peppermint teşekkürler cevap için doğru söylüyorsun bende bu sayfadan start veriyim zayıflama maratonuma aslında çok da yabancısı sayılmam buraların ,ben birkaç sene önce bu site sayesinde 14-15 kilo verdim ve bunu sadece bu tür topikleri takip ederek yaptım öyle sohbetlere katılmadım bile sadece okudum kim ne yapıyorsa yapabildiğim kadar onlara uydum ve gerçekten dayanışma çok güç veriyor hepimize kolay gelsin... bu arada bende 57 kilo olmuşum maalesef amacım 50-52 arası yakın takipçinizim bugünden itibaren
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan (buarada kpss ile ilgili yorumu yazdım, ama belki görmedin, bence başvur, aklında en ufak girme isteği varsa...)
bu arada koçum dediğin gibi 3 mil leslie yaptım, 100 yana eğilme yaptık, callenetics yaptım, zaten onun için 400 karın hareketi var.
yediklerimin yarısını bile yakabilmişsem iyidir, sanmıyorum gerçi :sinifsinif:
canım benim istediğim sporlar vardı ama maşallah sen fazlasını yapmışsın..Dün yaptıklarımı yazıyimmmm bu haftanın koçu kimmm? dün seçildi mi yakalayamadım ben....
06:30
1 bardak su
3 yarı kuru kayısı
1 ceviz
2-3 elma kurusu
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
2 dilim cevizli ekmek
2 dilim tulum peyniri
20 gr. bal
10:30
1 neskafe şekersiz
1 acıbadem kurabiye
13:00
1 balık
Mor lahana turşusu ve roka maydonoz salatası sirkeli
1-2 dilim tam buğday ekmeği
14:30
1 neskafe
18:00
1 dl ekmek
1 küçük parça tahin helvası
19:00 – 19:45
tempolu yürüdüm
20:00
1 tabak dolusu tuzlu erik kiraz
20:30 – 22:00
Leslie ile fast & firm 4 mil yürüdüm
300 yana eğilme
300 sopa hareketi
60 X 3 mekik
20 X 4 set yana bacak kaldır indir
KIzlar callan yapmak istiyorum resmen cesaret edemiyorum yaaa 10 günlük programmış başında öyle yazıyo diyorum ki şu göğüsleri dikleştirmek için 4 mil leslie yapıyorum onu 2 hafta yapıyim sonra üzerine callan yaparım hem biraz daha kilo veririm artık şekillendirmeye uğraşırım zaten yürüyüşümü yapıyorum işe gider gelirken nasıl plan?
Callan a alışılıyo mu yaaa çok zor geldi bana bi de plates çok zorrrrrrrrr akannehir
Ha bu arada Lesli yapanlara naçizane bi öneri; tekmeler benim de dizimi hallettin ondan dolayı tekme kısmında sadece bacağımı kırmadan kaldırıyorum hatta o daha çok çalıştırıyo diyebilirim aklınızda bulunsun kızlarrr
süpersiniz hepiniz yaaa birkaç sayfa okudum da bu ne enerji bu ne güzel bir dayanışma imrendim valla bende aranıza gelmek istiyorum ama 3 bin küsür sayfayı nasıl okurum bilemiyorum...
bu arada herkese gunaydin.
iyi h.sonlari..
sabah tartildim, 54,4 umm. detoks oncesine gore 100 gr vermisim.
regl siskinligi de var.
bilmiyorum gercek kilom kac.
spatz cok heyecanlandim, fotoyu aman geciktirme cnm.
ben de bugun boya alicam,
esim de diyor ki bak gider ayak sacini kendin boyamaya kalkisiyosun , sonra begenmezsen duzeltmeye vaktin de olmaz, sonra gelip bana aglama diyor ????????? napicami sasirdim.
eğer sıkı asılırsan 2 ayda istediğin kiloda olursun
peki tekrar neden kilo aldın acaba 14-15 kilo veripte
yaptığın yanlış neydi sence
günaydınlarr
bende dünkü menümü yazayımda koçum yorumlasın :
sabah : 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1salatalık-1 yeşil biber-5s.zeytin-1 k.k beyaz peynir-şekersiz çay-2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğle : 2 kaşık salçalı makarna-2 kaşık menemen-4 kaşık patates salatası-1 dilim kepek ekmeği
ara : 6-7 tane erik
ara : 2 kare bitter-yarım paket çubuk kraker :kedi:
akşam : 1 tabak tavuklu patates-1 tabak bulgur pilavı-salata
Klik canım çörekotunun etkisi ne acaba yazarmısın ?
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Dün ekmeği fazla kaçırdım diye korkmuştum, amaaaaa bugün 53.1 kiloyum. hihoyyyt Bi de bugün yarım detoks yapıcam. Evde çilek hoşavı var, hazır o varken güzel olur diye şey ettim :içelim:
Yaw bi de yarın geliyo :lepi: delikafadulden :teytey: :dance: :sm_cool: hihoyyyt zemuszemusdelikafadulden
kız boncuk gözün aydındelikafadulden erkencikten kalkmışsın sempatiksalakcinni
yarın büyük gün bu gece uyumazsın artıkın sen:jeyyar:
Merhaba kızlar opuyorumnanaktan
Dün ekmeği fazla kaçırdım diye korkmuştum, amaaaaa bugün 53.1 kiloyum. hihoyyyt Bi de bugün yarım detoks yapıcam. Evde çilek hoşavı var, hazır o varken güzel olur diye şey ettim :içelim:
Yaw bi de yarın geliyo :lepi: delikafadulden :teytey: :dance: :sm_cool: hihoyyyt zemuszemusdelikafadulden
sen heyecandan erimeye başladın yaa
yarına 52 olursun tahminim
seni görünce bi süre şok geçirecek
ya ama biz soracaktık ne zaman geliyo diye
sen de YARIN GELİYO diyecektin
hey gibi seni tanıdığımızda 4 ay var diyodun ya zaman su gibi
tutabilene aşk olsun a.s
slm kızlar opuyorumnanaktan
dulcım dediğini yaptın o gelene kadar 53 olaydım bari diyodun ya aferin gız sana guclubacismile çok sewindim çifte sewinç war tabe sen tey tey etmede kimler tey teylesin dimi :teytey: :dance: :sm_cool:
ay gızlar bende düne bi sünger çektim yeni bi başlangıç yaptım kendimi mikemmelll hissediyom allah bozmasın :icecream: yerimseniben :Saruboceq:
Saoasın canım kaydirigubbakcemile3 artık en geç 10 da kalkıyom :lepi: Son günlerde genelde 9:30 da kalktım süprizzzzz
Nasılsın tontişkom, dün kilonu söylemedin?
slm kızlar opuyorumnanaktan
dulcım dediğini yaptın o gelene kadar 53 olaydım bari diyodun ya aferin gız sana guclubacismile çok sewindim çifte sewinç war tabe sen tey tey etmede kimler tey teylesin dimi :teytey: :dance: :sm_cool:
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım a.s.
ay gızlar bende düne bi sünger çektim yeni bi başlangıç yaptım kendimi mikemmelll hissediyom allah bozmasın :icecream: yerimseniben :Saruboceq:
Hoşgeldin zuzum kaydirigubbakcemile3
Ay evet, resmen neye sevinceğime şaşırdım :teytey: urfalıyam eeee zelde urfaaalıyaaam e zel den...:teytey: Her günümüz böyle mutlu olsun canlarım opuyorumnanaktan
Zuzu sen dün nettiydin ki, cozuttuğunu da hatırlamıyom... Ben de sünger çekem bari... Amin canım Şeniz
.. Ben de sünger çekem bari... Amin canım Şeniz
lachesise bildirdim boncuğum çizelgemle aynıyım bugün sabahta yine aç ve cıbıl bir vaziyette tartıldım:1ninca: yine aynı şükür kilo almamışımsositososito
sünger çeke çeke bi hal olduk şu geçen günlere laelaelaelaelae
bende geçen haftaya çektim bi süngersempatiksalakcinni
kız ne güzel yazmışın öyle tey tey de teyteyyyhihoyyyt :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?