50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesise bildirdim boncuğum çizelgemle aynıyım bugün sabahta yine aç ve cıbıl bir vaziyette tartıldım:1ninca: yine aynı şükür kilo almamışımsositososito
Kesinlikle kayılıyorum canım, kiloyu korumak kilo vermenin yarısısı :lepi:
Buarada cidden genelde hep şöyle oluyo bende: bi süre aynı kiloda kalıyorum, sonra vermeye başlayınca her gün 200-300 gram veriyom bi kaç gün, sonra tekrar sabit kalıyom hihoyyyt Her gün tartılıyom ya, o yüzden sıkı gözlem benimki :))
Vay vay vay, kız hiç de çaktırmıyon, seni gidi minnak zuzu kaydirigubbakcemile3 Oy oy bi tosunum da burda oldu opuyorumnanaktan

yok kız bu hafta bildirimden sonra verdim zateen sanırsam pazartesi falandı sora durduuu onu bunu şunu kıvırırsam durur dabiiiisempatiksalakcinni

Kızlar yaz geldi sayılır artık, o yüzden cozutma lüksünüz yok!!! Eğer ki ben yarından sonra da dikkat etmeye devam edersem utanın kendinizden derim lülülülülülü

boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
sesim yine kısılacak gibi
öksürüyorum
hiç iyi hissetmiyorum kendimi ya huuuu

ıhhh benim sıkı gözlemcimmm yirim seğiii düzenli spor yapsam gidecekte yetmiyo yarım saatçık spor en az 1 saat yapmam lazımondan üylee

haa bide benim bacaklar öğğğğğqqqq olmuşş :bbo: hanii kalçanın dibi sankim pörsmüşşş gevşedi ondanmıkii-tatlicadiarzu-

kızlaar alakaya maydonoz yer elması ni zaman çıkıyoooo

Kızlar yaz geldi sayılır artık, o yüzden cozutma lüksünüz yok!!! Eğer ki ben yarından sonra da dikkat etmeye devam edersem utanın kendinizden derim lülülülülülü

vvvvvıııııışşşşşşşşşsırnaşık şey

boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
öksürüyorum

geçmiş olsun çıtırcık:teselli:

sporda valeybolda terliyon terliyon dikkat etmiyon dabi kendineee (( annem gibi konuştummm)) kafayıda yicem yakındalaelaelaelaelae

boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
öksürüyorum
Ay canım sen hala iyi olmadın mı???? Sen niye bu kadar sık hasta oluyorsun, çalışma tempondan mı acaba?? Bence vitamin al ve bol bol dinlen. Sıcak ve soğuk şeyler içme.
30 dk yı düzenli yapsan baya bi farkeder canım. Sporu bırakınca bende de bi gevşeme oldu ne yazık ki... Özen göstermek şart.
Hiç biliyom valla :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

he he he :roflol: :roflol: sırnaşık şey Şeniz

yok kız bu hafta bildirimden sonra verdim zateen sanırsam pazartesi falandı sora durduuu onu bunu şunu kıvırırsam durur dabiiiisempatiksalakcinni
:bbo: Şeniz
yer elması kışın diye biliyom ben bayanssulusmile

doğru diyon guzummm Şeniz

boğazlarım yanıyo
hapşırıyorum arada
öksürüyorum

geçmiş olsun canım Şeniz

veeee listemiz delikafadulden

truf 53.6 (2 kilo vermiş)
murfak robotu 53.5 (1 kg vermiş)
dulcinea 53.4 (500 gram vermiş)
spatz (54.3 aynı)
linguist (55.5 aynı)
klik 53.9 (200 gram vermiş)
kuzu 57.1 (800 gram almış)
lachesis 57.4 (800 gram almış)
yasemin 57.5 (400 gram vermiş)
peppermint 54.4 (100 gram vermiş)

ve haftanın birincisi 2 kilo ile TRUF oldu. :hooray:

Tebrikler canım :hooray: vereliniortak

Lachesiscim verenlerle alanları farklı renkte yapsak olur mu, incelemek zor oluyo da ayıptır sülemesi. Ellerine sağlık fıstık opuyorumnanaktan

Bi de lachesiscim geçen haftaki kiloları dikkate almadık mı bu hafta..? Mesela klik sanki daha azdı geçen hafta :icecream: Detoks yüzünden mi yoksa öyle yaptınız?

çıtır cım ellerine sağlık kız sen almamışsındır yaaa CADIARZU

he ya ondan oluyo sanırsam
sağol canımcım
yer elmanı yisinler senin ama nezaman bilmiyom

geçen hasta olduğumda iyi oldum geçti
bu dün başladı yaa
buzdolabından buz gibi 3 yudum su içtim ondanmı oldu acaba kesin ondan

he he he :roflol: :roflol: sırnaşık şey Şeniz

:bbo: Şeniz
yer elması kışın diye biliyom ben bayanssulusmile

doğru diyon guzummm Şeniz

geçmiş olsun canım Şeniz

sağol canım güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…