:1shok: Amanııın canım o kadar çok spor yapmışsın ki beynim hepsini birden algılayamıyo, bi de öyle bi akıcı yazmışsın ki, patır patır kaydirigubbakcemile3 Sesli anlatsan bi solukta anlatırdın kesin kaydirigubbakcemile3 Maşallah canım da sporun bana biraz aşırı geldi. Bunun fazlası zarar olmaz mı :uhm: Zaten az da yemişsin.. Böyle spor yaptığın günler protein alımına özen göstermelisin. Sonra spor güçlendirmek yerine zayıf bırakır sanki..
Kpss hakkında hiç bi bilgim yok ama canım, bu tarz sözelleri ne kadar geç çalışırsan o kadar iyi, ve kesinlikle unuttuğunu sanma, bu kadar kısa sürede unutmazsın. Bol bol test çöz, göreceksin ki gayet de güzel yapabiliyon. İşle zor olucak haklısın ama, bu kadar spor yapan sense, azcık spordan kısar, derse bol bol vakit ayırır yerimseniben
Ay olur mu hiç yahuuu, ben de senin gibiyim kaydirigubbakcemile3
Ayy evet fazla oldu di mi akşam yatarken aldım ama proteinimi lor yedim bugün öğlen de balık yedim azcık halsizim ama beynim yorgun yawwww (çok çalışıyo yaa yoruluyo sormaaaa -tatlicadiarzu-)
Hmmm Üzülme canim ya herseyde bir hayir vardir...
Canım afiyet olsun, arada sırada böyle de yemek lazım. Özellikle selülitlerin gittiğine sevindiğimiz günlerde, hiç pişman olma, çünkü unutma sen zayıfsın, benim senle denk olabilmem için 48 kilo olmam gerekiyo, düşün yani yerimseniben
Kpss olayı hakkında ne dersen haklısın ama boşuna çalışmadın, sonuçta 2 yıl boyunca bu sınavdan alacağın puanı kullanabileceksin kaydirigubbakcemile5
L
aaaa canım hiç moralini bozma senin için daha iyi olacak bişiy çıkacaktır karşına bizim bölüm de geçen sene 93 ten kapadı şaka gibi tabi çok az aldıklarından kadro açmıyo kenefler neyse bu arada bu senenin kadroları açıklandı mı ki ?? nerden öğrendin 1 kişi alındığını ki?bilmiyorumkismile
selam kızlaar nassınız bakiiimmmzemuszemus
Ben çalışmıyom ya, o yüzden zaman problemim yok :icecream:
Hoşgeldin watercım, ben de geçen gün saçma bişi çıkmıştım tartı da, yarım detoksla hemen normale döndü kilom. Ay ben unutmuşum annenlerin geleceğini, afiyet olsun aklinialirimsmile
Tebrikler ayrıca, 51.5 demek aklinialirimsmile Ama merak etme, yetişcem sana
Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Yaw esas olay zayıfladığımı iyicenek fark etmesi... Daha doğrusu tescil etmesi.. Yoksa kilo olarak zayıfladığımı biliyo. İnan çok merak ediyorum sonucu eyvahedigeldismile
Çooook büyük geçmiş olsun watercım yaw, içim gitti... Sen de apayrı bi efsaneymişsin, ben okurken bile bi garip oldum. Yani sonuçta işin içine kan giriyor, can acısını tahmin bile edemiyom. Şu an benim başıma öyle bişi gelse, anında bayılırım.. (belli bi miktardan çok kanayınca cidden bayılıyorum akannehir )
i
iyiyiz tatlım sen nasılsın?
Herkesler yatmış, ben de kaçam bari...
PRENSESCİM yolculuk hazırlıkları nasıl gidiyo?? Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
=) ne güzel isdeee benim annemde 36 yasinda bi günü disardaydik üsüdüm anneme sarildim 2cocuk geciyodu önümüzden iyyy Lezbiyenlere bak dedi resmen ya o günden beri annem bana bi daha disarda sarilma diyip duriyo.. =)
selam bebişşşşzemuszemus
canım sendeki bu ruh sıkıntısı proteğin eksikliğide olabiliyor çok spor yapıp takviye almazsan tehlikeli oluyo :1ninca:
herkese günaydın
kaçıyom kızım uyandı kahvaltı yapalım
mutlu haftasonu diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
herkese günaydın
kaçıyom kızım uyandı kahvaltı yapalım
mutlu haftasonu diliyorum hepinizeopuyorumnanaktan
kızlar günaydinnn....
çok güzel bir haftasonu diliyorum size. bol bol dinlenin, eğlenin, az az yemek yiyinkaydirigubbakcemile3
ben şimdi saçlarımı kestirmeye gidiyorum. umarı güzel olur yaaa..fotomu koyarım en kısa zamanda. öpüyorum pek çooook!:asigim:
süpersiniz hepiniz yaaa birkaç sayfa okudum da bu ne enerji bu ne güzel bir dayanışma imrendim valla bende aranıza gelmek istiyorum ama 3 bin küsür sayfayı nasıl okurum bilemiyorum...
bu arada herkese gunaydin.
iyi h.sonlari..
sabah tartildim, 54,4 umm. detoks oncesine gore 100 gr vermisim.
regl siskinligi de var.
bilmiyorum gercek kilom kac.
spatz cok heyecanlandim, fotoyu aman geciktirme cnm.
ben de bugun boya alicam,
esim de diyor ki bak gider ayak sacini kendin boyamaya kalkisiyosun , sonra begenmezsen duzeltmeye vaktin de olmaz, sonra gelip bana aglama diyor ????????? napicami sasirdim.
deniz, canim o kadar sayfayi okumana gerek yok,
zaten hepsi bize ait degil, biz son aylarda burdaydik cnm,
en sondan basla sen, bol bol yaz bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?