadar geliyo
yaş henüz 7 nasıl kapatacağımı bile bilmiyorum
benim bilek çıkıyo babamın tayini nedeniyle köydeyiz
babam yok işe gitmiş (ormana-bekleki gelsin)
köyde 1 araba var
evde annemin ikizleri var tabi
beni köyde bi amcanın yanına katıp hastaneye yolluyo
adam beni alıyo çıkıkçıya götürüyo
çıkıkçı hallediyo ekmek filan sarıyolar iyileşiyorum
ben hakikaten çok gözü karaydım ya
gerçi hala da öyleyim de
yani pek yaramazmışım
bence yatmadan yap en azından yatınca dinlenirsin
sabah mahmurluğuyla yapamazsın
Cidden aniden atak yaptı havalar, bu yaz baya bi zorlu geçecek sanırsam :sinifsinif:havavlar birden ısındı yyaa bizim burdaa geçen hafta mont giyiyoduk bu hafta direk tişörte geçtikkk baharlık kıyafet giyeemdikkk ve sıcakta yürümek çok gııck oluyoo ben okula günde 2 kere gidip geliyorum ve yaklaşık 1 km (25dk sürüyo)saabh bile sıcak oluyooo amam evelrimizi henüz ısınmadııı o yüzden evde dahah rahat spor yapıyorummm
Doğru diyon canım, merak etme, ağır spor yapmayacam, sadece düzenli yapabileceğim sabah sporları şey etcemdulci sevgilin gelecek 2 güne kendini yorma
oran buran hamlamasın
oturup kalkamayacak duruma gelme emi
yok yaya herkes döverdi benii ben kavga edemzdimmmm bide kimseyey demzdimm korkumdannn o kadar salaktım yaniiiii
iyi vermişinn yaa bravoooo sanna....
aynen dediklerin geçerli zuzumDoğru diyon, spor bırakmak demek, selülit demek sempatiksalakcinni Annaştık kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: Kafam da şöyle bi profil çizdim: Meraklı, korkusuz, ele başı, yaramaz bi truf aklinialirimsmile
Annen senden daha çok korkmuştur, panik olmuştur cidden. Şansına çıkıkçı işini biliyormuş canım. (sen böyle anlatınca ben korktum valla, düşünsene, ne hale gelmiştir elin, allahtan zayıfsın, yoksa iri olduğun bi dönemde başına gelse, sonuç daha vahim olurdu)
Ben en güzel sabah spor yapıyom trufcum, kendimi iyi biliyom o konuda. Tabi çalışsam ben de yapamazdım.
Kızlar yarın işe gitmeyecek misiniz, çok geçe kalmayın, yatın yahu...
Bi de yemek mi seçiyordun kaydirigubbakcemile3 Kız sen küçükken biraz karın ağrısı mıydın yoksa kaydirigubbakcemile3 Afiyet olsun trufcum aklinialirimsmile
Şırnak mı... çok zor geçmiştir onlar için canım yaw, çok sevindim sağ salim dönmesine komşunun. Terör olan bölgelerde yakını olanlara çok üzülüyorum cidden. Benim bekleyişin kolay geçmesinin sebebi kafamın rahat olmasıydı, öbür türlü kafayı yerdim cidden.
Bence de gelirim aklına zemuszemus
yemek seçmek ne kelime beğenmez yemezdim
e başka yicek bişeyde yoksa aç kalırdım ama açlık hissetmezdim
evet ya karın ağrısı olabilirim eskiden
son 3 gün işte o da yollarda geçecek 15 kilo vermiş o
senin sevgülünde belki 15 kilo vermiştirde sana sürpriz yaparmış
seninki nerdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?