HAFTANIN ADI
YAN SIMITLERE OLUM HAFTASI sanirim ole bi seydi koc gelince tekrar soralimm:)
tamam canım görüşürüz 6 dan sonra inşallah
sen yine ingiltereye mi uçtun yoksa kıııı
peki bu simitleri öldürmek için ne tür cinayetleri işlememiz gerekiyo
canim yollarda surunuyordum sonra cuma gunu calistim aksaminda arkadasim geldi 1 saat kadar once gitti dun bi ara gelmistim de sen yoktun kusum ayakkabini gule gule kullan ben de 2 tane bi sey aldim bugun hihoyyyt hadi resim ekleyelim heh ama hala kiyafeti almadim dugun icin Şeniz
4 ucuyorum canim da benim oncesinde 7 saat kadar beklemelerim onun da oncesinde 11 saat kadar otobus yolculuklarim oluyorr ayy bi de 4 saat ucustan sonra 1 saat daha yolculugum oluyor aaaa sonrasinda da mudurum aliyor beni bi yarim saat daha yolculugum oluyor heheh kac kalori KOCUM hesaplasin BEN ANLAMAM HEH:) kaydirigubbakcemile
canim tum gun alisveristeydik deli miyim neyim topuklu ayakkabiyla dolandim yaa sonrasinda da 3 numara buyuk duz taban bi ayakkabiya gecis yaptim mecburen ayyyyy yazarken guluyorum yaa sırnaşık şey valla kilomu bilmiyorum canim yaa bi de 2 gundur pek cok yedim ozellikle bugun o yuzden dogru cikmaz simdii
Kızlar ben kaçıyorum ders çalışiciimm, çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
:1shok:sağol dulci tavsiyeelrin için,domates salaatlık yemiyorumm hormondan dolayı,lahananın da çorbasını yaptım ,yapmamaış olsyadımm senin dediğin gibi daha güzel aslındaaa.
üstümdekielriş de saymazsammm iyi ozaman çok güzell,vallla moralimm yerine geldiii:)
ölçülerimi yazayım:90(vücuduma göre fazla büyük,cünkü sırtımm darır)-62-88
evet ya ben hiç diyet yaptım sayılmazki zaten, birgün detox yaptım onda da ölüyordum ehehe kaydirigubbakcemile3
Fıstık olsun yavrım benim, senin sevgilin çok şanslı valla, kıymetini bilsin.
selam fıstık o ölçüler seninmi akannehir ohaoldumsmile
ama çok incesin yaaaa bari diyet yapma sadece spor yeter ne güzel fiziğin var yaaabilmiyorumkismile
ne alacağına karar verdinmi bide dikişlere muhakkak dikkat et bu ara abiye kıyafetler dikiş yönünden berbatt gerçi ben mağazalara girmedimde vitrinler yetiyooCADIARZU
bide topuklu ayakkabını altını destekli alırsan rahat edesin benimkiler 15 santim rahat vardı anla yaniii:1ninca:
canım sende cicilerini iyi günlerde kullan
COK ONEMLIIIIIIIIIIIIIIIIII
1- Meyveyi MUTLAKA bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!
2-egzersiz sonrasi MUTLAKA sut ve sut urunleri tuketin iki kat yag yakimi sagliyor ozellikle yogurt
3-Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.
4- Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.
COK ONEMLIIIIIIIIIIIIIIIIII
1- Meyveyi MUTLAKA bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!
2-egzersiz sonrasi MUTLAKA sut ve sut urunleri tuketin iki kat yag yakimi sagliyor ozellikle yogurt
3-Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.
4- Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.
DULCIIIIIII y
sonra da sut ve maya icmeye basliyacagim 20 gun kadar icmisim gecen basladigim da yine icecegim valla kesinlikle en cok etkili olan o :)[/B]
Ay cimcimem okurken bile yoruldum, kolay gelsin sana, 1 gün tıka basa yesen, hepsini yakarsın bu yorgunlukla.. Üzüldüm kız valla, yazık sana olumunekankayizsmile Bi daha zırt pırt git gel yapma aklinialirimsmile4 ucuyorum canim da benim oncesinde 7 saat kadar beklemelerim onun da oncesinde 11 saat kadar otobus yolculuklarim oluyorr ayy bi de 4 saat ucustan sonra 1 saat daha yolculugum oluyor aaaa sonrasinda da mudurum aliyor beni bi yarim saat daha yolculugum oluyor heheh kac kalori KOCUM hesaplasin BEN ANLAMAM HEH:) kaydirigubbakcemile
canim tum gun alisveristeydik deli miyim neyim topuklu ayakkabiyla dolandim yaa sonrasinda da 3 numara buyuk duz taban bi ayakkabiya gecis yaptim mecburen ayyyyy yazarken guluyorum yaa sırnaşık şey valla kilomu bilmiyorum canim yaa bi de 2 gundur pek cok yedim ozellikle bugun o yuzden dogru cikmaz simdii
Ben sana daha önceden de dediydim ex koç diye :)) Hatta teşekkür ettiydim sana opuyorumnanaktan KUZU terör estirmeye niyetli bi koçiyiyim tatlım sağol Şeniz
ex koç sırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel
bu haftanın koçu kim belli oldumu
Teşekkürler canım, 2 hafta sonra inşallah pantolon bol gelir :lepi:ooohh ne güzell kaydirigubbakcemile3 ama sende hakettin yaniiii gezmeleri :lepi:
haaa aklıma gelmişken sende cicilerini güle güle kullanŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?