50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eğer sıkı asılırsan 2 ayda istediğin kiloda olursun
peki tekrar neden kilo aldın acaba 14-15 kilo veripte
yaptığın yanlış neydi sence

Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan (buarada kpss ile ilgili yorumu yazdım, ama belki görmedin, bence başvur, aklında en ufak girme isteği varsa...)

sağol cnm bugün nişanlımlada konuşucam girerim heralde en azından sınavı görmül olurum ilk kez lisans olarak giricem..umarım mayıs yerleştirmelerinde yerleşirimde gerek kalmaz

tebrik ediyorum a.s.
dondurmayı hiç kafana takma afiyet olsun
diğerlerinide yakmışsın gitmiş zaten

canım benim istediğim sporlar vardı ama maşallah sen fazlasını yapmışsın..
nescafeler yerine yeşilçay içsen memnun olurum.
bide akşamları sebze yemeğine önem ver..
süpersiniz hepiniz yaaa birkaç sayfa okudum da bu ne enerji bu ne güzel bir dayanışma imrendim valla bende aranıza gelmek istiyorum ama 3 bin küsür sayfayı nasıl okurum bilemiyorum...

okadar sayfayı okumana gerek yok hemen gel..
ilk olarak abur cubur yok! akşam yemek yok!
spor hayatının bir parçası olacak..
sebze meyve ağırlıklı besleneceksin..
günde 6 öğün az az sık sık besleneceksin..
günlük yediklerini ve yaptığın sporlarıda yazarsan daha çok yardımcı olabaliriz. şimdilik bu kadar zamanla anlarsın zatenn

kesinlikle haklı bencede dönünce yap..
zaten yeni boyattın diye hatırlıyorumm

eğer sıkı asılırsan 2 ayda istediğin kiloda olursun
peki tekrar neden kilo aldın acaba 14-15 kilo veripte
yaptığın yanlış neydi sence

truf sanırım en büyük hatam sporu bırakmam oldu o dönemde sabah akşam 1 saat yürüyordum hiç aksatmadan ama sonra evimi falan değiştirdim başka şeyler girdi araya ben yürüyüşlerimi bıraktım sanırım en büyük etken bu oldu yemek düzenimi pek kaybetmedim arada kaçamaklar oluyor tabiki birde bu siteyi takip etmeyi bıraktım bu da çok büyük hataydı çünkü ben bu tarz topiklerdeki yorumlar olsun öneriler olsun çok etkileniyorum neyseki hatanın neresinden dönersek kardır

günaydınlarr
bende dünkü menümü yazayımda koçum yorumlasın :
sabah : 1 tatlı kaşığı çörekotu-1 bardak su
kahvaltı : 1 domates-1salatalık-1 yeşil biber-5s.zeytin-1 k.k beyaz peynir-şekersiz çay-2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 avuç beyaz leblebi
öğle : 2 kaşık salçalı makarna-2 kaşık menemen-4 kaşık patates salatası-1 dilim kepek ekmeği
ara : 6-7 tane erik
ara : 2 kare bitter-yarım paket çubuk kraker :kedi:
akşam : 1 tabak tavuklu patates-1 tabak bulgur pilavı-salata

bu arada ceza olarak mekik verirsen koçumm,şunu sorucam ?
daha önce mekik çekmenin karındaki yağları kasa çevirdiğini duymuştum.
bundan 4-5 sene öncede azıcık olan göbeğimi problem yapıp belli bir süre her akşam 50 mekik çekmiştim yatmadan önce.ve sanki göbeğim o gün bugündür hiç gitmiyor diye düşünüyorum.acaba mekik bana yaramıyor mudur ki?
birde bu yana eğilme hareketi nasıl oluyor acaba?callandaki kolu yukarı kaldırıp yana eğilip 100 e kadar bekleme hareketi midir bu bahsettiğiniz yana eğilme?
çok mu oldum ??

Son düzenleme:

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Dün ekmeği fazla kaçırdım diye korkmuştum, amaaaaa bugün 53.1 kiloyum. hihoyyyt Bi de bugün yarım detoks yapıcam. Evde çilek hoşavı var, hazır o varken güzel olur diye şey ettim :içelim:

Yaw bi de yarın geliyo :lepi: delikafadulden :teytey: :dance: :sm_cool: hihoyyyt zemuszemusdelikafadulden

Klik canım çörekotunun etkisi ne acaba yazarmısın ?

hoşgeldin aramıza canımm kaydirigubbakcemile5

kız boncuk gözün aydındelikafadulden erkencikten kalkmışsın sempatiksalakcinni
yarın büyük gün bu gece uyumazsın artıkın sen:jeyyar:

kız boncuk gözün aydındelikafadulden erkencikten kalkmışsın sempatiksalakcinni
yarın büyük gün bu gece uyumazsın artıkın sen:jeyyar:

Saoasın canım kaydirigubbakcemile3 artık en geç 10 da kalkıyom :lepi: Son günlerde genelde 9:30 da kalktım süprizzzzz

Nasılsın tontişkom, dün kilonu söylemedin?

sen heyecandan erimeye başladın yaa
yarına 52 olursun tahminim
seni görünce bi süre şok geçirecek

ya ama biz soracaktık ne zaman geliyo diye
sen de YARIN GELİYO diyecektin
hey gibi seni tanıdığımızda 4 ay var diyodun ya zaman su gibi
tutabilene aşk olsun a.s

Ay evet YASEMİNCİM gece uyumayı bırak, sabahtan beri yerimde duramıyom ki delikafadulden , kendimce yarına hazırlanıyom (tabi günler öncesinden başladı) :teytey: bayanssulusmile

slm kızlar opuyorumnanaktan

dulcım dediğini yaptın o gelene kadar 53 olaydım bari diyodun ya aferin gız sana guclubacismile çok sewindim çifte sewinç war tabe sen tey tey etmede kimler tey teylesin dimi :teytey: :dance: :sm_cool:

yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin canım a.s.

ay gızlar bende düne bi sünger çektim yeni bi başlangıç yaptım kendimi mikemmelll hissediyom allah bozmasın :icecream: yerimseniben :Saruboceq:

Canım acaip heyecanlıyım, yerimde duramıyom, dediğin gibi heyecan ericem :lepi:

Kız ona bile sabredemedim. Evde de yalnızım, ilk sizle iletişim kuruyom, tutamadım kendimi kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle tutabilene aşkolsun delikafadulden

Hoşgeldin zuzum kaydirigubbakcemile3

Ay evet, resmen neye sevinceğime şaşırdım :teytey: urfalıyam eeee zelde urfaaalıyaaam e zel den...:teytey: Her günümüz böyle mutlu olsun canlarım opuyorumnanaktan

Zuzu sen dün nettiydin ki, cozuttuğunu da hatırlamıyom... Ben de sünger çekem bari... Amin canım Şeniz

Saoasın canım kaydirigubbakcemile3 artık en geç 10 da kalkıyom :lepi: Son günlerde genelde 9:30 da kalktım süprizzzzz

Nasılsın tontişkom, dün kilonu söylemedin?

lachesise bildirdim boncuğum çizelgemle aynıyım bugün sabahta yine aç ve cıbıl bir vaziyette tartıldım:1ninca: yine aynı şükür kilo almamışımsositososito

sünger çeke çeke bi hal olduk şu geçen günlere laelaelaelaelae
bende geçen haftaya çektim bi süngersempatiksalakcinni

kız ne güzel yazmışın öyle tey tey de teyteyyyhihoyyyt :teytey:

dün cozutmak kelimesi az kalırdı o yüzden şey etmediydim ben sempatiksalakcinni bide spor da yapamadım tosun gibi yimişim ohaoldumsmile nese burayı görmediniz kabul edin hi hi hi :roflol: :roflol:

urfalıyam ezelden urfalıyam ezelden göynüm geçmes güzelden wayyyyyyy sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden
amin canımmm inş. :lepi:

yasemenim doğru diyonda hatırlatma gız hindi bana yidiğim hurmaları kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

hadi artık sende ben gibi oh yine almamışım psikolojisinden kurtull vereliniortak haftayaaa atak yapalım gız :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…