günaydın herkese ...burcuhayale mi bildirim yapıyoruz yine ...ben çarşamba karpuz diyetine başlamıştım ...2 günde 1 kilo vermişim..54,5 ile başlamıştım ..şuan 53,5 um:)) çizelgemi de değiştireyim bari :)))
kizlarr yaaa,
ben bugunu persembe zannediyorum yaaaaa, tartilmadim bile bu sabah (bi de her sabah tartilirim normal de bi bugun tartilmadim)
ayy cok kizdim kendime yaaa.
neyse yarin sabah erkenden tartilir bildiririm lachesiscigime.
spatz cnm kilo vermek onemli degil, incelmek onemli, sen inceliyorsun sporla nasilsa, kiloyu takma cnmm
ay tatlım benim unuttun mu opuyorumnanaktan olsun yarın tartılırsın sen de.hem cmt gunleri daha hafif çıkıyordun senolumunekankayizsmile
evet inceliyorum, bunu hissetmek çok güzel. belki cm olarak çok az fark var ama, ben çok daha iyi hissediyorum kendimihihoyyyt
canım sen niye habire farklı diyet yapıp duruyorsunki tv de bas bağırıyorlar kişiye özel olmadığı sürece diyet yapmayın çok zararlı diye.çok sık diyet yapmak metabolizmayı yavaşlatıyormuş......çok diyet yapmak istiyorsan diyetisyene gitsene
canım sen niye habire farklı diyet yapıp duruyorsunki tv de bas bağırıyorlar kişiye özel olmadığı sürece diyet yapmayın çok zararlı diye.çok sık diyet yapmak metabolizmayı yavaşlatıyormuş......çok diyet yapmak istiyorsan diyetisyene gitsene
aynen, yarin bugune gore az cikma ihtimalim yuksek,
hem yarin reglimin 3. gunu olacak, odem az olur belki.
afferiiinnn benim incecik kizimaaa, aman da incelirmis, zayiflarmis, hanimis, citirmiymis, kimmis o,,,, opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2
canım o arkadaş diyet konusunda uzman(mış),diyet konusunda en iyisini biliyor. yıllardır diyet yapıyormuş. o kadar müthiş kilolar veriyor ki...madem öyle neden hala istedigi kiloya ulaşamamış onu da anlamadım ya neyse...o biliyordur en iyisini bize yorum yapmak düşmez.
ayyy tatlım benimmmopuyorumnanaktan daimi çıtırlarıs biz dimiiii?hihoyyyt
ben istediğim kiloya çokta n ulaştım ..baştan da hedefim 55 ti demiştim ...hedefimi geçeli çok oldu ..yeni hedef koydum ben önüme ona doğru ilerliyorum ..takip etmediğin belli ...
spatzcim, tatlim benim.
okumadan gecmek en iyisi, ben en basindan yazmistim bu arkadasa, burda paylasimlar yapmak icin bulunmadigi belli..
evet etmiyorum. senin mesajlarını okumadan geçiyorum hatta...
34 bedenmişsin ya, 32 olmaya çalışıyorsun herhalde.kolay gelsin!
bizim 56 kilodan 48 kiloya dusen arkadasimiz var, sensewitch.
ona gayet inaniyoruz, ve onu gayeettt seviyoruz.
hic de kiskanmadik su ana kadar.
amannnn :dilcikar:
boyami yarin alicam canim;
esim ise gidecekmis yarin, ben de vede sacimi boyicam.
bir arkadasim var sacini hep kendi boyar evde, super de olur; ona danistim; palette-bronz kahve almami onerdi.
en son onda karar kildim. boyicam, size de foto eklerim ins.
(ins. becerebilirim)
evde sac boyayan arkadaslar, tekniginiz nedir ??.
ben annemin saçını boyamıştım bir kaç kez,ama saçları kısa ve ince telli oldugu için zor olmamıştı hiç. kuaför gibi ayırıp, diplerden başlayıp boyamıştım.
geliyim mi sana da yardımakaydirigubbakcemile3
arkadasim kuvete egilip, boyayi saclarina dokup, tum saclarina boyayi iyice karistirip , sonra da tarakla tariyormus, sonra da sacini geriye atip bu kez onlere ayni seyi uyguluyormus
benim saclar uzun, boyle mi yapsam acep..
gelsene lulucum yaaa, yardima ihtiyacim var vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?