Yürüyüş kilo vermede çok yardımcı... Yanında callanetics i tavsiye ederim. Şekillendirmeye, selülite çok güzel çözüm buluyo.
Burayı özetlemek gerekirse, bi grup arkadaş birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyo, menülerimizi paylaşıyoz, yaptığımız sporları paylaşıyoz ve onlar üzerinden yorum yaparak fikir vermeye çalışıyoruz. Bugün kilo bildirim günüydü, kilonu Lachesis e bindir, her cuma düzenli olarak bildirim yapılıyo, cmt liste ilan ediliyo. Her hafta bi kişi koç oluyo, ceza falan veriyo :))) Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ben 1.69 boyundayım .56 kiloyum . 50 olmalıyım :)) sabah normal kahvaltı yapıyorum 2 dilim ekmek peynir ve reçel ile .
öğlende yiyorum akşam yemiyorum .
tatlı yemiyorum
sürekli yürüyorum ve koşuyorum
62 kiloydum bu şekilde 56ya indim
Kuzucum, bu önerileri hep ben yazardım, bu sefer değişiklik olsun dedim, sen yazmışsın olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
Ben 1.69 boyundayım .56 kiloyum . 50 olmalıyım :)) sabah normal kahvaltı yapıyorum 2 dilim ekmek peynir ve reçel ile .
öğlende yiyorum akşam yemiyorum .
tatlı yemiyorum
sürekli yürüyorum ve koşuyorum
62 kiloydum bu şekilde 56ya indim
öncelikle canım yürüyüşü haftanın 5 gününe çıkarıosun, bunun yanında bide egzersiz programı belirle sıkılaşmak için..
abur cuburu çıkart hayatından
sebze meyve ağırlıklı beslen
akşam 7den sonra bişey yeme
ve en önemlisi yeşil çay hayatından önemli bi yer edinsin
birdeeeee artık beyaz ekmek yok çavdar yada tam buğday ekmeği ye
şimdilik bu kadarkaydirigubbakcemile3
tam buğday yiyorum..yeşil çay içerim mutlaka sabahları...akşam 7 varyaaaaaa işte beni bitiren oooooooooooo
Callanetics 80 lerde hazırlanmış egzersiz videosu, ilk başta itici geliyo insanlara ama çok güzel ve de orjinal hareketler var. Sen de zayıfla sitesinde linkleri mevcutta, google a sen de zayıfla callanetics yaz çıkar. Evet burdan arkadaşımız, bize de o öğretti callanı :)) Buranın en büyük yardımı amaçtan kopmayı engelliyo, o yüzden burayı takip edersen sen de amacına ulaşırsın diyorum kaydirigubbakcemile5 Benim çizelge şubat 15 ten başlıyo sanırım, o zamandan beri verdim bu kiloları :lepi:Callanetics ne diye sorsam çok mu cahil kalırımbilmiyorumkismile Lachesis burdan bir arkadaş mı??? tamam bende günümü paylaşırım akannehir teşekkür ederim şimdiden.. şöyle bir baktım çizelgelere 60-59 dan başlayıp 53 inen arkadaşlar var ne güzel...
geçenki fırçadan sonra yazdım hemen:roflol:
tam buğday yiyorum..yeşil çay içerim mutlaka sabahları...akşam 7 varyaaaaaa işte beni bitiren oooooooooooo
Sensewitch naber :icecream:
sorma bi kere yazıp gidenlere acayip uyuz oluyorum.
cevap veriyoruz dönüp bakmıolar bile.
Ayyy iyiyim sen napıyosun dulcinea cım ??? Spor yaptım acayip yoruldum yaaa bugün iş dönüşü de çok hızlı yürüdüm o da beni yordu tabi ama şu leslie fast & firm 4 mil var ya lastikle yapılan anam anam napıyo beni yaaaa kollarım çok güçsüz bi kere daha anladım vallaaa bundan başka yan çalıştım 300 sopa çalıştım 300 180 mekik 80 yana bacak kaldır indir bi de sabah ve akşam 45 dk lık yürüyüşlerim vardı, bugün 2 neskafe içtim tatlandırıcı atmadım çok yoğun olduğu için akşam yemeğe inemedim öyle olunca eve gelince de yiyemedim koca bir tabak tuzlu erikle kiraz yedim yinespordan sonra da lor ile elma (çok alakasız ama vücudumun istediği aynen buydu yerken anladım :)
kpss bana kafayı yedirtecek bu da ayrı bi konu 1-2 ay önce tarihi bitirdim en son araya diğer sınavlarım vardı o yüzden çalışmadım geri döndüm bi baktım hiç bişiy hatırlamıyorum nerdeyse neyse hallettim falan derken coğrafya falan tekrar edicem ama haftaya da işyerinde yoğunluk var yurtdışından denetçiler geliyo benim başıma kaldı tüm otelin denetimi yaaaaaaaaaaaaatam da zamanında napçam bilemedim düşünmemeye çalışıyorum
Ayyyyy ne yazdımm
Naber dediğine pişman mısın doğru söööle sempatiksalakcinni
hadi iyi geceler kızlar bende kaçıyorum..
yarın erken kalkıcam mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?