iyi uykular kızlar
bayılacam yaaaa uykusuzluktan
accık gidip uzancam
@truf can
ayyyyyyyyyyyyyy gobek deligi mii (en kiskancindan uyenin smileysi ) offfffff offffffffffffff kiyilmaz valla ama sole havali bi seyler de yaptir kusum yaaaaa canim gobek icin devam valla dikkat etmeye bi de yogurt ye bol bol bakalim hatta soya sutu de icebilirsin
yasemnicigim yaaaaaaaaaaa guldurdunn beni heeeeee hep bana denk geliyor hehheh yirim
ben de kacaro yaaaaaa anam daha sac neyim yikayacagim off off
senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim yaa naber:)) valla benim de ic bacak felaket ama bugun gobegim cok fena ayy bi resim eklesem off dersiniz de valla halim yok ama soz kalca gobek ve de sonra zayiflayanlara ozel gogus fotograflarim gelecek ehhehe:)) ayy ben gideyim haaa ban yiyecegim :)
oooooooooooooooooooo 2 saattir ne yapiyosun canim yaa 45 dk icerisinde sut ic yogurt yeee ohhhhhhh o zaman 2 kati yakiliyormus yaglar alintidir
yok gız gimiyom bi, yeree sempatiksalakcinni
iyiyim çok şükür ama hep öyle denk geldii baharda işler yoğun oluyo işteCADIARZU
şu vitamin olaylarını seninle şöylebi oturup konuşalım canım inan çok ihtiyacım var bazı bilgilerebilmiyorumkismile
yeşil çayda öylemidikiCADIARZU
ben deniyorum daha canım yaz olduğu için yapabiliyorum zaten o işi ama iştahı kapadığı bir gerçekyerimseniben
iyi geceler turufçum bende bakarım artıkın sense uyudumu kaldımı anlamadım şimdi gidersem kızar laelaelaelaelae
mrb kızlar bende geldim aranıza şuana kadar 15 kilo verip son 5 kilosunu vermeyenlerdenizm ama 1 kilosu diyet ve sporla gitti 1 haftada son 4 kiloyuda sizlerle motive olarak vermeye çalışıcam verdiğim zamanda işllah resmimi koyucam buraya herkeze başarılarrrrrrrrrrrrrr.
mrb kızlar bende geldim aranıza şuana kadar 15 kilo verip son 5 kilosunu vermeyenlerdenizm ama 1 kilosu diyet ve sporla gitti 1 haftada son 4 kiloyuda sizlerle motive olarak vermeye çalışıcam verdiğim zamanda işllah resmimi koyucam buraya herkeze başarılarrrrrrrrrrrrrr.
Vaay 8 kişiyiz :)) Hemen hatırlatma yapam:
CUMA GÜNLERİ KİLONUZU LACHESIS E ÖZEL MESAJ YOLUYLA BİLDİRİN :icecream:
günaydın kızlar
yesanın günlüğüne bişeyler yazasım var benim de
aylardan şubat ayıydı üstümde sanki bir post taşıyordum
kilolarımdan çok çok ama çok rahatsızdım bir 61,5 bir 62 çıkıyordum
50-59 aralığında olmamama rağmen buraya geldim
yakıştıramıyordum kendimi 60-69 toppiğine
1 hafta 2 hafta gitmiyordu kilolar
sonra tabi direndim çok dua ettim, belki ağladım
gitmeliydi, gideceklerdi
ve birden kilo vermeye başladım, sevindim
her ay düzenli kilo vermeye başladım
bazen cozutsamda eksenden şaşmamaya özen gösteriyordum
aylar ayları kovaladı ve bugüne kadar geldim
inşallah bir daha geri gelmemek üzere gitmiştir kilolar
ümidinizi kaybetmeyin
bir gün elbet gidecek bu kilolar
şimdi son 3 kilo inşallah
sabah ve öğle = iki ye bölünmüş tam buğdaylı ekmekten breyaz peynirli tost
domates,salatalık ve 1 ceviz
akşam = ızgara tavuk eti, salata, 2 d,lim beyaz ekmek(dışarıda yedim çünkü)
3 çatal ekmekkadayıfı ( eşimden tırtıkladım)
mrb,spor yapıyo musun?neler içtin onları da yaz,akşam koçumuz yorumlasın.sanırım geç kahvaltı öğleyle birleşmiş diğer şekildeyse az yemişin bence.beyaz ekmek+ekmek kadayıfnı yatana kadar eritmen lazımm
ne güzell hareketlisin yaa kolay verirsin benceee.çekirdeği de tuzsuz günde 1 avuç yemek yarrlıymıışş(,ahmet marankinin dergisinde yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?