YASEMİNCİM hoşgeldin.
TRUFCUM şincik yatcam, yok yahu, bu saatte kılım kıpırdamaz benim :icecream:
Hadin bye :))
canimmmin ici allah rahatlikkk versinnn ruyanda guzellikler gor emi citirimmm
tatli ruyalar kovalasin seni pembe patili tavsanlar :)))kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
saolasinn canimin ici Şeniziyi geceler canım yat sen
tatlı rüyalar
prensescim sen hala gençsin canım benim
insan hissettiği yaştadır
yaşının yarısını ancak gösteriyosun
buraya 15-20 yaşındakiler bi geliyolar
bazen teyze dediğim oluyo
o yüzden hepimiz genciz güzeliz
daha güzel olucaz
abooooooo kılar siz dağaaa yatmadınızmı yaaahay maşşallahhhh:bbo:
Ay harika yazmışsın Şeniz kaydirigubbakcemile3 HERKESLERE AYNISINDAN DİLİYORUM opuyorumnanaktan
s
hosgeldinnn bitanemmm nasilsin??yamyamimm napiooo:))uyudumu lokumum?
prensesçim bitanecim nasılsın gece kuşum benim kaydirigubbakcemile3gündüzleri hiç uğramıyon :ecrin_bebek:
hoşbuldum şekercim yamyam uyuyor sıcaklar yavaşlattı birazcıksempatiksalakcinni
valla gece kusu oldum iyice sorma hayatimm
iyim cok sukurr bavul hazirliorum evi kapatmaya hazirliorumm falan bu aralar kismetse pazar yolcuyummm canimmcimmm insallah orda gunduzde daha cok girerimm fistigim
ohh uyusunnnn yamyamimmm uyaninca opuver annesi benim icin opuyorumnanaktan
havalarda isindi artik legen sefasi yapar yavrummm :))
bu arada kizlar pc oyle isindiki yumurta kirsam pisicek akannehir
oyy ev kapatma zor iş heleki mutfak o daha beter bişi
hayırlısı canımne güzel şimdi ooooh gibi tatil orada biraz kendine zaman ayır kendine özel işler çıkarrr çok iyi geliyo insana
öperim canım aa evet canım başlar artık şu an leğen ortada yok bakalım atmadıysam oynar su ile yamyam lokum
benimkide benzer bi şekilde canım gece 11 sularındada maus çalışmadıkafamçokkarıştı
bi ara hiç giramessem ki (( zamanı belli değil )) eşim tamire götürmüyor bikaç arkadaşı öyle demişalsanaalsanasmile bugün götür bunu tamire dedim hiç tık yok adamdan:sm_confused:
canim benim bide agir calisio sayfalar cok gec acilio elimi koydymm nasil sicak anlamatam bitanemm seninde mausuda sorun var demek napcazz bilmem su pc olaylarini umarim yari yolda birakmazzz bizi bide tasicam o kadar agirrr boynum kotu olmaz umarim
legeni insallahh cikar portayadaa yamyamim legenle su keyfi yapar bebegim benimmm
bi ara resminide cekersin belki bende severimm yine yammyam lokumumu :)
valla bilmiorummm tatil gibi olcakmi orrda anneanne anne uveybaba var bide mizmiz sorma umarim sorunsuz gecerrr gulum
inşallah canım yarı yolda klamayız pc konusunda gerçi çabuk tamir oluyorda işte başka aksilikler olmasında o ara
ama ben sana eskidende derdim biraz kendine vakit ayır canım takma artık kim nasıl huysuz olursa olsun en azından istediklerini yaptığın için kendini mutlu hissedeceğin bile büyük bir gerçekyerimseniben
amin canim benimmm
bide kilolar gitsee senin iki kilon kalmis hayatim darisi basima insallahh temmuzda dugun var kuzenin akrabalar beni en son gordugunde 55 tim zayfitimm simdi herkes ne siskosun dicek kilo almissin dicekk buda beni mahvedicek biliorum neden biri bana kilo almissin diyince miralim altust oluyo cok kafama takiorumm taktikca daha cok yiyorum garip bidurum istahtan kesilcegime istahim acilir oyle durumlarda benim
inşallah canım seninde gidecek bide şu leslie yi bi yapsaydın dahada kolaylaşıcaktı işin sanki
aman canım desinler ben yıllarca 65 üzeriydim 70lerde de çok gezdim napalım yanii kim ne derse desin şu an bana çok zayıflama artık yeter diyorlar neyse pek ses etmiyorum hıı dyip geçiyorum
tabi insanlar nasıl alışmışsa öyle göremeyince şaşırıyorlar heralde ama yine diyorum boşveeeeerrrr aklinialirimsmile ben kendim istedim de kendini bu kelimeye alıştır sende eğer sinir oluyorsan
3 ay önce görümcemin kızı yenge sen kilo almışın dedi pek sık görüşmüyoruz ayda bir gibi normal canım ddim kışın böyle olmasısempatiksalakcinni sende kendine göre bişey uydur kötükedihüso
kimsenin bıdıbıdısını çekmezsin o zamanşakkıdı
canım ben yatıyom çok uzun yazdım kusura bakma bitanem
allah rahatlık versin Şeniz
Arkadaşlar bişey sorcamm
benim 3-4 gündrü belim fena ağrıyorr
acaba leslieden olabilir mi??
pepperi okudumda şüpheye düştüm..
aslında tam belimde değil.arkamda belimin alt kısmı yanii.bel boşluğum yaniii
eğer sebebi leslie ise bende yapmayı bırakıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?