50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim meyve +proteinden kastim mesela sut ve portakal ya da baska bi meyve ile biraz peynir sen yine doktorun ne zaman dediyse o zaman ye zaman degil de sorunumuz tek basina meyve yemek ki ikinci bi ozelligi daha var aciktiriyor tek basina meyve ki fazlasi da zaten sismanlatiyor

aaaaaaaaaaaaaaaa simdi gozume carpti sen de 47 olmak istiyormussun boyun nedir acaba canim???

iyi gecelereeee ay ben de daha sacimi basimi yikayacagim yaaaaaaaaaa

Kızlar benim bi kaç işim var, o yüzden yavaştan kaçam ben.

Son 3 ayımda yanımda olduğunuz için çoook teşekkür ederim. İnanın sizler olmasaydınız bu 3 ay çok zorlanırdım, sıkılırdım, üzülürdüm, kilo milo da veremezdim. İyi ki varsınız!!!!

Yesacım, yasemincim ve prensescim, ilk gün sizler aranıza almıştınız beni kaydirigubbakcemile3 Yesacım cadıcım ilk mesajı da sen yazmıştın bana kaydirigubbakcemile3 Bunu niye yazıyorum diye düşünüyosanız hemen açıklayam, ben ilklere önem veririm sempatiksalakcinni :roflol: Şaka bi yana, bana o gün yanıt yazılmasaydı, sizleri tanıyamazdım ve en ihtiyaç duyduğum dönemde bu 3 ay çok farklı olurdu... Sizlerle tanışmaya önem verdiğim için, yeni gelen arkadaşlar konusunda hassasım :kedi:

Amma lafı uzatıyom yahu... Hepinize tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

(Sanmayın ki, buraya her gün yazmaya devam etmicem, benden kurtuluş yok sempatiksalakcinni )

PRENSESCİM, iyi yolcukluklar opuyorumnanaktan

İlk başta zayıf gösterdiğini düşünmüştüm ama canım bacakları istediğimden biraz daha bol. Üst bacaklarının daha dar olması tercihimdi de bulamadım bişi, ama işte 3 hafta sonra zaten bana büyük geleceğinden önemsemiyom. bayanssulusmile Dışarıda gezmelere başlar başlamaz foto koyarım seksi cimcimem.

Kız sen bu tez canlılıkla nasıl eriyip bitmiyon ben anlamıyom kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyy yirim pek duygusallasti bu bizim kiz yahuuu:)) sevgilin ne zaman geliyordu hehehe:)) hadi operiz kuzum

o zaman yenilere bi daha hosgeldiniz diyorum kolonya seker tutun cocuklar hadi bakalim:)

tamamdir kusum cuval giysen yakisir zaten de hadi yat uyu sen iyi uykunu al

valla ben de anlamadim canim yaaaaaaaaaaaaaaa takiliyorum bi turlu inemiyorum insem de kalamiyorum orda geri cikiyor dur bakalim hayirlisi vardir bunda da bi hayir:))

1.60 canım boyum ama alt bölgem çok kalın normalden yaa önce kilo verip sonra bölgesel zayıflama olayına girebilirim bile.

dulcinea yarın çok heyecanlanma cnm ayyy ben de böle mutlu olmak istiorm. kavuşcaım birilerini istiyorum.

sormamissin ama soyleyim canim ben de 1.57yim 47 olayim diyorum gobegim var yanlarim gozume batmaya basladi bi de ic bacak ve selulit yarismaya yurt disindan katiliyorum arkadaslari silip supurecegime inaniyorum civitiyorum arada mazur gorun hehe:)) ayy ben de ciksam artik yahuu

dulcinea yarın çok heyecanlanma cnm ayyy ben de böle mutlu olmak istiorm. kavuşcaım birilerini istiyorum.

Ay nasıl heyecanlanmayam, özümde var heyecan, tüm gün pişmiş kelle gibi sırıtırım bi de delikafadulden

Olur canım, hemi de hiç ummadığım bi anda pat diye olur opuyorumnanaktan
Tüm sevgülüsü olmayan arkadaşlarım her yönden çok güzel özellikli adaylar çıkar karşınıza inşallah opuyorumnanaktan, ama mümkünse askerliğini yapmış olsun sempatiksalakcinni

Öpüldünüz opuyorumnanaktan

inşallahhh:)
bol gülümsemeler mutluluklar güzel anlar yarın için (=

:) benim de kalçam kocaman, bacaklarım şişman olacağına incecik olup da göbeğim olsaydı keşke, alt tarafı inceltemiyorum hiççç..
bu sefer ben de zayıflamaya kesin kararlıyım canım, hem rakip hem desteğinim:)
iyi geceleeerrr

yesa ben de çok yedim sayılır bugün sürekli acıktım durdum niyeyse

dulcinea ne zaman geliyo sevgilin
"bugün geliyo" diyeceksin ama söyleyim son saatler,son dakikalar geçmezzzzzzzzzz
bilirim ben

kızlar ben kaçar
çok uykum geldi
hepinize ALLAH rahatlık versin
tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
iyi geceler canımmm niye yazmıyon yaaaa sanada kızıcam ama:mymeka: hade öptümmm:))

opuyorumnanaktan Şeniz olumunekankayizsmile

erkek arkadasima bi Bikini gösterdim bana dedigi laf o Vücut yapina yakismaz dedi yaaaaaa.... :çok üzgünüm: Zaten Zayifladigimin farkinda degilllll öööööööööööfffffff...

Anam anam sıkılma bebeğğğm çok biliyo onlar hemen kilo veriyolar yaa konuşması kolay oluyo hıh takma sen yola devam hop bir ki üç kaydirigubbakcemile2

dün tartıldımm sabah 53 kg geldimm yanii 3 haftada 1 kg verebilmişimmmm,aslında ben kendimi daha hafif hisssediyodumm ama((((((((

truf cuğmm ben 3 haftada ancak 1 kg verebilme kapasitesindeyim(((((((

hoş geldin dulcinea,
kraker ;yeğenim vardı onun döktükelrini toplayıp yedimm(israfı önlemek adına kendimi feda ettim)
en yavaş kilo veren olarak burda tarihe geçececmm.

Ocak 11 de kilo vermeye karar verdim verdiğim kilo 7.9 çok da hızlı değil di mi 17 haftada :) moralin bozulmasın sakın herkesin vücudu ve kilo verdiği zaman farklıdır :lepi:

aaa giriyom nete sık sık esas sen yoksun ha bire oradan oraya uçuyonsırnaşık şey

Ben geldim yasemincim çıkabilirsin kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Naber canımmmm???

Belim hiç 62 olmadı ki bilmiyorumkismile şimdi bile 70 tir

HAFTANIN ADI

YAN SIMITLERE OLUM HAFTASI sanirim ole bi seydi koc gelince tekrar soralimm:)

Ben öldürüyorum valla çatır çatır bi oralar kaldı zaten 4 bi yandan sarmalıyolar beni son 2 kiloyu oralardan vericem bi de iç bacaktan ıyyy iirenç ya o kadar yürürken iç bacak niye böyle sarkar gibi sallanır bilmem hemen iç bacak çalışmam lazım bayanssulusmile

Spor yapalı 2 saat oluyo içiyim mi işe yarar mı meyvemi yedim yaaa unuttum bilmiyorumkismile

Bu arada dip not; kalsiyum almak kadar d vitamini almak da önemli d vitamini yoksa magnezyum emilimi olmuyor

+kafein içeren içecekeler yemekten hemen sonra değil en az 1/2 saat sonra içilmeliymişşş,bu da metabolizmayı yavaşlatırmış

Canım demir emilimini de azaltıyo...

standardı 1 saatte 1 bardak olacak şekildeymiş yudum yudum

Sevgülüm tam 11 saat sonra istanbula varmış oluyo :sm_cool: Ay esas ben yarın duygusal olacam :))

amanınnnnnnnn kavuşçanız ya yarın artıkkk :lepi: gözün aydın dulcinea cığım yaaa

heheh uzak kaldim ama hic bi sey degismemis haaaaaaaaaaaa YASEMNCIGIM hala alinti yapamiyor hehehhehe

dark chocolate hadi insallah canim zayiflayip sekle girip guzelleselim yahuuu

trufcum off nasil yediysem sistim hala karnim bi acaip sut icecektimm onu bile baslayamayacagim bugun sanirim yahu

civitmamdan rahatsiz olan varsa ya simdi soylesin ya da sonsuza kadar sussun heheheh saka saka

dulciiiiiii git yat uyuyunca cabuk gecer :))

senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim yaa naber:)) valla benim de ic bacak felaket ama bugun gobegim cok fena ayy bi resim eklesem off dersiniz de valla halim yok ama soz kalca gobek ve de sonra zayiflayanlara ozel gogus fotograflarim gelecek ehhehe:)) ayy ben gideyim haaa ban yiyecegim :)

oooooooooooooooooooo 2 saattir ne yapiyosun canim yaa 45 dk icerisinde sut ic yogurt yeee ohhhhhhh o zaman 2 kati yakiliyormus yaglar alintidir

yok gız gimiyom bi, yeree sempatiksalakcinni
iyiyim çok şükür ama hep öyle denk geldii baharda işler yoğun oluyo işteCADIARZU
şu vitamin olaylarını seninle şöylebi oturup konuşalım canım inan çok ihtiyacım var bazı bilgilerebilmiyorumkismile

yeşil çayda öylemidikiCADIARZU
ben deniyorum daha canım yaz olduğu için yapabiliyorum zaten o işi ama iştahı kapadığı bir gerçekyerimseniben

truf cuğmm ben 3 haftada ancak 1 kg verebilme kapasitesindeyim(((((((

o da büyük bir başarı
önemli olan pes etmemek

ben diyare olduğumdan cola içiyorummafoldumben yani barsak folaramı düzeltmem gerek...yağsız yiyorum ama 3 bardak cola içtim..Hasta olduğumdan hareket yapamadım...

kola değilde haşlanmış patates daha etkili

bugun ıtıbarıyle 59.8 im bi aksilik olmazsa artık buradayım :)

hay maşşşşallah
10 kilo vermişsin

canım ya benim göbek sorunum devam ediyo
kat kat oturunca nasıl olacakki

saçlara kıyamıyorum ya bilmiyorum şu anda eşime bırakcam kararı
önüme aldığımda göbek deliğime gelmesine 4-5 cm oluyo

süper bilgiler sağolasın

hehheee göğüsmü
sen ne seksisin öyle sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…