şulem resimlerine baktım sen ne güzel şeysin öyle canım benim Şeniz
maşşallah
yaaa olmaz fıstığım yaaa
haftada bir yazıp kaçma nooollluuuuropuyorumnanaktan
ben de dünkü menumu yazayım:
uyanınca:1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği +beyaz peynir+domates+salatalık+ tek şekerli nescafe
ara:yapmadım unuttum maalesef.
öğlen: 2 parça ızgara tavuk+2 kaşık bulgur pilavı+ayran
ara:tarçınlı yeşil çay
ara:1 bardak siyah çay
akşam: peynirli salata
hareket:uyumadan önce mekik çektim bir kaç dakikakaydirigubbakcemile3
az yemişim dimi yaa? isteyerek olmadı ama. çok yoğun bi gündü, yemeğe fırsat bulamadım.
ya resim demeyin meraktan patlıyorum sonra yaaa a.s.
sağolasın tweety ..dedimya beni anlayanlar da var demekki ....e ne yapayım ne desem suç oluyor ...öyleki yalan bile söylediğimi ima edenler var ..bu durumda nasıl yazabilirim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kuzucum bu kadar kendimden emin konuşmamın sebebi: Ben geçen ay nerdeyse yerimde saydım, ama zımbırtıdan sonra 1.4 kilo birden verdim. (rekor benim içineğer bu regl şişliğiyse ben ozaman tetox sonrası kilo almadım..bilmiyorumkismile
detoxdan sonra 56 ya inmiştim..
sağolasın dulcinea ..evet diyetlerimin içinde herşey var ...olabilir tabi diyet deyince insana ters gelebilir ......dedimya mesela ben meyveye aşırı düşkünümdür ..her türlü meyveyi yerim ..diyetlerimde de meyveyi hiç es geçmedim ..şuan karpuz diyetindeyim ama erik kiraz elma götürüyorum ara yaptığım zamanlarda bol bol ...
ben zaten hedeflediğim kiloya dönünce senin dediğin gibi normal beslenme düzenime dönüp sadece dikkat edeceğim o kadar ..temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum inş.. ozamana kadar kilolarımı vermek ,istediğim kiloya düşünce de diyeti bırakıp normal beslenip dikkat ederek kilomu sabit tutmayı düşünüyordum ...temmuzdan sonra zaten bebek filan olursa inş normal beslenmeme devam edeceğim ...amacım kendimi hamileliğe hazırlamak..
listeye ekleyip sen de bak canım o zaman canım benim:) burda herkesinr esmi var genelde ekle sen de bak:) sen de resim ekle biz de bakalım:) yaşasın resim kardeşliği :lepi:
dulcim çok sağol hayatım. Şeniz
pepperım saçların ne oldu boyadın mı ben pek takip edemedim muhabbeti:S
sağolasın tweety ..dedimya beni anlayanlar da var demekki ....e ne yapayım ne desem suç oluyor ...öyleki yalan bile söylediğimi ima edenler var ..bu durumda nasıl yazabilirim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Akşam salatanda peynir miktarı azsa az olmuş spatzcım. Ama sen benim yorumuma bakma, bugünler yemek miktarını ayarlayamıyorum. Sanırım ben de az yiyorum ama acıkmıyorum ki, karnım doyana kadar yiyorum, tokken niye yiyem bayanssulusmileben de dünkü menumu yazayım:
uyanınca:1 bardak su + 1 kuru kayısı
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği +beyaz peynir+domates+salatalık+ tek şekerli nescafe
ara:yapmadım unuttum maalesef.
öğlen: 2 parça ızgara tavuk+2 kaşık bulgur pilavı+ayran
ara:tarçınlı yeşil çay
ara:1 bardak siyah çay
akşam: peynirli salata
hareket:uyumadan önce mekik çektim bir kaç dakikakaydirigubbakcemile3
az yemişim dimi yaa? isteyerek olmadı ama. çok yoğun bi gündü, yemeğe fırsat bulamadım.
yaptığım sporlarıda hemen söleyim,bi kere günde 20dk selülitlerim gitsin die mecitefendinin kremiyle masaj yapıorum bacaklarıma.3kilo ağrlıkla kol hareketleri yapıorum,15erkez,sopayla twist yanlaraı ezme hareketi toplamda 10dk,bacakları esnetmek için öne doğru eğilme harektleri 20şerde 2set,sopa omzumda yere oturur gibi yarım çöeliom o da 20den 2şer set,sonra elimi belime koyup ayaklarımı omuz genişliğnden fazla açıp sandalye oturur gibi olan bi hareketi yapıom 15kez,tarif edemediğim bi kaç hareket daha var tarif etme özürlüyümdetoplamda üst karın kasları için 40mekik alt karın kasları içinde ayaklarımı kaldırarak 45 ters mekik çekiorum toplamda yaptığım spor aşağı yukarı 45dkyı buluyor
ben kahvaltı yapıp geliyim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Kötüde olsa dünkü menümüde yazaayımm
azıcık fırça yiyim kaydirigubbakcemile3
sabah : kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : bir avuç beyaz leblebi
öğle : 1 tabak kıymalı karnabahar-yarım tabak salçalı makarna-bir tabak yoğurt-1 yeşil biber
ara : 6 tane erik
ara : 1 avuç beyaz leblebi-yaban mersini karışımı
akşam : menemen ve maalesef ki 4 dilim kepek ekmeği (menemenle nasıl gitti anlamadım)
ara : 1 bardak sodalı vişne suyu(o da hazır meyve suyu ile sodayı karıştırdım)
Kuzucum bu kadar kendimden emin konuşmamın sebebi: Ben geçen ay nerdeyse yerimde saydım, ama zımbırtıdan sonra 1.4 kilo birden verdim. (rekor benim içinnazar değmesin :roflol: ) Ve eminim zımbırtıyla alakalıydı bu, aynı şey senin için de geçerlidir. Burda esas olan nokta kilo veremiyom diye pes etmemek!!! Burası olmasa ben çooook diyeti unutmuştum boşuna mı diyom sempatiksalakcinni
Kötüde olsa dünkü menümüde yazaayımm
azıcık fırça yiyim kaydirigubbakcemile3
sabah : kalkar kalkmaz 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1 salatalık-1 haşlanmış yumurta-3 s.zeytin-1 yeşil biber-2 dilim kepek ekmeği-şekersiz çay
ara : bir avuç beyaz leblebi
öğle : 1 tabak kıymalı karnabahar-yarım tabak salçalı makarna-bir tabak yoğurt-1 yeşil biber
ara : 6 tane erik
ara : 1 avuç beyaz leblebi-yaban mersini karışımı
akşam : menemen ve maalesef ki 4 dilim kepek ekmeği (menemenle nasıl gitti anlamadım)
ara : 1 bardak sodalı vişne suyu(o da hazır meyve suyu ile sodayı karıştırdım)
spordan önce sirkeli su içiodum canım o da işe yarar mı acepKızlar yahu, ya ben formdan düştüm ya da siz çok hızlı yazıyonuz, yazılanları takip etmekte aşırı güçlük çekiyorum valla :ecrin_bebek:
Akşam salatanda peynir miktarı azsa az olmuş spatzcım. Ama sen benim yorumuma bakma, bugünler yemek miktarını ayarlayamıyorum. Sanırım ben de az yiyorum ama acıkmıyorum ki, karnım doyana kadar yiyorum, tokken niye yiyem bayanssulusmile
Oooo maşallah, 20 dk masaj, çok iddalısın kaydirigubbakcemile5 Cidden sabır gerektiren bi iş. 3 kilo ağırlık biraz fazla geldi bana, çünkü çok ağırlık şişiriyomuş, az ağırlık çok tekrar inceltiyormuş.
Sporun gayet güzel ve çeşitli ama spordan sonra kesinlikle esneme hareketleri yap bol bol. Bi de videolar indirip öyle de spor yapabilirsin. Daha eğlenceli oluyo sankim. Bi deeeee spordan önce yeşil çay içmeni ve sonrasında da yoğurt veya süt tüketmeni tavsiye ederim.
Günlük olarak menünü ve sporunu yazmayı da ihmal etme hihoyyyt
sadece yarınlık izin istiyorum... nişanlımla planlarımız vardı. uzun süredir yalnız vakit geçiremeioduk:kedi: daha sonra tüm hafta telafi edicem söz..55.9 olsada 55 li birakam bildiricem..
ejderhanı nasıl eğitirsin die bi animasyon filmi var onu izlicez 3 boyutlu çok güzelmiş. zaten bayılırım animasyon filmlerehihoyyyt
bide pizza yemeyeli aylar oldu yarınlık izin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?