heyy maşşallah yeni koçumuza bak aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun kuzucum koçluğun :)))
tweety canım sanada teşekkür ederis hihoyyyt
nbr kızlar ?
Amanııııııııııııııııııııııın zuzu o avatar ne öyle yaw, nerden buldun harika :lepi: Tam bize uyuyo valla hihoyyyt
Hoşgeldin zuzum kaydirigubbakcemile3 Kilon kaç aklinialirimsmile
YESACIM CADICIM sen de hoşgeldin, veya hoşgittin aklinialirimsmile Arkadaşınla bir araya gelip lokumları höpletme sakın aklinialirimsmile
Şey canım evde yemek yoktu, ve otb ekmeğim de yoktu.. tahin bittiği için pekmez de yemeyince demir alırım diye yumurta yiyem dedim, hem karnım da doyar diye şey ettim, 1 tane her seferinde az geliyo, ben de 2 tane haşladım :))) 2 tane de çok geliyo, idealim aslında 1 buçuk :kedi: Bugünlük fındık canım çok çekti kuzucum nedense.. Ay çok sevindim cozutmadığıma opuyorumnanaktan (bu sondu, bi daha 2 tane haşlamam, ama yağda pişirince hep 2 adetten yaparım ayıptır söylemesi :))
Tamam koçum, bu hafta çok önemli zaten, nasıl alışırsam öyle gider, o yüzden spor yapacam bol bol, ve yediğim tüm abur cuburları bir bir yazacam. Güveniyorum sizlere, hep beraber hedefimize ulaşacaz :dance:
teşekkür ederim cnm :asigim:
en çok cozutanlardansın gözüm üzerinde..klava:
bak ben bile senin kilona yetişicem e hadi ama hareketlen biraz...:tomato:
ahh kuzum ahh sen beni bide gençliğimde göreydindelikafadulden walla ben nisan girdi böle oldum önceden gayet iyi gidiyodum yaw :kedi:
erit beni koçum bu hafta güweniyom sana :1hug:
sen nasılsın yesacımm??
ben çiğnemede yutuyorum gayet de etkili:)
YESACIM CADICIM sen de hoşgeldin, veya hoşgittin aklinialirimsmile Arkadaşınla bir araya gelip lokumları höpletme sakın aklinialirimsmile
vaaay cadı hoşgeldin..zemuszemus
valla olmaz böyle şekerim titre ve kendine gel sempatiksalakcinni
haftaya senin kilondayım sen harekete geçmezsen sollar geçerim seni
sonrada sana psikolojik baskı yaparım hee ona göre ben kaçlardan geldim seni geçtim die :dilcikar:
oooooooo koc hosbulduk naber yaaa valla benim bugunum iyi sayilir aksamdan emin olmasam da ama yarindan itibaren tek bi yanlisimi gor bas cezayi kocum yarin leslie de yapacagim insallah surekli sor bana yaptin mi hadi kalk yap git falan de emi kaydirigubbakcemile5
sempatiksalakcinni Kız bu ne yahu, al ver al ver, nasıl yiyon acep kaydirigubbakcemile3 Bence senin kilon 55.2, ama wc deki performansa göre değişiklik gösteriyo :roflol: Leblebi cidden davul gibi yapıyo, ben artık yemiyom.walla kk dan bulmuştum zuzucum accuk bonus ama olsun o da zuzu demi sırnaşık şey hemide pek sportif guclubacismile sempatiksalakcinni
saol canım hoşbldum ay kilom kaç bende anlamadım yaw pazar 55.2 çıkmıştım sonra salı 55.7 sonra perşembe tekrar 55.2 bugünde 55 7 kafamçokkarıştı :bbo: bende aynı geçtim bişi anlamadım walla beyaz leblebi yemiştim gece o şişiriyo sanırım beni yoksam ben dal gibiyim ehehe :roflol:
senin nasıl kilo durumları canım?
He valla, benim de kendimce karizmam var sırnaşık şey sempatiksalakcinni Pek sevmem ben de öyle mıy mıy mıy :)))sana güveniyorum dulci herşeyden ye ailesinin gözünde mıymıy olma ama hepsinden az az okeyyerimseniben
cidden olmas yaw yaz geldi bilem kaydirigubbakcemile bundan sonra yediğim mamaların listesini yazarım boshayallersmile bölelikle cozutmam belkim :Saruboceq:
solla yawrım ben fetret ddewrine girim sanırım ne uzuyom ne kısalıyom :roflol: :roflol: :roflol:
canım ben şu ayranlı detoxa baktım.. bu bizim annemin yaptığı yaz çorbamız yaww ayran aşı derler bizim orada . çok güzel oluo ben bunu yapcam çarş-perş hem kahvaltısıda var bunun o çorbayıda çok sevdiğim için hiç ağır gelmicek hem ben kendim aralara meyve sebzede koyucam..zemuszemus
yesa nbr kıs?
hosgeldim hosbuldum canim da yemek neyim yapmadim yaa gelince beraber yapariz dedim yazik kizi acliktan oldurecegim :)) sonra da disari cikariz ama bi seyler icer geliriz tatli yemeyiz evde tatli var da heheh o yuzden :)) sen nasilsin kusum geldi mi askerden erkek arkadasin Şeniz
Yok ya daha yemicem.. =) Yaz geliyoooo güzel bikiniler giycem cok seviniyorum yaaa 4kg daha vereyim tmmdir...
sempatiksalakcinni Kız bu ne yahu, al ver al ver, nasıl yiyon acep kaydirigubbakcemile3 Bence senin kilon 55.2, ama wc deki performansa göre değişiklik gösteriyo :roflol: Leblebi cidden davul gibi yapıyo, ben artık yemiyom.
Benim kilo 53.4, 500 gram vermişim :dance: Ama hala bekliyom seni kaydirigubbakcemile3
He valla, benim de kendimce karizmam var sırnaşık şey sempatiksalakcinni Pek sevmem ben de öyle mıy mıy mıy :)))
Yaw kızlar şaka bi yana, havalar çok sıcak, hele bilgisayar başında ayrı bi eziyet oluyo, resmen oturduğumuz yerde eriyoruz.
ben sana bi psikolojik baskı yaparım ne uzar ne kısalırsın ama incecik kalırsın aklinialirimsmile
Sporu aksatma ama, en ciddi fark sporla başarılıyor. Mesela lachesis arkadaşımız, selülitlerine sporla çare buldu :lepi:
oooooooo kuzum buyuk isler pesindesin haa araya meyve neyim girerse zor olmaz da orijinalinde meyve de yoktu beni bayaa baymisti ama gecenki meyve sebze detoxu inanilmaz guzel geldi cok hafifledim yaa ondan yapacagim ben de insallah :lepi:
ooooooo iyidir meslektasim senden naber yahuuu:))) ozledim valla 2 gun ayri kaldim ama Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?