erkek arkadasima bi Bikini gösterdim bana dedigi laf o Vücut yapina yakismaz dedi yaaaaaa.... :çok üzgünüm: Zaten Zayifladigimin farkinda degilllll öööööööööööfffffff...
pardonnnn 52 geldimm yanlış yazmışım 53ten 52 yeee düşmüşümmmmm
boş ver yaa üzülmee,erkekler dikkatsizdirrr şimdi farketmesin daha iyi iştee ilerleyen zamnlarda verdiğin kilo artınca farkedip şaşırması dahaa hoş değil mi:?
son 2 kilo zaten eninde sonunda gider sıkma canını :))))
İnşallah tatlım ama 1 kilo diye sıkma kendini ben hiç 1 haftada 1 kilo vermedim sayılır ama önemli olan sağlıklı vermek o zmn almıyosun kolay kolay vücut direncin de düşmüyor dinç oluyorsun zemuszemus
cnm png uzantılı olacak onu kopyala yapıştır ok?
Trufcan iki kilo verdiyse ben daha durmam burda heheheheh gideyim de leslie yapiyim icime oturdu hehe:)
pardonnnn 52 geldimm yanlış yazmışım 53ten 52 yeee düşmüşümmmmm
ben diyare olduğumdan cola içiyorummafoldumben yani barsak folaramı düzeltmem gerek...yağsız yiyorum ama 3 bardak cola içtim..hasta olduğumdan hareket yapamadım...
lache canım kaçamaksız bir günün yok bakıyorum da maşşallah
Ellerine sağlık canım, harika olmuş :lepi:truf 53.6 (2 kilo vermiş)
murfak robotu 53.5 (1 kg vermiş)
dulcinea 53.4 (500 gram vermiş)
spatz (54.3 aynı)
linguist (55.5 aynı)
tweety (57 aynı)
klik 53.9 (200 gram vermiş)
kuzu 57.1 (800 gram almış)
lachesis 57.4 (800 gram almış)
yasemin 57.5 (400 gram vermiş)
peppermint 54.4 (100 gram vermiş)
sensewitch 48.1 (600 gram vermiş)
3 ayda canım, gözün aydın hihoyyytCanım ya maşallah çok iyi zayıflamışsın... Nekadar zamanda verdin?.. Benim nişanlım da 16 Mayısta geliyo askerden,o gelene kadar 54 olacaktım ama olmadı... Buna da şükür:)
Arada sırada insanın kilo vermesi yavaşlıyo klikcim, mühim olan azmetmek. 2 gün sıkı yapmak yerine 1 gün benim gibi yarım yapmanı tavsiye ederim detoksu. Ben artık içimden geldikçe yapıyom :))Evet dulcineacığım,ben detokstan önce 54,1 idim.detoks bitimi 52,6 ya kadar düşmüştüm
ama bu sebze-meyve detoksu zayıflama anlamında bana yaramadı canım.ertesi gün,yeniden 54,1 e çıkmıştım maalesef.bu haftada 200 gr vererek 53,9 a düştüm.
Canım çizelgene göre hedefin 7 kilo kaydirigubbakcemile3ben bir turlu çizelgeyi sayfamda gösteremiyorum..herşey ok ama profilimi düzenleme yapıyorum ama olmuyor...
Ay trufcum bu bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim. Bu tarz sağlıkla ilgili bilgileri aklına geldikçe paylaş hatta. Çoğu insan aşırı yeme hatasına düşüyo, bundan sonra etrafımdakileri uyarıyım.inşallah dark çikolata
biraz önce 37 yaşında bir erkek getirdiler
pikniğe gitmiş ve kalp krizi geçirmiş
o kadar çok yemişki
midesindeki yemek müdahale etmemize bile izin vermedi
sonuç ex oldu
tıka basa yemek hiç iyi değil arkadaşlar
bir daha yapmayalım bizde asla
Demek dün çiğ köfte yidin aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Menün de sporun da süper zuzum, devamını bekliyom :lepi:slm kızlar opuyorumnanaktan
koçumun dikkatine :ecrin_bebek: bugünkü mamaları yazayım :icecream:
sabah
1 kupa zencefilli karışık bitki çayı + 1 tabak çilenkkk
1 kupada karanflli yeşil çay sonrasında spor
leslie 3 mile fat burning (40 dk)
karın hareketleri (6 dk) + esneme (4 dk)
kahvaltı
1 kupa çay
az beyaz peynir
domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta bol maydonoz limon ve az zeytinyağlı yımırta salatası kaydirigubbakcemile3
1 dilim çawdar ekmeği
ara
1 sade türk kahwesi + kahveli guş lokumu minnacık
öğlen
çorba , tawuklu yeşil salata , 1 dilim çawdar ekmeği
ara
dünden kalan 2 etsiz çiğ köfte ,ayran :kedi:
ara
1 portakal
akşam
çorba , çoban salata,2 ince dilim ızgara hellim peyniri
ara
5 badem + 1 kuru kayısı
2 kupa açık çay
birazdan da pilatesimi yapacağım inş.. yerimseniben
edit: pilates yapılmıştır :)))
Aaaa genelde erkekler direkt yakışır der, sonuçta bizim gibi ince gözlemleri olmaz. Seninkine kızdım vallaerkek arkadasima bi Bikini gösterdim bana dedigi laf o Vücut yapina yakismaz dedi yaaaaaa.... :çok üzgünüm: Zaten Zayifladigimin farkinda degilllll öööööööööööfffffff...
Nesmecim hoşgeldin opuyorumnanaktan Sabah sabah çubuk kraker mi çekti canın yahuu..iyi akşamlarr
bugünkü menüm:
sabah:1yeşil çay+5-6 çubuk kraker +yarım saat sonra kahvaltı 1 dilim kepek ekmek+peynir+zeytin+zeytin yağı*bol yeşillik+1 haşlanmış yumurta
ara:türk kahvesi+yanında 1 parça bitter
öğle:2 parça mercimek köftesi+ayran
ara:1 portakal+6 erik
akşam:200ml yoğurt+ içine 5 çilek
içece:2 lt su+2 türk kahvesi+3br yeşlil çay
hareket:tibet+lesli 3 mil 40dk+pilates yarım saat yaptım.+yatarken 20-30mekik
reddettiklerimrofiterol(çok çok sevmemme ve ısrara rağmen)+dondurma+kahvaltıda simit+börek+1 saatilik yürüyüşş (
Tebrikler nesmecim, bence gayet güzel bi sonuç, çünkü senin fazla çok az. Ayrıca sıkılaşmak önemlipardonnnn 52 geldimm yanlış yazmışım 53ten 52 yeee düşmüşümmmmm
Dulci napıyorsun kuzum, bu gece uyuyamazsın sen şimdi heyecandan, bir süre de buralarda görünmezsin herhalde, çok seviniyorum senin için.
Canım valla tüm işlerimi hallettim, saçımı da yaptım, artık bekliyorum :kedi: Ama sabahki gibi değilim, duruldum biraz :) Uçaktan korkuyom ya, o konuda tedirgin oldum bi ara, o yüzden duruldum...
Lachesiscim, umarım en güzel koşullarda siz de askerliği aradan çıkartırsınız opuyorumnanaktan Ben sizin için hep şöyle düşünüyorum: eşin nerde askerlik yaparsa, sende orda yaşarsın bi süre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?