50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

erkek arkadasima bi Bikini gösterdim bana dedigi laf o Vücut yapina yakismaz dedi yaaaaaa.... :çok üzgünüm: Zaten Zayifladigimin farkinda degilllll öööööööööööfffffff...

boş ver yaa üzülmee,erkekler dikkatsizdirrr şimdi farketmesin daha iyi iştee ilerleyen zamnlarda verdiğin kilo artınca farkedip şaşırması dahaa hoş değil mi:?

evvet sanırımm spordan dolayı sıkılaşma oluyoo ,ama yine de insan tartılınca az çıkma istiyoo,ben okul kapanana kadar vermekı istiyodum amaa biraz zor gibiii ,olsunn bozmayacamm moralimi ps etmeyecemmmm

boş ver yaa üzülmee,erkekler dikkatsizdirrr şimdi farketmesin daha iyi iştee ilerleyen zamnlarda verdiğin kilo artınca farkedip şaşırması dahaa hoş değil mi:?

Ya yok üzülmiyorum sinirleniyorum insan der askim yakisir ama yok mayasinda var bunun yaa... Sasircak tabi su 4kg daha vereyim tmmdir..

çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile3

Trufcan iki kilo verdiyse ben daha durmam burda heheheheh gideyim de leslie yapiyim icime oturdu hehe:)

yap tabi canım yap yap
benim bu ayın sonunda 51 olma zorunluluğum var ne yazıkki
ama vereceğime inanıyorum
bacaklarım iyicene çöpe dönecek :)
sen zaten çöpsün :dilcikar:

pardonnnn 52 geldimm yanlış yazmışım 53ten 52 yeee düşmüşümmmmm

gayet iyi bir başarı

AYSİMA canım erkek arkadaşın kıskanmış olmasın

ben diyare olduğumdan cola içiyorummafoldumben yani barsak folaramı düzeltmem gerek...yağsız yiyorum ama 3 bardak cola içtim..Hasta olduğumdan hareket yapamadım...

ben diyare olduğumdan cola içiyorummafoldumben yani barsak folaramı düzeltmem gerek...yağsız yiyorum ama 3 bardak cola içtim..hasta olduğumdan hareket yapamadım...

1 tatlı kaşığı türk kahvesine biraz limon sık ve hap yutar gibi yutup su iç.1 saat sonra tekrar iç .2 saaatte etkisini görürsün.(bizzat tarafımdan denemiştir.)kola içme benceee...bi de haşlanmış patates iyi gelir.

Ellerine sağlık canım, harika olmuş :lepi:

Canım ya maşallah çok iyi zayıflamışsın... Nekadar zamanda verdin?.. Benim nişanlım da 16 Mayısta geliyo askerden,o gelene kadar 54 olacaktım ama olmadı... Buna da şükür:)
3 ayda canım, gözün aydın hihoyyyt
Arada sırada insanın kilo vermesi yavaşlıyo klikcim, mühim olan azmetmek. 2 gün sıkı yapmak yerine 1 gün benim gibi yarım yapmanı tavsiye ederim detoksu. Ben artık içimden geldikçe yapıyom :))

ben bir turlu çizelgeyi sayfamda gösteremiyorum..herşey ok ama profilimi düzenleme yapıyorum ama olmuyor...
Canım çizelgene göre hedefin 7 kilo kaydirigubbakcemile3

Ay trufcum bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim. Bu tarz sağlıkla ilgili bilgileri aklına geldikçe paylaş hatta. Çoğu insan aşırı yeme hatasına düşüyo, bundan sonra etrafımdakileri uyarıyım.

Demek dün çiğ köfte yidin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Menün de sporun da süper zuzum, devamını bekliyom :lepi:
erkek arkadasima bi Bikini gösterdim bana dedigi laf o Vücut yapina yakismaz dedi yaaaaaa.... :çok üzgünüm: Zaten Zayifladigimin farkinda degilllll öööööööööööfffffff...
Aaaa genelde erkekler direkt yakışır der, sonuçta bizim gibi ince gözlemleri olmaz. Seninkine kızdım valla Sen yazlık kıyafetler giymeye başlayınca görür o gününü yerimseniben

Nesmecim hoşgeldin opuyorumnanaktan Sabah sabah çubuk kraker mi çekti canın yahuu..
Akşam çok az yemişsin. Sporun her zamanki gibi hihoyyyt
pardonnnn 52 geldimm yanlış yazmışım 53ten 52 yeee düşmüşümmmmm
Tebrikler nesmecim, bence gayet güzel bi sonuç, çünkü senin fazla çok az. Ayrıca sıkılaşmak önemli

Dulci napıyorsun kuzum, bu gece uyuyamazsın sen şimdi heyecandan, bir süre de buralarda görünmezsin herhalde, çok seviniyorum senin için.

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Ben de bugünkü menümü anlatam :)) Kendimce yarım detoks yapam dedim:
1 yeşil çay
Çilek hoşavı (içinde az üzüm var, şekersiz, gün içinde aklıma geldikçe içtim)
1 domates
2-3 ceviz
1 haşlanmış patates (tuz ve çook az zeytinyağ var)
Buaraya kadar gayet güzel... Saat 9 da un helvası, gözüm doyana kadar yedim :))) (tüm gün az yerken amacım helvaya yer açmaktı, saat 9 da eve geldi ama)

Spor olarak 40 mekik+ gün için yerimde durmadım :)))

Dulci napıyorsun kuzum, bu gece uyuyamazsın sen şimdi heyecandan, bir süre de buralarda görünmezsin herhalde, çok seviniyorum senin için.

Canım valla tüm işlerimi hallettim, saçımı da yaptım, artık bekliyorum :kedi: Ama sabahki gibi değilim, duruldum biraz :) Uçaktan korkuyom ya, o konuda tedirgin oldum bi ara, o yüzden duruldum...

Lachesiscim, umarım en güzel koşullarda siz de askerliği aradan çıkartırsınız opuyorumnanaktan Ben sizin için hep şöyle düşünüyorum: eşin nerde askerlik yaparsa, sende orda yaşarsın bi süre :)

hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.

Uçaktan mı korkuyorsun, aa kötü birşey o, yenmelisin o korkunu, yolculuklarda zor olur. Korkulcak hiçbir şey yok inan, otobüsden daha güvenli.
Saçlar yapıldı demek ay ne güzel:)

Canım benim eşimde askere bu sene gitmiycek galiba. İş değiştirme durumu var o yüzden erteleyebiliriz. Gittiğinde de benim iş güç falan zor olur, belli olmaz tabi yine de, hayırlısı olsun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…