50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar sakin sok diyetler uygulamayin...
ben zamaninda 1 haftada 2-3 verdigimi biliyorum
sonuc ne mi üstüne daha fazla kilolarla geri dönüyolar..
yavas yavas ve saglikli beslenerek rejiminizi uygulayin..

yerimseniben

boyum 1,70 59 kiloyum inşallah 50e inicem diyet yapmıorum ama çokta yemiorum hele abur cubur hiç yemiorum şekeri çıkaramıorum hayatımdan :))))) ama yürüyeşe başladımmm

kızlar bugün yediklerim
3 sosis, bi parça ekmek, 7 tane bisküvi, bi paket baharatlı cips :kedi: (canım çok istemişti naneli yoğurtla beraber yedim tok tutuyo :asigim: ) 2 koca bardak su, 2 tanede ufak armut bisküvilerle beraber yedim a.s

bu kadar akşamda bişey yemeyi düşünmüyorum acıkırsam yine bisküvi ve armut yiyebilirim yatmadan öncede sirkeli suyum inşallah zayıflıcam ya mafoldumben

zayıflamak istiyosan canım az ama sık ye bide cips falan yeme o zaman olmaz

sabah 9 da 2 bardak su 3 kaşık yoğurt
saat 1 de 5 adet patates kızartması 5 adet derken bütün sanmayın :) kızartılmış olarak 5 adet :) niyeyse canım istemedi yarım diet ekmek peynir 1 bardak çay (1 adet esmer şeker attım sadece)
sonra cartedor dondurma 3 yemek kaşığı
2 saat sonra 2 bardak su 3 yemek kaşığı yoğurt
1 ya da 1,5 saat sonra 2 yemek kaşığı pilav bide tavukta koydum üstüne
1-2 saat sonra 1 adet haşhaşlı gözleme ama büyük boydu ve peynir
1 saat geçince 1 bardak nescafe
bak ben dün böyle yedim yani sık sık yedim :) kilo verdim :) yoksa hep 59 dum bugün sonunda 58,5 oldum :)
bende hep 2 öğün besleniyordum ama artık öğünü artırdım :) 59 dan sonunda kurtuldum :) hem senin bisküvi cips öyle olmaz ki sağlıklı beslen hani peynir yoğurt süt yumurta

165 boy şu sıralar 52 kıloyum ve sabah uyandıgımda 51.5 guda goruyorum ama amacım kılomu 51 de sabıtlemek 50.5 gu gormek .. yaklasık 2 ay evvel 60 kıloydum .hatta 62 lerı goruyordum ..

kıslar sizde sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz
yemek yiyince kesinlikle tartılmıyrum moralim bozuluyor
bide bne gün içinde çok su içiyorum

kizlar aranizda yag eriten hap veya zayiflama hapi kullanan var mi??
Sevgili mors ,o tarz destekleyıcı zayıflatıcı haplar enınde sonunda hormon dengesını bozuyor .. şu an belkı bır kaç kılo verıp mutlu olmayı sağlar ama ılerde erken menepoz ve farklı farklı sorunlarada neden olabılır .. ben bu tarz seylere çok karsıyım .. karısmak gıbı olmasın ama bence hıc kullanmayı düşünme.

kıslar sizde sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz
yemek yiyince kesinlikle tartılmıyrum moralim bozuluyor
bide bne gün içinde çok su içiyorum

ben yataktan kalktıktan sonra bı tartılıyorum sonra malum banyoya gıdıyorum , ordan geldıkten sonrada tartılıyorum kesın 3oo gram farkedıyor . sonra gece yatmadan evvel tartılıyorum .. fazla tartılıyorum :))

aynen kalkıyorum wc ye gidiyrm sonra tartılıyorum kaydirigubbakcemile3

165 boy şu sıralar 52 kıloyum ve sabah uyandıgımda 51.5 guda goruyorum ama amacım kılomu 51 de sabıtlemek 50.5 gu gormek .. yaklasık 2 ay evvel 60 kıloydum .hatta 62 lerı goruyordum ..

ya canm 2 ayda nasıl 10 kilo verdin biraz ayrıntılı anlatırmısın mafoldumben çok ihtiyacım var kilo vermeye hem ruhen hemde görünüşüm adına senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…