Ay duyan da 35 yaşında falan sanar, alt tarafı 26 yaşındasın, gerçekte çıtırsın yahuuuu opuyorumnanaktan
Olabülü jujum, tarz da baya etkiliyo. Makyaj falan da yapmayınca iyicenek minnak oluyoz. Beni çocukluğumdan beri tanıyanlar bile inanamıyodu üniyi bitircek yaşa geldiğime, utanmasa ilkokul öğrencisi dicek sempatiksalakcinni
Hayırlı olsun canım şimdiden.
Bence de :))) :roflol: :roflol: :roflol: Canım benim hayat senle pek bi dadlıdır kaydirigubbakcemile3
Valla teyzenin dili en kuvvetli silahı sanırsam :))) Oh oh maşallah, her yönden çok güzel bi çiftsiniz zaten opuyorumnanaktan Siz nerden tanışıyodunuz canım? Çok şükür bizim de gayet uyumlu obur zuzum, yoksam kafaya takardım ben :kedi: Olmadı, eşofman altına bilem topuklu giyerdim, hatta onla da yetinmez, deniz ayakkabısını bilem topuklu alırdım sempatiksalakcinni bayanssulusmile
ewet zuzu bende çok makyaj yapmam bide iş dışında hep spor giyerim oda etkili sanrım vereliniortak
o senin datlılığın canım benim saolasın a.s.
arkadaşlarımız tanıştırmıştı canım hihoyyyt bende takardım sanırım yaw :kedi: siz derhane arkadaşıydınız dimi zuzum yaşlarınız aynı mı?
Kızlarrr ben bugün çok yedim eşşek ben alsanaalsanasmile , ama bu sefer pişmanım ya ben niye böyle yapıyorum iradesiz miyim, 1 tane büyük boy kornet yedim öğlen, akşam yemeğinde taze fasuyle 2 tabak bol soslu makarna yedim. yoğurt yedim.
yemekten sonra bir kornet daha yedim, ya ben niye böyle yaptım ki şimdi offf eyvahedigeldismile
Çok canım sıkıldı çok, o kadar her gece kpssye çalıştım 3 lere kadar, bu sene 1 kişi alıcaklarmış sadece, o da ben olmayacağıma göre, olsam bile nerde çıkacağı belli olmadığına göre, boşuna çalışmışım o kadar, salak sınav yüzünden karadenize de gidemiycem, oturup finallere çalışıyım artık kpssyi bırakıp bari mafoldumben
Kızlarrr ben bugün çok yedim eşşek ben alsanaalsanasmile , ama bu sefer pişmanım ya ben niye böyle yapıyorum iradesiz miyim, 1 tane büyük boy kornet yedim öğlen, akşam yemeğinde taze fasuyle 2 tabak bol soslu makarna yedim. yoğurt yedim.
yemekten sonra bir kornet daha yedim, ya ben niye böyle yaptım ki şimdi offf eyvahedigeldismile
Çok canım sıkıldı çok, o kadar her gece kpssye çalıştım 3 lere kadar, bu sene 1 kişi alıcaklarmış sadece, o da ben olmayacağıma göre, olsam bile nerde çıkacağı belli olmadığına göre, boşuna çalışmışım o kadar, salak sınav yüzünden karadenize de gidemiycem, oturup finallere çalışıyım artık kpssyi bırakıp bari mafoldumben
O arkadaşa artıkın en güzelinden hediyeler alırsınız düğün zamanı aklinialirimsmile
Heee öyle canım, arkadaş olamadan sevgülü olduk ama :lepi: Ben hiiiç onu görmemişken karşıma çıktıydı :asigim: Ben ondan 28 gün büyüğüm hemi de sempatiksalakcinni Sizin aynı mı zuzu???????
:kedi: Öyledir herhal sırnaşık şey Yaw ilk tanıştığımız zamanı düşündüğümde her seferinde çok heyecanlanıyom :asigim: Dünyalara bedel bişi opuyorumnanaktanhe he he doğru diyon walla :roflol: :roflol:
demek sana wurulmuş zuzum ha Şeniz yok canım bizim yaklaşık 4 yaş war aramızda o büyük benden kaydirigubbakcemile3
:kedi: Öyledir herhal sırnaşık şey Yaw ilk tanıştığımız zamanı düşündüğümde her seferinde çok heyecanlanıyom :asigim: Dünyalara bedel bişi opuyorumnanaktan
Kız iyicene minnak juju olmuş oluyon desene kaydirigubbakcemile3
Ayyy hepinize çok teşekkür ederim ne güzel kucak açtınız...herhafta cuma günü kilomuzu yazıyoruz sanırım...Bir arkadaşım burdan, diyet spor yapıyor musun diye sormuş...spor işte haftanın 3 günü sabahları yürüyorum...Diyet olayımda yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum...Kilom 59-60 arası ben ona 60 diyeyim boyum1.62 valla şuan 55 olsam iyi diyorum...sizlerden güzel öğütler bekliyorum napabilrim yada burdan nasıl neyi takip edebilirim :kedi:
Ayyy hepinize çok teşekkür ederim ne güzel kucak açtınız...herhafta cuma günü kilomuzu yazıyoruz sanırım...Bir arkadaşım burdan, diyet spor yapıyor musun diye sormuş...spor işte haftanın 3 günü sabahları yürüyorum...Diyet olayımda yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum...Kilom 59-60 arası ben ona 60 diyeyim boyum1.62 valla şuan 55 olsam iyi diyorum...sizlerden güzel öğütler bekliyorum napabilrim yada burdan nasıl neyi takip edebilirim :kedi:
kızlar haftaya başvurular bitio ben hala giirip girmemekte karar veremedimbilmiyorumkismile
aslında girmek istiyorumda kitap yüzü açmadım ben, hiç çalışmadım:uhm:
Yürüyüş kilo vermede çok yardımcı... Yanında callanetics i tavsiye ederim. Şekillendirmeye, selülite çok güzel çözüm buluyo.
Burayı özetlemek gerekirse, bi grup arkadaş birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyo, menülerimizi paylaşıyoz, yaptığımız sporları paylaşıyoz ve onlar üzerinden yorum yaparak fikir vermeye çalışıyoruz. Bugün kilo bildirim günüydü, kilonu Lachesis e bindir, her cuma düzenli olarak bildirim yapılıyo, cmt liste ilan ediliyo. Her hafta bi kişi koç oluyo, ceza falan veriyo :))) Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Kuzucum, bu önerileri hep ben yazardım, bu sefer değişiklik olsun dedim, sen yazmışsın olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3öncelikle canım yürüyüşü haftanın 5 gününe çıkarıosun, bunun yanında bide egzersiz programı belirle sıkılaşmak için..
abur cuburu çıkart hayatından
sebze meyve ağırlıklı beslen
akşam 7den sonra bişey yeme
ve en önemlisi yeşil çay hayatından önemli bi yer edinsin
birdeeeee artık beyaz ekmek yok çavdar yada tam buğday ekmeği ye
şimdilik bu kadarkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?