spordan önce sirkeli su içiodum canım o da işe yarar mı acep
Felekten bi gün çalın be kuzucum opuyorumnanaktan Mükemmel vakit geçirin :lepi:
Tabi ki de izin var, ama senden tek ricam var. Yavaş ye, ve doyduktan sonra yemeye devam etme!!!
Buarada pizza benim için yasaklı yiyecekler arasına girmiyo cokacimcoook ve biliyon, hamur işi de olsa, miktarı ayarladıkça yeme taraftarıyım.
(Yaw benim beslenme düzeni abartılı şekilde değişti (özellikle yediğim miktar), bakalım sevgülüm gelince nolcak, çok merak ediyom)
tamam nutellam
ozaman ben herkese arkadaşlık teklifi atayım bariiiiiolumunekankayizsmile
Afiyet olsun sporcu güzeli opuyorumnanaktan Bugünden itibaren callan başlıyorum tekrardan, hemi de bırakmamak üzere :lepi:
fazla kaçırmicana yemin et.... hadi yemin etsadece yarınlık izin istiyorum... nişanlımla planlarımız vardı. uzun süredir yalnız vakit geçiremeioduk:kedi: daha sonra tüm hafta telafi edicem söz..55.9 olsada 55 li birakam bildiricem..
ejderhanı nasıl eğitirsin die bi animasyon filmi var onu izlicez 3 boyutlu çok güzelmiş. zaten bayılırım animasyon filmlerehihoyyyt
bide pizza yemeyeli aylar oldu yarınlık izin varmı
at tabi tatlışım:)
ay sen bırakmışmıydın ki, ben seni devam ediyorsun sanıyorum:S
Hiç demedim ki.. ama sanırım o da metabolizmayı hızlandırıyordu, o yüzden yarar. Hiç denemedim içmeyi, meyve sevmediği için yiyemeyen ben, onu hiç içemem ama faydalı diye duydum. Yeşil çay içmeyi ihmal etme ama, vücuttaki gereksiz şeyleri atmaya yardımcı :lepi:
fazla kaçırmicana yemin et.... hadi yemin et
ozaman izin veririm tatlım
tamam koçum benim fazla kaçırmakk yok.. dediğim gibi aertık istesemde fazla yiyemiyorum .çok küçülmüş midem..zemuszemus
kahvaltımı yazıyım, öğlen yerine de geçiyor tabi:)
1 dilim ekmek, 1 salatalık, bir çarliston biber, biraz çörekotlu beyaz peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 2 tane de küçük acıbadem kurabiyesi.
Ya ben her gün beyaz peynir yemekten sıkıldım yahu
Kahvaltı da değişik bişiler istiyorum ne yapabiliriim, yumurta yemiyorum bu arada.
Ay evet, pizzayı da yiyemezsin, çok yağlı oluyor çünkü :sinifsinif: Bakalım ben yiyebilecek miyim cokacimcoookhihoyyythihoyyythihoyyyt
zaten artık istesemde fazla yiyemiyorum.. yarın çok güzel olacak bayanssulusmilebayanssulusmile
Ben genel olarka tüm sporları bıraktım canım ne yazık ki... Bi kaç geçerli sebebim vardı ama... En önemlilerinden biri kansızlıktı... Başım dönüyordu.ay sen bırakmışmıydın ki, ben seni devam ediyorsun sanıyorum:S
Başka ne içiyon ki kaydirigubbakcemile3acil yeşil çay almam lazım bi o eksikti zati içmediğimkaydirigubbakcemile5
Hııım, zor bi soru valla canım, patates piyazı soğuk soğuk güzel oluyo kahvaltıda. Az zeytinyağı ile süper olur valla.kahvaltımı yazıyım, öğlen yerine de geçiyor tabi:)
1 dilim ekmek, 1 salatalık, bir çarliston biber, biraz çörekotlu beyaz peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 2 tane de küçük acıbadem kurabiyesi.
Ya ben her gün beyaz peynir yemekten sıkıldım yahu
Kahvaltı da değişik bişiler istiyorum ne yapabiliriim, yumurta yemiyorum bu arada.
kızlar kaçmak zorundayım
hepinize hayırlı cumalar
öptüm kocaman
kaçamak yapmayın canlar
bak havalar ısındı yaz geldi arkencikten
o incecik kıyafetler içinde şık görünmeliyiz
değilmi amaopuyorumnanaktan
attım bile
ay nutellam ben kilo bilidirimi yapim burdan olur dimi papatyam
hala 57 hatta küsüratı var ama onu saymıyorum ödemdir diyorum çünki kilo alacak bişi yapmadım ben:çok üzgünüm:
önce afiyet olsun tatlım
ama 2 acıbadem kurabiyesi oldumu şimdi
hemide gözümün içime baka baka hedin kııı:icecream:
Ben genel olarka tüm sporları bıraktım canım ne yazık ki... Bi kaç geçerli sebebim vardı ama... En önemlilerinden biri kansızlıktı... Başım dönüyordu.
fırça atacak bişi bulamadım canım menün fena sayılmaz 4 dilim kepek ekmeği hariç
eee menemen de ekmeksiz gitmez hanicokacimcoook
Menünü aradım taradım buldum -tatlicadiarzu-
Kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş... Menüne eski beslenme düzenimi düşünerek yorum yaparsam, makarnanın salçalı olması dışında gayet güzel derdim. Ama şu an 4 dilim ekmek fazla geldi, ama niye o kadar çok yediğini anlıyorum, menemen başka nasıl yenir ki :)))
Aaaa hazır meyve suyu içmişsin :mymeka:
fıstık yaptım menüne yoruuummmmmopuyorumnanaktan
klikcim yemeğin yanında sulu bir şey istiyorsan hoşaf yap.sonra blenderden geçirirsin istersen her yemeğin yanında içersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?