50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıslar sizde sabah aç karnına mı tartılıyorsunuz
yemek yiyince kesinlikle tartılmıyrum moralim bozuluyor
bide bne gün içinde çok su içiyorum

canm ben bi doktordan dinlemiştim en sağlıklısı sabah aç karnına tualetten çıkınca tartılmakmış ve önerilen haftada 2 gün tartılmak. çünkü yediklerimize göre hergün farklı bi kilo çıkabiliyo.

ya canm 2 ayda nasıl 10 kilo verdin biraz ayrıntılı anlatırmısın mafoldumben çok ihtiyacım var kilo vermeye hem ruhen hemde görünüşüm adına senağlama
yaa nie bu kadar takıyosun kafaya 1 kilo vermişsin ama hızlı vermek istiyosan :) sabah koş akşam yürüyüş yap bol su iç az ye ben eskiden 1 ayda 9 kilo vermiştim böyle ama hepsini geri aldım 2 ayda :) önemli olan hızlı vermek diil kalıcı kilo vermek bunu unutma ok? şimdi ise yeme düzenimi değiştirdim 2 ayda 5 kilo verdim 3 öğün yemek ye bide 3 tanede bunların arasında yoğurt ye su iç yani 6 öğün olsun ben yürüyüş bile yapmıyorum bide yürüsem ne olcak kimbilir :) ama tabi zorlamıyo diil çok pes edecek oldum ama pes etsemde 1 gün ettim :) dedim ne yapıyorum ben tekrar rejime devam ettim üzülme verirsin yeter ki sabret

ya canm 2 ayda nasıl 10 kilo verdin biraz ayrıntılı anlatırmısın mafoldumben çok ihtiyacım var kilo vermeye hem ruhen hemde görünüşüm adına senağlama
Dr Kontrolünde .. Doğru doktor ve doktorun her dedıgıne harfıyen uymak gerekıyor .. daha erken verebılırdım kılolarımı ama ben 2 aylık sürece yaydım :)

günaydın kıslarrr
ayy biri patates kızartması yapmış ayy en son ne zamn yediğimi hatırlamıyorumm
off bu rejim ne kadar sinir bişeyy

kilo vermek mi o da nee:roflol:
bu ara iyice azittimm sardim cikolatayaaa..
aldim mi 2kilo aldim vallahh:a015:

aynen yaaa
bu aralar ben de iyice bozdum diyeti
geçen alpella rio yedim
aynı gün biskrem darkkafamçokkarıştı
dün tam 1 litre sunny içtim mandalinalılülülülülülü
geçenlerde arkadaşlar gelmişti onlara yaptığım yaşpastadan 1 onlarla- 2dilim de gece 12de yedimkafamçokkarıştı

dahasını saymıycam:1ninca:

Son düzenleme:
tw de duymuştum 3 tane bisküvi 1 dilim ekmekle aynı değermiş :s

bende çok seviyorum bisküviyi

tek olmadigima sevindim kizlarrrhihoyyyt
isin tuhaf yani agzina kola koymayan ben kolakolik oldumsositososito

kolayı çok nadir içerim kızartma yapmam pasta börek yapmam garibim eşimde benim sayemde o da rejimde yaprsam dayanamam yerim çünkü o yüzden yapmamak en iyisi

merhaba kızlar nasılsınız?sanırım listeyle ilgilenen olmamış,bu çarşamba listede yer almak isteyen herkes hedef kilosuyla beraber o günki kilosunuda versinde ben baştan liste yapayım.tabii liste takibini istiyorsanız...

canım benimde hedef kilom 52 bende 54 e kadar inmiştim şu an 58 im ve hepsi 2 ay içinde olup bitti senağlama :kedi:

kızlar ben kendime yol arkadaşı arıyorum, sürekli mail atabileceğim hesap soracak yani birbirimizi zorlayacağımz ve bu sayede kilo vereceğimiz,, varım diyen var mı acaba aranızda vereliniortak
eğer sorum yanlış yerdeyse site yöneticileri kusuruma bakmasın :enbuyukkk:

yeni topiğin hayırlı olsun laleeeee:)

günaydın hatunlar,nasılsınız bakem? kızlar ben 5 gündür aynı kilodayım dün nedenini anladım çünkü regl yim :)) aslında farketmeliydim göğüsler maşallahlık oldular yine gerçi hep öylelerde bu sebepten heryerim ağırdığı için dün spor yapamadım.normalde gün aşırı spor yapmaya çalışırım.

seynep:)) ciğim bu topik zaten senin istediklerini gerçekleştirmek için açılmış bir topik.burda gün gün neler tüketip neler yaptığımızı anlatırsak,birbirimizin hatalarını söyleyip başarılarıyla sevinirsek ve birbirimize destek olup motive edersek ancak bu işi yapabiliriz. sizden ricam lütfen paylaşımda bulunacak arkadaşlar aramıza katılsın.bir mesaj atıp iki haftada bir uğrayacak arkadaşlarla bu işi sağlıklı bir şekilde yürütemeyiz çünkü....

13,07,2009 günlük beslenme
sabah:klasik kahvaltı(çavdar ekmekli)
ara:yok
öğle: 1 tabak domates kavurması
ara:250 ml light süt
akşam: 2 küçük baget haşlama
ara:1 avuç kiraz

4 lt ye yakın su tükettim
herkese kolaylıklar dilerim

hedefim 55 kilom 57,5 kızlar

yediklerim bir felaketti dün:

dün yediklerim:
sabah..1 kk peynir + 1 kepekli tandır gevreği
ara... nescafe - sütlü
yeşil elma
öğlen: bol cacık - bezelye+4 kaşık pilav
ara: 2 adet tandır gevreği
eve giderken 2 top kakaolu dondurma
akşam:çok az somon + biskren dark - 1 paket + 1 paket N**** (Siyahi) + 2-3 top kakaolu dondurmakafamçokkarıştı

akşama kadar iyi hoşda akşam gümlemişsin arkadaşım,çok kalorili besinler tüketmişsin.spor yaptın mı pekii?

günaydın kıslar herke yazmış ne yediğini bende yazıyım şimdiden söyliyim dün kaçırdım biraz
sabah klasik kahvaltı
yarın yağlı peynir,domates,salata,5 tane zeytin 2 tatlı kaşığı vişne reçeli 2 tane etimek light süt içtim
öğlen malesef bisküvi yedim
akşam karpuz ve makarna yedim
ama 1 saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…