50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Oy oy sen benim obur zuzum musun, benim bildiğim zuzu, engellere aldırmadan herbişiyi yer kaydirigubbakcemile3 En iyisini yaparsın zuzum. Akşam geç saatte hiçbişi yememeye alış bence.

opuyorumnanaktan Çok teşekkürler canım yaw, az evvel aynaya bakındım da, gözlerim daha da ön plana çıkmış :lepi: (normalde benim tombiş yanaklarım vardı ya, biraz daha ufalmış :)) İkiniz tez zamanda gelin güzel arkadaşlarım benim, herkes haziran gelmeden atak yapsın istiyom kaydirigubbakcemile5

Allahima cok sükür Selülitlerim yok.. =) Ya burda hava cok kötü ya allahin her günü yagmur yagiyo evde dans ediyorum bi kac hareket yapiyorum sonradan bi aletde biseyler yapiyorum oda yagi eritiyo..
Oh oh, ama bu hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez aklinialirimsmile Dansı ihmal etme en azından kaydirigubbakcemile5

çok sıcak ulennnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:

Evet yaw, soğutucuya rağmen daha bu zamanda bilgisayar yanıyo ohaoldumsmile Bu sevgülümün bilgisayarı ama, benimki daha iyi sanırım bu konuda ama onun da ekranında sorun var. Pazar gününden önce hallederim umarım eyvahedigeldismile

Kızlar ortam sıcaklığıyla vücut metabolizması arasındaki ilişki hakkında bilimsel bilgiye sahip olanınız var mı???:icecream:

@dulci bende bu konuya değinmeden edemiycem..
gözlerimi hep küçük sanardım
kilo verince benimde ön plana çıktı meğer yanaklardan görünmüomuş zavallılarkaydirigubbakcemile3

Oh oh, ama bu hiçbir zaman olmayacağı anlamına gelmez aklinialirimsmile Dansı ihmal etme en azından kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

:S Korkutma beni yaw.. Yok durmam nerde müzik duysam ayaklarim durmiyo.. =)

anneeeeeee
bu koç pek bi dişli çıktı yau?
kimden gördüyse sanki :jeyyar:
100 mekik
100 yanlara eğilme
bu gece inşallah yaparım

hoşgeldin cadı
çokmu yoruldun
yauu senin kilo hep mullakta
bi basın açıklaması yap bakalım

çok sıcak ulennnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:

burda şu anda bardaktan boşanırcasına yağmur
ve gökgürültüsü şimşek neyin var

Kızlar ortam sıcaklığıyla vücut metabolizması arasındaki ilişki hakkında bilimsel bilgiye sahip olanınız var mı???:icecream:

canım ben bi makalede okumuştum..

yazın sıcak kışın soğuk ortamda kalırsan vucut daha çok enerji harcıomuş..

yazın kendini soğutmak kışında ısıtmak için..

sizi gidi koca gözlü ergenuslar siziii

dulcineacım öyle bir bilimsel çalışmadan haberim yok
ama kanımca ortam sıcakken çok daha fazla terlerken
soğukken hiç terlemiyoz hareket yaparken
ısınan hava da yükseldiğine göre
ımmm nasıl olacak

kızlar kociş yok iş yemeğine gitti
kızım ve ben yani daha çok ben korkuyorum gök gürültüsünden

doğru sölüyon juju eski lingu olmalıyım ben yaw sempatiksalakcinni en azından aşkam bişi yemiim :umursamaz:

benim gözlerimde yumuk yumuktur hele gülünce öğrenciler bile hocam bizi görebiliyonuz mu şimdi derler hi hi hi :roflol: :roflol: güldürmeye çalışırlar hatta çizgi film karakterlerine benzetirler tek çizgi oluyo gülünce diye delikafadulden tabi artık demiyolar acep benimde kilodan mı oluyodu yaw sempatiksalakcinni

halledersin zuzum benim :lepi:
ayy walla bayılcam şimdii :bbo:

:ay ne güzel bayılırım yağmurla hawaya :))) hele böle sıcak bi günde coss etkisi yaratırdı her hal :icecream :icecream:

@dulci bende bu konuya değinmeden edemiycem..
gözlerimi hep küçük sanardım
kilo verince benimde ön plana çıktı meğer yanaklardan görünmüomuş zavallılarkaydirigubbakcemile3
:roflol: kaydirigubbakcemile3 Ay çok güzel anlatmışsın canım yaw :))))) Oh oh, çok yönlü fayda sağlıyoz resmen bayanssulusmile

:S Korkutma beni yaw.. Yok durmam nerde müzik duysam ayaklarim durmiyo.. =)
Yaşını bilmiyom da canım, eğer yaşın küçükse ilerisi için dikkatli, tabi selülitlerin gen faktörü de var, şanlı olabilirsin yani :))) Ama yine de hep aklında olsun, selülitin en büyük sebebi hareketsizlik..

canım ben bi makalede okumuştum..

yazın sıcak kışın soğuk ortamda kalırsan vucut daha çok enerji harcıomuş..

yazın kendini soğutmak kışında ısıtmak için..
Aklıma yattı bu, teşekkürler canım aydınlattığın için.

-tatlicadiarzu- Ne diyon kız kaydirigubbakcemile3 Sanki senin küçük aklinialirimsmile ergenus ne ola ki yahuuu :ecrin_bebek:

Yaşını bilmiyom da canım, eğer yaşın küçükse ilerisi için dikkatli, tabi selülitlerin gen faktörü de var, şanlı olabilirsin yani :))) Ama yine de hep aklında olsun, selülitin en büyük sebebi hareketsizlik..

Daha 18 yasindayim.. =) Ve baya hareketliyim aslinda..

kızlar kociş yok iş yemeğine gitti
kızım ve ben yani daha çok ben korkuyorum gök gürültüsünden
Canım müzik tv falan açın, koskoca kızın var yanında, hiçbişicikler olmaz kaydirigubbakcemile3

Evet jujum (sen nersen onu taklit ediyom, bu daha güzelmiş, hem klavyede de yakın harfler sempatiksalakcinni) bundan cozutmak faln yok, sıkı yönetim başlasın kötükedihüso Bu yazı daş gibi geçirmeliyiz, yağlar yüzünden bi yaza daha gölge düşürmeyelim. Bundan sonra hergün yediklerin ve sporunu yaz en azından buraya.

:roflol: :roflol: Kız sen japon musun yoksa Şeniz Bence de dediğin gibidir jujum, kilo ve göz boyutu arasında ters orantı var :lepi:

Elini yüzünü yıka, bol bol su iç canım. Ben öyle yapıyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…