50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DULCIIIIIII yarin ne giycen resim ekleseneeeeeeeeeeeeee sacin da yapiliyken:)

SPATZZZZZZZZZZ ekledin mi kuzum resimmmmmmmmm yeni saclarinin

TRUFCAN neye karar verdin gidiyor mu saclarrrrrrrrrrrr

ayy bu arada kafamda sinamekili kur var bi de zeytinyagi +maya

sonra da sut ve maya icmeye basliyacagim 20 gun kadar icmisim gecen basladigim da yine icecegim valla kesinlikle en cok etkili olan o :)

tamam canım görüşürüz 6 dan sonra inşallah
sen yine ingiltereye mi uçtun yoksa kıııı

yep canim hihoyyyt

peki bu simitleri öldürmek için ne tür cinayetleri işlememiz gerekiyo

heh cok super sormussun kusum kocumuza da sorun calissin biraz oturmak yok hehe:)

1=canim ayakta dik dururken yana dogru egilme hareketi

2=elde sopa cevirme hareketi

3=bi sey daha vardi da unuttum dur iki bakiniyimm resim neyim buluyummm

ne alacağına karar verdinmi bide dikişlere muhakkak dikkat et bu ara abiye kıyafetler dikiş yönünden berbatt gerçi ben mağazalara girmedimde vitrinler yetiyooCADIARZU

bide topuklu ayakkabını altını destekli alırsan rahat edesin benimkiler 15 santim rahat vardı anla yaniii:1ninca:
canım sende cicilerini iyi günlerde kullan

:1shok: Canım şu an niye kilo vermeye çalışıyon ki, inceciksin.. Kalçan desen küçük hatta... Bi deri bi kemik kalcan sonra... Etme eyleme, spor yap, sağlıklı beslen sadece.
Hala hormonlu mu yaw (
Lachesisin resmine tıkla, profiline git, iletişim bölümünde özel mesaj göndere tıkla.... Gerisini yaparsın. Ya da profilinden yeni özel mesaj oluştura tıklayarak da gönderebilirsin.
Bu haftanın koçu KUZU

evet ya ben hiç diyet yaptım sayılmazki zaten, birgün detox yaptım onda da ölüyordum ehehe kaydirigubbakcemile3

Fıstık olsun yavrım benim, senin sevgilin çok şanslı valla, kıymetini bilsin.

En güzelini yapıyon canım, sen zaten yemek yemenin suçluluğu olmasa bu kadar güzel spor yapıp selülitlere çare bulmazdın aklinialirimsmile Çünkü, amaaan nasıl olsa kilo veriyorum sporla niye uğraşam derdin kaydirigubbakcemile3

Ay çok teşekkürler opuyorumnanaktan Burdaki herkesin sevgülüsü çok şanslı, baksana daha güzel fiziğe sahip olalım diye çırpınıp duruyoz :lepi:
Sen böyle diyince aklıma alışveriş sırasında kasadaki kadının direkt erkek arkadaşımın yüzüne aynen senin dediğin lafı demesi geldi sempatiksalakcinni (kadın saçlarımı çok sevmişti sanırsam :))

selam fıstık o ölçüler seninmi akannehir ohaoldumsmile

ama çok incesin yaaaa bari diyet yapma sadece spor yeter ne güzel fiziğin var yaaabilmiyorumkismile

mrb hoş geldinn,
ölçüler benim de eski halim bu değillll..azcık dahah yapayım daa veremezsemm uğraşmıycamm zatenn sadece spor yapcammm bölgesel zayıflamam lazımmm

COK ONEMLIIIIIIIIIIIIIIIIII

1- Meyveyi MUTLAKA bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

2-egzersiz sonrasi MUTLAKA sut ve sut urunleri tuketin iki kat yag yakimi sagliyor ozellikle yogurt

3-Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.

4- Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

kuzum bi ev sahibim gelsin o daha iyi bilir burdan alabilecegim yerleri onunla cikariz bi de internetten buyuk bi riske girip alacagim sanirim bi tane icime sinen var bi tane buraya da eklemistim ama o renk degil sari bi elbise hatirladin mi hatta benim konumda da var yahuu biliyosun sen
topuklu destekli olur evet kusum mezuniyet ayakkabim da oyleydi hatta uysa onu bile giyerim de uymaz sanirim

cok tesekkurler kuzum valla bi hirka aldim bi de ust ama hirka kollari karpuz kola benziyor biraz degisik beni kasli gosteriyor yaaa komik biraz hehe:) kaydirigubbakcemile

ayyyy bu kadar diyet haberi yeter sempatiksalakcinni

çok teşekkürler canıııımmmm

3.maddede dün ben annemi diyetisyene götürdüm de ben de sorular sordum.sporla ilgili kesinliklee kahvaltı yapmadan spor yapma kas erimesi olur dedi.+bi de günlük mutlaka ceviz,badem,ya da fındık yemeliymişiz çinko eksikliği olurmuşş kadınlardaa.

oooooooooo nesmekaya sen git annen gelsin heheh:)) evet kahvalti olayini hep demistik burda da ac ac sakin spor yapmayin diye diger olay da iyiymis yiyelim bari:)

+kafein içeren içecekeler yemekten hemen sonra değil en az 1/2 saat sonra içilmeliymişşş,bu da metabolizmayı yavaşlatırmış

DULCIIIIIII y
sonra da sut ve maya icmeye basliyacagim 20 gun kadar icmisim gecen basladigim da yine icecegim valla kesinlikle en cok etkili olan o :)[/B]

ayyy canım yaaa bişey sorcamm benim 1 aya yakındır boynum tutuktu tabii sorun bu değil:ecrin_bebek:

kına yakmıştım üzerine arabanın penceresinden rüzgar yidim işte öyle tutuldu
yani kınayı şu an yakmaktan korkuyorum kına yakmak saçın kırılmasını önlüyor zemuszemus

başka bir yolu varmı acaba benim saçlar bu ara problemlisempatiksalakcinni kırılmaya pek meyillilerlmaz:

Ay cimcimem okurken bile yoruldum, kolay gelsin sana, 1 gün tıka basa yesen, hepsini yakarsın bu yorgunlukla.. Üzüldüm kız valla, yazık sana olumunekankayizsmile Bi daha zırt pırt git gel yapma aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: Cadıcım cidden böyle bişi yaptın mı :roflol: akannehir Afiyet olsun yesacım, artık trufla ben senin kilona gelince kaç kiloda karar kılarsak, o kiloya birlikte erişiriz kaydirigubbakcemile5
Cimcimem şimdi giymesine giyerim de foto çekerken fortmantonun aynasını kullanmam lazım, öyle de evdekiler görür, deli misin der sempatiksalakcinni Ama zaten normal kıyafetler, hemen anlatam. Alt tarafı lacivert kumaş, popo oturan, bacaklar ispanyol paça spor bi pantolon (aslında aklımda kot vardı da, beğenemedim, ki 3 kilo verince bu pantolon da olmaz zaten), üst taraf beyaz normalde giymediğim tarzdan farklı çok hoş bi bluz :))) Yani sevgülüye süpriz niteliği taşıyo :lepi:

iyiyim tatlım sağol Şeniz
ex koç sırnaşık şeysırnaşık şey ne güzel
bu haftanın koçu kim belli oldumu
Ben sana daha önceden de dediydim ex koç diye :)) Hatta teşekkür ettiydim sana opuyorumnanaktan KUZU terör estirmeye niyetli bi koç
ooohh ne güzell kaydirigubbakcemile3 ama sende hakettin yaniiii gezmeleri :lepi:

haaa aklıma gelmişken sende cicilerini güle güle kullanŞeniz
Teşekkürler canım, 2 hafta sonra inşallah pantolon bol gelir :lepi:

yasemincimm,+su terapisi diyetini de diyetisyene sordumm sabah 6 bardak su içimini,suyun bir zararı olmazz ama ard ardına içildiği içinn yarraını da kaybeder dedii,sadece iştah kapatır ama yararlı mineraller hemen boşaltılır dedii..gün içinde ara ara içmek daha yararlılıı dediii

@YASEMNCIGIM valla isitilmis zeytinyagi kiriklara birebir kuzum istersen icine kuru maya da katabilirsin ohhhh yeme de yaninda yat

@DULCINEACIGIM
valla bugun cektigim iskenceyi bi arkadasim bi de ayaklarim bilir hehe:)) evvet canim yorucu oluyor ama gencim alisirim ki alistim zaten heh:))

ohhh canim super olursun da ispanyol paca pantolon zayifligini ortaya cikariyor mu yaa soyle gorunce ayy nasil da zayiflamissin hay masallah yirim desin :) ohhh mis valla o zaman sonrasinda ekle emi canim resim neyim cekinirseniz

selam kızlaaar

yesa, "çok önemliiiiii" duyurusunda meyveyi mutlaka proteinle alın demişsin, nası yani?
ben genelde yemeklerden sonra meyve yiyen biriyim. doktorlar da hep yemeklerden 1buçuk saat sonra falan yenir diyolar. o zaman benim yemekten hemen sonra yemem daha mı mantıklı anlamadım:)

ayrıca bugün 3. günüm. 2 tane tuzlu kurabiye ve 1 bitter çikolata kaçamağım oldu sadece. azimliyim. cuma tartılıcam. ama hiç spor yapamıyorum. pilates için gaza ihtiyacım var, yardım edinnnnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…