cnm benim de agriyan yer, kalcamin ustu, belimin alt tarafi.
dikkat et canim,
gercekten debenim sebebim leslie oldu, 2,5 ay pilates yaptim bisey olmadi ama esimle 3 gece leslie yaptik, onunda benim de belimiz agridi, o atlatti ben atlatamadim.
bikac gun cnm dinlendir belini, aman diyeyim, kas gecsetici bi jel sur, sabah aksam 15 er dk. sicak su torbasi koy, aksam isten gelince yan-cenin pozisyonunda yat..
hafif bi tututkluktur, dikkat edersen hemen gecer, etmezsen benim gibi spazma cevirir, sonrasini da biliyosun.
günaydınlar çıtır kızlarrrr
peppercim yaa valla 3-4 gündür tamda seninle aynı yerim galiba fena ağrıyor.aslında şiddetlli bir ağrı değil ama sürekli bir ağrı var.oturduğum yerden kalkınca birden dik duramıyorum.şimdi şöyle öne dpğru birkaç hareket yaptımda sanki biraz hafifledi gibi olduu. zemuszemus eğer ağrım devam ederse dediğin gibi kas gevşetici alayımda süreyim..sıcak su torbasınıda bu akşam koyayım. çok sağolasın tavsiyelerin için arkadaşım.
ya sizler ne kadar iyi insanlarsınız..iyiki bu topiğe rastlamışım valla. spatz,sen,dulcinea,yesa,nilüfert,lachies,kuzu,suluelku,tweetyy,katrecee,truff
anchusa,kahve kokusu,prenses,yasemin hepiniz çok iyisiniz valla
hepinizi çok seviyorum. Şeniz
ayy tatlım benim biz de seni çok seviyoruzzzopuyorumnanaktan ben de çok mutluyum burda sizleri tanıdığıma.işyerinde bile vaktimi iyi geçirebiliyorum hem sayenizde.
klikcim ilk geldiğin günü hatırlıyorum ben ya. kaytarmaya ne kadar meraklıydın:sm_cool:
sorma yaa..
sizlerden bir kandil simidi fırçası yemiştim kii
hala aklımdadır yaneeee kaydirigubbakcemile3
ama demekki fırçalar işe yaramışş kii
hedefimi 55 ten 53 e düşürmüşürmmm sositososito
arkadasim kuvete egilip, boyayi saclarina dokup, tum saclarina boyayi iyice karistirip , sonra da tarakla tariyormus, sonra da sacini geriye atip bu kez onlere ayni seyi uyguluyormus
benim saclar uzun, boyle mi yapsam acep..
gelsene lulucum yaaa, yardima ihtiyacim var vallaa
mantıklı birşey aslında.eline al boyayı sür kafana karmakarışık, bol bol yedirkaydirigubbakcemile3
ayy gelirdim valla işim olmasa. bi tanışamadık senle balböcüğü yaa:içelim:
günaydınlar çıtır kızlarrrr
peppercim yaa valla 3-4 gündür tamda seninle aynı yerim galiba fena ağrıyor.aslında şiddetlli bir ağrı değil ama sürekli bir ağrı var.oturduğum yerden kalkınca birden dik duramıyorum.şimdi şöyle öne dpğru birkaç hareket yaptımda sanki biraz hafifledi gibi olduu. zemuszemus eğer ağrım devam ederse dediğin gibi kas gevşetici alayımda süreyim..sıcak su torbasınıda bu akşam koyayım. çok sağolasın tavsiyelerin için arkadaşım.
ya sizler ne kadar iyi insanlarsınız..iyiki bu topiğe rastlamışım valla. spatz,sen,dulcinea,yesa,nilüfert,lachies,kuzu,suluelku,tweetyy,katrecee,truff
anchusa,kahve kokusu,prenses,yasemin hepiniz çok iyisiniz valla
hepinizi çok seviyorum. Şeniz
bu arada sabah tartıldım.
53,9 çıktımm.detoks öncesi kilomu baz alıyorum.54,1 idim.
200 gr verebilmişim bu hafta..az olmasının sebebide belli.
bel ağrımdan dolayı leslie yapamadım.ondan diye düşünüyorum.
kuzu regl oldun mu?
şulem resimlerine baktım sen ne güzel şeysin öyle canım benim Şeniz
maşşallah
Kötüde olsa dünkü menümüde yazaayımm
azıcık fırça yiyim kaydirigubbakcemile3
sabah : kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : bir avuç beyaz leblebi
öğle : 1 tabak kıymalı karnabahar-yarım tabak salçalı makarna-bir tabak yoğurt-1 yeşil biber
ara : 6 tane erik
ara : 1 avuç beyaz leblebi-yaban mersini karışımı
akşam : menemen ve maalesef ki 4 dilim kepek ekmeği (menemenle nasıl gitti anlamadım)
ara : 1 bardak sodalı vişne suyu(o da hazır meyve suyu ile sodayı karıştırdım)
ya kızlar bırakın herkes karşısındakini kendi gibi görürmüş.biz ark uyarıyoruz ama o çok biliyor herşeyi her diyetle kilo veriyor bırakıyor geri alıyor demekki habire değiştirip yapıyor. birde bu diyetlerden sonra kilo almıyorum diyor....
çok hızlı kilo vermek marifet değil zaten....uzmanlar hep diyor...ama ark uzmandan uzman olduğu için bu uyarımızda kaale almıcak zaten...anlayış bekliyor ama önce kendi anlayışlı olmalı...burda niye bulunuyoruz yanlışlarımız düzelltmek yeni bir şeyler öğrenmek için hepimiz her şeyi doğru yapıyor olsaydık bu topik olmazdı zaten.......
çok güldüm valla sağolasın ... çok üzüleceksin ama hiç geri almadım verdiklerimi.. sürekli aynı diyete vucut alıştığı için diyetlerimi değiştirerek uyguluyorum ..uzmanların tavsiyesi de bu ..bi araştır istersen pek bilgin yok galiba ...hadi kal sağlıcakla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?