50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesler yatmış, ben de kaçam bari...

PRENSESCıM yolculuk hazırlıkları nasıl gidiyo?? Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Ayy evet fazla oldu di mi akşam yatarken aldım ama proteinimi lor yedim bugün öğlen de balık yedim azcık halsizim ama beynim yorgun yawwww (çok çalışıyo yaa yoruluyo sormaaaa -tatlicadiarzu-)

Ayy evet fazla oldu di mi akşam yatarken aldım ama proteinimi lor yedim bugün öğlen de balık yedim azcık halsizim ama beynim yorgun yawwww (çok çalışıyo yaa yoruluyo sormaaaa -tatlicadiarzu-)

selam bebişşşşzemuszemus

canım sendeki bu ruh sıkıntısı proteğin eksikliğide olabiliyor çok spor yapıp takviye almazsan tehlikeli oluyo :1ninca:

Hmmm Üzülme canim ya herseyde bir hayir vardir...

inşallah canım sağol.

aaa öyle dimi ben onu unutmuştum. çok sağol canım benim

sağol canım benimkisi eğitim ya belki ondan önce açıklanmıştır, arkadaşım söyledi bana.

selam kızlaar nassınız bakiiimmmzemuszemus

iyiyiz tatlım sen nasılsın?

bu arada koçum dediğin gibi 3 mil leslie yaptım, 100 yana eğilme yaptık, callenetics yaptım, zaten onun için 400 karın hareketi var.

yediklerimin yarısını bile yakabilmişsem iyidir, sanmıyorum gerçi :sinifsinif:

canım dün internetim gitti sizlerle sohbet edemedım kusura bakmayın.tatlım annemler burdayken detoksun yarısını bıle yapamam artık 1 hafta falan beklemelıyım yarın senın ıcın buyuk gun merak etme canım sporda yaptıgın ıcın mutlaka ıncelmıssındır ve bunu mutlaka farkeder kılo vermesende sporla ıncelme bıle cok buyuk fark yappıo

i
iyiyiz tatlım sen nasılsın?

off canım hala geçmişteyim merakta ediyombilmiyorumkismile ama bayaa gelişmeler oluyor şincik

bende iyi olucam inşallah bugün yediklerim tam bi faciyaaa şimdi mazeretim var dicem oklava gelecekklava:

sabahtan öğlen 14.30 a kadar hastahanelerdeydim çok yimedim ama düzen ve sağlık sıfırdıkafamçokkarıştı:1ninca: bide yanıma para almamışım
gerisini sormayın zaten:bbo:

Herkesler yatmış, ben de kaçam bari...

PRENSESCİM yolculuk hazırlıkları nasıl gidiyo?? Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

canim citiriskom benimm tamamlandi sayilir gulumm seninde kavusmana az kaldi hayatimm kelebekler ucusuodur icinde simdi allah sag salim kavustursun birbirinize insallah fistikimmmm
bu gece kanli tepeleri izledim guzeldi opuyorumnanaktan

=) ne güzel isdeee benim annemde 36 yasinda bi günü disardaydik üsüdüm anneme sarildim 2cocuk geciyodu önümüzden iyyy Lezbiyenlere bak dedi resmen ya o günden beri annem bana bi daha disarda sarilma diyip duriyo.. =)

hehehhe koptum valla canimmm:))0
bende 74 luyumm ne guzel annen genc yasta anne olmus bana kismet olmadi sen kac yasindasin tatlim?benimde coocuugum ol valla Şeniz

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnn ben bugün atrtıldım dünkü yanlışmış 48.1 im
Neyse 48.7 geçsin bu hafta da önümüzdeki hafta belki 1. çıkarım hihihiiii laelaelaelaelae çok plancı gördüm kendimi hihoyyyt

selam bebişşşşzemuszemus

canım sendeki bu ruh sıkıntısı proteğin eksikliğide olabiliyor çok spor yapıp takviye almazsan tehlikeli oluyo :1ninca:

Ay olabilir mi acaba yaaaa yoğurt süt, peynir ne varsa götürürüm o zaman ...

Sürekli bi ruh sıkıntısı var yaa şaka gibi olumlu da düşünmeye çalışıyorum yokk geçmiyo hani böyle insan üstünü başını yırtmak ister yaa öyle bi hiss bi huzursuzluk hali var bakalım hadi hayırlısı... Ben proteine dayanıyim biraz bakalımm

herkese günaydın
kaçıyom kızım uyandı kahvaltı yapalım
mutlu haftasonu diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan

Günaydınnnnnn opuyorumnanaktan

Dün yaptıklarımı yazıyimmmm bu haftanın koçu kimmm? dün seçildi mi yakalayamadım ben....

06:30
1 bardak su
3 yarı kuru kayısı
1 ceviz
2-3 elma kurusu

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim cevizli ekmek
2 dilim tulum peyniri
20 gr. bal

10:30
1 neskafe şekersiz
1 acıbadem kurabiye

13:00
1 balık
Mor lahana turşusu ve roka maydonoz salatası sirkeli
1-2 dilim tam buğday ekmeği

14:30
1 neskafe

18:00
1 dl ekmek
1 küçük parça tahin helvası

19:00 – 19:45
tempolu yürüdüm

20:00
1 tabak dolusu tuzlu erik kiraz

20:30 – 22:00
Leslie ile fast & firm 4 mil yürüdüm
300 yana eğilme
300 sopa hareketi
60 X 3 mekik
20 X 4 set yana bacak kaldır indir

KIzlar callan yapmak istiyorum resmen cesaret edemiyorum yaaa 10 günlük programmış başında öyle yazıyo diyorum ki şu göğüsleri dikleştirmek için 4 mil leslie yapıyorum onu 2 hafta yapıyim sonra üzerine callan yaparım hem biraz daha kilo veririm artık şekillendirmeye uğraşırım zaten yürüyüşümü yapıyorum işe gider gelirken nasıl plan?

Callan a alışılıyo mu yaaa çok zor geldi bana bi de plates çok zorrrrrrrrr akannehir

Ha bu arada Lesli yapanlara naçizane bi öneri; tekmeler benim de dizimi hallettin ondan dolayı tekme kısmında sadece bacağımı kırmadan kaldırıyorum hatta o daha çok çalıştırıyo diyebilirim aklınızda bulunsun kızlarrr

Son düzenleme:
kızlar günaydinnn....

çok güzel bir haftasonu diliyorum size. bol bol dinlenin, eğlenin, az az yemek yiyinkaydirigubbakcemile3

ben şimdi saçlarımı kestirmeye gidiyorum. umarı güzel olur yaaa..fotomu koyarım en kısa zamanda. öpüyorum pek çooook!:asigim:

süpersiniz hepiniz yaaa birkaç sayfa okudum da bu ne enerji bu ne güzel bir dayanışma imrendim valla bende aranıza gelmek istiyorum ama 3 bin küsür sayfayı nasıl okurum bilemiyorum...

deniz, canim o kadar sayfayi okumana gerek yok,

zaten hepsi bize ait degil, biz son aylarda burdaydik cnm,

en sondan basla sen, bol bol yaz bize..

bu arada herkese gunaydin.

iyi h.sonlari..

sabah tartildim, 54,4 umm. detoks oncesine gore 100 gr vermisim.

regl siskinligi de var.

bilmiyorum gercek kilom kac.

spatz cok heyecanlandim, fotoyu aman geciktirme cnm.

ben de bugun boya alicam,

esim de diyor ki bak gider ayak sacini kendin boyamaya kalkisiyosun , sonra begenmezsen duzeltmeye vaktin de olmaz, sonra gelip bana aglama diyor ????????? napicami sasirdim.

herkese günaydın
kaçıyom kızım uyandı kahvaltı yapalım
mutlu haftasonu diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan

günaydın canım
koçluğun için teşekkür ederim

hadi bakalım
inşallah istediğinden daha güzel olur

süpersiniz hepiniz yaaa birkaç sayfa okudum da bu ne enerji bu ne güzel bir dayanışma imrendim valla bende aranıza gelmek istiyorum ama 3 bin küsür sayfayı nasıl okurum bilemiyorum...

o kadar sayfayı okuma sakın
bu sayfadan sonrakileri takip et
kendini yaz yeter

günaydın canım
reglin bitince kaç çıkacaksın acaba gerçek kilon odur
bişey olmaz canım korkma
palettemi loreal mi alacaksın

deniz, canim o kadar sayfayi okumana gerek yok,

zaten hepsi bize ait degil, biz son aylarda burdaydik cnm,

en sondan basla sen, bol bol yaz bize..

peppermint teşekkürler cevap için doğru söylüyorsun bende bu sayfadan start veriyim zayıflama maratonuma aslında çok da yabancısı sayılmam buraların ,ben birkaç sene önce bu site sayesinde 14-15 kilo verdim ve bunu sadece bu tür topikleri takip ederek yaptım öyle sohbetlere katılmadım bile sadece okudum kim ne yapıyorsa yapabildiğim kadar onlara uydum ve gerçekten dayanışma çok güç veriyor hepimize kolay gelsin... bu arada bende 57 kilo olmuşum maalesef amacım 50-52 arası yakın takipçinizim bugünden itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…