Ay bi de sabahki menünü sevmedim, üçgen peynir ve etiform yerine, beyaz peynir ve tam buğday ekmek yeseydin keşkem :icecream:
kizlar iyigeceler
bende toparlanmaya basladim.evide kapiyacagim icin is baya var buzdolabini temizle kapat falan bavullarida toparlamaya basladim.dolapta olanlar ziyan olmasin diye yiyorumm.buzlukta misir vardi bugun onu pisirdim uc tane yedim valla kimbilir nasil kalori dondu bana((
sabah bi dilim cavdar bi karper maydonozz
ogle balik izgara salata
activya sade meyva
olmadı presesim
bak bütün gün negüzel tutmuşsun kendini
niye yedin ki akşam akşam o 2 dilim keki bari yarım dilim yeseydin tatlım
bak böyle gidese zor vercen sende benim gibi kilolarılmaz:Şeniz
onları da hangi arada yediğimi bilmiyorum canım ya
üçgen peyniri tam olarak yememiştim, diğer alternatif poğaça açma olunca bunlar daha iyi gelmişti
sabah yoğun oluyo o yüzden ama 10,30 da süt içerek telafi ettim sanırsam
nereye canım hayırdır
keşke atsaydın yiyeceğine
ya da komşuya verseydin
3 mısır için bi spor yaptınmı
prenses sen 74 lümüsün ben seni 18-20 en fazla 23,5 yaşında hayal ediyordum ya
duruşun bakışın
konuşmaların hep öyle aaa şaşırdım vallahi
bu arada lütfen profilindeki bu aralar depresyondayı değiştirirmisin sen artık depresyonda değilsin canım
unutma
onları da hangi arada yediğimi bilmiyorum canım ya
üçgen peyniri tam olarak yememiştim, diğer alternatif poğaça açma olunca bunlar daha iyi gelmişti
sabah yoğun oluyo o yüzden ama 10,30 da süt içerek telafi ettim sanırsam
Prensescim, hoşgeldin, afiyet olsun.. Canım 3 mısırı bi günde nasıl yedin yahuuu. Merak etme, 1 günde 1 kilo alacak değilsin ya... Yağ yok bişi yok...
Trufcum geçmiş olsun, sıcak içme sakın, ılık iç, hastalık belirtisiyse, sıcak daha kötü yapar boğazını. Yoksa dondurma çok yedin, o yüzden mi boğazın kötü oldu :) Nefes rahat alabildiğin için mi fark oluyo canım?? Ben uyku mu düzene soktum artık :lepi: Saat 10 da kendiliğinden kalkabiliyom, istesem daha erken de kalkarım :))) Aslında 2 de falan yatıyom da, seni de yalnız bırakmak istemiyom valla. Hiç olur mu yahu, erkenden giderim karşılamaya :)) Zaten bi tek ben gitcem karşılamaya, annesi 1 gün sonra gelcek biliyo :))) İlk geldiği gün özel olsun istedik :asigim: (tabi direkt onlara gitcez)
10 gram bitterden bişi olmaz.
citiriskomm hosbuldumm tatlimmm
sorma valla cok hosuma gitti agzimda eriyip gitti misir taneleri o yuzden ucude midemde yer aldilar canim sorma:) tuz bile ekmedim sislik yapmasin diye bakalim yarin ne cikcak hayatimm?bende merak ediooom ama sen dahada vermissin tebrik ederimm ciciskom
Kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnn
Ben uzun süredir ne yediklerimi tutmuyorum ama kontrol edebiliyorum napıyim devam ediyim mi bilemedim
Dün o kadar yorgundum ki 8 de ve gittim yattım ve sabah 6 çeyrekte kalktım işe geldim ve hala uykuluydum serviste falan da uyudum :umursamaz: Enerjim yetmiyo kızlar Çeşmeye git gel (1 saat) giderken yürü gelirken yürü evde spor yapıcam zorla yapıyorum ama yapmam lazım di mi ohaoldumsmile
Hep sorun hep sorunum kardeşimmm bu kadar olur mu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
SULEULKUCUM ters mekiki nerede çekiyosun tam benim ihtiyacım olan ama spor salonunda aparatı vardı orada güvenli çekiyodum hani şu öne doğru meyilli olan ama evde düz zeminde belimi sakatlarım diye korkuyorum açıkçası sen nasıl yapıyosun ??
PRENSEScim seni gördüm bi ara sonra sfların arasında kaybettim nasılsın kilo durum nasıl ondan önce önemli olan sağlığın nasıl huzurlu musun sıkıntılarını attın mı? yeme atakların nasıl düzene girdi mi? Ama bir olumlu ruh hali çökmüş sana yazdıklarından belli çok sevindim çooookkkkkkkkkkkkkkkkkk zemuszemus
Kızlar sabah kalktım 1 ceviz 1 avuç kiraz 23 yarı kuru kayısı yedim
1 saat sonra yarım simit (kahvaltı çok kalabalıktı sıvışıp alamadım gevrekleri görünce yarım yedim) 3-4 dilim tulum peyniri 20 gr. bal 1 bardak yeşil çay içtim vitaminimi de aldım sabah yürüyüşümü yapmıştım zaten
Çavdar, kepek, buğday ekmeğinin dönüşümlü yenmesi mantıklı valla kepeğin demir emilimini azalttığını bilmiyodum bilmiyorumkismile ama bayanlara sakıncalı olduğunu duydum araştıramadım ama neden öyle diye
Hıı bu arada dün çok güzel bişiy yaptım tatlandırıcı kullanımını bıraktım ve sadece 1 bardak neskafe içtim alkışlayın beni AFERİNİM NERDEEEEEEEE??
yasemin ne ediyon bu saatte buralarda sen
kocişin iştemi
Anladım canım, o zaman bu seferlik affediyom, elinde imkan yokmuş sempatiksalakcinni
Kızlar ben sizi baş başa bırakam ve yavaştan kaçam. Uyku düzenimi düzelttim diye böbürlenerek tekrardan bozmayam yerimseniben İyi nöbetler, iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?