Geldim kendime lachesiscim, bugün yarın spor yaparım, sonrasını bilemem :))) Öptüüm.
kızlar siz regl ken nasıl spor yapıyosunuz?bilmiyorumkismile
ben bacağımı bile kaldıramıyorum çok ağrılıo geçio..
dün spor yapamıyorum diye biraz yürüyüşe çıkayım dedim onda bile karnıma sancılar
girdi geri döndüm..
aklinialirimsmile tamam canım kolay gelsin. kaydirigubbakcemile2
tavsiyen için teşekür ederim suleulkucuğumm..
ya hosaf yaparımda yazın ne hoşafı olur ki ?
gerçi vişneden kaynatarak vişne suyu yapabilirim değilmii?
yapayım ben en iyisi..vereliniortak
lachesis senin boyun kaçtı? yazdıysan kusura bakma hatırlayamadımbilmiyorumkismile
kızlar siz regl ken nasıl spor yapıyosunuz?bilmiyorumkismile
ben bacağımı bile kaldıramıyorum çok ağrılıo geçio..
dün spor yapamıyorum diye biraz yürüyüşe çıkayım dedim onda bile karnıma sancılar
girdi geri döndüm..
167 canım senin?
beni tüm sporlarımı yapıyorum.....eğer üşüttüysem ilk gün sancım oluyor....onun dışında çok şükür bir sorunum olmuyor......sıradan gün gibi geçip gidiyor
sağolasın ..evet kanıma baktıracağım zaten hedefime ulaşayım da ...eskiden kansızlığım vardı zaten umarım şimdi çıkmaz ..ama ben kansızken sürekli yorgun uyuma isteğiyle dolu çabuk yorulan biriydim ..şimdi çok şükür o şikayetlerimin hiçbiri yok ...inş.. bi sıkıntı çıkmaz da ..zaten 0rh- im...bişey olsa ne olacak halim bilmiyorum :)))Rica ederim, aynen dediğin gibi, bilmem ne diyeti deyince ters geliyo... Bana da ters geliyo ne yalan söyleyem, ama şunu da itiraf etmem lazım, benim beslenme şeklime göre daha sağlıklı, çünkü meyvelerle aram hala yok(kendime kızıyom :))
Az kalmış hedefine zaten, şimdiden gözün aydın opuyorumnanaktan Ama yine de kansızlığa dikkat et, diyet yaparken ay yaygın problem bu.
üzerime alınmadım merak etme ..sadece günahımı alanlar için konuştum ..üzerine alan sensin...niye üstüne alındın anlamadımboshayallersmile
spordan önce sirkeli su içiodum canım o da işe yarar mı acep
bizim 56 kilodan 48 kiloya dusen arkadasimiz var, sensewitch.
ona gayet inaniyoruz, ve onu gayeettt seviyoruz.
truf tebrikler,
lachesis bildirimimi yarin sabah yapicam tatlimmm
merak edin birazpp
katrece nerelerde yahuuuuuu?????
anchusaaa (anne babası gelmişti ama kilo bildirimi de yapmadı)
kahve kokusu
yok yazdım hepsini
daha da yazacaklarım vardır belki
peppermint sağol canım
hedef kilonun altınamı düştün yoksa
inşallah öyledir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?