50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cnm...

burda mutlaka verirsin merak etme.. yeterki her gün uğra ve menülerini yaz..
burada motivasyon tam. mutlaka verirsinyerimseniben

yok yok fırça yicek kadar çok değil.......sadece ekmek çok olmuş onunda farkındasın zaten......

evet farkındayım maalesef arkadaşımm
bu arada ben 200 gr vermişim bu hafta

ya biz hepimiz bu topikte zayıflamak bir yana çok güzel arkadaşlıklar kurduk..
birbirimizin mutluluğuyla mutlu olup birbirimizin üzüntüsüyle üzülüyoruzz.
yani hiçbirimiz,diğerimiz zayıfladığında aaa o neden çok kilo vermişş,bak çok kıskandımm
diye düşünmüyoruz..
neden böyle gerginlikler giriyor ki araya :sinifsinif:
he suleulkucum ne dersin ?

on kere anlattım okumamışsın galiba sen ...ben evlendiğimde 50 kilo idim ..doğum kontrol hapları bende çok şişkinlik yaptı kilo yaptı ...evlendikten sonra 61 kiloya kadar çıktım ...baktımki hiçbirşeyim olmuyor ..1,5 ay önce diyete başladım ..şuan 53,5 kiloya kadar indim ..her hafta diyetimi değiştirdimki vucut alışmasın diye ...amacım 55 ti ...55 e ulaştıktan sonra biraz daha vereyim dedim ..şuan hedefim 52,5 ya da 52 kilo filan ...verecek kiloyu bulamamışsın dedinya verecek tam 7,5 kilom vardı verdim işte çok şükür... benim diyetlerimde tek besin yok bunu da defalarca anlattım ..direk diyette yazılanları yapmıyorum ben ..ilave de ediyorum meyve sebze ...ayrıca benim diyetlerimde tek besin yokki ..mesela patates diyetinde karpuz diyetinde patates ve karpuzun yanında et balık tavuk salata meyve de var ... tek tip diyetle ben de yapamam zaten ...

canım önce hedefini biraz küçült ulaşamadığın zaman hayal kırıklığı olur.... burdan ayrılma harika motivasyon kazanırısn.....gün içinde yediğin içtiğin yaptığın sporları paylaş....birde boyun ve kilon kaçtı

tamam canım ark sen en iyisini bilirsin......bundan sonra seni eleştirmeyiz....

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum tek eksiğim motibayanssulusmile
boyumu tam olarak bilmiorum çok kısa değilim orta yada ortanın biraz daha aşağısı minyon sayılırım,kemik yapım çok ince bu benim için avantaj allahtanhihoyyyt
kilom şu anda 58 ama tartıldığım tartı biraz eksik tartıo olabilir.benim için önemli olan aynı tartıda 50çıkmak.temmuzun ortasına kadar 5kilo die hedef koyabilirim kendime mesela

kızlaaaarr:gitme::gitme:

57,1 çıktım

tam 800 gr fazla senağlamasenağlama
Kuzucum, kıyafetle mi tartıldın yine ya da tok karna?
Zımbırtı en az 1 kilo etkiliyo bence. O yüzden moralini bozma.

Harikasın :lepi:

ben eleştiriye kapalı değilim ..ama benimde tecrübem var uyguladıklarım var diyorum buna da saygı duyulması gerkir ...ben de kendime göre tecrübelerimi paylaşıyorum burada ama ne desem suç oluyor ..kimseyle alıp veremediğim yok benim ...yalanmı söylüyorum ben burda sanki ...şu kadar kilo verdim deyince hurra üzerime saldırılıyor ..verdim ama yapacak bir şey yok ..verdiğim kiloları da almadım yani ne yapayım demekki bünyem böyle ...eskiden de zaten 50 kilo iken oturup 1 kilo baklavayı yer kilo almazdım zaten ..yapım bu ama anlatamadım kimseye ..ben de baktımki kimsenin buna tahammülü yok haftada bir topiğe uğrayıp bildirim yaptım ..topictekileri de bazı kişiler hariç yazılanları okudum özellikle yorum yapmadımki kendi kendinize konuşun diye ...ama bazıları hep yanlış anladılar ..neyse ben yine de kimseye bir şey demiyorum ..siz konuşun yine kendinize göre ..ben haftada bir uğrarım ..sorun değil ...

kuzu benimde reglimin 2. gunu,

yarin sabah tartilip bildirim yapicam,

sanirim regl yuzunden fazla cikicam ama olsun..... kendimi de zayif hissediyorum bu aralar cok, ya yaz geldi kiyafetler inceldi ondan, bilemiyorum artik cnmm

Hoşgeldin opuyorumnanaktan
Bi haftada 2 kilo gibi hedef koyma bence, çünkü haftana kilonun 1/100 ü kadarını vermek sağlık diyolar... Motivasyon arıyorsan doğru yerdesin, ama tabi burayı düzenli olarak takip etmeni öneririm. kaydirigubbakcemile5

kız dulcina kaç çıktın bugün bir sen varsın sanırm aramıazda kilo veren şimdilik......

Sanırsam öyle :kedi: 53.4 çıktım, 500 gram verdim.

Tebrikler verdiğin kilolar için alkisalkisalkis Aslında şu diyeti yerine menünü yazsan daha normal gelir belki yerimseniben (senin yaptığın bi kaç diyete baktım da, içinde her şey vardı, ama tabi hepsi mi öyle bilemem, ama işte adı şu diyeti olunca sanıyoruz ki sadece ondan yiyorsun. Çünkü şöyle bi gerçek var, tek şey yiyerek ne yersen ye kilo verirsin, bilimsel açıklamasını unuttum :))))
Ama yine de her zaman uygulayabileceğin bi menüyle zayıflamak daha doğru geliyo bana. Böylelikle insanın kafası da temiz oluyo. Kafana göre evde ne varsa, ne canın istiyorsa her gün dengeli menü oluşturma alışkanlığı daha keyifli sanki...

slm canım listen süper spor da yapmışsın o da güzel
redettiklerin için de aferin kıııı nasıl dayandın
hele
magnuma nasıl karsı koydun kııı

evet klikcim dimi yaa..yani ben mesela seviniyorum burdan biri kilo verince.hedefine yaklaştıkça mutlu oluyorum. sonuçta biz onun için bu topicteyiz, birbirimizi motive edelim diye. bir de ne de olsa görmüyoruz birbirimizi, istesem uydururum ben burda. bu hafta 1,5 verdim, önceki hafta 900 gr vermiştim,hedefime ulaştım. karnım dümdüz, kalçam sıkı, göğüslerim dik derdim. ama elime ne geçerdi bilmem:lepi:

suleulkucum boşver.cevap vermemek bazen en iyi cevaptır..

eşofmanla aç karnına tartıldım dulcim,
inşallah regl yüzündendir..
Oooooo kuzucum en az 500 gram daha azsın demek oluyo bu!!!!! Eğer ki kalınsa eşofman çok daha fazla...

aysonunda balıkesire gidicem kayınvalidelerin yanına..

oraya giderken 55 olmak istiyorum :gitme:

Sen zaten demiştin, baya sıkı vücudum diye, önemli olan tartı değil, vücudun inceliği. Ayrıca inan mayıs sonuna kadar ÇOK AMA ÇOK KOLAY 55 olursun. :teytey: (hemen ekleyem, cozutmadıkça kaydirigubbakcemile3) Ben de ay sonuna 50 olmak istiyom kaydirigubbakcemile5

yaaa olmaz fıstığım yaaa
haftada bir yazıp kaçma nooollluuuuropuyorumnanaktan

eğer bu regl şişliğiyse ben ozaman tetox sonrası kilo almadım..bilmiyorumkismile
detoxdan sonra 56 ya inmiştim..

sağolasın dulcinea ..evet diyetlerimin içinde herşey var ...olabilir tabi diyet deyince insana ters gelebilir ......dedimya mesela ben meyveye aşırı düşkünümdür ..her türlü meyveyi yerim ..diyetlerimde de meyveyi hiç es geçmedim ..şuan karpuz diyetindeyim ama erik kiraz elma götürüyorum ara yaptığım zamanlarda bol bol ...
ben zaten hedeflediğim kiloya dönünce senin dediğin gibi normal beslenme düzenime dönüp sadece dikkat edeceğim o kadar ..temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum inş.. ozamana kadar kilolarımı vermek ,istediğim kiloya düşünce de diyeti bırakıp normal beslenip dikkat ederek kilomu sabit tutmayı düşünüyordum ...temmuzdan sonra zaten bebek filan olursa inş normal beslenmeme devam edeceğim ...amacım kendimi hamileliğe hazırlamak..

ben de dünkü menumu yazayım:

uyanınca:1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği +beyaz peynir+domates+salatalık+ tek şekerli nescafe
ara:yapmadım unuttum maalesef.
öğlen: 2 parça ızgara tavuk+2 kaşık bulgur pilavı+ayran
ara:tarçınlı yeşil çay
ara:1 bardak siyah çay
akşam: peynirli salata

hareket:uyumadan önce mekik çektim bir kaç dakikakaydirigubbakcemile3

az yemişim dimi yaa? isteyerek olmadı ama. çok yoğun bi gündü, yemeğe fırsat bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…