50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canimmmin ici allah rahatlikkk versinnn ruyanda guzellikler gor emi citirimmm
tatli ruyalar kovalasin seni pembe patili tavsanlar :)))kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

Ay harika yazmışsın Şeniz kaydirigubbakcemile3 HERKESLERE AYNISINDAN DİLİYORUM opuyorumnanaktan

prensesçim bitanecim nasılsın gece kuşum benim kaydirigubbakcemile3gündüzleri hiç uğramıyon :ecrin_bebek:

saolasinn canimin ici Şeniz
insallahh canim su kilolar bi gitseee oh dicemm
abooooooo kılar siz dağaaa yatmadınızmı yaaahay maşşallahhhh:bbo:

hosgeldinnn bitanemmm nasilsin??yamyamimm napiooo:))uyudumu lokumum?

prensesçim bitanecim nasılsın gece kuşum benim kaydirigubbakcemile3gündüzleri hiç uğramıyon :ecrin_bebek:

valla gece kusu oldum iyice sorma hayatimm
iyim cok sukurr bavul hazirliorum evi kapatmaya hazirliorumm falan bu aralar kismetse pazar yolcuyummm canimmcimmm insallah orda gunduzde daha cok girerimm fistigim

hoşbuldum şekercim yamyam uyuyor sıcaklar yavaşlattı birazcıksempatiksalakcinni

ohh uyusunnnn yamyamimmm uyaninca opuver annesi benim icin opuyorumnanaktan

havalarda isindi artik legen sefasi yapar yavrummm :))
bu arada kizlar pc oyle isindiki yumurta kirsam pisicek akannehir

valla gece kusu oldum iyice sorma hayatimm
iyim cok sukurr bavul hazirliorum evi kapatmaya hazirliorumm falan bu aralar kismetse pazar yolcuyummm canimmcimmm insallah orda gunduzde daha cok girerimm fistigim

oyy ev kapatma zor iş heleki mutfak o daha beter bişi
hayırlısı canımne güzel şimdi ooooh gibi tatil orada biraz kendine zaman ayır kendine özel işler çıkarrr çok iyi geliyo insana
ohh uyusunnnn yamyamimmm uyaninca opuver annesi benim icin opuyorumnanaktan

havalarda isindi artik legen sefasi yapar yavrummm :))
bu arada kizlar pc oyle isindiki yumurta kirsam pisicek akannehir

öperim canım aa evet canım başlar artık şu an leğen ortada yok bakalım atmadıysam oynar su ile yamyam lokum
benimkide benzer bi şekilde canım gece 11 sularındada maus çalışmadıkafamçokkarıştı
bi ara hiç giramessem ki (( zamanı belli değil )) eşim tamire götürmüyor bikaç arkadaşı öyle demişalsanaalsanasmile bugün götür bunu tamire dedim hiç tık yok adamdan:sm_confused:

canim benim bide agir calisio sayfalar cok gec acilio elimi koydymm nasil sicak anlamatam bitanemm seninde mausuda sorun var demek napcazz bilmem su pc olaylarini umarim yari yolda birakmazzz bizi bide tasicam o kadar agirrr boynum kotu olmaz umarim
legeni insallahh cikar portayadaa yamyamim legenle su keyfi yapar bebegim benimmm
bi ara resminide cekersin belki bende severimm yine yammyam lokumumu :)
valla bilmiorummm tatil gibi olcakmi orrda anneanne anne uveybaba var bide mizmiz sorma umarim sorunsuz gecerrr gulum

inşallah canım yarı yolda klamayız pc konusunda gerçi çabuk tamir oluyorda işte başka aksilikler olmasında o ara

ama ben sana eskidende derdim biraz kendine vakit ayır canım takma artık kim nasıl huysuz olursa olsun en azından istediklerini yaptığın için kendini mutlu hissedeceğin bile büyük bir gerçekyerimseniben

amin canim benimmm
bide kilolar gitsee senin iki kilon kalmis hayatim darisi basima insallahh temmuzda dugun var kuzenin akrabalar beni en son gordugunde 55 tim zayfitimm simdi herkes ne siskosun dicek kilo almissin dicekk buda beni mahvedicek biliorum neden biri bana kilo almissin diyince miralim altust oluyo cok kafama takiorumm taktikca daha cok yiyorum garip bidurum istahtan kesilcegime istahim acilir oyle durumlarda benim

inşallah canım seninde gidecek bide şu leslie yi bi yapsaydın dahada kolaylaşıcaktı işin sanki

aman canım desinler ben yıllarca 65 üzeriydim 70lerde de çok gezdim napalım yanii kim ne derse desin şu an bana çok zayıflama artık yeter diyorlar neyse pek ses etmiyorum hıı dyip geçiyorum

tabi insanlar nasıl alışmışsa öyle göremeyince şaşırıyorlar heralde ama yine diyorum boşveeeeerrrr aklinialirimsmile ben kendim istedim de kendini bu kelimeye alıştır sende eğer sinir oluyorsan

3 ay önce görümcemin kızı yenge sen kilo almışın dedi pek sık görüşmüyoruz ayda bir gibi normal canım ddim kışın böyle olmasısempatiksalakcinni sende kendine göre bişey uydur kötükedihüso

kimsenin bıdıbıdısını çekmezsin o zamanşakkıdı

canım ben yatıyom çok uzun yazdım kusura bakma bitanem
allah rahatlık versin Şeniz

canim benim haklisin lesliye baslayamadim bi turlu (
ben kimsey kilo almis bile aaa nolmus sana kilo almissin falan demem asla uzulmesin diye ama malesef cevrede boyle duyarsiz insanlarda var dedigin kulagimizi tikamak lazim
bencede iyisin sen ama onemli olan senin iyi hissettigin kilo kalmak gulum
opuyorum seni allahh rahatlik versinnn canimmcimmmm tatli ruyalar kovalasin pemve patili tavsanlar ŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın herkese........ her zamanki gibi kilo bildirimini ben yapayım ama mutlu bir şekilde değil.........

52.6 çıktım.600 gr almışım.......daha pazar günü 51.6 görmüştüm.bu hafta sonu regli olacam.ondan mı, yoksa çok yedim gece gezmeleri falan ondan mı bilemedim.ama sonuç ortada........

haftayada 19 mayıs tatilene çıkacaz kaplıcaya gitcez.......sanırm bir süre ben 51 leri göremicemmafoldumben

Kızlar günaydın dün aşırı spor ve sanırım 1 kiloya yakın tuzlu erikten dolayı 48.7 yim laelaelaelaelae akşam dedim kendi kendime bööle danalar gibi yersen yarın tartıda yüzün gülmicek diye sempatiksalakcinni saçlarım azcık ıslaktı tartılırken 100 gr düşsek mi -tatlicadiarzu-

Dün ne yediklerimi yazıyim

06:30 1 bardak su
1 avuç kiraz
1-2 ceviz
3 yarı kuru kayısı

06:30 – 07:10 yürüdüm

08:30 yarım gevrek
3-4 dilim tulum peyniri
20 gr. bal
2 bardak yeşil çay

12:30 1 kepçe taze fasulye susuz
1 kase cacık
1 tabak az z.yağlı atom ve mor lahana
1 dilim tam buğday ekmeği

14:00 yeşil çay

16:15 1 şekersiz neskafe
1 acı badem kurabiyesi
5 nohut

17:30 4 kaşık taze fasulye
1 dl. Tam buğday ekmeği
1 kase cacık

19:00 1 açık limonlu çay şekersiz

19:00 – 20:00 deniz kıyısında yürüdüm

20:30 1 büyük tabak tulu erik ve kiraz (napiyim o kadar canım istemiş ki dur dememe rağmen kendime yedim valla dişlerim kamaşana kadar)

22:00 – 23:30 Leslie ile fast & firm 4 mil yürüdüm
300 yana eğilme
300 sopa hareketi
60 X 3 mekik
20 X 4 set yana bacak kaldır indir

Vitaminimi ve 2 lt suyumu içtim.

Sadece 1 neskafe içtim onda da tatlandırıcı kullanmadım kızlarrrrr ama yanında 1 küçük acıbadem kurabiyesi yedim nasıl olsa un falan yok içinde onu tercih ediyorum cnm kurabiye istediğinde...

Menüm nasıl?

Son düzenleme:

cnm benim de agriyan yer, kalcamin ustu, belimin alt tarafi.
dikkat et canim,
gercekten debenim sebebim leslie oldu, 2,5 ay pilates yaptim bisey olmadi ama esimle 3 gece leslie yaptik, onunda benim de belimiz agridi, o atlatti ben atlatamadim.

bikac gun cnm dinlendir belini, aman diyeyim, kas gecsetici bi jel sur, sabah aksam 15 er dk. sicak su torbasi koy, aksam isten gelince yan-cenin pozisyonunda yat..

hafif bi tututkluktur, dikkat edersen hemen gecer, etmezsen benim gibi spazma cevirir, sonrasini da biliyosun.

günaydin cankızlarrrrzemuszemus

hemmenncik bildireyim: 54.3.geçen haftanın tıpkısıkaydirigubbakcemile3

ama geçen haftasonu o kadar çok yedim ki, haftaiçi hep onu telafi etmekle geçti. neyseki edebilmişim. bu haftasonu yemicem o kadar yaa,ben de görmek istiyorum şu 53'leri...

kizlarr yaaa,

ben bugunu persembe zannediyorum yaaaaa, tartilmadim bile bu sabah (bi de her sabah tartilirim normal de bi bugun tartilmadim)

ayy cok kizdim kendime yaaa.

neyse yarin sabah erkenden tartilir bildiririm lachesiscigime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…