ama pepper maşallah nazar değmesin de topic olarak çok iyiyiz
zayıflayamayan kişi sayısı çok az
belki burda isimlerini zikretsem hırs yapıp zayıflarlar ama
morallerini de bozmak istemem açıkçası canım arkadaşlarımın
he ya bide kuzu da olabilir
ama pepper maşallah nazar değmesin de topic olarak çok iyiyiz
zayıflayamayan kişi sayısı çok az
belki burda isimlerini zikretsem hırs yapıp zayıflarlar ama
morallerini de bozmak istemem açıkçası canım arkadaşlarımın
peppercim sen zor kilo veriyorsun ama sonuçta veriyorsun
güle güle
lachesiscim sen zaten çok zayıfsında işte
bakma iş arıyosun kendine fücudun fit zaten
bi ara 61 lere çıkmıştın yine iyi toparladın
yattı balık yan gider yapmadın
hepinize mutlu haftasonlari canlarimmmmmmmm..
optum cokkkkk
Selam kızlar....
TRUFCUM sen geçen hafta kaç kiloydun ki??? Ben seni 53.6 diye biliyordum.
TWEETYCİM ex koçum, teşekkürler.
ÇİÇEĞİ BURNUNDA KOÇUM KUZUCUM canım yaw evet pazar geliyo, ama ben allahın her günü sevgülümün peşinde olacak uzun bi süre ayıptır söylemesi :kedi: Ve ben aylardır, dondurma dahil bi çok şey yemedim. O yüzden azcuk ucundan bişiler yerim, bi de onların evde olacaz, annesinin gözüne çok batmayam
Yürüyüşü yapamam ama mekik ve yanlara eğilmeyi yapcam, zaten bugün nivea ile 100 mekik yapmışımdır. Callanla da 100 er kez yanlara esnedim.
Ay bi de koçum bi konuda yorumuna ihtiyacım var. Ben bayadır normal ekmek yemiyordum. Bugün yarım ince lavaş, yaklaşık bi dilim normal ekmekler salata ve tulum peyniri yedim :kedi: (lavaş yarım dediğime bakma, normalden küçüktü) Sence cozuttum mu???
Bunun dışanda toplamda yediklerimi yazam, ona göre yorum yap: 2 haşlanmış yumurta, 2 erik, 1 dilim otb ekmek, biraz normal miktar beyaz peynir, salatalık domates, 3 kaşık patates piyazı, 10-15 adet fındık, 10-15 kuru üzüm.
Bugünlük böyle oldu :sm_confused: Evde hiç sebze yemeği olmayınca ne yiceğimi şaşırdım valla.
Aysima afiyet olsun. Bundan sonra az yiyerek moral boz :))
dulcim ekmek konusunda cozutmamışsında bir gün içinde iki yumurta fazla bide fındığın fazla ama gün içinde fazla yemediğin için bişey demiyorum..
sporunuda yapmışsın :teselli:
tamam kuzum önümüzdeki hafta sana torpilim var çünkü çok ii biliyorum hiç abur cubur yemedin ama bol hareket ve spor görmek istiyorum en azından akşam eve döndüğünde hareketsiz kalma..
nbr kızlar ?
MELABAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIM
cok uzun yorucu bir yolculuk sonrasinda da calismanin arkasindan tekrar beraberiz:))
bu aksam arkadasim gelecek bugun daha giremem ev sahiplerim de yok ohhh koca ev benim ne yapacaksam heh:)))
gecmisi okumadim ayy yesacim nerde ayy keske olsaydi da iki muhabet ederdik ayy 2 gun bile olsa ozledik yahu diyenler varsa:) zayiflamalari dilegiyle hehe
YENI KOCUMUZ KUZU koclugun hayirli olsun canim TWEETyCIGIM sana da cok tesekkurler
herkesler iyidir insallah bi sorun sikinti neyim yok insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?