50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım koçluğun için teşekkürler opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Naber?

iyi bebişim gezdim gezdim gezdim sempatiksalakcinni
havada süperdii zemuszemuskendime spor ayakkabısı aldııımmmgamyoncuiremsu
işte büyleeee canımdelikafadulden

ayy hiç denk gelmedik yasemincim
ama ben koçken

ay nebiçim yazdım gene:tomato::tomato::tomato:

he yooooooo canimmmmmmmmm nassin yahuuu goren cennetlik

dulcineacigim korkma kusum bi sey olmaz bulusma anini hayal et kapat gozunu hehe

:roflol: :roflol: Ay yine bomba gibi giriş yaptın kaydirigubbakcemile3
Doğru diyon seksi cimcimem, sen kaç saatlik yol uçuyon... Ya işte bi kez salakça düşündüm, o yüzden böyle oldu.
Kız bugün naptın da yoruldun, yemek yemekten mi bitkin düştün kaydirigubbakcemile3 Niye kilonu bildirmedin sen :mymeka:

Benim icin coooook eglenceli haha bazen inadina uyuzluk yapiyom nasilda kiziyo haha hosuma gidiyoda...
:lepi: Bizim ilk yıllarda deli gibi kıskanırdı, ben hiç umursamazdım. Sonra bu beni bi kıskandırdı sempatiksalakcinni Ondan sonra bi süre ikimiz de kıskanç olduk. Sonra tabi olgunlaştık ama ben hala kıskanılmayı seviyom :kedi: :lepi:

sağol dulci tavsiyeelrin için,domates salaatlık yemiyorumm hormondan dolayı,lahananın da çorbasını yaptım ,yapmamaış olsyadımm senin dediğin gibi daha güzel aslındaaa.
üstümdekielriş de saymazsammm iyi ozaman çok güzell,vallla moralimm yerine geldiii:)
ölçülerimi yazayım:90(vücuduma göre fazla büyük,cünkü sırtımm darır)-62-88

ayy hiç denk gelmedik yasemincim
ama ben koçken

ay nebiçim yazdım gene:tomato::tomato::tomato:

evet tatlım yaaaa bilmiyorumkismile girdiğim vakit bir iki mesaj yazıyorum bazennnn cevap gelmiyor bende kafama göre biri yoksa geçmişi okuyup kaçıyomm gerçi bu hafta hakikatten girmedim fazla:1ninca:

güle güle kullan tatlım spor ayakkabılarınıbayanssulusmile

iyi bebişim gezdim gezdim gezdim sempatiksalakcinni
havada süperdii zemuszemuskendime spor ayakkabısı aldııımmmgamyoncuiremsu
işte büyleeee canımdelikafadulden
İyi yapmışsın canım, ben de gezcem gezcem gezcem gezcem bundan sonra :lepi: Babam bugün işte saçımı yaptığımı gördü, yarın gezmeyi mi gidiyon diye sordu, ben de: ..... yarın geliyo, bundan sonra hergün yokum, toptan söyleyem dedim :lepi: Tam gezme modundayım yani
Güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
selam kızlar naber yaaa iyisiniz umarım hepiniz

Selam ex koçum, hoşgeldin opuyorumnanaktan İyiyim ben, sen de iyisin di mi kaydirigubbakcemile3

heee yooooo iyi geceler kızlaaarr delikafadulden

selam canım. Şeniz

:roflol: :roflol: Yaw kıyamam sana ya, nutellam benim. Duyan da hiç cuzutmamışsın sanar kaydirigubbakcemile3 Sen zaten fıstık gibinsin :lepi:

evet ya ben hiç diyet yaptım sayılmazki zaten, birgün detox yaptım onda da ölüyordum ehehe kaydirigubbakcemile3

Fıstık olsun yavrım benim, senin sevgilin çok şanslı valla, kıymetini bilsin.

selam kızlar naber yaaa iyisiniz umarım hepiniz

iyiyiz kuzum sen nasılsın tatlım? Koçluğun için çok sağol canım benim Şeniz

ıyı olduğuna sevindim nutellem
bende fena sayılmam, çok şükür ,sağol tatlımŞeniz

aaa giriyom nete sık sık esas sen yoksun ha bire oradan oraya uçuyonsırnaşık şey

canim yollarda surunuyordum sonra cuma gunu calistim aksaminda arkadasim geldi 1 saat kadar once gitti dun bi ara gelmistim de sen yoktun kusum ayakkabini gule gule kullan ben de 2 tane bi sey aldim bugun hihoyyyt hadi resim ekleyelim heh ama hala kiyafeti almadim dugun icin Şeniz

4 ucuyorum canim da benim oncesinde 7 saat kadar beklemelerim onun da oncesinde 11 saat kadar otobus yolculuklarim oluyorr ayy bi de 4 saat ucustan sonra 1 saat daha yolculugum oluyor aaaa sonrasinda da mudurum aliyor beni bi yarim saat daha yolculugum oluyor heheh kac kalori KOCUM hesaplasin BEN ANLAMAM HEH:) kaydirigubbakcemile
canim tum gun alisveristeydik deli miyim neyim topuklu ayakkabiyla dolandim yaa sonrasinda da 3 numara buyuk duz taban bi ayakkabiya gecis yaptim mecburen ayyyyy yazarken guluyorum yaa sırnaşık şey valla kilomu bilmiyorum canim yaa bi de 2 gundur pek cok yedim ozellikle bugun o yuzden dogru cikmaz simdii

yesa kız nerdesin sen yaaa
beni koç yaptım sonra pıt diye kayboldun:uhm:
nerlerdeydin kıııı

canim yollardaydim dun girdim bi ara da kisa surdu bundan sonra aranizdayim insallah da hafta ici biliyosun calisiyorum 6dan sonra gelirim insallah opuyorumnanaktan

iyiyim tatlım sağol Şeniz
ex koç sırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel
bu haftanın koçu kim belli oldumu

HAFTANIN KOCU KUZU
siradaki parcayi ona ve tum sevdiklerime gonderiyorum hehe

güle güle kullan tatlım spor ayakkabılarınıbayanssulusmile
sağol canım rahat yapamıyordum korkudan iyi oldu bide ucuz buldum sempatiksalakcinni
ara sokaklarda olunca :1ninca:

ooohh ne güzell kaydirigubbakcemile3 ama sende hakettin yaniiii gezmeleri :lepi:

haaa aklıma gelmişken sende cicilerini güle güle kullanŞeniz
selam canım. Şeniz

meraba şekercimm kaydirigubbakcemile5

HAFTANIN ADI

YAN SIMITLERE OLUM HAFTASI sanirim ole bi seydi koc gelince tekrar soralimm:)

tamam canım görüşürüz 6 dan sonra inşallah
sen yine ingiltereye mi uçtun yoksa kıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…