50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Callanetics ne diye sorsam çok mu cahil kalırımbilmiyorumkismile Lachesis burdan bir arkadaş mı??? tamam bende günümü paylaşırım akannehir teşekkür ederim şimdiden.. şöyle bir baktım çizelgelere 60-59 dan başlayıp 53 inen arkadaşlar var ne güzel...

boy kilo oranın gayet iyi canım artı kilo vermek istiyosan sana sadece spor yeterliyerimseniben

Yahu sen zaten zayıfsın, bi de profilindeki bilgiler doğruysa lise öğrencisisin. Gelişme dönemindesi hala.. Diyet yapmayı aklında bile geçirme, sadece fast food ve abur cuburdan uzak dur, bi de geç saatte yemek yeme. Spor da yapıyormuşsun işte... Zaten böyle yaparak ideal kilona kendiliğinden gelirsin. Çok zayıf çirkin oluyo bence :sm_confused:

tam buğday yiyorum..yeşil çay içerim mutlaka sabahları...akşam 7 varyaaaaaa işte beni bitiren oooooooooooo

tam buğday yiyorum..yeşil çay içerim mutlaka sabahları...akşam 7 varyaaaaaa işte beni bitiren oooooooooooo

bi süre zorlanırsın ama sonra alışıosun..
zaten burda amacımız beslenmemizi yaşam biçimine dönüştürmek..
inan akşam yediklerin üzerine yapışıp kalıo yakamıosun onun için yarından itibaren 7den sonra dükkanı kapatıosun cnm

Callanetics 80 lerde hazırlanmış egzersiz videosu, ilk başta itici geliyo insanlara ama çok güzel ve de orjinal hareketler var. Sen de zayıfla sitesinde linkleri mevcutta, google a sen de zayıfla callanetics yaz çıkar. Evet burdan arkadaşımız, bize de o öğretti callanı :)) Buranın en büyük yardımı amaçtan kopmayı engelliyo, o yüzden burayı takip edersen sen de amacına ulaşırsın diyorum kaydirigubbakcemile5 Benim çizelge şubat 15 ten başlıyo sanırım, o zamandan beri verdim bu kiloları :lepi:

geçenki fırçadan sonra yazdım hemen:roflol:

kaydirigubbakcemile3 Ay niye öyle diyon, bi hoşgeldin yazsan bana yeterdi kaydirigubbakcemile3 Öyle dememin sebebi, ben mesela buraya geldiğimde kimse yazmasa bi daha da gelmezdim. Empati yapıyom yani sempatiksalakcinni Cidden faydalı bi yer, herkes faydalansın kaydirigubbakcemile2 Tabi şunu da belirtmem lazım, yanıt yazdığım onlarca kişi bi daha gelmedi, kendi kayıpları lülülülülülü

çok uykum var ben yatıyorum yavru kuşlarım

yarın yine çalışıyorum 24 saat

iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi çok ama çok öpüyorum

O saatten sonra acıkırsan, meyve yiyebilirsin, süt içebilirsin, yoğurt yiyebilirsin. Ama en önemlisi kuzunun dediği gibi zamanla alışıyorsun. Zaten yemek miktarını da yavaş yavaş azalt, sonra idealde karar kıl Abur cubur fast food haricinde istediğin herşey erken saatte abartmadan yiyebilirisin. Kilo vermek o kadar da zor değil hihoyyyt

Sensewitch naber :icecream:

Ayyy iyiyim sen napıyosun dulcinea cım ??? Spor yaptım acayip yoruldum yaaa bugün iş dönüşü de çok hızlı yürüdüm o da beni yordu tabi ama şu leslie fast & firm 4 mil var ya lastikle yapılan anam anam napıyo beni yaaaa kollarım çok güçsüz bi kere daha anladım vallaaa bundan başka yan çalıştım 300 sopa çalıştım 300 180 mekik 80 yana bacak kaldır indir bi de sabah ve akşam 45 dk lık yürüyüşlerim vardı, bugün 2 neskafe içtim tatlandırıcı atmadım çok yoğun olduğu için akşam yemeğe inemedim öyle olunca eve gelince de yiyemedim koca bir tabak tuzlu erikle kiraz yedim yine spordan sonra da lor ile elma (çok alakasız ama vücudumun istediği aynen buydu yerken anladım :)

kpss bana kafayı yedirtecek bu da ayrı bi konu 1-2 ay önce tarihi bitirdim en son araya diğer sınavlarım vardı o yüzden çalışmadım geri döndüm bi baktım hiç bişiy hatırlamıyorum nerdeyse neyse hallettim falan derken coğrafya falan tekrar edicem ama haftaya da işyerinde yoğunluk var yurtdışından denetçiler geliyo benim başıma kaldı tüm otelin denetimi yaaaaaaaaaaaaa tam da zamanında napçam bilemedim düşünmemeye çalışıyorum

Ayyyyy ne yazdımm

Naber dediğine pişman mısın doğru söööle sempatiksalakcinni

:1shok: Amanııın canım o kadar çok spor yapmışsın ki beynim hepsini birden algılayamıyo, bi de öyle bi akıcı yazmışsın ki, patır patır kaydirigubbakcemile3 Sesli anlatsan bi solukta anlatırdın kesin kaydirigubbakcemile3 Maşallah canım da sporun bana biraz aşırı geldi. Bunun fazlası zarar olmaz mı :uhm: Zaten az da yemişsin.. Böyle spor yaptığın günler protein alımına özen göstermelisin. Sonra spor güçlendirmek yerine zayıf bırakır sanki..

Kpss hakkında hiç bi bilgim yok ama canım, bu tarz sözelleri ne kadar geç çalışırsan o kadar iyi, ve kesinlikle unuttuğunu sanma, bu kadar kısa sürede unutmazsın. Bol bol test çöz, göreceksin ki gayet de güzel yapabiliyon. İşle zor olucak haklısın ama, bu kadar spor yapan sense, azcık spordan kısar, derse bol bol vakit ayırır yerimseniben

Ay olur mu hiç yahuuu, ben de senin gibiyim kaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim...yarından itibaren yazacam yediklerimi inşallah haftaya kadar 1kilo vermiş olurum..hepinize iyi geceler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…