arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün tartıda tartıldım ve haftaya perşembe gene tartılcam amacım bi haftada 2 kilo falan vermek motivasyonum sıfır tabi boyum kısa 50kilo olmak istiyorum temmuz orttalarına kadar,banada bi el atın:)cidden motivasyon eksikliğim varhergün spora başladım şimdi evde yarım saat bilumum hareketler yapıorum,akşam yemeğini azaltmam lazım,3gündürde sabah akşam sirkeli suya başladım,inşallah etkisini görürüm
yok yok fırça yicek kadar çok değil.......sadece ekmek çok olmuş onunda farkındasın zaten......
geri almadında verecek kiloyu nasıl buluyorsun anlmadım.......diyet konusunda gerçekten hiç bilgim yok hiç işim olmadı şimdiye kadar.....tek besinle beslenip hızlı kilo vereceğime her zamanki gibi beslenip yavaş vermeyi yeğliyorum
geri almadında verecek kiloyu nasıl buluyorsun anlmadım.......diyet konusunda gerçekten hiç bilgim yok hiç işim olmadı şimdiye kadar.....tek besinle beslenip hızlı kilo vereceğime her zamanki gibi beslenip yavaş vermeyi yeğliyorum
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün tartıda tartıldım ve haftaya perşembe gene tartılcam amacım bi haftada 2 kilo falan vermek motivasyonum sıfır tabi boyum kısa 50kilo olmak istiyorum temmuz orttalarına kadar,banada bi el atın:)cidden motivasyon eksikliğim varhergün spora başladım şimdi evde yarım saat bilumum hareketler yapıorum,akşam yemeğini azaltmam lazım,3gündürde sabah akşam sirkeli suya başladım,inşallah etkisini görürüm
on kere anlattım okumamışsın galiba sen ...ben evlendiğimde 50 kilo idim ..doğum kontrol hapları bende çok şişkinlik yaptı kilo yaptı ...evlendikten sonra 61 kiloya kadar çıktım ...baktımki hiçbirşeyim olmuyor ..1,5 ay önce diyete başladım ..şuan 53,5 kiloya kadar indim ..her hafta diyetimi değiştirdimki vucut alışmasın diye ...amacım 55 ti ...55 e ulaştıktan sonra biraz daha vereyim dedim ..şuan hedefim 52,5 ya da 52 kilo filan ...verecek kiloyu bulamamışsın dedinya verecek tam 7,5 kilom vardı verdim işte çok şükür... benim diyetlerimde tek besin yok bunu da defalarca anlattım ..direk diyette yazılanları yapmıyorum ben ..ilave de ediyorum meyve sebze ...ayrıca benim diyetlerimde tek besin yokki ..mesela patates diyetinde karpuz diyetinde patates ve karpuzun yanında et balık tavuk salata meyve de var ... tek tip diyetle ben de yapamam zaten ...
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum tek eksiğim motibayanssulusmilecanım önce hedefini biraz küçült ulaşamadığın zaman hayal kırıklığı olur.... burdan ayrılma harika motivasyon kazanırısn.....gün içinde yediğin içtiğin yaptığın sporları paylaş....birde boyun ve kilon kaçtı
Kuzucum, kıyafetle mi tartıldın yine ya da tok karna?kızlaaaarr:gitme::gitme:
57,1 çıktım
tam 800 gr fazla senağlamasenağlama
Günaydın birtanecik kuşlarım nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım o yüzden kilo durumları nedir bilemiyorum, bu yüzden mesajla bildirim yapmayı unutmayın.
Bana gelince ben dünkü yediğim tuzlu eriklerinde etkisiyle 57.4 çıktım ama çok problem değil yani:) Neden problem değil dersiniz, bugün aynada selülitlerimin yok olduğunu farkettim çok mutluyum delikafadulden Yıllarca o kadar krem vs denedim hiç bi işe yaramadı, şimdi tam olarak ne işe yaradı çözemedim callanetics herhalde onu her gün yapıyorum çünkü.
Gerçi hala dokununca falan vardı da, eskiden o kadar çok tu ki bu kadarı hiç problem değil.
Bir de dün baya tuzlu erik yemiştim arkadaşlar uyarmıştı fazla çıkıcaksın diye o sebepten şişkinlik te olabilir diye takmadım.
Kızlar listeyi herkes farklı saatte kilo bildirimi yaptığından yine yarın sabah yayınlıycam.
İşte böyle sizler ne yaptınız bakalım kuzucuklarım.
tamam canım ark sen en iyisini bilirsin......bundan sonra seni eleştirmeyiz....
Hoşgeldin opuyorumnanaktanarkadaşlar bende aranıza yeni katıldım dün tartıda tartıldım ve haftaya perşembe gene tartılcam amacım bi haftada 2 kilo falan vermek motivasyonum sıfır tabi boyum kısa 50kilo olmak istiyorum temmuz orttalarına kadar,banada bi el atın:)cidden motivasyon eksikliğim varhergün spora başladım şimdi evde yarım saat bilumum hareketler yapıorum,akşam yemeğini azaltmam lazım,3gündürde sabah akşam sirkeli suya başladım,inşallah etkisini görürüm
kız dulcina kaç çıktın bugün bir sen varsın sanırm aramıazda kilo veren şimdilik......
on kere anlattım okumamışsın galiba sen ...ben evlendiğimde 50 kilo idim ..doğum kontrol hapları bende çok şişkinlik yaptı kilo yaptı ...evlendikten sonra 61 kiloya kadar çıktım ...baktımki hiçbirşeyim olmuyor ..1,5 ay önce diyete başladım ..şuan 53,5 kiloya kadar indim ..her hafta diyetimi değiştirdimki vucut alışmasın diye ...amacım 55 ti ...55 e ulaştıktan sonra biraz daha vereyim dedim ..şuan hedefim 52,5 ya da 52 kilo filan ...verecek kiloyu bulamamışsın dedinya verecek tam 7,5 kilom vardı verdim işte çok şükür... benim diyetlerimde tek besin yok bunu da defalarca anlattım ..direk diyette yazılanları yapmıyorum ben ..ilave de ediyorum meyve sebze ...ayrıca benim diyetlerimde tek besin yokki ..mesela patates diyetinde karpuz diyetinde patates ve karpuzun yanında et balık tavuk salata meyve de var ... tek tip diyetle ben de yapamam zaten ...
herkese ii akşamalrr,
önce menümü yazayımm sonraa eskileri okuycammmmm
sbah:2 yeşil çay 15dk sonra 1dilim çavdar ekmkle zeytin+peynir+maydonoz
ara:yeşil elma
öğle:ızgara et+tavuk+salata(bol otlu)
ara:1 portakal
5-6 erik+5-6 çilek
akşam:yoğurt çorbası+salata
içecek:2 lt su+2 türk kahvesi+5 bitki çayalrı
hareket:100 ip atlama+tibet 7li+3km yürüüyş+20mekik
hayır dediklerim:1 magnum+doğum gününe gittimm vee bişey yemeden geldimmmmm(koçun dikkatine)
evet farkındayım maalesef arkadaşımm
bu arada ben 200 gr vermişim bu hafta
ya biz hepimiz bu topikte zayıflamak bir yana çok güzel arkadaşlıklar kurduk..
birbirimizin mutluluğuyla mutlu olup birbirimizin üzüntüsüyle üzülüyoruzz.
yani hiçbirimiz,diğerimiz zayıfladığında aaa o neden çok kilo vermişş,bak çok kıskandımm
diye düşünmüyoruz..
neden böyle gerginlikler giriyor ki araya :sinifsinif:
he suleulkucum ne dersin ?
tamam canım ark sen en iyisini bilirsin......bundan sonra seni eleştirmeyiz....
Oooooo kuzucum en az 500 gram daha azsın demek oluyo bu!!!!! Eğer ki kalınsa eşofman çok daha fazla...eşofmanla aç karnına tartıldım dulcim,
inşallah regl yüzündendir..
aysonunda balıkesire gidicem kayınvalidelerin yanına..
oraya giderken 55 olmak istiyorum :gitme:
ben eleştiriye kapalı değilim ..ama benimde tecrübem var uyguladıklarım var diyorum buna da saygı duyulması gerkir ...ben de kendime göre tecrübelerimi paylaşıyorum burada ama ne desem suç oluyor ..kimseyle alıp veremediğim yok benim ...yalanmı söylüyorum ben burda sanki ...şu kadar kilo verdim deyince hurra üzerime saldırılıyor ..verdim ama yapacak bir şey yok ..verdiğim kiloları da almadım yani ne yapayım demekki bünyem böyle ...eskiden de zaten 50 kilo iken oturup 1 kilo baklavayı yer kilo almazdım zaten ..yapım bu ama anlatamadım kimseye ..ben de baktımki kimsenin buna tahammülü yok haftada bir topiğe uğrayıp bildirim yaptım ..topictekileri de bazı kişiler hariç yazılanları okudum özellikle yorum yapmadımki kendi kendinize konuşun diye ...ama bazıları hep yanlış anladılar ..neyse ben yine de kimseye bir şey demiyorum ..siz konuşun yine kendinize göre ..ben haftada bir uğrarım ..sorun değil ...
Oooooo kuzucum en az 500 gram daha azsın demek oluyo bu!!!!! Eğer ki kalınsa eşofman çok daha fazla...
Sen zaten demiştin, baya sıkı vücudum diye, önemli olan tartı değil, vücudun inceliği. Ayrıca inan mayıs sonuna kadar ÇOK AMA ÇOK KOLAY 55 olursun. :teytey: (hemen ekleyem, cozutmadıkça kaydirigubbakcemile3) Ben de ay sonuna 50 olmak istiyom kaydirigubbakcemile5
Tebrikler verdiğin kilolar için alkisalkisalkis Aslında şu diyeti yerine menünü yazsan daha normal gelir belki yerimseniben (senin yaptığın bi kaç diyete baktım da, içinde her şey vardı, ama tabi hepsi mi öyle bilemem, ama işte adı şu diyeti olunca sanıyoruz ki sadece ondan yiyorsun. Çünkü şöyle bi gerçek var, tek şey yiyerek ne yersen ye kilo verirsin, bilimsel açıklamasını unuttum :))))
Ama yine de her zaman uygulayabileceğin bi menüyle zayıflamak daha doğru geliyo bana. Böylelikle insanın kafası da temiz oluyo. Kafana göre evde ne varsa, ne canın istiyorsa her gün dengeli menü oluşturma alışkanlığı daha keyifli sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?