Canım müzik tv falan açın, koskoca kızın var yanında, hiçbişicikler olmaz kaydirigubbakcemile3
Evet jujum (sen nersen onu taklit ediyom, bu daha güzelmiş, hem klavyede de yakın harfler sempatiksalakcinni) bundan cozutmak faln yok, sıkı yönetim başlasın kötükedihüso Bu yazı daş gibi geçirmeliyiz, yağlar yüzünden bi yaza daha gölge düşürmeyelim. Bundan sonra hergün yediklerin ve sporunu yaz en azından buraya.
:roflol: :roflol: Kız sen japon musun yoksa Şeniz Bence de dediğin gibidir jujum, kilo ve göz boyutu arasında ters orantı var :lepi:
Elini yüzünü yıka, bol bol su iç canım. Ben öyle yapıyom.
Çok severim izlemesini :dance: Horona valla ne kilo ne selülit dayanır :lepi:
ayy canım yawıklamlan biz guzu zuzu juju cucu hatta çuçuuu(ne demekse o artık delikafadulden ) öle canımız sıkıldıkça bişiler buluyos sempatiksalakcinni
he yaw cozutmak yokklava: yazem canım öle daha düzenli oluyo hem :lepi:
walla caponda olabilirim canım gülünce öle oluyo sanırım zaten gözlerim babama benzer göz kapağımın olduu yer hafif şiştir gülüncede capon gibim oluyom sanırım :jeyyar: bide o kadar çok gülerim kii bazen aynada kendimi görsem gülmekten vazgeçerim diyom kaptırıyom kendimi yaw :roflol:
hoşgeldin cadı
çokmu yoruldun
yauu senin kilo hep mullakta
bi basın açıklaması yap bakalımr
hoş geldin kuzum opuyorumnanaktan bende iyiyim saol canım
@yesa ben sana bi link atmıştım saçla ilgili gördünmü onu?
Yesacım kilonu hiç söylemiyon aklinialirimsmile Canım yaw illa tatlı yiceksen dondurma ye. Dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3
Pazar günü geliyoooo delikafadulden :lepi: Yarın olunca bi daha sorarsan, yarın geliyo dicem opuyorumnanaktan
Evet hemide Ofli... =)
Karadeniz çok güzel yaw, yemyeşil.. opuyorumnanaktan İlk fırsatta gezcem oraları
Yarın niye tartılmıyon aklinialirimsmile Cimcimem oranın soğukluğunun kıymetini bil ve bol bol spor yap, burda spor yapmak daha zor artık.amaninnnn hic bi sey kalmamis yarin yine sorayim ben bari opuyorumnanaktan canim valla bilemiyorum kilomu pazar ac karnina ciplak tartilayim bari kafamçokkarıştı
yaniyoruzzzzzz cok sicak diyenlere ayy burasi buz gibi yaaaa gelecek hafta sicak olacakmis kac derece dedim 18 dediler yaa carpasim geldi alsanaalsanasmile hele aksamlari geceleri don oluyromus yaaaa bilmiyorumkismile
Buyur gel Misir ekmegini ye sonra Kuymak Hamsi tava Lahana sarmasi Lahana corbasi vs. haha ohhh süper yaaa özledim oralari yaaa...
Yawıklın napıyo jujum, yoksam bugün nöbette mi aklinialirimsmile Ha şöyle şakkıdı :))
Ay kız kafamda biraz daha canlandırdım, sen o zaman hep gülüyo gibi gözüküyosundur kaydirigubbakcemile3 (ay bi de beyaz tenlisin, kız sen ufak da gözükürsün, minnak zuzu kaydirigubbakcemile3 )
:roflol: Yaw öyle dimeeee, gülmek saaaaa yakışıyoooo, gülmek saaaa yakışıyoooooooo :teytey:
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Şu an nerdesin?
Karadeniz çok güzel yaw, yemyeşil.. opuyorumnanaktan İlk fırsatta gezcem oraları
iyi canım nöbeti dündü bugün dinlendi yemeğe çıktı arkadaşlarıyla cokacimcoook benim zuzuda dondurma yiyo yaw hergün baya bi ucuzmuş sempatiksalakcinni senin sewgülü nasıl çok az kaldı kıss delikafadulden
heee canım çok minnağım -tatlicadiarzu- naniknanik :roflol: sewgülümlen beni iyice hawalara sokcanıs ulenn ben az oburum ya ne görsem canım çeker jujusun ya ondan oluyo o diyo he he :roflol: :roflol: uzun boylu diiliz diye üzülmeyelim kızlar bana geçen yıl spor salonunda bi teyze ne demişti biliyonuz mu öğrenci sanıyomuş beni hep bi gün işte muabbet ettik dediki bodur tawık her daim piliçtir :roflol: :roflol: walla yerdimi aldı gökleremi çıkardı anlamadım hee sempatiksalakcinni
linguistcim sen çok çıtır gösteriyosun canım demekki
ben de bugün arkadaşa hediye alıyım diye bi dükkana girdim
adam 70 lik duvar saatini 35 e verdi direk
çiçekli vazolu bişi beğendim o da sana 25 olsun kar almıyım öğrencisin herhalde dedi
açık öğretim okuyorumya amcayı bozmayım dedim he öğrenciyim
kaçıncı sınıftasın dedi 1 dedim
sana o zaman benden tavsiye dedi bu sene kpss ye gir çalış kazan
hem çalış hem oku dedi
ben de tamam dedim
amca bilmiyoki ben 7 yıllık memure, 4 yıllık evli bir bayan, 2 yıllık anneyim
çok onore oldum yaw
linguistcim sen çok çıtır gösteriyosun canım demekki
çiçekli vazolu bişi beğendim o da sana 25 olsun kar almıyım öğrencisin herhalde dedi
hem çalış hem oku dedi
ben de tamam dedim
çok onore oldum yaw
Suan Almanya Berlinde Allah izin verirse bu yaz kesin dönüs yapcam Ailemle Antalyaya...
Kız niye memleket yerine antalyaya gidiyonuz kaydirigubbakcemile3 Süresiz tatil planı mı yoksa aklinialirimsmile
Hemen bilgilendirem, magnum 1.5 hemi de her çeşidi :icecream: Double lar dahil cokacimcoook Normalde 2 katı falan, hiç yemediğimden bu yıl bilemicem bayanssulusmile Evet canım, darısı sizin başınıza opuyorumnanaktan
Sevgülün sana kıyamıyo, o sadece oburluk katagorisine giriyo kaydirigubbakcemile3 Ay cidden ne görsen canın çekiyo mu :roflol: Şeniz İnanırım valla :))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Teyze nettin sen öyle yaw, bombalamış resmen :roflol: Bi de sen uzunsun benden... Valla zuzum, yawıklınla boyun dengeliyse bizden iyisi yok bayanssulusmile
Ay duyan da 35 yaşında falan sanar, alt tarafı 26 yaşındasın, gerçekte çıtırsın yahuuuu opuyorumnanaktanlinguistcim sen çok çıtır gösteriyosun canım demekki
hem çalış hem oku dedi
ben de tamam dedim
çok onore oldum yaw
Olabülü jujum, tarz da baya etkiliyo. Makyaj falan da yapmayınca iyicenek minnak oluyoz. Beni çocukluğumdan beri tanıyanlar bile inanamıyodu üniyi bitircek yaşa geldiğime, utanmasa ilkokul öğrencisi dicek sempatiksalakcinniay super yaw Şeniz buraya ilk geldiğimde ew esyası falan bakarken esnafla aramızda geçen dialoglara çok benziyo delikafadulden bende bozmamıştım hep öğrenciyim dediydimyaw kıslar minyon duruyoz bide kıwırcık saç sanırım öle daha mı küçük gösteriyo ne bilmiyorumkismile
Hayırlı olsun canım şimdiden.=) haha yok ya... Ya Berlin gibi bi yer olsun istedik hem alisma acisindan daha iyi benim icin sorun olmazda kücük Kardesim var o alismasi lazim...
Bence de :))) :roflol: :roflol: :roflol: Canım benim hayat senle pek bi dadlıdır kaydirigubbakcemile3zuzum bana obur demiyoda sen zuzusun deyip geçiyo sanırım sempatiksalakcinni he çeker hatta onu tehdüt ediyom hep alır zaten de almassan bende küçük çocuklar gibi yaparım sen elimden çekersin benim kafa arkada kalır (tabi yiyecekler için geçerli) delikafadulden çocuklar odaklanır ya bazen bi şeye öle ederim diyom kaydirigubbakcemile3 ayyy biz onla çok yiyoduk yaw netten değişik tarifler falan denerdim
walla anlamadım canım teyze netti öle lülülülülülü dengeliyiz canım kötü görünmüyoo hihoyyyt sisin nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?