50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çay tarçınlı var yanımda acaip bi ferahlık veriyo boğazıma doğru
sanki yine hasta olcam gibi
sesim yavaştan gitmeye başladı
boğazımda yanıyo
horlama ile ilgili ilaç kullanıyorumya ona bağladım ama hastalığın eşiğinde de olabilir
içebilirsem içerim bakalım
10 gr kadar da bitter portakallı çiko yemiştim bugün
onu yazmayı unutmuşum
ketçapı önceden hiiiiiiiiiiiç yemezdim
şimdi az az yiyorum toplamda 1 yemek kaşığı olmamıştır belki de bugünki
keşke spor yapabilseydim
sabah 8 de bitcek nöbet ama bu sabahta 5 te ayaklandım 1 saat daha uyuma hakkım varken
bu ilaçlar bana çok kaliteli uyku uyutuyo
5 saatte dinç kalkıyorum
sen kaçta yatıyosun
geç yatma
erken kalkmaya alış bak
sonra 11:30 da buluşma yalan olmasın
adamı otogarda bi başına bırakmayasın

Anlaşıyoz tabi trufcum yahu, ama çocukluğun olsa, o tırmancak ağaç ararken ben de peşinden koşardım :lepi: Çok yaşam doluymuşsun maşallah. (şimdi de dolusun, merak etme :)), sen her voleybol oynadığında benim için gidiyo valla)

:))) Teşekkürler opuyorumnanaktan Çocuk ruhluyumdur canım, yakın mekanda otursak, kesin voleybol oynardım senle :lepi:

Böylesi daha iyi oluyo valla trufcum, heyecanımı tazeliyorsunuz. Geçen zaman çok olunca, bi de her gün telde görüşünce, bünye buna bile alışıp normal karşılıyo ve askerliğin bitiminin ne kadar büyük bişi olduğunu algılayamıyo bazen... Halbuki pazar günü büyük gün :lepi: Hem o kadar ayrılıktan sonra kavuşcaz, hem zayıflamanın ödülünü alacam, hemi de eve kapanma dönemini noktalıcam (hangi açıdan bakarsam bakayım, enteresan bi dönemdi valla)

Ay bi de sabahki menünü sevmedim, üçgen peynir ve etiform yerine, beyaz peynir ve tam buğday ekmek yeseydin keşkem :icecream:

onları da hangi arada yediğimi bilmiyorum canım ya
üçgen peyniri tam olarak yememiştim, diğer alternatif poğaça açma olunca bunlar daha iyi gelmişti
sabah yoğun oluyo o yüzden ama 10,30 da süt içerek telafi ettim sanırsam

nereye canım hayırdır
keşke atsaydın yiyeceğine
ya da komşuya verseydin
3 mısır için bi spor yaptınmı

olmadı presesim
bak bütün gün negüzel tutmuşsun kendini
niye yedin ki akşam akşam o 2 dilim keki bari yarım dilim yeseydin tatlım
bak böyle gidese zor vercen sende benim gibi kilolarılmaz:Şeniz

haklisinn tatlimm ceza olarak kendime bi saat fazladan bisiklet cevirdimm ama simdi gidicem yerden merdiven var bol bol iner cikarimm baya faydasi oluoodu bakalim nolcak

prenses sen 74 lümüsün ben seni 18-20 en fazla 23,5 yaşında hayal ediyordum ya
duruşun bakışın
konuşmaların hep öyle aaa şaşırdım vallahi
bu arada lütfen profilindeki bu aralar depresyondayı değiştirirmisin sen artık depresyonda değilsin canım
unutma

canimcim annemlerin yanina gidiom yazliga ama ordada net olcak sizden kopmucam insallah bitanemm
120 dakika bisiklet yaptim canim bugun yuruyus yapamadim bi tek parktaki pisicikleri doyurmak icin cikip geldim o kadar.apartmanda komsuda yokk biri akcayda yasio biri disci gelip gidio ustumuzde kiralikti daha yeni tutuldu tatilat var baskada verecek yok malesef neyseki cok sey yoktuuu canim

Prensescim, hoşgeldin, afiyet olsun.. Canım 3 mısırı bi günde nasıl yedin yahuuu. Merak etme, 1 günde 1 kilo alacak değilsin ya... Yağ yok bişi yok...

Trufcum geçmiş olsun, sıcak içme sakın, ılık iç, hastalık belirtisiyse, sıcak daha kötü yapar boğazını. Yoksa dondurma çok yedin, o yüzden mi boğazın kötü oldu :) Nefes rahat alabildiğin için mi fark oluyo canım?? Ben uyku mu düzene soktum artık :lepi: Saat 10 da kendiliğinden kalkabiliyom, istesem daha erken de kalkarım :))) Aslında 2 de falan yatıyom da, seni de yalnız bırakmak istemiyom valla. Hiç olur mu yahu, erkenden giderim karşılamaya :)) Zaten bi tek ben gitcem karşılamaya, annesi 1 gün sonra gelcek biliyo :))) ılk geldiği gün özel olsun istedik :asigim: (tabi direkt onlara gitcez)

10 gram bitterden bişi olmaz.

evet canim benim 35 olduk yas gidioo valla ama icimdeki cocuk hep yasioo o yuzden konusmalarimda herseyimle pek gostermiorum yasimi tatliskom
aaa degistiriyimm onceden kalmiss opuyorumnanaktan

Anladım canım, o zaman bu seferlik affediyom, elinde imkan yokmuş sempatiksalakcinni

Kızlar ben sizi baş başa bırakam ve yavaştan kaçam. Uyku düzenimi düzelttim diye böbürlenerek tekrardan bozmayam yerimseniben İyi nöbetler, iyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

citiriskomm hosbuldumm tatlimmm
sorma valla cok hosuma gitti agzimda eriyip gitti misir taneleri o yuzden ucude midemde yer aldilar canim sorma:) tuz bile ekmedim sislik yapmasin diye bakalim yarin ne cikcak hayatimm?bende merak ediooom ama sen dahada vermissin tebrik ederimm ciciskom

iyi geceler canım yat sen
tatlı rüyalar

prensescim sen hala gençsin canım benim
insan hissettiği yaştadır
yaşının yarısını ancak gösteriyosun
buraya 15-20 yaşındakiler bi geliyolar
bazen teyze dediğim oluyo
o yüzden hepimiz genciz güzeliz
daha güzel olucaz

dulci yatcam dedi ama daha yatmadı herhal
tibetmi yatıyo mekikmi çekiyo bilemem artık :)

sen napayon asıl

Afiyet olsun canım, tuz atmadıysan ve çok geç saatte yemediyse hiç bişi olmaz. Valla eğer sen kilo vermezsen, senin tartıyla kavga etmeye gelecem. Menülerini hep okuyom, arada sırada kek falan yiyon ama o kadar da olsun yani...

Teşekkürler fıstık.

Öptüüüm opuyorumnanaktan

canimin ici saolasinn eksik olma hayatimm.sende kilolari vermissinn masallahh tatlim tebrik ederimmm.darisi basima insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ilaci biraktigimdan beri cok sukur diyim kuzum.yeme ataklari kesildi ama kilo verme olayim bi ileri bi geri misali gidioo bende anlamis degilimm kuzumm
temmuza kadar 55 olma hayalim vardi ama 57de yeter diorum bi 60dan asagi gorebilsemm kuzenin nisani var herkes beni eski kilomda gormustu simdi kilo almissin dicekler moral gitcekk hala kiyafetlerim olmuo bunlar canimi slklloo
uzun zamandir yoktun merak ediodum seni kuzum iyiki geldin hosgeldinn canimm

yasemin ne ediyon bu saatte buralarda sen
kocişin iştemi

yaa pc kafayı yedi giremedim nete bu gece bi daha deniyeyim dedim aha şok oldum
bu sefer maus cozuttu akannehirşimdi çalışıyo barii:1ninca:
hmm işte canım yoksa bu saatte nası girerim:1closedeyes:

canimmmin ici allah rahatlikkk versinnn ruyanda guzellikler gor emi citirimmm
tatli ruyalar kovalasin seni pembe patili tavsanlar :)))kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…