50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de ilk 2 gün zor oluyor, sonra yapıyorum da, genelde yürüyüş falan.

Aklımdayken ben de yürüyüm azcık öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

tavsiyen için teşekür ederim suleulkucuğumm..
ya hosaf yaparımda yazın ne hoşafı olur ki ?
gerçi vişneden kaynatarak vişne suyu yapabilirim değilmii?
yapayım ben en iyisi..vereliniortak

bu mevsimde sadece elma var ama kayısı şeftali vişne mor erik hemen hemen tüm meyvelerden yapabilirsin.....

beni tüm sporlarımı yapıyorum.....eğer üşüttüysem ilk gün sancım oluyor....onun dışında çok şükür bir sorunum olmuyor......sıradan gün gibi geçip gidiyor

sağolasın ..evet kanıma baktıracağım zaten hedefime ulaşayım da ...eskiden kansızlığım vardı zaten umarım şimdi çıkmaz ..ama ben kansızken sürekli yorgun uyuma isteğiyle dolu çabuk yorulan biriydim ..şimdi çok şükür o şikayetlerimin hiçbiri yok ...inş.. bi sıkıntı çıkmaz da ..zaten 0rh- im...bişey olsa ne olacak halim bilmiyorum :)))
benim de hayatımda en önemli yeri meyve ve tatlı kaplar ...etçil biri hiç olamadım ..evlendikten sonra eşim sayesinde bayağı alıştım ama hiç et yemeyeceksin deseler yemem valla ...tatlıya olan düşkünlüğüm benim dikkat etmem gereken ..nerde tatlı çikolata oradan gözümü alamıyorum ..özellikle de markete alışverişe gidince kaydirigubbakcemile3
bi yandan ballı tatlılar bir yandan sütlü tatlılar bir yandan bisküvi krakerler dondurmalar .v.s. nevrim dönüyor...inan bi oturuşta hepsini yiyebilecek kadar tatlıya düşkünlüğüm var ...

niye üstüne alındın anlamadımboshayallersmile
üzerime alınmadım merak etme ..sadece günahımı alanlar için konuştum ..üzerine alan sensin...
spordan önce sirkeli su içiodum canım o da işe yarar mı acep

bildiğim kadarı ile spordan 1 saat önce su içmeyi kesmeli ...çünkü su içince şişkinlik oluyor ve o şişkinlikle rahat spor yapılamıyor ...
yemeklerden de yarım saat önce su içeceksin , yemekte ve yemekten hemen sonra su içmeyeceksin diye biliyorum ...

selam tatlı kuşlar (bi gün hepimiz kuş kadar kalıcaz :))
evet gülüyorum
çünkü tartı 53,6 gösterdi
geçen haftayı yaşanmamış kabul etsek olmazmı

iyi bari tickerimi değiştirmemişim.

peppermint sağol canım
hedef kilonun altınamı düştün yoksa
inşallah öyledir diye umuyorum

katrece nerelerde yahuuuuuu?????
anchusaaa (anne babası gelmişti ama kilo bildirimi de yapmadı)
kahve kokusu
yok yazdım hepsini
daha da yazacaklarım vardır belki

katrece nerelerde yahuuuuuu?????
anchusaaa (anne babası gelmişti ama kilo bildirimi de yapmadı)
kahve kokusu
yok yazdım hepsini
daha da yazacaklarım vardır belki

he ya ben de sorcaktım bugun katrece'yi, inşallah hayırlı bir iş için kaybolmuştur ortalardanzemuszemus

peppermint sağol canım
hedef kilonun altınamı düştün yoksa
inşallah öyledir diye umuyorum

ah be trufum nerdeee,

en son dun sabah 54,5 cikiyordum, dun regl oldum.

bugun de tartilmadim, bugunu pers. saniyordum sabah evden cikarken.

bakalim yarin sabah kac cikicam. uyanir uyanmaz tartilip yazarimartik ...

yeni kocumuz kim?

yediklerimi yazayim da degerlendirsin.. ;-)

sabah
yarim dilim beyaz peynir
1 dilim kasar peynir
1 tatli kasigi bal
1 domates
1 dilim kepek ekmegi, yesil cay

ara
yarim dilim beyaz peynir

ogle
1 bardak elma suyu, 2 kucuk dilim pizza (sirkette yapiiyorlar, hafif bi pizza)

ara
200 ml sut
2 ad. kepekli incirli kurabiye

aksam
kac gundur h.sonu yaptigim yemekleri bitiremedik, artik bugunde onlari yemeyiz sanirim; kahvalti yapabilirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…