bende bu gruba dahil oldum artık :) ama ben en son 60-69 var sanıyodum :) ilk defa farkettım burayı 59 la giriş yaptık bu gruba :) bakalım ne olcak :)
hoşgeldin canım tebrik ederim seni... hayırlı olsun yeni topicin:))
ha bide şu kilo sayacını nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bugün yediklerim
3 sosis, bi parça ekmek, 7 tane bisküvi, bi paket baharatlı cips :kedi: (canım çok istemişti naneli yoğurtla beraber yedim tok tutuyo :asigim: ) 2 koca bardak su, 2 tanede ufak armut bisküvilerle beraber yedim a.s
bu kadar akşamda bişey yemeyi düşünmüyorum acıkırsam yine bisküvi ve armut yiyebilirim yatmadan öncede sirkeli suyuminşallah zayıflıcam ya mafoldumben
Sevgili mors ,o tarz destekleyıcı zayıflatıcı haplar enınde sonunda hormon dengesını bozuyor .. şu an belkı bır kaç kılo verıp mutlu olmayı sağlar ama ılerde erken menepoz ve farklı farklı sorunlarada neden olabılır .. ben bu tarz seylere çok karsıyım .. karısmak gıbı olmasın ama bence hıc kullanmayı düşünme.kizlar aranizda yag eriten hap veya zayiflama hapi kullanan var mi??
kıslar sizde sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz
yemek yiyince kesinlikle tartılmıyrum moralim bozuluyor
bide bne gün içinde çok su içiyorum
ben yataktan kalktıktan sonra bı tartılıyorum sonra malum banyoya gıdıyorum , ordan geldıkten sonrada tartılıyorum kesın 3oo gram farkedıyor . sonra gece yatmadan evvel tartılıyorum .. fazla tartılıyorum :))
165 boy şu sıralar 52 kıloyum ve sabah uyandıgımda 51.5 guda goruyorum ama amacım kılomu 51 de sabıtlemek 50.5 gu gormek .. yaklasık 2 ay evvel 60 kıloydum .hatta 62 lerı goruyordum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?