Kesinlikle kayılıyorum canım, kiloyu korumak kilo vermenin yarısısı :lepi:lachesise bildirdim boncuğum çizelgemle aynıyım bugün sabahta yine aç ve cıbıl bir vaziyette tartıldım:1ninca: yine aynı şükür kilo almamışımsositososito
Vay vay vay, kız hiç de çaktırmıyon, seni gidi minnak zuzu kaydirigubbakcemile3 Oy oy bi tosunum da burda oldu opuyorumnanaktandün cozutmak kelimesi az kalırdı o yüzden şey etmediydim ben sempatiksalakcinni bide spor da yapamadım tosun gibi yimişim ohaoldumsmile nese burayı görmediniz kabul edin hi hi hi :roflol: :roflol:
urfalıyam ezelden urfalıyam ezelden göynüm geçmes güzelden wayyyyyyy sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden
amin canımmm inş. :lepi:
yasemenim doğru diyonda hatırlatma gız hindi bana yidiğim hurmaları kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
hadi artık sende ben gibi oh yine almamışım psikolojisinden kurtullvereliniortak haftayaaa atak yapalım gız :içelim:
Kesinlikle kayılıyorum canım, kiloyu korumak kilo vermenin yarısısı :lepi:
Buarada cidden genelde hep şöyle oluyo bende: bi süre aynı kiloda kalıyorum, sonra vermeye başlayınca her gün 200-300 gram veriyom bi kaç gün, sonra tekrar sabit kalıyom hihoyyyt Her gün tartılıyom ya, o yüzden sıkı gözlem benimki :))
Kızlar yaz geldi sayılır artık, o yüzden cozutma lüksünüz yok!!! Eğer ki ben yarından sonra da dikkat etmeye devam edersem utanın kendinizden derim lülülülülülü
boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
sesim yine kısılacak gibi
öksürüyorum
hiç iyi hissetmiyorum kendimi ya huuuu
Ay canım sen hala iyi olmadın mı???? Sen niye bu kadar sık hasta oluyorsun, çalışma tempondan mı acaba?? Bence vitamin al ve bol bol dinlen. Sıcak ve soğuk şeyler içme.boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
öksürüyorum
30 dk yı düzenli yapsan baya bi farkeder canım. Sporu bırakınca bende de bi gevşeme oldu ne yazık ki... Özen göstermek şart.ıhhh benim sıkı gözlemcimmm yirim seğiii düzenli spor yapsam gidecekte yetmiyo yarım saatçık spor en az 1 saat yapmam lazımondan üylee
haa bide benim bacaklar öğğğğğqqqq olmuşş :bbo: hanii kalçanın dibi sankim pörsmüşşş gevşedi ondanmıkii-tatlicadiarzu-
kızlaar alakaya maydonoz yer elması ni zaman çıkıyoooo
Kesinlikle kayılıyorum canım, kiloyu korumak kilo vermenin yarısısı :lepi:
Buarada cidden genelde hep şöyle oluyo bende: bi süre aynı kiloda kalıyorum, sonra vermeye başlayınca her gün 200-300 gram veriyom bi kaç gün, sonra tekrar sabit kalıyom hihoyyyt Her gün tartılıyom ya, o yüzden sıkı gözlem benimki :))
Vay vay vay, kız hiç de çaktırmıyon, seni gidi minnak zuzu kaydirigubbakcemile3 Oy oy bi tosunum da burda oldu opuyorumnanaktan
:bbo: Şenizyok kız bu hafta bildirimden sonra verdim zateen sanırsam pazartesi falandı sora durduuu onu bunu şunu kıvırırsam durur dabiiiisempatiksalakcinni
Kızlar yaz geldi sayılır artık, o yüzden cozutma lüksünüz yok!!! Eğer ki ben yarından sonra da dikkat etmeye devam edersem utanın kendinizden derim lülülülülülü
boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
öksürüyorum
hiç iyi hissetmiyorum kendimi ya huuuu
kızlar ben çıkayım az işlerim war öpüyorum sizi tek tek olumunekankayizsmile
çıtır cım ellerine sağlık kız sen almamışsındır yaaa CADIARZUveeee listemiz delikafadulden
truf 53.6 (2 kilo vermiş)
murfak robotu 53.5 (1 kg vermiş)
dulcinea 53.4 (500 gram vermiş)
spatz (54.3 aynı)
linguist (55.5 aynı)
klik 53.9 (200 gram vermiş)
kuzu 57.1 (800 gram almış)
lachesis 57.4 (800 gram almış)
yasemin 57.5 (400 gram vermiş)
peppermint 54.4 (100 gram vermiş)
Neyse kızlar, görüşürük sonra opuyorumnanaktan
vvvvvıııııışşşşşşşşşsırnaşık şey
geçmiş olsun çıtırcık:teselli:
sporda valeybolda terliyon terliyon dikkat etmiyon dabi kendineee (( annem gibi konuştummm)) kafayıda yicem yakındalaelaelaelaelae
Ay canım sen hala iyi olmadın mı???? Sen niye bu kadar sık hasta oluyorsun, çalışma tempondan mı acaba?? Bence vitamin al ve bol bol dinlen. Sıcak ve soğuk şeyler içme.
30 dk yı düzenli yapsan baya bi farkeder canım. Sporu bırakınca bende de bi gevşeme oldu ne yazık ki... Özen göstermek şart.
Hiç biliyom valla :ecrin_bebek:
he he he :roflol: :roflol: sırnaşık şey Şeniz
:bbo: Şeniz
yer elması kışın diye biliyom ben bayanssulusmile
doğru diyon guzummm Şeniz
geçmiş olsun canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?