50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese ...burcuhayale mi bildirim yapıyoruz yine ...ben çarşamba karpuz diyetine başlamıştım ...2 günde 1 kilo vermişim..54,5 ile başlamıştım ..şuan 53,5 um:)) çizelgemi de değiştireyim bari :)))

canım sen niye habire farklı diyet yapıp duruyorsunki tv de bas bağırıyorlar kişiye özel olmadığı sürece diyet yapmayın çok zararlı diye.çok sık diyet yapmak metabolizmayı yavaşlatıyormuş......çok diyet yapmak istiyorsan diyetisyene gitsene

kızlar bu arada bende bir kaç resim ekledim....

kizlarr yaaa,

ben bugunu persembe zannediyorum yaaaaa, tartilmadim bile bu sabah (bi de her sabah tartilirim normal de bi bugun tartilmadim)

ayy cok kizdim kendime yaaa.

neyse yarin sabah erkenden tartilir bildiririm lachesiscigime.

ay tatlım benim unuttun mu opuyorumnanaktan olsun yarın tartılırsın sen de.hem cmt gunleri daha hafif çıkıyordun senolumunekankayizsmile

spatz cnm kilo vermek onemli degil, incelmek onemli, sen inceliyorsun sporla nasilsa, kiloyu takma cnmm

evet inceliyorum, bunu hissetmek çok güzel. belki cm olarak çok az fark var ama, ben çok daha iyi hissediyorum kendimihihoyyyt

aynen, yarin bugune gore az cikma ihtimalim yuksek,
hem yarin reglimin 3. gunu olacak, odem az olur belki.

afferiiinnn benim incecik kizimaaa, aman da incelirmis, zayiflarmis, hanimis, citirmiymis, kimmis o,,,, opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

çünkü ben yıllardır diyet yapıyorum ..vucudumu çok ii tanıyorum ..yaptığım diyetlerin hiçbir sakıncasını görmedim..diyetten sonra normal beslenme düzenime devam edip biraz dikakt edince de hiç verdiğim kiloları geri almadım ...diyetisyene de çok gittim ..sevdiğin şeylerle bir diyet listesi yap oluştur demişti bana ...yaptığım diyetler de zaten hep sevdiğim şeylerden oluşuyor ..karpuz patates yoğurt salata v.s..zaten eskiden de yemekle arası olmayan biriydim ..bana doğum kontrl hapı kilo aldırdı ..eskiden de yemekle aram olmadığı için diyet yapmakta zorlanmıyorum ve diyetin vucuduma zarararı olmuyor ..az az sık sık yedikten ve vucudu susuz bırakmadıktan sonra hiçbir diyetin zararı olmaz ...şk diyetler hariç..ben karpuz diyeti yapıyorum ama tam diyetteki gibi değil ..eklemeler de yapıyorum arada sevdiğim sebze ve meyvelerden...şu zamana kadar diyetlerimin hiçbirisinde halszi düşmedim zorlanmadım ..çünkü zaten eskiden de çok yiyen biri değildim..ablam da 10 yıldır diyet yapar..diyetisyeni de var ..o da mesela yaptığı diyetlerle çok kilolar verdi..kiloları geri gelmedi ve diyetisyene sürekli gider ...hiçbir vucut değerinde anormallik yok ...dediğim gibi vucudu aç bırakmadıktan sonra diyetin bir zararı yok insan vucuduna ..bir de diyeti moda mod değil ama içerisine eklemeler yapmak gerek ..özellikle c vitamini olan meyveler bazında ....metabolizma yavaşlayacak olsaydı ablamın yavaşlardı ..yıllardır diyet yapar tığ gibi valla ..manken gibi yaşı da 40 ..metabolizma tamamen kişisel bir durum ...metabolizma yavaşladığı anda onu hızlandırmanın da yolları var ...

ayrıca çok sağlıklı bir şekilde de inceldim ..diyete başlarkenki ölçülerimle şimdikiler çok farklı ...34 beden pantolonlarımın içine giriyorum artık ..diyetten önce 38 giyiyordum ...diyetten önce sağdan soldan fırtlamalarım vardı ..belim biraz daha kalındı ...bacaklarım kalındı... diyetten önce ölçülerim
85-65-90 dı ..
şimdi 85-61-85 ..

Son düzenleme:

canım o arkadaş diyet konusunda uzman(mış),diyet konusunda en iyisini biliyor. yıllardır diyet yapıyormuş. o kadar müthiş kilolar veriyor ki...madem öyle neden hala istedigi kiloya ulaşamamış onu da anlamadım ya neyse...o biliyordur en iyisini bize yorum yapmak düşmez.

ayyy tatlım benimmmopuyorumnanaktan daimi çıtırlarıs biz dimiiii?hihoyyyt

ben istediğim kiloya çokta n ulaştım ..baştan da hedefim 55 ti demiştim ...hedefimi geçeli çok oldu ..yeni hedef koydum ben önüme ona doğru ilerliyorum ..takip etmediğin belli ...

ben istediğim kiloya çokta n ulaştım ..baştan da hedefim 55 ti demiştim ...hedefimi geçeli çok oldu ..yeni hedef koydum ben önüme ona doğru ilerliyorum ..takip etmediğin belli ...

evet etmiyorum. senin mesajlarını okumadan geçiyorum hatta...
34 bedenmişsin ya, 32 olmaya çalışıyorsun herhalde.kolay gelsin!

spatzcim, tatlim benim.

okumadan gecmek en iyisi, ben en basindan yazmistim bu arkadasa, burda paylasimlar yapmak icin bulunmadigi belli..

spatzcim, tatlim benim.

okumadan gecmek en iyisi, ben en basindan yazmistim bu arkadasa, burda paylasimlar yapmak icin bulunmadigi belli..

evet hatırlıyorum canım. biz burda her gelenle aynı sıcaklık ve samimiyetle ilgilendik. kimseyi ayırmadık. böyle bir şey yaşanıyorsa, kişi kendinden aramalı yanlışı.

neyse boşverrrr...

ee boyan hazır mı bakalım yapıyor musun yarın?hihoyyyt fındıkım benimkaydirigubbakcemile3

evet etmiyorum. senin mesajlarını okumadan geçiyorum hatta...
34 bedenmişsin ya, 32 olmaya çalışıyorsun herhalde.kolay gelsin!

ii dileklerin için sağol ...merak etmişsin bilgilendireyim ..34 bedene giriyorum artık ama tam rahat değilim..tam rahat rahat 34 bedene girme hedefindeyim...
ben sizin gibi insanlarla çevriliyim o yüzden yazdıklarına alınmıyorum merak etme ...
insanlar kilo veremeyince sinirli oluyorlar ..çabuk kilo veren birini gördüklerinde de hep böyle tepkili davranıyorlar ...inanasıları gelmiyor çünkü ..ama insanların şu teknoloji devrinde böyle tabulardan sıyrılıp farklı olanlara da tahammül etmelerini öğrenmeleri gerek diye düşünüyorum ...
burada herkes kendine göre bir yol seçmiş ...benim yolum da bu ..kimseyi de enterese etmez ...topiğin sahibi değilsiniz .isteyen girer istemeyen girmez bu kadar basit ..söylediklerimi dikakte alan alır almayan zaten kendi bildiğini okuyor ...
ben bildiğim yolda tam gaz devam ediyorum zaten ..size de kolay gelsin...

ben bildirimimi yaparım ... yalancı bir insan olmadığımı da resimlerimi gören arkadaşlar gördü zaten ... paylaşımda bulunma olayına gelince ben medeni biri olarak haftada bir bu topiğe uğruyorum durumumu anlatmak ve bildirim yapmak için...topiği de size bırakıyorum ki farklı olana tahammülünüz olmadığı için sorun çıkmasın diye ...size daha anlayışlı günler dilerim ...

bizim 56 kilodan 48 kiloya dusen arkadasimiz var, sensewitch.

ona gayet inaniyoruz, ve onu gayeettt seviyoruz.

hic de kiskanmadik su ana kadar.

amannnn :dilcikar:

boyami yarin alicam canim;
esim ise gidecekmis yarin, ben de vede sacimi boyicam.

bir arkadasim var sacini hep kendi boyar evde, super de olur; ona danistim; palette-bronz kahve almami onerdi.
en son onda karar kildim. boyicam, size de foto eklerim ins.

(ins. becerebilirim)

evde sac boyayan arkadaslar, tekniginiz nedir ??.

Günaydın kızlar... opuyorumnanaktan
53.4 kiloyum. :icecream: Lachesis e bildirim yapmayı unutmayın

Şulecim kendin demişsin zaten çok yedim diye... ama merak etme, dikkat etsen 2 günde toparlarsın, eminim. Hele bi regl ol önce. Sonra hala şişlik olursa yarım detoksla normal kilona dönersin. Şimdiden iyi tatiller opuyorumnanaktan

Sensecim,
menün gayet güzel bence. Ama geç saatte meyve de olsa, abartmamak gerek.

(diğer mesajları okumadım kızlar henüz)

evet hayatım yaaa ben çekemiyorum senin bu kadar zayıf olmanı da o yüzden bu şekilde davranıyorum. çok iyi bir karakter analistisin. kilo veremediğim için stresliyim, en zayıf ve mikemmel vicıtlı sen olduğun için sana sataşıyorum işte.ahh sPatz, haylaz sPatz! sen kim, mutfak robotu kim...kıskanacağına, yazdıklarını oku da feyz al biraz dimi yaaa:roflol:

ben annemin saçını boyamıştım bir kaç kez,ama saçları kısa ve ince telli oldugu için zor olmamıştı hiç. kuaför gibi ayırıp, diplerden başlayıp boyamıştım.

geliyim mi sana da yardımakaydirigubbakcemile3

arkadasim kuvete egilip, boyayi saclarina dokup, tum saclarina boyayi iyice karistirip , sonra da tarakla tariyormus, sonra da sacini geriye atip bu kez onlere ayni seyi uyguluyormus

benim saclar uzun, boyle mi yapsam acep..

gelsene lulucum yaaa, yardima ihtiyacim var vallaa

mantıklı birşey aslında.eline al boyayı sür kafana karmakarışık, bol bol yedirkaydirigubbakcemile3

ayy gelirdim valla işim olmasa. bi tanışamadık senle balböcüğü yaa:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…