50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar çıtır kızlarrrr
peppercim yaa valla 3-4 gündür tamda seninle aynı yerim galiba fena ağrıyor.aslında şiddetlli bir ağrı değil ama sürekli bir ağrı var.oturduğum yerden kalkınca birden dik duramıyorum.şimdi şöyle öne dpğru birkaç hareket yaptımda sanki biraz hafifledi gibi olduu. zemuszemus eğer ağrım devam ederse dediğin gibi kas gevşetici alayımda süreyim..sıcak su torbasınıda bu akşam koyayım. çok sağolasın tavsiyelerin için arkadaşım.
ya sizler ne kadar iyi insanlarsınız..iyiki bu topiğe rastlamışım valla. spatz,sen,dulcinea,yesa,nilüfert,lachies,kuzu,suluelku,tweetyy,katrecee,truff
anchusa,kahve kokusu,prenses,yasemin hepiniz çok iyisiniz valla
hepinizi çok seviyorum. Şeniz

bu arada sabah tartıldım.
53,9 çıktımm.detoks öncesi kilomu baz alıyorum.54,1 idim.
200 gr verebilmişim bu hafta..az olmasının sebebide belli.
bel ağrımdan dolayı leslie yapamadım.ondan diye düşünüyorum.

ayy tatlım benim biz de seni çok seviyoruzzzopuyorumnanaktan ben de çok mutluyum burda sizleri tanıdığıma.işyerinde bile vaktimi iyi geçirebiliyorum hem sayenizde.

klikcim ilk geldiğin günü hatırlıyorum ben ya. kaytarmaya ne kadar meraklıydın:sm_cool:

sorma yaa..
sizlerden bir kandil simidi fırçası yemiştim kii
hala aklımdadır yaneeee kaydirigubbakcemile3
ama demekki fırçalar işe yaramışş kii
hedefimi 55 ten 53 e düşürmüşürmmm sositososito

sorma yaa..
sizlerden bir kandil simidi fırçası yemiştim kii
hala aklımdadır yaneeee kaydirigubbakcemile3
ama demekki fırçalar işe yaramışş kii
hedefimi 55 ten 53 e düşürmüşürmmm sositososito

maşallah maşallah sen çok iyi gittin gerçekten!kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

canım doğru bende annemin saçını böyle boyarım devamlı tarayarak.. her yer aynı tonda oluo ozaman yerimseniben

mantıklı birşey aslında.eline al boyayı sür kafana karmakarışık, bol bol yedirkaydirigubbakcemile3

ayy gelirdim valla işim olmasa. bi tanışamadık senle balböcüğü yaa:içelim:

insallah canim birgun tanisiriz...
sagol bitanem benimmm..

canim benim, leslie de ki tekmeleme hareketleri beli cok zorluyor, bir de hareketli bir spor oldugundan ani ve ters hareket yapma riski cok fazla.

belli ki hafif bir kas tutulmasi olmus sen de, dinlenirsen gecer, sicak su torbasi da cok rahatlatir canim.

canim benim, sen de cok iyisin.
biz de seni seviyoruz..

yine de iyisin canim. masallah cok iyi kilo verdin sen.

ben de merak ediyorum en son kilomu, bu sabah unuttum cuma oldugunu, yarin sabah tartilicam.
regliyim gerci, fazla cikabilirim.

Günaydın birtanecik kuşlarım nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım o yüzden kilo durumları nedir bilemiyorum, bu yüzden mesajla bildirim yapmayı unutmayın.

Bana gelince ben dünkü yediğim tuzlu eriklerinde etkisiyle 57.4 çıktım ama çok problem değil yani:) Neden problem değil dersiniz, bugün aynada selülitlerimin yok olduğunu farkettim çok mutluyum delikafadulden Yıllarca o kadar krem vs denedim hiç bi işe yaramadı, şimdi tam olarak ne işe yaradı çözemedim callanetics herhalde onu her gün yapıyorum çünkü.
Gerçi hala dokununca falan vardı da, eskiden o kadar çok tu ki bu kadarı hiç problem değil.

Bir de dün baya tuzlu erik yemiştim arkadaşlar uyarmıştı fazla çıkıcaksın diye o sebepten şişkinlik te olabilir diye takmadım.
Kızlar listeyi herkes farklı saatte kilo bildirimi yaptığından yine yarın sabah yayınlıycam.

İşte böyle sizler ne yaptınız bakalım kuzucuklarım.

ya kızlar bırakın herkes karşısındakini kendi gibi görürmüş.biz ark uyarıyoruz ama o çok biliyor herşeyi her diyetle kilo veriyor bırakıyor geri alıyor demekki habire değiştirip yapıyor. birde bu diyetlerden sonra kilo almıyorum diyor....

çok hızlı kilo vermek marifet değil zaten....uzmanlar hep diyor...ama ark uzmandan uzman olduğu için bu uyarımızda kaale almıcak zaten...anlayış bekliyor ama önce kendi anlayışlı olmalı...burda niye bulunuyoruz yanlışlarımız düzelltmek yeni bir şeyler öğrenmek için hepimiz her şeyi doğru yapıyor olsaydık bu topik olmazdı zaten.......

Kötüde olsa dünkü menümüde yazaayımm
azıcık fırça yiyim kaydirigubbakcemile3
sabah : kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : bir avuç beyaz leblebi
öğle : 1 tabak kıymalı karnabahar-yarım tabak salçalı makarna-bir tabak yoğurt-1 yeşil biber
ara : 6 tane erik
ara : 1 avuç beyaz leblebi-yaban mersini karışımı
akşam : menemen ve maalesef ki 4 dilim kepek ekmeği (menemenle nasıl gitti anlamadım)
ara : 1 bardak sodalı vişne suyu(o da hazır meyve suyu ile sodayı karıştırdım)

şulem resimlerine baktım sen ne güzel şeysin öyle canım benim Şeniz
maşşallah

teşekkür ederim tatlım o senin güzelliğinnnn

yaw bu arada kilo veren yokmu hiç her yazan aldım diyorbilmiyorumkismile

yok yok fırça yicek kadar çok değil.......sadece ekmek çok olmuş onunda farkındasın zaten......

çok güldüm valla sağolasın ... çok üzüleceksin ama hiç geri almadım verdiklerimi.. sürekli aynı diyete vucut alıştığı için diyetlerimi değiştirerek uyguluyorum ..uzmanların tavsiyesi de bu ..bi araştır istersen pek bilgin yok galiba ...hadi kal sağlıcakla..

niye üzüleyim ki bana ne ki senin kilo alman yada vermen biz sadece sana nacizane uyarı yaptık okadar......

ayrıca geri almadında verecek kiloyu nasıl buluyorsun anlmadım.......diyet konusunda gerçekten hiç bilgim yok hiç işim olmadı şimdiye kadar.....tek besinle beslenip hızlı kilo vereceğime her zamanki gibi beslenip yavaş vermeyi yeğliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün tartıda tartıldım ve haftaya perşembe gene tartılcam amacım bi haftada 2 kilo falan vermek motivasyonum sıfır tabi boyum kısa 50kilo olmak istiyorum temmuz orttalarına kadar,banada bi el atın:)cidden motivasyon eksikliğim varhergün spora başladım şimdi evde yarım saat bilumum hareketler yapıorum,akşam yemeğini azaltmam lazım,3gündürde sabah akşam sirkeli suya başladım,inşallah etkisini görürüm

kız dulcina kaç çıktın bugün bir sen varsın sanırm aramıazda kilo veren şimdilik......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…