eklemişsin bile kilo sayacını hadi hayırlı olsun :)
kıslar sizde sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz
yemek yiyince kesinlikle tartılmıyrum moralim bozuluyor
bide bne gün içinde çok su içiyorum
yaa nie bu kadar takıyosun kafaya 1 kilo vermişsin ama hızlı vermek istiyosan :) sabah koş akşam yürüyüş yap bol su iç az yeya canm 2 ayda nasıl 10 kilo verdin biraz ayrıntılı anlatırmısın mafoldumben çok ihtiyacım var kilo vermeye hem ruhen hemde görünüşüm adına senağlama
Dr Kontrolünde .. Doğru doktor ve doktorun her dedıgıne harfıyen uymak gerekıyor .. daha erken verebılırdım kılolarımı ama ben 2 aylık sürece yaydım :)ya canm 2 ayda nasıl 10 kilo verdin biraz ayrıntılı anlatırmısın mafoldumben çok ihtiyacım var kilo vermeye hem ruhen hemde görünüşüm adına senağlama
yeni topiğin hayırlı olsun laleeeee:)yaa nie bu kadar takıyosun kafaya 1 kilo vermişsin ama hızlı vermek istiyosan :) sabah koş akşam yürüyüş yap bol su iç az yeben eskiden 1 ayda 9 kilo vermiştim böyle ama hepsini geri aldım 2 ayda :) önemli olan hızlı vermek diil kalıcı kilo vermek bunu unutma ok? şimdi ise yeme düzenimi değiştirdim 2 ayda 5 kilo verdim 3 öğün yemek ye bide 3 tanede bunların arasında yoğurt ye su iç yani 6 öğün olsun ben yürüyüş bile yapmıyorum bide yürüsem ne olcak kimbilir :) ama tabi zorlamıyo diil çok pes edecek oldum ama pes etsemde 1 gün ettim :) dedim ne yapıyorum ben tekrar rejime devam ettim üzülme verirsin yeter ki sabret
hedefim 55 kilom 57,5 kızlar
yediklerim bir felaketti dün:
dün yediklerim:
sabah..1 kk peynir + 1 kepekli tandır gevreği
ara... nescafe - sütlü
yeşil elma
öğlen: bol cacık - bezelye+4 kaşık pilav
ara: 2 adet tandır gevreği
eve giderken 2 top kakaolu dondurma
akşam:çok az somon + biskren dark - 1 paket + 1 paket N**** (Siyahi) + 2-3 top kakaolu dondurmakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?