50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ewet zuzu bende çok makyaj yapmam bide iş dışında hep spor giyerim oda etkili sanrım vereliniortak
o senin datlılığın canım benim saolasın a.s.
arkadaşlarımız tanıştırmıştı canım hihoyyyt bende takardım sanırım yaw :kedi: siz derhane arkadaşıydınız dimi zuzum yaşlarınız aynı mı?

O arkadaşa artıkın en güzelinden hediyeler alırsınız düğün zamanı aklinialirimsmile
Heee öyle canım, arkadaş olamadan sevgülü olduk ama :lepi: Ben hiiiç onu görmemişken karşıma çıktıydı :asigim: Ben ondan 28 gün büyüğüm hemi de sempatiksalakcinni Sizin aynı mı zuzu???????

Kızlarrr ben bugün çok yedim eşşek ben alsanaalsanasmile , ama bu sefer pişmanım ya ben niye böyle yapıyorum iradesiz miyim, 1 tane büyük boy kornet yedim öğlen, akşam yemeğinde taze fasuyle 2 tabak bol soslu makarna yedim. yoğurt yedim.
yemekten sonra bir kornet daha yedim, ya ben niye böyle yaptım ki şimdi offf eyvahedigeldismile

Çok canım sıkıldı çok, o kadar her gece kpssye çalıştım 3 lere kadar, bu sene 1 kişi alıcaklarmış sadece, o da ben olmayacağıma göre, olsam bile nerde çıkacağı belli olmadığına göre, boşuna çalışmışım o kadar, salak sınav yüzünden karadenize de gidemiycem, oturup finallere çalışıyım artık kpssyi bırakıp bari mafoldumben

Hmmm Üzülme canim ya herseyde bir hayir vardir...

Canım afiyet olsun, arada sırada böyle de yemek lazım. Özellikle selülitlerin gittiğine sevindiğimiz günlerde, hiç pişman olma, çünkü unutma sen zayıfsın, benim senle denk olabilmem için 48 kilo olmam gerekiyo, düşün yani yerimseniben

Kpss olayı hakkında ne dersen haklısın ama boşuna çalışmadın, sonuçta 2 yıl boyunca bu sınavdan alacağın puanı kullanabileceksin kaydirigubbakcemile5

he he he doğru diyon walla :roflol: :roflol:

demek sana wurulmuş zuzum ha Şeniz yok canım bizim yaklaşık 4 yaş war aramızda o büyük benden kaydirigubbakcemile3

he he he doğru diyon walla :roflol: :roflol:

demek sana wurulmuş zuzum ha Şeniz yok canım bizim yaklaşık 4 yaş war aramızda o büyük benden kaydirigubbakcemile3
:kedi: Öyledir herhal sırnaşık şey Yaw ilk tanıştığımız zamanı düşündüğümde her seferinde çok heyecanlanıyom :asigim: Dünyalara bedel bişi opuyorumnanaktan

Kız iyicene minnak juju olmuş oluyon desene kaydirigubbakcemile3

canım dondurmaya hiç üzülme afiyet olsun opuyorumnanaktan
kpss konusunda da sıkma canını çok daha ii bi fırsat çıkacaktır karşına hayırlısı olsun datlum Şeniz

oyy zuzum benimm Şeniz benimde içim kıpır kıpır oldu yaw bayanssulusmile allahım hepimizi nazarlardan korusun a.s.
öle mi oluyom kızz fazla yok aslında yaş farkı delikafadulden

ben çıkam nişanlım sırnaşık şey geldi de :kedi: öpüyom sizleri iiyi akşamlar öpüyorum opuyorumnanaktan

Kızlar benim 15 dk lık işim var, elde yıkamalık 2-3 parça çamaşır ısladıydım da, onları yıkayam :icecream:

Amin ZUZUM.. aynen öyle oluyon :)))) Hadi size iyi bıdı bıdılar :)))

LİNGUIST ALLAH KAHRETMESİN SENİİİİİİİİİİİ O AVATAR NEEEEEEEEEEE delikafaduldendelikafadulden

aaaa canım hiç moralini bozma senin için daha iyi olacak bişiy çıkacaktır karşına bizim bölüm de geçen sene 93 ten kapadı şaka gibi tabi çok az aldıklarından kadro açmıyo kenefler neyse bu arada bu senenin kadroları açıklandı mı ki ?? nerden öğrendin 1 kişi alındığını ki?bilmiyorumkismile

Ayyy hepinize çok teşekkür ederim ne güzel kucak açtınız ...herhafta cuma günü kilomuzu yazıyoruz sanırım...Bir arkadaşım burdan, diyet spor yapıyor musun diye sormuş...spor işte haftanın 3 günü sabahları yürüyorum...Diyet olayımda yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum...Kilom 59-60 arası ben ona 60 diyeyim boyum1.62 valla şuan 55 olsam iyi diyorum...sizlerden güzel öğütler bekliyorum napabilrim yada burdan nasıl neyi takip edebilirim :kedi:

kızlar haftaya başvurular bitio ben hala giirip girmemekte karar veremedimbilmiyorumkismile
aslında girmek istiyorumda kitap yüzü açmadım ben, hiç çalışmadım:uhm:

Yürüyüş kilo vermede çok yardımcı... Yanında callanetics i tavsiye ederim. Şekillendirmeye, selülite çok güzel çözüm buluyo.

Burayı özetlemek gerekirse, bi grup arkadaş birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyo, menülerimizi paylaşıyoz, yaptığımız sporları paylaşıyoz ve onlar üzerinden yorum yaparak fikir vermeye çalışıyoruz. Bugün kilo bildirim günüydü, kilonu Lachesis e bindir, her cuma düzenli olarak bildirim yapılıyo, cmt liste ilan ediliyo. Her hafta bi kişi koç oluyo, ceza falan veriyo :))) Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

öncelikle canım yürüyüşü haftanın 5 gününe çıkarıosun, bunun yanında bide egzersiz programı belirle sıkılaşmak için..
abur cuburu çıkart hayatından
sebze meyve ağırlıklı beslen
akşam 7den sonra bişey yeme
ve en önemlisi yeşil çay hayatından önemli bi yer edinsin
birdeeeee artık beyaz ekmek yok çavdar yada tam buğday ekmeği ye

şimdilik bu kadarkaydirigubbakcemile3

kızlar haftaya başvurular bitio ben hala giirip girmemekte karar veremedimbilmiyorumkismile
aslında girmek istiyorumda kitap yüzü açmadım ben, hiç çalışmadım:uhm:

Eğer kararsızlık varsa gir bence, içinde kalmasın, az sürede çok şey başarabilirsin yerimseniben

heh bu topiğin ne kadar yaralı olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu bak bunlar beynimizde öyle yer edinmişki hemen hemen aynı şeyleri yazmışızkaydirigubbakcemile3

Kuzucum, bu önerileri hep ben yazardım, bu sefer değişiklik olsun dedim, sen yazmışsın olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3

Ben 1.69 boyundayım .56 kiloyum . 50 olmalıyım :)) sabah normal kahvaltı yapıyorum 2 dilim ekmek peynir ve reçel ile .
öğlende yiyorum akşam yemiyorum .
tatlı yemiyorum
sürekli yürüyorum ve koşuyorum
62 kiloydum bu şekilde 56ya indim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…