50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

heyy maşşallah yeni koçumuza bak aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun kuzucum koçluğun :)))

tweety canım sanada teşekkür ederis hihoyyyt

nbr kızlar ?

teşekkür ederim cnm :asigim:

en çok cozutanlardansın gözüm üzerinde..klava:

bak ben bile senin kilona yetişicem e hadi ama hareketlen biraz...:tomato:

walla kk dan bulmuştum zuzucum accuk bonus ama olsun o da zuzu demi sırnaşık şey hemide pek sportif guclubacismile sempatiksalakcinni

saol canım hoşbldum ay kilom kaç bende anlamadım yaw pazar 55.2 çıkmıştım sonra salı 55.7 sonra perşembe tekrar 55.2 bugünde 55 7 kafamçokkarıştı :bbo: bende aynı geçtim bişi anlamadım walla beyaz leblebi yemiştim gece o şişiriyo sanırım beni yoksam ben dal gibiyim ehehe :roflol:

senin nasıl kilo durumları canım?

Çörek Otu ile Şişmanlamak ve Kilo Almak

Çörek otu ile zayıflamak veya kilo almak mümkündür. Kafanızı karıştırmasın. Çörek otunun iştah açıcı ve vücuda kuvvet verici özelliği vardır. Peki nasıl kullanılınca çörek otu şişmanlatır?

Yemeklerden yarım saat önce tüketeceğiniz bir miktar ballı çörek otu macunu iştahınızı açacaktır. Çörek otu macununu yapılışı şöyledir: Çörek otu macunu tarifi

Çörek Otu ağızda çiğnenerek tüketilir mi?

Lütfen dikkat: Okuyucu yorumlarından anlaşılan, çörek otunu çiğneyip yemek veya balla karıştırmak arasındaki farkı izah etmek gereklidir. Yemeklerden yarım saat önce ağızda çiğnenen çörek otu iştah kapatıcı özelliğe sahiptir. Zayıflamak isteyenler çörek otunu yemeklerden yarım saat önce ağızda çiğneyerek yiyebilirler.

sana güveniyorum dulci herşeyden ye ailesinin gözünde mıymıy olma ama hepsinden az az okeyyerimseniben

teşekkür ederim cnm :asigim:

en çok cozutanlardansın gözüm üzerinde..klava:

bak ben bile senin kilona yetişicem e hadi ama hareketlen biraz...:tomato:

ahh kuzum ahh sen beni bide gençliğimde göreydin delikafadulden walla ben nisan girdi böle oldum önceden gayet iyi gidiyodum yaw :kedi:
erit beni koçum bu hafta güweniyom sana :1hug:

ahh kuzum ahh sen beni bide gençliğimde göreydin delikafadulden walla ben nisan girdi böle oldum önceden gayet iyi gidiyodum yaw :kedi:
erit beni koçum bu hafta güweniyom sana :1hug:

valla olmaz böyle şekerim titre ve kendine gel sempatiksalakcinni

haftaya senin kilondayım sen harekete geçmezsen sollar geçerim seni
sonrada sana psikolojik baskı yaparım hee ona göre ben kaçlardan geldim seni geçtim die :dilcikar:

sen nasılsın yesacımm??

ben de iyiyim klikcim Allahima sukur ugrasiyoruz yorgunuz ama olsun :lepi:

ben çiğnemede yutuyorum gayet de etkili:)

canim valla her yerde yazilmis MUTLAKA CIGNENMELI diye ama sen bilirsin eger etkiliyse sen de oyle devam et ama cigneyebilenler MUTLAKA CIGNESIN:
olumunekankayizsmile
YESACIM CADICIM sen de hoşgeldin, veya hoşgittin aklinialirimsmile Arkadaşınla bir araya gelip lokumları höpletme sakın aklinialirimsmile

hosgeldim hosbuldum canim da yemek neyim yapmadim yaa gelince beraber yapariz dedim yazik kizi acliktan oldurecegim :)) sonra da disari cikariz ama bi seyler icer geliriz tatli yemeyiz evde tatli var da heheh o yuzden :)) sen nasilsin kusum geldi mi askerden erkek arkadasin Şeniz

vaaay cadı hoşgeldin..zemuszemus

oooooooo koc hosbulduk naber yaaa valla benim bugunum iyi sayilir aksamdan emin olmasam da ama yarindan itibaren tek bi yanlisimi gor bas cezayi kocum yarin leslie de yapacagim insallah surekli sor bana yaptin mi hadi kalk yap git falan de emi kaydirigubbakcemile5

cidden olmas yaw yaz geldi bilem kaydirigubbakcemile bundan sonra yediğim mamaların listesini yazarım boshayallersmile bölelikle cozutmam belkim :Saruboceq:
solla yawrım ben fetret ddewrine girim sanırım ne uzuyom ne kısalıyom :roflol: :roflol: :roflol:

canım ben şu ayranlı detoxa baktım.. bu bizim annemin yaptığı yaz çorbamız yaww ayran aşı derler bizim orada . çok güzel oluo ben bunu yapcam çarş-perş hem kahvaltısıda var bunun o çorbayıda çok sevdiğim için hiç ağır gelmicek hem ben kendim aralara meyve sebzede koyucam..zemuszemus

sempatiksalakcinni Kız bu ne yahu, al ver al ver, nasıl yiyon acep kaydirigubbakcemile3 Bence senin kilon 55.2, ama wc deki performansa göre değişiklik gösteriyo :roflol: Leblebi cidden davul gibi yapıyo, ben artık yemiyom.

Benim kilo 53.4, 500 gram vermişim :dance: Ama hala bekliyom seni kaydirigubbakcemile3

sana güveniyorum dulci herşeyden ye ailesinin gözünde mıymıy olma ama hepsinden az az okeyyerimseniben
He valla, benim de kendimce karizmam var sırnaşık şey sempatiksalakcinni Pek sevmem ben de öyle mıy mıy mıy :)))

Yaw kızlar şaka bi yana, havalar çok sıcak, hele bilgisayar başında ayrı bi eziyet oluyo, resmen oturduğumuz yerde eriyoruz.

ben sana bi psikolojik baskı yaparım ne uzar ne kısalırsın ama incecik kalırsın aklinialirimsmile

oooooooo kuzum buyuk isler pesindesin haa araya meyve neyim girerse zor olmaz da orijinalinde meyve de yoktu beni bayaa baymisti ama gecenki meyve sebze detoxu inanilmaz guzel geldi cok hafifledim yaa ondan yapacagim ben de insallah :lepi:

ooooooo iyidir meslektasim senden naber yahuuu:))) ozledim valla 2 gun ayri kaldim ama Şeniz

Yesacım kilonu hiç söylemiyon aklinialirimsmile Canım yaw illa tatlı yiceksen dondurma ye. Dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3

Pazar günü geliyoooo delikafadulden :lepi: Yarın olunca bi daha sorarsan, yarın geliyo dicem opuyorumnanaktan

yemeden ziyade tuwalet problemiyle ilgilide olabülü sanırım bende anlamadım canım ya :sinifsinif: benim bide üst damaklarımı acıttı kırmaya çalışırken bende yemicem walla alsanaalsanasmile

maşallahhh minnak zuzu iyice ufaldın gıııı Şeniz bekle beni kuzudan önce gelcem senin kilona delikafadulden :sm_cool: hıh sırnaşık şey

ben sana bi psikolojik baskı yaparım ne uzar ne kısalırsın ama incecik kalırsın aklinialirimsmile

abowwwww aklinialirimsmile ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
yirim seni koç naniknanik Şeniz

Sporu aksatma ama, en ciddi fark sporla başarılıyor. Mesela lachesis arkadaşımız, selülitlerine sporla çare buldu :lepi:

Allahima cok sükür Selülitlerim yok.. =) Ya burda hava cok kötü ya allahin her günü yagmur yagiyo evde dans ediyorum bi kac hareket yapiyorum sonradan bi aletde biseyler yapiyorum oda yagi eritiyo..

hoş geldin kuzum opuyorumnanaktan bende iyiyim saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…