nutellam beni niye unuttun güzelim:uhm:
hee özelden atmadım mesaj ondan herhal
burdan yazmıştım hala 57 yim diya :çok üzgünüm:akannehirsenağlama
yine de liste için ellerine sağlık teşekkürlerbuyrunnnnnnnnn
kilo veren tüüüüm arkadaşlar tebrikler :hooray:
ne mutlu size
Hoşgeldin canım opuyorumnanaktan Naber?
canım koçluğun için teşekkürler opuyorumnanaktan
iyi bebişim gezdim gezdim gezdim sempatiksalakcinni
havada süperdii zemuszemuskendime spor ayakkabısı aldııımmmgamyoncuiremsu
işte büyleeee canımdelikafadulden
:roflol: :roflol: Ay yine bomba gibi giriş yaptın kaydirigubbakcemile3he yooooooo canimmmmmmmmm nassin yahuuu goren cennetlik
dulcineacigim korkma kusum bi sey olmaz bulusma anini hayal et kapat gozunu hehe
:lepi: Bizim ilk yıllarda deli gibi kıskanırdı, ben hiç umursamazdım. Sonra bu beni bi kıskandırdı sempatiksalakcinni Ondan sonra bi süre ikimiz de kıskanç olduk. Sonra tabi olgunlaştık ama ben hala kıskanılmayı seviyom :kedi: :lepi:Benim icin coooook eglenceli haha bazen inadina uyuzluk yapiyom nasilda kiziyo haha hosuma gidiyoda...
ayy hiç denk gelmedik yasemincim
ama ben koçken
ay nebiçim yazdım gene:tomato::tomato::tomato:
canım koçluğun için teşekkürler opuyorumnanaktan
iyi bebişim gezdim gezdim gezdim sempatiksalakcinni
İyi yapmışsın canım, ben de gezcem gezcem gezcem gezcem bundan sonra :lepi: Babam bugün işte saçımı yaptığımı gördü, yarın gezmeyi mi gidiyon diye sordu, ben de: ..... yarın geliyo, bundan sonra hergün yokum, toptan söyleyem dedim :lepi: Tam gezme modundayım yaniiyi bebişim gezdim gezdim gezdim sempatiksalakcinni
selam kızlar naber yaaa iyisiniz umarım hepiniz
heee yooooo iyi geceler kızlaaarr delikafadulden
:roflol: :roflol: Yaw kıyamam sana ya, nutellam benim. Duyan da hiç cuzutmamışsın sanar kaydirigubbakcemile3 Sen zaten fıstık gibinsin :lepi:
selam kızlar naber yaaa iyisiniz umarım hepiniz
şimdi canım çok tatlı çekti de 10 tane kuru üzüm getirdimmmm(((((((
selam canım. Şeniz
evet ya ben hiç diyet yaptım sayılmazki zaten, birgün detox yaptım onda da ölüyordum ehehe kaydirigubbakcemile3
Fıstık olsun yavrım benim, senin sevgilin çok şanslı valla, kıymetini bilsin.
iyiyiz kuzum sen nasılsın tatlım? Koçluğun için çok sağol canım benim Şeniz
aaa giriyom nete sık sık esas sen yoksun ha bire oradan oraya uçuyonsırnaşık şey
:roflol: :roflol: Ay yine bomba gibi giriş yaptın kaydirigubbakcemile3
Doğru diyon seksi cimcimem, sen kaç saatlik yol uçuyon... Ya işte bi kez salakça düşündüm, o yüzden böyle oldu.
Kız bugün naptın da yoruldun, yemek yemekten mi bitkin düştün kaydirigubbakcemile3 Niye kilonu bildirmedin sen :mymekai:
yesa kız nerdesin sen yaaa
beni koç yaptım sonra pıt diye kayboldun:uhm:
nerlerdeydin kıııı
İyi yapmışsın canım, ben de gezcem gezcem gezcem gezcem bundan sonra :lepi: Babam bugün işte saçımı yaptığımı gördü, yarın gezmeyi mi gidiyon diye sordu, ben de: ..... yarın geliyo, bundan sonra hergün yokum, toptan söyleyem dedim :lepi: Tam gezme modundayım yani
Güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
Selam ex koçum, hoşgeldin opuyorumnanaktan İyiyim ben, sen de iyisin di mi kaydirigubbakcemile3
sağol canım rahat yapamıyordum korkudan iyi oldu bide ucuz buldum sempatiksalakcinnigüle güle kullan tatlım spor ayakkabılarınıbayanssulusmile
ooohh ne güzell kaydirigubbakcemile3 ama sende hakettin yaniiii gezmeleri :lepi:İyi yapmışsın canım, ben de gezcem gezcem gezcem gezcem bundan sonra :lepi: Babam bugün işte saçımı yaptığımı gördü, yarın gezmeyi mi gidiyon diye sordu, ben de: ..... yarın geliyo, bundan sonra hergün yokum, toptan söyleyem dedim :lepi: Tam gezme modundayım yani
Güle güle kullan kaydirigubbakcemile3
selam canım. Şeniz
canim yollarda surunuyordum sonra cuma gunu calistim aksaminda arkadasim geldi 1 saat kadar once gitti dun bi ara gelmistim de sen yoktun kusum ayakkabini gule gule kullan ben de 2 tane bi sey aldim bugun hihoyyyt hadi resim ekleyelim heh ama hala kiyafeti almadim dugun icin Şeniz
4 ucuyorum canim da benim oncesinde 7 saat kadar beklemelerim onun da oncesinde 11 saat kadar otobus yolculuklarim oluyorr ayy bi de 4 saat ucustan sonra 1 saat daha yolculugum oluyor aaaa sonrasinda da mudurum aliyor beni bi yarim saat daha yolculugum oluyor heheh kac kalori KOCUM hesaplasin BEN ANLAMAM HEH:) kaydirigubbakcemile
canim tum gun alisveristeydik deli miyim neyim topuklu ayakkabiyla dolandim yaa sonrasinda da 3 numara buyuk duz taban bi ayakkabiya gecis yaptim mecburen ayyyyy yazarken guluyorum yaa sırnaşık şey valla kilomu bilmiyorum canim yaa bi de 2 gundur pek cok yedim ozellikle bugun o yuzden dogru cikmaz simdii
canim yollardaydim dun girdim bi ara da kisa surdu bundan sonra aranizdayim insallah da hafta ici biliyosun calisiyorum 6dan sonra gelirim insallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?