Hoşbuldum canım, iyi yapmışsın o zaman, afiyet olsun. Ben zaten kilo yapacağından değil, sabah sabah niye canın onu çekti diye sorduydum :))hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.
hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.
Dulcinea ,sevindim senin adınaa.
yedikelrin gayet güzell sadece helvanın geliş saatii geçç onda da sen suçlu değilsinnn,erken gelse erken yiycektin.. yarım detoksun güzel,yarın benim için büyük günn detoks yapcam.menümü yazayyım daa bana azcık yorum yapın
Yeşil çay,kayısı hoşafı,lahana çorbası,çilekli yoğurt,bitki çayları
bunları gün içinde tüketirsemm detoks olur heralde.lahan çorbasıyla hoşafımı yaptımm..
Canım hiç binmedim ben, o yüzden de yersiz bi korku belki de ama son günlerde uçak kazası da çok oluyo sanki. Doğru diyorsun, otobüsten daha güvenli diye tekrar etmeliyim kendime. Spor ayakkabılarımın bağlarını bile yıkadım :))) Ama şu an aklıma geldi, bi parça bişi ütülemem lazım sempatiksalakcinniUçaktan mı korkuyorsun, aa kötü birşey o, yenmelisin o korkunu, yolculuklarda zor olur. Korkulcak hiçbir şey yok inan, otobüsden daha güvenli.
Saçlar yapıldı demek ay ne güzel:)
Canım benim eşimde askere bu sene gitmiycek galiba. İş değiştirme durumu var o yüzden erteleyebiliriz. Gittiğinde de benim iş güç falan zor olur, belli olmaz tabi yine de, hayırlısı olsun ne diyim.
Hoşgeldin opuyorumnanaktanbugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)
bugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)
Ay valla aynen dediğin gibi, kaçta geleceğini de bilmiyorum, tüm gün bekledim :)))Dulcinea ,sevindim senin adınaa.
yedikelrin gayet güzell sadece helvanın geliş saatii geçç onda da sen suçlu değilsinnn,erken gelse erken yiycektin.. yarım detoksun güzel,yarın benim için büyük günn detoks yapcam.menümü yazayyım daa bana azcık yorum yapın
Yeşil çay,kayısı hoşafı,lahana çorbası,çilekli yoğurt,bitki çayları
bunları gün içinde tüketirsemm detoks olur heralde.lahan çorbasıyla hoşafımı yaptımm..
Hosgeldin cnm.. Yok ya benimki Antika anacim kiskanclik yapiyo akli sira sinir sey... Surani düzelt biri bakar elinden cekecegim var...
o imkansız canım, ben geçtim bile, ekimden beri 2 kilo verdim.
8 ayda 2 kilo büyük başarı :roflol:
şimdi canım çok tatlı çekti de 10 tane kuru üzüm getirdimmmm(((((((
heee yooooo iyi geceler kızlaaarr delikafadulden
bugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?