50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)

hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.
Hoşbuldum canım, iyi yapmışsın o zaman, afiyet olsun. Ben zaten kilo yapacağından değil, sabah sabah niye canın onu çekti diye sorduydum :))
Sen sabah aç karnı ve kıyafetsiz mi tartıldın bugün?? Sen yavaş görmemişsin canım, nisan ayında ben de çok yavaş verdim, hatta yerimde saydım. Şu son günlerde şafak sıkıştırdığından atak yaptım sempatiksalakcinni

hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.

o imkansız canım, ben geçtim bile, ekimden beri 2 kilo verdim.
8 ayda 2 kilo büyük başarı :roflol:

Dulcinea ,sevindim senin adınaa.
yedikelrin gayet güzell sadece helvanın geliş saatii geçç onda da sen suçlu değilsinnn,erken gelse erken yiycektin.. yarım detoksun güzel,yarın benim için büyük günn detoks yapcam.menümü yazayyım daa bana azcık yorum yapın
Yeşil çay,kayısı hoşafı,lahana çorbası,çilekli yoğurt,bitki çayları
bunları gün içinde tüketirsemm detoks olur heralde.lahan çorbasıyla hoşafımı yaptımm..

Aaaa genelde erkekler direkt yakışır der, sonuçta bizim gibi ince gözlemleri olmaz. Seninkine kızdım valla Sen yazlık kıyafetler giymeye başlayınca görür o gününü yerimseniben

Hosgeldin cnm.. Yok ya benimki Antika anacim kiskanclik yapiyo akli sira sinir sey... Surani düzelt biri bakar elinden cekecegim var...

çilekli yoğurt olmaz canım, hayvansal gıdalar ve hamurişi yasak.

lacheis ,üzüldümmm senin adınaaa benden betermişsinnnn..
dulcinea,aç karnına ,ama giysiliyidmm(kot+tişört+ayakkabı)benim hala tartım yok taaaaa dışarda aynı tartıda tartılıyomm

Canım hiç binmedim ben, o yüzden de yersiz bi korku belki de ama son günlerde uçak kazası da çok oluyo sanki. Doğru diyorsun, otobüsten daha güvenli diye tekrar etmeliyim kendime. Spor ayakkabılarımın bağlarını bile yıkadım :))) Ama şu an aklıma geldi, bi parça bişi ütülemem lazım sempatiksalakcinni

İşle alakalıysa anlarım lachesiscim, ben genelde hemen aradan çıkarma taraftarıyım.. Çünkü insan gözünde büyütüyo. Aslında erkek arkadaşımın 2 yıl tecil hakkı vardı daha (smmm stajında dolayı) ama ben gitmesini istedim, yürüklendirdim onu, şimdi iyiki gitmişim diyo :)) Yoksa o çok çekinirdi askerden :)

Evet daha önce de konuşmuştuk bunları, hayırlısı olsun canım opuyorumnanaktan
bugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)
Hoşgeldin opuyorumnanaktan

Ay valla aynen dediğin gibi, kaçta geleceğini de bilmiyorum, tüm gün bekledim :)))
Yoğurt havyansal gıda olduğundan olmaz. Yerinde olsam lahana çorbası yerine, lahanayı az haşlayıp mis gibi yerdim :)) Daha doyduğunu anlarsın. Domates salatalık da ye. Eğer açlık hissedersen, bi adet patates haşlaması da yiyebilirsin

Kot ve ayakkabı EN AZ 1 kilo gelir, ki büyük ihtimal daha fazla. Sen biran önce al tartıyı. Baya bi zayıfsın sen. Mezura ile ölçünüp yazsana buraya bi ara. Çok zayıf olup çirkinleşme kaydirigubbakcemile3

Hosgeldin cnm.. Yok ya benimki Antika anacim kiskanclik yapiyo akli sira sinir sey... Surani düzelt biri bakar elinden cekecegim var...

Kıskançlık eğlenceli bişi yaw... :lepi: Olaya bakış açını değiştirirsen sen de eğlenirsin. sempatiksalakcinni

he yooooooo canimmmmmmmmm nassin yahuuu goren cennetlik

dulcineacigim korkma kusum bi sey olmaz bulusma anini hayal et kapat gozunu hehe

trufcum yaa cok ozeniyorum ben sana masallah valla ne guzel ayy bugun surekli bi seyler yedigim icin karnimi bi gorun yaaa o resimdekinden cok cok daha fenaydi heh:)

offff cok yorgunum ben leslie yapacaktim yapmadim da

YENI GELEN ARKADASLAR hosgelmisler

Kıskançlık eğlenceli bişi yaw... :lepi: Olaya bakış açını değiştirirsen sen de eğlenirsin. sempatiksalakcinni[/QUOTE]

Benim icin coooook eglenceli haha bazen inadina uyuzluk yapiyom nasilda kiziyo haha hosuma gidiyoda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…