50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spordan önce sirkeli su içiodum canım o da işe yarar mı acep

Hiç demedim ki.. ama sanırım o da metabolizmayı hızlandırıyordu, o yüzden yarar. Hiç denemedim içmeyi, meyve sevmediği için yiyemeyen ben, onu hiç içemem ama faydalı diye duydum. Yeşil çay içmeyi ihmal etme ama, vücuttaki gereksiz şeyleri atmaya yardımcı :lepi:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

zaten artık istesemde fazla yiyemiyorum.. yarın çok güzel olacak bayanssulusmilebayanssulusmile

fazla kaçırmicana yemin et.... hadi yemin et
ozaman izin veririm tatlım

at tabi tatlışım:)

ay sen bırakmışmıydın ki, ben seni devam ediyorsun sanıyorum:S

attım bile
ay nutellam ben kilo bilidirimi yapim burdan olur dimi papatyam
hala 57 hatta küsüratı var ama onu saymıyorum ödemdir diyorum çünki kilo alacak bişi yapmadım ben:çok üzgünüm:

acil yeşil çay almam lazım bi o eksikti zati içmediğimkaydirigubbakcemile5

kahvaltımı yazıyım, öğlen yerine de geçiyor tabi:)

1 dilim ekmek, 1 salatalık, bir çarliston biber, biraz çörekotlu beyaz peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 2 tane de küçük acıbadem kurabiyesi.

Ya ben her gün beyaz peynir yemekten sıkıldım yahu
Kahvaltı da değişik bişiler istiyorum ne yapabiliriim, yumurta yemiyorum bu arada.

önce afiyet olsun tatlım
ama 2 acıbadem kurabiyesi oldumu şimdi
hemide gözümün içime baka baka hedin kııı:icecream:

Son düzenleme:
kızlar kaçmak zorundayım
hepinize hayırlı cumalar
öptüm kocaman
kaçamak yapmayın canlar
bak havalar ısındı yaz geldi arkencikten
o incecik kıyafetler içinde şık görünmeliyiz
değilmi amaopuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyyt

zaten artık istesemde fazla yiyemiyorum.. yarın çok güzel olacak bayanssulusmilebayanssulusmile
Ay evet, pizzayı da yiyemezsin, çok yağlı oluyor çünkü :sinifsinif: Bakalım ben yiyebilecek miyim cokacimcoook

ay sen bırakmışmıydın ki, ben seni devam ediyorsun sanıyorum:S
Ben genel olarka tüm sporları bıraktım canım ne yazık ki... Bi kaç geçerli sebebim vardı ama... En önemlilerinden biri kansızlıktı... Başım dönüyordu.

acil yeşil çay almam lazım bi o eksikti zati içmediğimkaydirigubbakcemile5
Başka ne içiyon ki kaydirigubbakcemile3

Hııım, zor bi soru valla canım, patates piyazı soğuk soğuk güzel oluyo kahvaltıda. Az zeytinyağı ile süper olur valla.

Evet evet evet delikafadulden İncecik görünek bayanssulusmile Sana da canım opuyorumnanaktan

attım bile
ay nutellam ben kilo bilidirimi yapim burdan olur dimi papatyam
hala 57 hatta küsüratı var ama onu saymıyorum ödemdir diyorum çünki kilo alacak bişi yapmadım ben:çok üzgünüm:

tamam canım 57 diye yazıyorum.

önce afiyet olsun tatlım
ama 2 acıbadem kurabiyesi oldumu şimdi
hemide gözümün içime baka baka hedin kııı:icecream:

ay evet öle oldu pardon bilmiyorumkismile

Ben genel olarka tüm sporları bıraktım canım ne yazık ki... Bi kaç geçerli sebebim vardı ama... En önemlilerinden biri kansızlıktı... Başım dönüyordu.

kendine gelince yeniden başalrsın canım şu heycanlı zamanlar geçsin:)

fırça atacak bişi bulamadım canım menün fena sayılmaz 4 dilim kepek ekmeği hariç
eee menemen de ekmeksiz gitmez hanicokacimcoook

evet ekmek fazla oldu maalesef..ama dediğin gibi menemende ancak ekmekle yeniyorrr

haklısın dulcineacığımm klava:
ama bişey sorcam,şimdi,taze sıkamadığım zaman,e yemeğin yanındada içecek bişey de olsun istiyoırumm,ayranıda pek sevmiyorumm,kolada yasakk
ne içicez pekii ???

fıstık yaptım menüne yoruuummmmmopuyorumnanaktan

çok teşekür ederimm Şeniz

klikcim yemeğin yanında sulu bir şey istiyorsan hoşaf yap.sonra blenderden geçirirsin istersen her yemeğin yanında içersin

klikcim yemeğin yanında sulu bir şey istiyorsan hoşaf yap.sonra blenderden geçirirsin istersen her yemeğin yanında içersin

tavsiyen için teşekür ederim suleulkucuğumm..
ya hosaf yaparımda yazın ne hoşafı olur ki ?
gerçi vişneden kaynatarak vişne suyu yapabilirim değilmii?
yapayım ben en iyisi..vereliniortak

kızlar siz regl ken nasıl spor yapıyosunuz?bilmiyorumkismile

ben bacağımı bile kaldıramıyorum çok ağrılıo geçio..

dün spor yapamıyorum diye biraz yürüyüşe çıkayım dedim onda bile karnıma sancılar

girdi geri döndüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…