50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin şeremim,

maşallah diyim, daha çok yeni doğum yapmışsın tebrik ederim, hemde kilon gayet iyi canım, bikaç kilonu hemen verirsin hiç merak etme

inşallah canım ya,kıyafet alamıyorum kilo vericem diye...bebek emzirmesem daha rahat olacak ama:-( ben günde 2 öğün yiyorum doğumdan beri,biri öğle 12 gibi( gece uyutmuyor bebek ,gündüz uyuyorum uyandığımda haliyle geç oluyor) birde akşama doğru 6 da...arada meyve bol bol tüketiyorum,2 bardak süt ve en önemlisi bol bol bol su.....süt olsun diye....ekmekten kaçıyorum,tatlıdanda...

son 20 günde 3 kilo verdim sadece...15 gün sonra annemlere gideceğim,o zamana kadar 2 kilo daha verebilirsem çok iyi olacak....spor imkanım yok benim onun için sıkıntılıyım biraz....özellikle kalçalarda kilo versem bile selülit var,bugün internetten masaj aleti sipariş ettim belki o bölgeleri hareketlendirip yağları yakabilirim diye ama

merhaba kızlar evet bu hafta ben yokum diye liste filan olmamış hem hatırlayanda bozo başka kimse olmamaış.zaten listeyi filan kimsenin taktığı yok.ben liste olayından istifa ediyorum haberiniz olsun ...

moonserosecum ben de bir müddettir giremiyorum buralara.. çok yoğunum...
benim bugün kilom 50.9.. beni de listeye yazın pls.. listeyi bozo mu yapıyor artık.. ?

boy: 1.61 kilo: 53 göbek çıkmaya başladı ufaktan ve oldum olası var olan basenlerim.. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hedef 50, incelmiş basenler, düz bi karın kaydirigubbakcemile2 gazam mübarek olsun ben de katıldım :lepi:

merhaba kızlar evet bu hafta ben yokum diye liste filan olmamış hem hatırlayanda bozo başka kimse olmamaış.zaten listeyi filan kimsenin taktığı yok.ben liste olayından istifa ediyorum haberiniz olsun ...

bak bak baaaak :) görevini yapmayan birileri mi var yoksa. temelli gittim sanmayın arkadaşlar :) takip ediyorum burdan sizi :)

ve hala 57 kiloyum :) gram oynamıyor :)

canım ya benimde boyum 162 :) şu an ki kilom 57 ve 53 olmaya çalışıyorum :)) daha da inmeyi düşünmüyorum çünkü çok zayıf dururum sen zayıf durmuyormusun ? ben bide kemikliyim biraz acaba bana mı öyle geliyor..

mrba kızlar bugün çok halsizim ama ilerleyen saatlerde kendime gelirsem 30 dk stepperıma binmeyi düşünüyorum sizler neler yapıyorsunuz egzersiz olarak kaydirigubbakcemile2

bende dün regli oldum şişiliğim iniyor yavaş yavaş bugün yürüyüşe başladım sabahları 30 dak akşamları 1 saate yakın yürüycemm

yahu bu kilolar cok zorluyor... az ve öz oldugu icin..
4.haftada anca 3 kilo verdim... bakalim pazar günü yine tartilicam

ben 58.5 kiloyummm 54 ü bile gören ben 2 haftada nasıl kilo aldım anlayamadım senağlama senağlama senağlama reglm bitsin bende çok sıkı başlıcam daha dün oldum

bende bu gruba dahil oldum artık :) ama ben en son 60-69 var sanıyodum :) ilk defa farkettım burayı 59 la giriş yaptık bu gruba :) bakalım ne olcak :)

ne yapacaksın şok diyeti sağlıklı olarak zayıflamak varken benim 2 ayı geçti 5 kiloyu anca verdim :) ama yinede devam :) kışa 53 olsamda olur bende kazaklarımı ona gore alırım yeterki giden kilolar geri gelmesin :) bende hep şok diyetler yapıyodum hatta pek yemiyodum sabah koşup akşam yürüyodum 2 ayda 10 kilo vermiştim ama sonra hemen alıyordum :) 2 ayda eski kiloma dönüyordum ama şimdi sağlıklı şekilde diyet uyguluyorum geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…