50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaptığım sporlarıda hemen söleyim,bi kere günde 20dk selülitlerim gitsin die mecitefendinin kremiyle masaj yapıorum bacaklarıma.3kilo ağrlıkla kol hareketleri yapıorum,15erkez,sopayla twist yanlaraı ezme hareketi toplamda 10dk,bacakları esnetmek için öne doğru eğilme harektleri 20şerde 2set,sopa omzumda yere oturur gibi yarım çöeliom o da 20den 2şer set,sonra elimi belime koyup ayaklarımı omuz genişliğnden fazla açıp sandalye oturur gibi olan bi hareketi yapıom 15kez,tarif edemediğim bi kaç hareket daha var tarif etme özürlüyümde toplamda üst karın kasları için 40mekik alt karın kasları içinde ayaklarımı kaldırarak 45 ters mekik çekiorum toplamda yaptığım spor aşağı yukarı 45dkyı buluyor

yaaa olmaz fıstığım yaaa
haftada bir yazıp kaçma nooollluuuuropuyorumnanaktan

sağolasın tweety ..dedimya beni anlayanlar da var demekki ....e ne yapayım ne desem suç oluyor ...öyleki yalan bile söylediğimi ima edenler var ..bu durumda nasıl yazabilirim ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arada böyle olabiliyo canım
önemli olan hergnün böyle olmaması
ama genede menünü beğendiiiimmmmmopuyorumnanaktan

ya resim demeyin meraktan patlıyorum sonra yaaa a.s.

listeye ekleyip sen de bak canım o zaman canım benim:) burda herkesinr esmi var genelde ekle sen de bak:) sen de resim ekle biz de bakalım:) yaşasın resim kardeşliği :lepi:

dulcim çok sağol hayatım. Şeniz

pepperım saçların ne oldu boyadın mı ben pek takip edemedim muhabbeti:S

eğer bu regl şişliğiyse ben ozaman tetox sonrası kilo almadım..bilmiyorumkismile
detoxdan sonra 56 ya inmiştim..
Kuzucum bu kadar kendimden emin konuşmamın sebebi: Ben geçen ay nerdeyse yerimde saydım, ama zımbırtıdan sonra 1.4 kilo birden verdim. (rekor benim için nazar değmesin :roflol: ) Ve eminim zımbırtıyla alakalıydı bu, aynı şey senin için de geçerlidir. Burda esas olan nokta kilo veremiyom diye pes etmemek!!! Burası olmasa ben çooook diyeti unutmuştum boşuna mı diyom sempatiksalakcinni

KOÇUM herkesi tebrik ediyon, esas beni tebrik etsene yahu, ben 0 abur cubur tüketiyom, bitter çiko bilem yemiyom, kızartma da yemiyom, yemekleri az zeytin yağlı yiyom, daha nolsun :lepi:

Rica ederim, aynen dediğin gibi, bilmem ne diyeti deyince ters geliyo... Bana da ters geliyo ne yalan söyleyem, ama şunu da itiraf etmem lazım, benim beslenme şeklime göre daha sağlıklı, çünkü meyvelerle aram hala yok (kendime kızıyom :))

Az kalmış hedefine zaten, şimdiden gözün aydın opuyorumnanaktan Ama yine de kansızlığa dikkat et, diyet yaparken ay yaygın problem bu.

tamam nutellam
ozaman ben herkese arkadaşlık teklifi atayım bariiiiiolumunekankayizsmile

Kızlar yahu, ya ben formdan düştüm ya da siz çok hızlı yazıyonuz, yazılanları takip etmekte aşırı güçlük çekiyorum valla :ecrin_bebek:

Akşam salatanda peynir miktarı azsa az olmuş spatzcım. Ama sen benim yorumuma bakma, bugünler yemek miktarını ayarlayamıyorum. Sanırım ben de az yiyorum ama acıkmıyorum ki, karnım doyana kadar yiyorum, tokken niye yiyem bayanssulusmile

Oooo maşallah, 20 dk masaj, çok iddalısın kaydirigubbakcemile5 Cidden sabır gerektiren bi iş. 3 kilo ağırlık biraz fazla geldi bana, çünkü çok ağırlık şişiriyomuş, az ağırlık çok tekrar inceltiyormuş.

Sporun gayet güzel ve çeşitli ama spordan sonra kesinlikle esneme hareketleri yap bol bol. Bi de videolar indirip öyle de spor yapabilirsin. Daha eğlenceli oluyo sankim. Bi deeeee spordan önce yeşil çay içmeni ve sonrasında da yoğurt veya süt tüketmeni tavsiye ederim.

Günlük olarak menünü ve sporunu yazmayı da ihmal etme hihoyyyt

fırça atacak bişi bulamadım canım menün fena sayılmaz 4 dilim kepek ekmeği hariç
eee menemen de ekmeksiz gitmez hanicokacimcoook

sadece yarınlık izin istiyorum... nişanlımla planlarımız vardı. uzun süredir yalnız vakit geçiremeioduk:kedi: daha sonra tüm hafta telafi edicem söz..55.9 olsada 55 li birakam bildiricem..

ejderhanı nasıl eğitirsin die bi animasyon filmi var onu izlicez 3 boyutlu çok güzelmiş. zaten bayılırım animasyon filmlerehihoyyyt

bide pizza yemeyeli aylar oldu yarınlık izin varmı

Menünü aradım taradım buldum -tatlicadiarzu-

Kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş... Menüne eski beslenme düzenimi düşünerek yorum yaparsam, makarnanın salçalı olması dışında gayet güzel derdim. Ama şu an 4 dilim ekmek fazla geldi, ama niye o kadar çok yediğini anlıyorum, menemen başka nasıl yenir ki :)))

Aaaa hazır meyve suyu içmişsin :mymeka:

spordan önce sirkeli su içiodum canım o da işe yarar mı acep

Felekten bi gün çalın be kuzucum opuyorumnanaktan Mükemmel vakit geçirin :lepi:
Tabi ki de izin var, ama senden tek ricam var. Yavaş ye, ve doyduktan sonra yemeye devam etme!!!

Buarada pizza benim için yasaklı yiyecekler arasına girmiyo cokacimcoook ve biliyon, hamur işi de olsa, miktarı ayarladıkça yeme taraftarıyım.

(Yaw benim beslenme düzeni abartılı şekilde değişti (özellikle yediğim miktar), bakalım sevgülüm gelince nolcak, çok merak ediyom)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…