İlk başta zayıf gösterdiğini düşünmüştüm ama canım bacakları istediğimden biraz daha bol. Üst bacaklarının daha dar olması tercihimdi de bulamadım bişi, ama işte 3 hafta sonra zaten bana büyük geleceğinden önemsemiyom. bayanssulusmile Dışarıda gezmelere başlar başlamaz foto koyarım seksi cimcimem.@DULCINEACIGIM[/B] valla bugun cektigim iskenceyi bi arkadasim bi de ayaklarim bilir hehe:)) evvet canim yorucu oluyor ama gencim alisirim ki alistim zaten heh:))
ohhh canim super olursun da ispanyol paca pantolon zayifligini ortaya cikariyor mu yaa soyle gorunce ayy nasil da zayiflamissin hay masallah yirim desin :) ohhh mis valla o zaman sonrasinda ekle emi canim resim neyim cekinirseniz
canim meyve +proteinden kastim mesela sut ve portakal ya da baska bi meyve ile biraz peynir sen yine doktorun ne zaman dediyse o zaman ye zaman degil de sorunumuz tek basina meyve yemek ki ikinci bi ozelligi daha var aciktiriyor tek basina meyve ki fazlasi da zaten sismanlatiyor
aaaaaaaaaaaaaaaa simdi gozume carpti sen de 47 olmak istiyormussun boyun nedir acaba canim???
iyi gecelereeee ay ben de daha sacimi basimi yikayacagim yaaaaaaaaaa
dulcinea yarın çok heyecanlanma cnmayyy ben de böle mutlu olmak istiorm. kavuşcaım birilerini istiyorum.
Ay nasıl heyecanlanmayam, özümde var heyecan, tüm gün pişmiş kelle gibi sırıtırım bi de delikafadulden
Olur canım, hemi de hiç ummadığım bi anda pat diye olur opuyorumnanaktan
Tüm sevgülüsü olmayan arkadaşlarım her yönden çok güzel özellikli adaylar çıkar karşınıza inşallah opuyorumnanaktan, ama mümkünse askerliğini yapmış olsun sempatiksalakcinni
Öpüldünüz opuyorumnanaktan
sormamissin ama soyleyim canim ben de 1.57yim 47 olayim diyorum gobegim var yanlarim gozume batmaya basladi bi de ic bacak ve selulit yarismaya yurt disindan katiliyorum arkadaslari silip supurecegime inaniyorum civitiyorum arada mazur gorun hehe:)) ayy ben de ciksam artik yahuu
@YASEMNCIGIM valla isitilmis zeytinyagi kiriklara birebir kuzum istersen icine kuru maya da katabilirsin ohhhh yeme de yaninda yat
hmmmm tamam sağol canım benmde pc gitti bi anda yine ondan geç yazdım yapayım bende o zaman
sormamissin ama soyleyim canim ben de 1.57yim 47 olayim diyorum gobegim var yanlarim gozume batmaya basladi bi de ic bacak ve selulit yarismaya yurt disindan katiliyorum arkadaslari silip supurecegime inaniyorum civitiyorum arada mazur gorun hehe:)) ayy ben de ciksam artik yahuu
canımın içi valla cıvıttt kaydirigubbakcemile3 cıvıtmassan zatii bi aksilik var derizzzŞeniz sırnaşık şey kaydirigubbakcemile5
iyi geceler canımmm niye yazmıyon yaaaa sanada kızıcam ama:mymeka: hade öptümmm:))kızlar ben kaçar
çok uykum geldi
hepinize ALLAH rahatlık versin
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
Kızlar benim bi kaç işim var, o yüzden yavaştan kaçam ben.
Son 3 ayımda yanımda olduğunuz için çoook teşekkür ederim. İnanın sizler olmasaydınız bu 3 ay çok zorlanırdım, sıkılırdım, üzülürdüm, kilo milo da veremezdim. İyi ki varsınız!!!!
Yesacım, yasemincim ve prensescim, ilk gün sizler aranıza almıştınız beni kaydirigubbakcemile3 Yesacım cadıcım ilk mesajı da sen yazmıştın bana kaydirigubbakcemile3 Bunu niye yazıyorum diye düşünüyosanız hemen açıklayam, ben ilklere önem veririm sempatiksalakcinni :roflol: Şaka bi yana, bana o gün yanıt yazılmasaydı, sizleri tanıyamazdım ve en ihtiyaç duyduğum dönemde bu 3 ay çok farklı olurdu... Sizlerle tanışmaya önem verdiğim için, yeni gelen arkadaşlar konusunda hassasım :kedi:
Amma lafı uzatıyom yahu... Hepinize tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
(Sanmayın ki, buraya her gün yazmaya devam etmicem, benden kurtuluş yok sempatiksalakcinni )
]
erkek arkadasima bi Bikini gösterdim bana dedigi laf o Vücut yapina yakismaz dedi yaaaaaa.... :çok üzgünüm: Zaten Zayifladigimin farkinda degilllll öööööööööööfffffff...
dün tartıldımm sabah 53 kg geldimm yanii 3 haftada 1 kg verebilmişimmmm,aslında ben kendimi daha hafif hisssediyodumm ama((((((((
truf cuğmm ben 3 haftada ancak 1 kg verebilme kapasitesindeyim(((((((
hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.
aaa giriyom nete sık sık esas sen yoksun ha bire oradan oraya uçuyonsırnaşık şey
sağol dulci tavsiyeelrin için,domates salaatlık yemiyorumm hormondan dolayı,lahananın da çorbasını yaptım ,yapmamaış olsyadımm senin dediğin gibi daha güzel aslındaaa.
üstümdekielriş de saymazsammm iyi ozaman çok güzell,vallla moralimm yerine geldiii:)
ölçülerimi yazayım:90(vücuduma göre fazla büyük,cünkü sırtımm darır)-62-88
HAFTANIN ADI
YAN SIMITLERE OLUM HAFTASI sanirim ole bi seydi koc gelince tekrar soralimm:)
COK ONEMLIIIIIIIIIIIIIIIIII
1- Meyveyi MUTLAKA bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!
2-egzersiz sonrasi MUTLAKA sut ve sut urunleri tuketin iki kat yag yakimi sagliyor ozellikle yogurt
3-Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.
4- Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.
+kafein içeren içecekeler yemekten hemen sonra değil en az 1/2 saat sonra içilmeliymişşş,bu da metabolizmayı yavaşlatırmış
yasemincimm,+su terapisi diyetini de diyetisyene sordumm sabah 6 bardak su içimini,suyun bir zararı olmazz ama ard ardına içildiği içinn yarraını da kaybeder dedii,sadece iştah kapatır ama yararlı mineraller hemen boşaltılır dedii..gün içinde ara ara içmek daha yararlılıı dediii
Sevgülüm tam 11 saat sonra istanbula varmış oluyo :sm_cool: Ay esas ben yarın duygusal olacam :))
Ben geldim yasemincim çıkabilirsin kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile
Naber canımmmm???
Belim hiç 62 olmadı ki bilmiyorumkismile şimdi bile 70 tir
Ben öldürüyorum valla çatır çatır bi oralar kaldı zaten 4 bi yandan sarmalıyolar beni son 2 kiloyu oralardan vericem bi de iç bacaktan ıyyy iirenç ya o kadar yürürken iç bacak niye böyle sarkar gibi sallanır bilmem hemen iç bacak çalışmam lazım bayanssulusmile
Bu arada dip not; kalsiyum almak kadar d vitamini almak da önemli d vitamini yoksa magnezyum emilimi olmuyor
Canım demir emilimini de azaltıyo...
standardı 1 saatte 1 bardak olacak şekildeymiş yudum yudum
heheh uzak kaldim ama hic bi sey degismemis haaaaaaaaaaaa YASEMNCIGIM hala alinti yapamiyor hehehhehe
:))
truf cuğmm ben 3 haftada ancak 1 kg verebilme kapasitesindeyim(((((((
ben diyare olduğumdan cola içiyorummafoldumben yani barsak folaramı düzeltmem gerek...yağsız yiyorum ama 3 bardak cola içtim..Hasta olduğumdan hareket yapamadım...
bugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)
he yooooooo canimmmmmmmmm nassin yahuuu goren cennetlik
dulcineacigim korkma kusum bi sey olmaz bulusma anini hayal et kapat gozunu hehe
trufcum yaa cok ozeniyorum ben sana masallah valla ne guzel ayy bugun surekli bi seyler yedigim icin karnimi bi gorun yaaa o resimdekinden cok cok daha fenaydi heh:)
offff cok yorgunum ben leslie yapacaktim yapmadim da
YENI GELEN ARKADASLAR hosgelmisler
DULCIIIIIII yarin ne giycen resim ekleseneeeeeeeeeeeeee sacin da yapiliyken:)
SPATZZZZZZZZZZ ekledin mi kuzum resimmmmmmmmm yeni saclarinin
TRUFCAN neye karar verdin gidiyor mu saclarrrrrrrrrrrr
ayy bu arada kafamda sinamekili kur var bi de zeytinyagi +maya
sonra da sut ve maya icmeye basliyacagim 20 gun kadar icmisim gecen basladigim da yine icecegim valla kesinlikle en cok etkili olan o :)
COK ONEMLIIIIIIIIIIIIIIIIII
1- Meyveyi MUTLAKA bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!
2-egzersiz sonrasi MUTLAKA sut ve sut urunleri tuketin iki kat yag yakimi sagliyor ozellikle yogurt
3-Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.
4- Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.
senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim yaa naber:)) valla benim de ic bacak felaket ama bugun gobegim cok fena ayy bi resim eklesem off dersiniz de valla halim yok ama soz kalca gobek ve de sonra zayiflayanlara ozel gogus fotograflarim gelecek ehhehe:)) ayy ben gideyim haaa ban yiyecegim :)
oooooooooooooooooooo 2 saattir ne yapiyosun canim yaa 45 dk icerisinde sut ic yogurt yeee ohhhhhhh o zaman 2 kati yakiliyormus yaglar alintidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?